Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Οι Κερκυραίοι της Ντόρας

Αξιοποιώντας παλιές γνωρι­μίες αλλά κυρίως αφήνοντας κι άλλες εφε­δρείες στο εσωτερικό της Ν.Δ., η Ντόρα Μπακογιάννη ιδρύει αύριο το κόμμα της. 
Στην ιδρυτική αυτή συνδιάσκεψη από την Κέρκυρα θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Θ. Αθανα­σίου, ο γιατρός Σπ. Σκιαδόπουλος, ο Δ. Βλαχόπουλος, ο εκδότης της Κερκυραϊ­κής Άποψης Ηλίας Βαλάρης κ.α. των ο­ποίων τα ονόματα δεν ανακοινώνονται καθόσον δεν έχουν οριστικοποιήσει την συμμετοχή τους. Οι βουλευτές Μαρκογιαννάκης, Κιλτίδης και Παπαδημητρίου θα είναι και αυτοί εκεί σε μια .................
....................
διαδικα­σία που πολλοί θεωρούν ότι θα σηματοδο­τήσει την αρχή της περιλάλητης δεύτερης μεταπολίτευσης απομειώνοντας τα πολυ­συλλεκτικά, μεγάλα κόμματα, που σίγουρα έχουν την ίδια μοίρα. Η κίνηση Μπακογιάννη γίνεται σε μια ε­ποχή που οργιάζουν τα σενάρια κομματι­κών συνεργασιών στο όνομα της αντιμε­τώπισης της δεινής, οικονομικής συγκυρί­ας και μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει κόμμα στελεχών ή θα ε­πιχειρήσει οργάνωση βάσης συμβάλλο­ντας έτσι στη διαμόρφωση άλλου πολιτι­κού τοπίου.


//listonplace.blogspot.com//

Δεν υπάρχουν σχόλια :