Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Στο κέντρο στοχεύει το κίνημα της Ντόρας

Η Ντόρα μπορεί να βρίσκονταν σε μια (μέχρι πρότινος) παράταξη που θεωρητικά ανήκε στην Κεντροδεξιά, δεν παύει όμως να κατάγεται οικογενειακά και ιστορικά από το Κέντρο.
Εκεί ανήκει ιδεολογικά και πολιτικά. Εκεί είναι η φυσική πολιτική της  θεση.
Πασόκ και ΝΔ το παίζουν κεντρώα κόμματα ενώ οι ιδεολογικές τους τοποθετήσεις βρίσκονται μακριά από το πραγματικό Κέντρο, είτε προς αριστερά, είτε προς τα δεξιά και ειδικά για τον Αντώνη προς την άκρα δεξιά, τουλάχιστον σε επίπεδο στενού επιτελείου!
Ήδη από την Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου κόμματος θα ...................

Ελλειμματικά στελέχη στη ΝΔ!...!

Ευκαιρία για εσωκομματικό ξεκαθάρισμα δίνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον Αντώνη.
Τα αποτελέσματα δεν ήταν καθόλου καλά για τον Αντώνη, την παρέα του και το κόμμα του.
Για τις επιτυχίες ευθύνεται ο Αντώνης(προσωπικά) και οι φίλοι του και για τις αποτυχίες τα κατά τόπους στελέχη και ιδίως οι ανεπιθύμητοι βουλευτές.
Τα καλά και συμφέροντα δηλαδή.
Οι ανεπιθύμητοι τοποθετούνται στην κατηγορία των ελλειμματικών με σκοπό να ξεμπερδεύουν μαζί τους μια ώρα αρχύτερα.
Ευκαιρίας δοθείσης οι εκκαθαρίσεις θα .....................

Μπλόκο στους on-line κινδύνους

Παίζουν την ψηφιακή τεχνολογία στα δάχτυλα από την ηλικία των έντεκα. Πάνω από τους μισούς έφηβους χρήστες διατηρούν λογαριασμό στο facebook και τέσσερις στους δέκα έχουν περισσότερους από εκατό «φίλους». Μπαίνουν- σχεδόν καθημερινά- στο Ιντερνετ κλεισμένοι στο δωμάτιό τους. Σερφάρουν πια και από το κινητό, καταγράφοντας πανευρωπαϊκό ρεκόρ.

Αυτό είναι το προφίλ των ελλήνων νέων που σερφάρουν στο Ιντερνετ, όπως σκιαγραφείται στην έρευνα του ................

Δεν διαγράφουμε κανένα. Να φύγετε μόνοι σας …

Είναι το μήνυμα των ορκισμένων φίλων του Αντώνη προς του δυσαρεστημένους και Ντορικούς βουλευτές.
Πιστεύουν ότι δεν χρειάζεται αντιντορικό πογκρόμ μια και οι ντορικοί δεν θα αντέξουν την απομόνωση που μέχρι τώρα υφίστανται και θα φύγουν μόνοι τους.
Θεωρούν ότι με την απομόνωση στην οποία έχουν καταδικάσει τους αμφισβητούμενους θα ξεμπερδέψουν εύκολα, οπότε θα περάσουν αβρόχοις ποσί στους ................

Αλλάζει γραμμή η Νέα ΝΔ του Σαμαρά;

Ενόψει της δημιουργίας του νέου κόμματος και μετά τα θλιβερά για τη ΝΔ αποτελέσματα στις εκλογές, αποφασίστηκε από το επιτελείο του Αντώνη, αλλαγή πλεύσης και εγκατάλειψη του "ανένδοτου αγώνα" κατά του μνημονίου.
Την ευκαιρία δίνουν και οι πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Παπανδρέου για συναίνεση.
Στο αμέσως προσεχές διάστημα προβλέπεται να ενισχυθεί το μέτωπο του «Νότου» κατά της Γερμανίας, κάτι που επίσης ωθεί τον Σαμαρά σε αλλαγή πλεύσης.
Οι κινήσεις Παπανδρέου τουλάχιστον στο ...................

Οργισμένος και ο Ρουσόπουλος με τον Αρχηγό Αντώνη

Πιστεύει ότι η λαίλαπα που είχε να αντιμετωπίσει σχετίζονταν και με τα εσωκομματικά και κυρίως με το "σύστημα Σαμαρά" που κατοχύρωνε θέσεις στο εσωτερικό της Ρηγίλλης, τα τελευταία 3 χρόνια.
Αθόρυβα και με κεντρικό παρακομματικό σχεδιασμό είχαν στοχοποιήσει και τον Ρουσόπουλο για να πέσει το κόμμα στα χέρια τους με τρόπο ώστε να δημιουργηθούν κενά εξουσίας που θα κάλυπταν οι προερχόμενοι από το διψασμένο για καρέκλες στρατόπεδο της Πολιτικής Άνοιξης.
Ο Ρουσόπουλος είναι πολύ .............

Οι πιπιλομανώληδες σε ρόλο «Κεφαλογιάννηδων».

Οι γραφικοί "ηγέτες" της νέας ακρoδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και Γιάννης Μανώλης, τα έχουν πάρει με τη δημιουργία του νέου κόμματος.
Όπου πάνε και όπου σταθούν βρίζουν τη Ντόρα. Μια τακτική που την είδαμε πρόσφατα και στην Κρήτη με τους Κεφαλογιάννηδες να κάνουν προσωπικές και αήθεις επιθέσεις στη Ντόρα, ακόμη και face to face!
Αμφισβήτησαν και την καταγωγή της! Ζήτησαν να "φύγει από την Κρήτη" γιατί αυτοί είναι περισσότερο Κρητικοί και η Ντόρα δεν δικαιούται να .............

Βράζει η Κρήτη μετά τη βαριά ήττα της ΝΝΔ! Οι «σαμαροφύλακες» κατηγορούν το Βουλευτή, Λευτέρη Αυγενάκη και εκείνος δείχνει... Σαμαρά!...!

Αμετανόητοι και μικροί, όπως πάντα, οι γραφικοί «σαμαροφύλακες» του μειοψηφικού πλέον αποκόμματος της Νεοδεξιάς στην Κρήτη, βρήκαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε «εκκαθαρίσεις» και διαβολές, συνεπείς με το διασπαστικό «σφουγγάρι» του αρχηγού τους...
Κύριος στόχος, ειδικά στο Ηράκλειο όπου η ήττα ήταν ακόμη πιο βαριά, έχει γίνει μετά τις 7 Νοεμβρίου ο Βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο «φαλλοκράτης»...

10 εκατ. λίρες κοστολόγησαν τον εφιάλτη του Γκουαντάναµο

ΣΕ ΕΞΩ∆ΙΚΑΣΤΙΚΟ συµβιβασµό µε 16 πρώην κρατουµένους στο Γκουαντάναµο προχωρεί η Βρετανία προκειµένου να αποφύγει µια σειρά από δικαστικές διαµάχες που θα εξέθεταν τις βρετανικές αρχές για τις µεθόδους ανάκρισης που εφαρµόζονταν στη στρατιωτική βάση.
Οι πρώην κρατούµενοι, βρετανοί υπήκοοι ή κάτοικοι της Βρετανίας, απαίτησαν αποζηµίωση από το βρετανικό κράτος για τα βασανιστήρια που ...................

«Η Εθνική είναι άρρωστη και δεν γυρίζω!»

Το ταξίδι του gazzetta.gr στη Φρανκφούρτη συνεχίζεται με μία συνέντευξη-φωτιά του Φάνη Γκέκα! Ο Έλληνας στράικερ χαρακτηρίζει άρρωστη την Εθνική, κλείνει οριστικά την πόρτα και επιστρέφει μόνο στον... Ολυμπιακό! ...................

Το απόλυτο αµερικανικό έπος:«Αποκάλυψη τώρα - Redux»

Σχεδόν όλα τα πάνελ των κριτικών λένε Νο1 του παγκόσµιου Σινεµά το «Citizen Cane» του Ορσον Γουέλς. Διαφωνώ. Γιατί και µε την πρώτη του 1979 αλλά ακόµα περισσότερο µε την ολοκληρωµένη εκδοχή του 2001, το «Apocalypse now - Redux» του θηριώδους Φράνσις Κόπολα είναι το σπουδαιότερο έπος όλων των αµερικανικών εποχών. By Far! Κάπουτο 1969:ο Στίβεν Σπίλµπεργκ και ο Τζορτζ Λούκας συµβουλεύουν τη φιλάρα τους, τον Τζον Μίλιους, να γράψει µια ιστορία για το Βιετνάµ. Εκείνος αρπάζει την ευκαιρία και µεταφέρει το µυθιστόρηµα του Πολωνοβρετανού Τζόζεφ Τέοντορ Κόνραντ Κορλενιόφσκι (1857-1924) «Heart of Darkness», δηλαδή η καρδιά του ερέβους, στον πόλεµο του Βιετνάµ. Μάλιστα του δίνει και τίτλο: «The PsychedelicSoldier». Ποιος να το σκηνοθετήσει; Φυσικά ο Τζορτζ Λούκας. Εκείνος όµως ήταν .................

Παλιές ελληνικές διαφημίσεις



Λάκης. Φάλτσο υπέρτατου λαϊκισμού!

Μέσα από αυτόν τον τηλεοπτικό αχταρμά μερικά κομμάτια του Λάκη Λαζόπουλου τα θεωρώ μοναδικά. Ο τύπος είναι πρώτος by far. Οχι όμως και «στρατός αποχής». Ωραία λόγια, να χαϊδεύουν τ΄ αφτιά. Αλλοθι στην κοπάνα και ασυλία στη σχιζοφρένεια όλα αυτά τα εύκολα και άκρως κολακευτικά. Φάλτσο υπέρτατου λαϊκισμού. Δηλαδή τι; Εγώ τέλειος πολίτης και οι άλλοι ατελείς.

Εγώ αθώος και οι άλλοι ένοχοι, ύποπτοι, κολλητάρια της διαπλοκής. Εγώ καλός. Οι άλλοι κακοί.

Επειδή λοιπόν ουδείς πολιτικός και καμία παράταξη δεν είναι σαν εμένα, ρίχνω μούντζα και .................

Τούρτες για παιδιά!!!

Ορισμένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών εμπνέουν ζαχαροπλάστες για τη δημιουργία κάποιων από τις πιο περίεργες τούρτες. ..............

Όλγα ή Μανώλης...;

Κακά τα μαντάτα για τους δύο κύριους εκπροσώπους της «οικογένειας» των Κεφαλογιάννηδων στην Κρήτη: τη βουλευτή Ρεθύμνου, Όλγα και το βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη. Μετά τη βαριά ήττα της ΝΝΔ στο νησί, όπου είδε την... πλάτη του ψηφοδελτίου της Ντόρας, «Μάχη για την Κρήτη», οι σαμαρικοί του «σκληρού πυρήνα» άρχισαν να καταγγέλλουν το...

Μεγάλο φιάσκο με Ρουσόπουλο- Βουλγαράκη

Το Πασόκ είχε στηρίξει την προεκλογική του καμπάνια στο σύνθημα «Λεφτά υπάρχουν» και κυρίως στους Ρουσόπουλο και Βουλγαράκη για να αποδείξει το ηθικό έλλειμμα της «σεμνής και ταπεινής» κυβέρνησης Καραμανλή, όπως η ίδια αυτοπροσδιορίζονταν .
Με τον "Ρουσόπουλο και τον Βουλγαράκη", έριξε την κυβέρνηση Καραμανλή το Πασόκ. Επένδυσε ολόκληρη την ρητορική του σε αυτά κυρίως τα δύο άτομα και την στάση του κόμματός που ανήκαν, της ΝΔ, απέναντί τους, εκμεταλλεύτηκε για να .................

Super Scooters!!!


Ο Αντώνης απειλεί προσωπικά φίλα προσκείμενους προς τη Ντόρα βουλευτές και πολιτευτές της ΝΔ …

Παρά τις εντολές για … «αδιαφορία» προς το κόμμα της Ντόρας, ο Αντώνης έχει αναλάβει προσωπική δράση.
Μάλιστα οι πληροφορίες που φτάνουν στο «περιοδικό» δεν είναι και οι καλύτερες!
Μέχρι και απειλές ακούγεται ότι χρησιμοποιεί ο Ηγέτης για να πείσει τους αμφισβητίες να μην προσχωρήσουν στο κόμμα της Ντόρας, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον.
Τα μεγαλοστελέχη της Ρηγίλλης εκβιάζουν τα μεσαία στελέχη της Αθήνας και ο Αντώνης απειλεί βουλευτές και πολιτευτές σε όλη την Ελλάδα.
Μια τρελή τρελή ατμόσφαιρα στην Ρηγίλλης.
Γειά σου ρε Αντώνη αδιάφορε!

