Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Θα δεχτεί ο Παπανδρέου την πρόταση Σαμαρά

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟΣ
Ουσιαστικά ο Αντώνης Σαμαράς δεν διαφωνεί με την ψήφο στους μετανάστες, απλά θέλει να μπουν περισσότεροι περιοριστικοί όροι. Το Μαξίμου σκέφτεται σοβαρά να υιοθετήσει την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας (πρόκειται κυριολεκτικά για μια πρόταση, δεν υπάρχει τεκμηριωμένη θέση...).
Έτσι λοιπόν οι μετανάστες θα αποκτούν εκλογικά δικαιώματα αρκεί να έχουν πάει σχολείο στην Ελλάδα (δημοτικό - γυμνάσιο).
Ξέρετε κ.Σαμαρά πόσοι μετανάστες τελειώνουν το σχολείο στην Ελλάδα;;;
Ολόκληρες πόλεις έχουν μόνο ξένους μαθητές στα σχολεία τους!
dexihalf.blogspot

Δείτε τι διάβαζαν στο γραφείο τύπου του Πρωην Πρωθυπουργού Καραμανλή...


Και καλά τα παπαράτσικα έντυπα, θα μας πείτε όλο και κάποιο κουτσομπολιό θα είχαν για τον πρωθυπουργό ή την Νατάσα....αλλά το Αθηνόραμα τι το έκαναν! Eπίσης το ΕΥ ΖΗΝ , το RAM και Εlle!!!

Μηπως για κανένα καλό κοψίδι...( Aθηνόραμα και ΕΥ ΖΗΝ ή για την προσωπική τους ενημέρωση!
(φωτο απο fimotro.blogspot.com)

/papatzides.blogspot

100 μέρες ΠΑΣΟΚ [ελληνοφρένεια]


Όταν το θέατρο μιλάει βρώμικα


Η αθυροστομία σε έργα πρόζας ή επιθεωρήσεις παίρνει διαστάσεις τη φετινή σεζόν. Οι συγγραφείς μιλούν για «δικαιολογημένες ατάκες», όμως άλλοι πιστεύουν πως είναι πρόβλημα συγγραφικής πενίας
«Άσε τις μα...κιες», «πρεζόνια, πουστ...νια στην πλατεία Θεάτρου. Οι γύφτοι γραμμένους στα αρ...δια τους έχουν τους μπάτσους», «Τα έκαναν μ...νι», «... αν θέλουν κάποιος να τους πρήξει τ΄ αρ... δια, πάνε στην Παπακώστα. Αν θέλουν ν ακούσουν μα... κίες πάνε στη Δημητρίου», «Δεν πρήζεται το στόμα τους από το τσι...κι; Τι δουλευταρούδες»: ατάκες από νούμερα φετινών επιθεωρήσεων. «Γαμ...νη τουαλέτα», «παλιοπου... ρα σκοτωμένη», «έχω γα...θεί πολύ αλλά δεν ήταν όλα τα γα...σια καλά», «γαμ...νες μανάδες», «γα...ω το Χριστό μου»: ατάκες από φετινά δραματικά έργα.

Η αθυροστομία βρίσκει πρόσφορο έδαφος όχι μόνο στις επιθεωρήσεις αλλά ακόμη και σε ...

Δολοφονήθηκε ο γιός του εκδότη Χατζηκωστή στην Κύπρο


Οι δολοφόνοι, δύο τον αριθμό, του έστησαν καρτέρι,  λίγο μετά τις 8 και 30 έξω από το σπίτι του και τον πυροβόλησαν από κοντινή απόσταση, μόλις στάθμευσε το αυτοκίνητο του, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστεί λεπτομέρειες.
H περιοχή όπου διέμενε, κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, έχει αποκλειστεί από ισχυρή αστυνομική δύναμη.
Ο Άντης Χατζηκωστής, ηλικίας 43 ετών, καταλείπει σύζυγο και δύο παιδιά.

Νεώτερα για την βεβήλωση του τάφου του Σπύρου Κυπριανού

Άγνωστοι προέβησαν χθες γύρω στις 6 μ.μ. σε κλοπή των σημαιών από τον τάφο του Σπύρου Κυπριανού, πρώην προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.
 Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες απο την Λεμεσόν οι άγνωστοι, δεν κατέβασαν μόνο τις σημαίες ( κυπριακή και ελληνική) απο τον τάφο του τ.Προέδρου κ.Σπύρου Κυπριανού αλλά και από άλλα μνήματα που υπήρχαν οι αντίστοιχες σημαίες.
Ακολούθως, πήραν τα καντήλια και περιλούσαν τους τάφους.
Τέλος όλες τις σημαίες τις έβαλαν σ΄ένα μικρό συντριβάνι, που υπάρχει στο κοιμητήριο και τις έκαψαν!

Ο Χατζηνίκ θα είναι το πρωί δήμαρχος και το βράδυ θα λέει τις ειδήσεις;


Χλιαρή και θολή η αντίδραση Σαμαρά για το μεταναστευτικό.


Ο Σαμαράς τελικά πήρε θέση για το μεταναστευτικό. Υπό πίεση φυσικά. Από τη μια το ΛΑΟΣ και από την άλλη δύο κύριες τάσεις στο εσωτερικό της σημερινής Νέας Δημοκρατίας. Ο εθνικιστικός μηχανισμός της ΠΟΛΑΝ και οι σκληροί της «Λαϊκής Δεξιάς». Δεν εννοούμε αυτούς που ζητούν το πιασάρικο δημοψήφισμα. Όχι βέβαια. Εννοούμε αυτούς που προσπαθούν να επιβάλλουν στο νέο σαμαρικό καθεστώς μια σκληρή αντιμεταναστευτική πολιτική που τέμνεται με τον ρατσισμό. Αυτούς που θεωρούν ότι ο Σαμαράς τους χρωστά και υποχρεούται να τους ακούει. Ο Σαμαράς θεωρεί «σπίτι του» αυτούς τους οπαδούς (και του ΛΑΟΣ φυσικά) και δεν επιθυμεί σύγκρουση μαζί τους.
Αναγκαστικά έπρεπε να πάρει θέση. Σε επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών δηλώνει ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει το ν/σ για τους μετανάστες. Ζητά βέβαια να ισχύσει το ευρωπαϊκό καθεστώς. Ζητά να ισχύσουν και στην Ελλάδα οι προϋποθέσεις που θέτουν τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη. Υπεκφεύγει, χωρίς να διευκρινίζει ποιές ακριβώς «ευρωπαϊκές προϋποθέσεις» εννοεί μια και δεν αποτελούν κάποια σταθερά σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες. Με τη θολή επιστολή του προσπαθεί ουσιαστικά να εξισορροπήσει στο εσωτερικό του κόμματος και στη δεξιά πλευρά του. Σα να βρίσκεται μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης.
Οι σκληροί πάντως της ΝΔ απαιτούν «να πάρει θέση για δημοψήφισμα ο πρόεδρος» και προτείνουν την υιοθέτηση αυστηρότατων προϋποθέσεων επαρκούς γνώσης γλώσσας και κουλτούρας από τους μετανάστες που επιθυμούν ελληνική ιθαγένεια. Φτάνουν στο σημείο να απαιτούν και να προσπαθούν να επιβάλλουν διαγραφή των τάσεων που υπάρχουν στο εσωτερικό του κόμματος και δεν ασπάζονται ή κατανοούν τον "εξόφθαλμο" κίνδυνο που υπάρχει από το σ/ν για το μεταναστευτικό που προωθεί η κυβέρνηση.
Ο Σαμαράς στην πραγματικότητα έχει να αντιμετωπίσει την επίθεση που δέχεται από το ΛΑΟΣ. Εδώ βρίσκεται η πραγματική σύγκρουση μεταξύ παραδοσιακών δεξιών (οι οποίοι αποτελούν δεξαμενή ψήφων για το ΛΑΟΣ) και σαμαρικών νεοδεξιών. Το εσωτερικό της ΝΔ θεωρείται ότι μπορεί να ελεγχθεί με μια έντονη επίκληση «πτώσης των τόνων». Το ΛΑΟΣ μετακινείται δεξιότερα γιατί το σαμαρικό καθεστώς της Ρηγίλλης προσπαθεί να υφαρπάξει τους δεξιούς λαοσίτες! Έτσι ο Καρατζαφέρης ζητά ευθέως δημοψήφισμα (απευθυνόμενος στην σκληρή πτέρυγα της πολυκατοικίας ), ποσόστωση της παρουσίας των μεταναστών, αυστηρή φύλαξη των συνόρων και καταγγέλλει «κίνδυνο αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος».
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Καρατζαφέρης πέρασε αυτό το μήνυμα στις τάξεις της λαϊκής δεξιάς και οι δεξιοί της ΝΔ βρήκαν πολύ ικανοποιητικές τις απόψεις του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που σε επίπεδο καφενείου έκαμαν σημαία τους και υιοθέτησαν σχεδόν απόλυτα τις απόψεις Καρατζαφέρη. Η σημερινή επιστολή Σαμαρά υποδηλώνει ότι ο αρχηγός του ΛΑΟΣ έχει βάλει γκολ στο γήπεδο της πολυκατοικίας. Γι’ αυτό το σύστημα Σαμαρά έφτασε στο σημείο να κινδυνολογεί με την απειλούμενη «ελληνικότητα» χωρίς ωστόσο να αποκηρύσσει το κυβερνητικό νομοσχέδιο. Ακολουθεί την οδό του «ήξεις αφήξεις» γιατί δεν επιθυμεί σύγκρουση διαρκείας που θα προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.
Τουτέστιν, η άτυπη συγκυβέρνηση καλά κρατεί και δεν κλυδωνίζεται από θεατρινίστικες επιστολές μικροκομματικής εκμετάλλευσης και θολού περιεχομένου που δεν κοστίζει τίποτα στους συγγραφείς της!

Το «Lost» νίκησε τον Ομπάμα


Τρομοκρατία, οικονομική ύφεση, δύο πόλεμοι, κακοκαιρία. Με όλα αυτά να απασχολούν τις ΗΠΑ, ο εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στάθηκε μπροστά στους δημοσιογράφους και ανακοίνωσε: «Με την ομιλία του για την κατάσταση του Έθνους, ο πρόεδρος Ομπάμα δεν θα θέσει σε κίνδυνο την προβολή της πρεμιέρας του τελευταίου κύκλου του “Lost”»...

Με αυτόν τον τρόπο ο Ρόμπερτ Γκιμπς γνωστοποίησε ότι η πολυαναμενόμενη ετήσια ομιλία του προέδρου Ομπάμα στο Κογκρέσο δεν θα πραγματοποιηθεί στις 2 Φεβρουαρίου όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα αναβληθεί επειδή την ίδια ημέρα και ώρα θα προβληθούν τα δύο πρώτα επεισόδια από τον έκτο και τελευταίο κύκλο της περίφημης τηλεοπτικής σειράς. Μάλιστα, πριν γίνει η επίσημη επιβεβαίωση, ο ....

Δεν ευσταθεί η πιο "σέξι" είδηση των εορτών

Δυστυχώς δεν συναντήθηκαν στην Αυστρία ο Κωστάκης με τον Ριρή.
Τώρα αν τηλεφωνήθηκαν δεν ξέρουμε.
Ωτακουστές δεν είμαστε!
Ο Θόδωρος πάντως έμεινε στο Ίνσμπουργκ και ο Κωστάκης λίγο έξω από τη Βιέννη. Το ξεκαθαρίζουμε γιατί κάποιοι επιμένουν ότι τους είδαν να κάνουν μαζί μαθήματα σκι σε μεγάλη χιονισμένη βουνοπλαγιά.
Δεν χρειάζεται!
Ξέρουν από κατηφόρες!
Σκέφτεστε πάντως τον Κωστάκη να κάνει σλάλομ και να πέφτει; Τι χιονοστιβάδα θα προκαλούσε; Δημόσιος κίνδυνος. Ξέρουν οι Έλληνες!.
Οπότε  καλύτερα που δεν άρχισε μαθήματα σκι με τον Ριρή... Μην μαθαίνουν και οι ξένοι περί τίνους πρόκειται!
Διαβάστε και δίπλα τον "Μικροπολιτικό"


Η σχέση του Γιωργάκη με τον Αντρέα


του Δημήτρη Χαντζόπουλου. στα "ΝΕΑ"

