Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Οι πιπιλομανώληδες σε ρόλο «Κεφαλογιάννηδων».

Οι γραφικοί "ηγέτες" της νέας ακρoδεξιάς πτέρυγας της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή και Γιάννης Μανώλης, τα έχουν πάρει με τη δημιουργία του νέου κόμματος.
Όπου πάνε και όπου σταθούν βρίζουν τη Ντόρα. Μια τακτική που την είδαμε πρόσφατα και στην Κρήτη με τους Κεφαλογιάννηδες να κάνουν προσωπικές και αήθεις επιθέσεις στη Ντόρα, ακόμη και face to face!
Αμφισβήτησαν και την καταγωγή της! Ζήτησαν να "φύγει από την Κρήτη" γιατί αυτοί είναι περισσότερο Κρητικοί και η Ντόρα δεν δικαιούται να .............
................
επικαλείται τις οικογενειακές της ρίζες! Σάμπως οι ίδιοι είναι μόνιμοι κάτοικοι Ρεθύμνου και Ηρακλείου. Στην Αθήνα περνάνε το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής τους. Όσο για την Ολγάρα, μόνο για διακοπές επισκέπτονταν το Ρέθυμνο και όχι κάθε χρόνο !-!-!
Οι γνωστοί πιπιλομανώληδες αφαιρούν από τη Ντόρα να κάνει χρήση της πολιτικής της καταγωγής. Αυτοί οι νεο-ακροδεξιοί θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται κεντρώοι για να υποκλέπτουν τις ψήφους κεντρώων ψηφοφόρων και στην πραγματικότητα να εξηπηρετούν σχέδια ακροδεξιών και λαϊκίστικων δεξιών ομάδων που δεν έχουν καμιά σχέση με τον Κεντρώο Φιλελευθερισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :