Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Βράζει η Κρήτη μετά τη βαριά ήττα της ΝΝΔ! Οι «σαμαροφύλακες» κατηγορούν το Βουλευτή, Λευτέρη Αυγενάκη και εκείνος δείχνει... Σαμαρά!...!

Αμετανόητοι και μικροί, όπως πάντα, οι γραφικοί «σαμαροφύλακες» του μειοψηφικού πλέον αποκόμματος της Νεοδεξιάς στην Κρήτη, βρήκαν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε «εκκαθαρίσεις» και διαβολές, συνεπείς με το διασπαστικό «σφουγγάρι» του αρχηγού τους...
Κύριος στόχος, ειδικά στο Ηράκλειο όπου η ήττα ήταν ακόμη πιο βαριά, έχει γίνει μετά τις 7 Νοεμβρίου ο Βουλευτής της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης. Ο «φαλλοκράτης»... Μπαντουβάς (αποτυχημένος πρώην βουλευτής) και ο σαμαρογλείφτης Ροκαδάκης («δοτός» πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου) πνέουν μένεα κατά του νεώτερου βουλευτή της Κρήτης (μόλις 38 χρονών) και πολλά υποσχόμενου, κ. Αυγενάκη. Με δηλώσεις τους στα κανάλια και τον τύπο του Ηρακλείου επιρρίπτουν τις ευθύνες της πρωτόγνωρης ήττας στο ότι, όπως ισχυρίζονται, «ο Αυγενάκης δεν βοήθησε»... Αυτές είναι οι επιεικέστερες αναφορές κατά του βουλευτή γιατί υπάρχουν και τα... χειρότερα, όπως αρμόζει στα φασιστοειδή του σαμαρισμού.
Ιδιαίτερα μετά τις ηχηρές παραιτήσεις από τη ΝΔ στενών συνεργατών του Λευτέρη Αυγενάκη, όπως ο Γιάννης Μεστροπιάν, ο βουλευτής έχει καταστεί «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς του ηγετίσκου της Νεοδεξιάς.
Ο ίδιος ο Λευτέρης, με δηλώσεις του ρίχνει τα βέλη για την αποσυσπείρωση και το διασυρμό του κόμματος στην Κρήτη (και όχι μόνο...) απευθείας στον Αντώνη Σαμαρά και τον παρανοϊκό κομματικό μηχανισμό που έχει στήσει και διατρέχει το κόμμα από την κορυφή ως τη βάση. Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον του διέρρευσε ότι «συζητώντας με συνεργάτες και φίλους του, ξεκαθάρισε ότι οι ευθύνες της ήττας είναι συνολικές, πως ξεκινούν από ψηλά και εξελίσσονται σε όλα τα επίπεδα του κομματικού μηχανισμού. Και όσοι πεισματικά αρνούνται συνολικά τις ευθύνες και μπαίνουν στη διαδικασία να προσωποποιούν και να στοχοποιούν, είναι βέβαιο ότι εκφράζουν τις προσωπικές τους πικρίες, πιθανόν από τη μη εκλογή τους, ενώ από την άλλη πλευρά, αυτός είναι ο κλασσικός τρόπος μετάθεσης ευθυνών» φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τόσο τον κ. Ροκαδάκη όσο και τον κ. Κεφαλογιάννη.
«Ωστόσο, τέτοιου είδους επαναλαμβανόμενα γεγονότα εξηγούν τους λόγους για τους οποίους η κοινωνία απαξιώνει την πολιτική και τους πολιτικούς. Σήμερα, κάθε κομματικό όργανο, πέρα και έξω από τις στενές του υποχρεώσεις και αρμοδιότητες, οφείλει αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα να ασχολείται επιπλέον και με τα προβλήματα όλων των πολιτών και όχι μόνο με τα στενά κομματικά ζητήματα. Κάθε πράξη ή δήλωση περαιτέρω εσωστρέφειας δεν ωφελεί ούτε την εικόνα του κόμματος, ούτε την ανασύνταξη των δυνάμεων της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι ποιος πραγματικά αγκαλιάζει τα προβλήματά τους και ποιος πραγματικά επιχειρεί και πετυχαίνει να τα επιλύσει. Κατά την παρούσα κρίσιμη οικονομικά περίοδο, αυτή οφείλει να είναι η βασική προτεραιότητα όλων, θεσμικών ή υπηρεσιακών φορέων και κομματικών στελεχών», καταλήγουν οι συνεργάτες του κ. Αυγενάκη.

Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο για το νεονεοδημοκρατικό μπάχαλο της Κρήτης από το TVCreta στους παρακάτω συνδέσμους:

Δεν υπάρχουν σχόλια :