Η επιστροφή του Βαγγέλα

Γίνεται να κάτσει ήσυχα και στ’ αυγά του ο Μεϊμαράκης; Δε γίνεται φυσικά. Το σαμαρικό σύστημα της Ρηγίλλης πολύ θα ήθελαν να μην τον ξανάβλεπαν μπροστά τους. Ο μουστάκας απ΄ό,τι φαίνεται δεν θα τους κάμει τη χάρη. Θα μπερδεύεται στα πόδια τους και δεν βλέπει καθόλου με καλό μάτι τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την εσωκομματική επικοινωνία και δημοκρατία οι επισκέπτες της Πολιτικής Άνοιξης.
Η πολύμηνη σιωπή λαμβάνει τέλος την Τετάρτη με αφορμή το ….. «κόψιμο της πίτας». Τώρα τι άλλο θα κόψει εκεί πέρα ο Βαγγέλας δεν ξέρουμε. Δεν αναμένεται να είναι ιδιαίτερα καυστικός αλλά τις μπηχτές του θα τις ρίξει….
Γίνεται λόγος για προτάσεις που θα κάμει για τις δημοτικές εκλογές και την επανασυσπείρωση της ΝΔ. κάποιοι σίγουρα ανησυχούν όσο και αν σφυρίζουν αδιάφορα!
Διαβάστε και την άποψη της Κατερίνας Κατσαβού, στον "ΕΤ", για το θέμα

Η πολύ δημόσια διαβούλευση πολύ γυροφέρνει... Ενιαίο ΦΠΑ !

Διαβούλευση στη διαβούλευση το "ξεφούρνισαν" κι αυτό... επιβολή ενιαίου συντελεστή ΦΠΑ 15% στα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ !

Σου λέει.. αν αυξήσουμε το ΦΠΑ από 19 στο 21% (δηλαδή 2 μονάδες), θα τους φανεί πολύ και θα γκρινιάζουν κιόλας.

Άλλωστε ήδη έχουμε τον ακριβότερο ΦΠΑ στην Ευρώπη αν σκεφτεί κανείς πώς λόγο της κρίσης τα υπόλοιπα Ευρωπαϊκά κράτη μείωσαν τον ΦΠΑ.

Αν όμως... αντί για 2 μονάδες , τον αυξήσουμε 6 μονάδες παντού θα ακουστεί καλύτερα στα σ'αυτιά τον φορολογουμένων, σημασία άλλωστε έχει... η ψυχολογία κι όχι το αποτέλεσμα.

Έτσι οι σοφοί μας εθνοσωτήρες, έφεραν προς "δημόσια" διαβούλευση την αύξηση του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας 6% παντού, αφού σκοπεύουν να καταργήσουν τον συντελεστή 9% και να επιβάλουν ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 15% σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Βέβαια προς στιγμή το... "πέταξαν" στα ....

ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΥΣ" ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ

Την ώρα που έχουμε έκρηξη βόμβας έξω από την ΒΟΥΛΗ, κάτι που συμβαίνει ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, τα ΜΜΕ που είχαν... ξεσκίσει Πολύδωρα, Παυλόπουλο, Μαρκογιαννάκη για μικρότερης σημασίας προβλήματα, ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ τον Χρυσοχοίδη μέσω γκάλοπ, ανακηρύσσοντας τον ως τον πιο δημοφιλή υπουργό.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ;
1) Επί των ημερών του "δημοφιλέστερου" Υπουργού Μιχάλη Χρυσοχοίδη, μπαίνει εκρηκτικός μηχανισμός έξω ακριβώς απ' την Βουλή. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ σε τόσο... ευαίσθητο σημείο.
 2) Αστυνομικοί δέρνουν αλλοδαπό (Χιλιανό) κρατούμενο και τον στέλνουν αναίσθητο και τραυματισμένο σοβαρά στο νοσοκομείο
3) Αστυνομικοί μπουκάρουν σε εκδήλωση βιβλίου στα Εξάρχεια και συλλαμβάνουν ορισμένους απ' τους μετέχοντες.
4) Μοτοσυκλέτα της ΕΛΑΣ πέφτει πάνω σε γυναίκα διαδηλώτρια και την τραυματίζει σοβαρά
5) Σύμβουλος του, ο γιος του εισαγγελέα Διώτη, πέφτει ν' αυτοκτονήσει από όροφο του Υπουργείου, γιατί αποδεικνύεται πως έλεγε ψέματα ακόμα και στους γονείς του ότι διαθέτει πτυχία δικηγόρου.
6) Οι Χούλιγκαν πλακώνονται και μαχαιρώνονται εν ψυχρώ σε διάφορα σημεία της Αθήνας
7) Καθημερινά γίνονται δεκάδες αιματηρές ληστείες
8) Βόμβες σκάνε συνεχώς και μάλιστα από σύμπτωση δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα θύματα.

ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ποια αντιμετώπιση θα είχαν οι ...

BBC: Η βόμβα, οι ομάδες πού γεννήθηκαν τόν Δεκέμβριο τού 2008 καί οι οίκοι αξιολόγησης...

Anti-terror police in Constitution Square, AthensΤό BBC συνδέει τήν επίθεση με τον Δεκέμβριο τού 2008 καί τίς εκθέσεις τών οίκων αξιολόγησης.
Η επίθεση δείχνει να είναι έργο μιάς απο τίς πολλές ομάδες μαχητών πού γέννησε ο Δεκέμβριος τού 2008.
Η εκστρατεία αυτών τών ομάδων εναντίον τού κατεστημένου δείχνει να άλλαξε κατεύθυνση καί τώρα βάλλουν εναντίον τών μέτρων λιτότητας τής σοσιαλιστικής κυβέρνησης η οποία προσπαθεί να βρεί λύση στήν οικονομική κρίση πού μαστίζει τή χώρα...

Παρόλο που η επίθεση μπορεί να προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές, θα προβληματίσει του διεθνείς παρατηρητές που παρακολουθούν την Ελλάδα.
Οι οίκοι αξιολόγησης έχουν προειδοποιήσει ότι θα υποβαθμίσουν την πιστοληπτική ικανότητα της Ελλάδας εκ νέου εάν υπάρξουν κοινωνικές αναταραχές ή αν η κυβέρνηση δεν καταφέρει να πείσει τους πολίτες να δεχθούν το πρόγραμμα περικοπών.
Το μήνυμα των βομβιστών δεν θα μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρο - ειδικά εφόσον τό....

Έργα και 100 Ημέραι κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.

Aύριο συμπληρώνονται οι 100 πρώτες ημέρες διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου και φυσικά έχουν αρχίσει οι κάθε είδους απολογισμοί για τις προθέσεις, τους στόχους και τα αποτελέσματα των ακολουθούμενων πολιτικών σε αυτό το διάστημα. Ας επιχειρήσουμε μια αποτίμηση του παραγόμενου ανά τομέα έργου, με βάση τις πράξεις κι όχι τις εξαγγελίες πολλές εκ των οποίων αναμένεται ακόμα η πραγματοποίηση. Ευελπιστούμε πάντως, για το καλό του τόπου οι επόμενες 100 ημέρες να έχουν πιο θετικό ισοζύγιο.

Κυβερνητική δομή – α) Θετικότατη η συνολική μείωση των υπουργοποιημένων, δυστυχώς όμως παρά τις διαχρονικές ανακοινώσεις, το ουσιαστικά μικρό, ευέλικτο, επιτελικό σχήμα που να είναι συμβατό με τις πραγματικές ανάγκες της χώρας παραμένει ακόμα ζητούμενο, εδώ και δεκαετίες, β) Επιπρόσθετα καταργήθηκαν υπουργεία με συμβολισμό (Μακεδονίας – Θράκης) αλλά καίριο ρόλο για την οικονομία (Τουρισμού, Ναυτιλίας), με τις αρμοδιότητες τους να παραμένουν ακόμα μετέωρες, και η θεσμοθέτηση αντιπροέδρου, ώστε ο πρωθυπουργός να ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες (Σοσιαλιστική Διεθνή) δεν έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα της.

Οικονομία / Ανάπτυξη – α) Για πολλοστή φορά μια κυβέρνηση παρέλαβε «καμένη γη», κατέφυγε σε λογιστικές αλχημείες για να διευκολύνει το έργο της και να δικαιολογήσει τα ...