Παιδιά! Ο Γκιουλέκας έχει παράπονα από τον Αντώνη!

Δεν ξέρει ποιός του φταίει του Γκιουλέκα. Έχασε το Δημαρχείο μέσα απ' τα χέρια του. Ξέρει πολύ καλά ότι έχασε και ζητά επανακαταμέτρηση για το θεαθήναι.
Φταίει σίγουρα ο Άνθιμος για την ήττα, αλλά δεν μπορεί να του κοντράρει. Λόγω ιδεολογικής ταύτισης με τον “Άγιο” Θεσσαλονίκης.
Έτσι στις προσωπικές του συζητήσεις την πέφτει στον Αντώνη γιατί πιστεύει ότι δεν τον στήριξε όσο έπρεπε. Μόνο μία φορά ήρθε στη Θεσσαλονίκη κι’ αυτή με το ζόρι!
Άσε που ο απερχόμενος Παπαγεωργόπουλος ήταν μές την τρελή χαρά κατά τη συνάντησή του με τον Μπουτάρη. Εδώ χτυπά καραμανλικός δάκτυλος. Θα μπορούσε ο Αντώνης να .............

Ο ΜΠΕΡΝΑΡ-Ανρί Λεβί για το ελληνικό οικονομικό πρόβλημα

«ΕΧΩ την ίδια άποψη με τους Έλληνες. Η κατάσταση είναι κακή. Πριν από την έλευση του ΔΝΤ, η Ελλάδα υπήρξε θύμα των αμερικανικών τραπεζών, όπως η Γκόλντμαν Σακς, της πιο παράφρονης χρηματοοικονομικής κατάστασης. Την ίδια στιγμή είναι θύμα της δικής της άρχουσας τάξης, η οποία φέρεται με τον πιο αντιπατριωτικό τρόπο. Οι Έλληνες μπουρζουά είναι πρωταγωνιστές της ...............

Την Τρίτη ανακοινώνεται το ιρλανδικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής

Η ιρλανδική κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη ένα τετραετές πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής. Όπως εκτιμούν οι Irish Times, στόχος της κίνησης αυτής είναι το πρόγραμμα διάσωσης της οικονομίας να έχει τη «σφραγίδα» της κυβέρνησης και όχι της ..............

Ο γηραιότερος κασκαντέρ του κόσμου

Ο ενενηντάχρονος βρετανός Τόμας Λάκεϊ με το ριψοκίνδυνο εγχείρημα του κατάφερε να μπει στα Ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος κασκαντέρ του κόσμου.

«Μην ασχολείστε με τη Ντόρα»

Η προσωπική εντολή του Αντώνη στα στελέχη του. Μην σας πάρουν πρέφα δηλαδή, γιατί στο παρασκήνιο δεν κάνουν τίποτε άλλο τις τελευταίες μέρες, παρά να εμποδίσουν την οποιαδήποτε επιτυχία της παρουσίασης του κόμματος στο Badminton. Μέχρι και δημοσιογράφους παίρνουν για να βάλουν τη Ντόρα πριν τα αθλητικά και αν δεν την προβάλλουν καθόλου, δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.
Μάλιστα όσοι .............

Διάλεξη του μηχανικού των ουρανοξυστών

Ο Κρητικός που βρέθηκε στις κορυφές... του κόσμου

Oμιλία του πολιτικού μηχανικού Μανώλη Βεληβασάκη που βοήθησε στη δημιουργία των πιο ψηλών κτιρίων. ..............

Ο Πρόεδρος επ’ ευκαιρία της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας σε μήνυμά του για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων (21.11) τονίζει πως “τιμάμε όλους εκείνους που με αυταπάρνηση και αυτοθυσία, πολλές φορές υπερβαίνοντας τα ψυχοσωματικά τους όρια, υπερασπίζονται και εγγυώνται την ασφάλεια και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας”.
• Ο Κάρολος Παπούλιας σημειώνει, επίσης, ότι ..............

Επιστρέφει στις περιοδείες η Έιμι Γουάινχαουζ

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο
Την πρώτη της περιοδεία, από το 2008, θα πραγματοποιήσει τον Ιανουάριο η Έιμι Γουάινχαουζ. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοίνωσε, μέσω της ιστοσελίδας της, ότι θα δώσει τέσσερις συναυλίες στη Βραζιλία. .........

“Eμφύλιος” ξέσπασε στη ΝΔ Ηρακλείου

Διαστάσεις «εμφυλίου» παίρνουν πλέον οι κόντρες στην τοπική ΝΔ με αφορμή τα όσα συνέβησαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την ήττα του κόμματος στην Κρήτη που προκάλεσε αναταράξεις κι έτσι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της ΝΟΔΕ την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα τεθούν επί τάπητος τα εκλογικά αποτελέσματα .

Χθες ήταν η σειρά του βουλευτή κ. Αυγενάκη να αντιδράσει στα όσα επικριτικά ακούγονται για την στάση του στις εκλογές, ενώ ζήτησε την παρέμβαση της ηγεσίας του κόμματος για τις εναντίον του δηλώσεις που έκανε ο .................

Τέλη Δεκεμβρίου το επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης στους χαμηλοσυνταξιούχους

Καμία αλλαγή δεν υπάρχει ως προς  το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της καταβολής της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης για τους χαμηλοσυνταξιούχους. Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, με αφορμή δημοσιεύματα στα οποία αναφέρεται ότι η έκτακτη οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί τον Ιανουάριο του 2011, διευκρινίζει, ότι η καταβολή από τους ασφαλιστικούς οργανισμούς της συγκεκριμένης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει με τη σύνταξη του Ιανουαρίου, η οποία όμως καταβάλλεται από 22 Δεκεμβρίου και μέχρι τέλος Δεκεμβρίου. Κατά συνέπεια, η καταβολή θα γίνει εντός του χρονοδιαγράμματος το οποίο είχε αρχικά εξαγγελθεί. ...........

Οι Κερκυραίοι της Ντόρας

Αξιοποιώντας παλιές γνωρι­μίες αλλά κυρίως αφήνοντας κι άλλες εφε­δρείες στο εσωτερικό της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη ιδρύει αύριο το κόμμα της. 
Στην ιδρυτική αυτή συνδιάσκεψη από την Κέρκυρα θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Θ. Αθανα­σίου, ο γιατρός Σπ. Σκιαδόπουλος, ο Δ. Βλαχόπουλος, ο εκδότης της Κερκυραϊ­κής Άποψης Ηλίας Βαλάρης κ.α. των ο­ποίων τα ονόματα δεν ανακοινώνονται καθόσον δεν έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους. Οι βουλευτές Μαρκογιαννάκης, Κιλτίδης και Παπαδημητρίου θα είναι και αυτοί εκεί σε μια .................

Δύο χιλιάδες υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο ζητά να προσλάβει η Google

Προφανώς, τα πράγματα πηγαίνουν καλά: Λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Google να δίνει αυξήσεις σε όλους τους υπαλλήλους της, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δημιουργεί ακόμα 2.000 θέσεις εργασίας σε όλο τον κόσμο. ..............

Αύριο γιορτάζει η Παναγία, γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, γιορτάζει η Ελλάδα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα εορταστεί αύριο ημέρα των Εισοδείων της Θεοτόκου, η ημέρα των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Η Θεοτόκος είναι η προστάτιδα των Ενόπλων Δυνάμεων.
Η αποστολή και διαρκής επιδίωξη των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος ασφάλειας, σταθερότητας και ειρήνης. Μόνο σε ένα ..............

Τί γεύση θα έχουν τα μανιτάρια του Τσερνόμπιλ;

Στην Ουκρανία σκέπτονται να επιτρέψουν τις καλλιέργειες γύρω από το μοιραίο εργοστάσιο

ΚΙΕΒΟ Ποιος θα ήθελε να δοκιμάσει μερικά νοστιμότατα μανιτάρια από το Τσερνόμπιλ; Οχι, δεν είναι κακόγουστο αστείο. Το Κίεβο ενδέχεται να επιτρέψει ξανά την καλλιέργεια φρούτων και λαχανικών στα χωράφια γύρω από το πιο διαβόητο πυρηνικό συγκρότημα. Δεν είναι να απορεί κανείς που το αμφιλεγόμενο σχέδιο έχει διχάσει την Ουκρανία, αν και οι πρώτες σκέψεις αφορούν στην καλλιέργεια ελαιοκράμβης για την παραγωγή βιοκαυσίμων. ...........