Οι επικοινωνιακοί καφέδες του Χατζηνικολάου

Στο επόμενο επεισόδιο θα μάθουμε αν ο πρόεδρος πίνει το καφέ του σκέτο ή με ολίγη!
Το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ πασχίζει να αναδείξει τις λεπτομέρειες στην προσωπική ζωή του προέδρου Αντώνη. Είναι πρωτοφανείς οι περισπούδαστες σαμαρικές αναλύσεις των επικοινωνιακών παπαγάλων που έχουν στόχο (προς το παρόν) την καλλιέργεια μια εικόνας life style, χωρίς ουσία και με πολύ φλυαρία. Ολοσέλιδα αφιερώματα και φασαρία για το τίποτα. Πως τον πίνουν τον καφέ τους ο Αντώνης και η Γεωργία και που πάνε για βόλτα και παρέα! Εμπλουτισμένες όλες οι «αναλύσεις» βέβαια με πολύ συναίσθημα και δακρύβρεχτα τετ α α τετ.
Το σαμαρικό σύστημα ΠΑΣΟΚ που βοήθησε τον Αντώνη να κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές, τον θέλει συναινετικό, πιόνι στα χέρια των ισχυρών και υπάκουο παιχνιδάκι στα οικονομικά τους συμφέροντα. Όταν θα τσατίζονται με τον ΓΑΠ θα βγαίνει να γαβγίζει στους ρυθμούς της τηλεόρασης. Κάτι σαν «δευτερόλεπτο και δολάριο»! Να είναι πολύ αποδοτικός. Μέχρι τότε δεν χρειάζονται πολλά. Μια κάμερα και η φορτισμένη είσοδος του Αντώνη σε ένα παρεκκλήσι, η συνάντηση με μια ηλικιωμένη κυρία, ο καφές στην Πύλο και δηλώσεις των γειτόνων:
«Εδώ του άρεσε πάντα να πίνει τον καφέ του»! ... «Εδώ έπαιζε μικρό παιδί»! ... «Ήταν σπουδαίος άνθρωπος ο θείος του»! ... «Έχει πάντα στο πλάι του τη Γεωργία»! ... «Από αυτό το δρόμο πέρασε για να πάει στην Εκκλησία»! ...
Και σε λίγο θα μας δείχνουν τα πατήματα που αφήνει στο διάβα του!Κλάψτε μανούλες δηλαδή!
[Θα αναρεωτιέστε γιατί άραγε ξαφνικά ο Νίκος Χ. γλύφει τον Αντώνη! Μα ο Νίκος ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα να κατέβει στην πολιτική. Και το Δήμο της Αθήνας ονειρεύεται και το Κοινοβούλιο]

Οι τελευταίες σελίδες των αθλητικών εφημερίδων [11-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων

Κύπρος: «Απαράδεκτες οι προτάσεις Ταλάτ»


Στο «επικοινωνιακό παιχνίδι της Τουρκίας» υπάγονται οι προτάσεις Ταλάτ.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου παραδέχτηκε ότι «κατά κοινή διαπίστωση απαράδεκτες» είναι οι προτάσεις του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για το κεφάλαιο «διακυβέρνηση - κατανομή εξουσιών». 

«Οι προτάσεις,δεν μπορούν να αποτελέσουν βάση για συζήτηση και πόρρω απέχουν από τα συμφωνηθέντα για λύση δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας».


Ο όρος «Greek statistics» ... ανέκδοτο στους ευρωπαϊκούς κύκλους….



“Κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να μειώσουμε το έλλειμμα και να συγκρατήσουμε το δημόσιο χρέος”
πόσο σίγουρος είστε κ.Υπουργέ;
Έχουμε δει και από τα δύο κόμματα εξουσίας να προσπαθούν μετά την εκλογή τους να μεταθέσουν στην προηγούμενη κυβέρνηση με διάφορους τρόπους μέρος του δημόσιου χρέους ή του τρέχοντος ελλείμματος. Γι’ αυτό και ο όρος «Greek statistics» αποτελεί πλέον ανέκδοτο στους ευρωπαϊκούς κύκλους.
Ο όρος «Greek statistics» ανέκδοτο στους ευρωπαϊκούς κύκλους…. | ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ.
Το έχουμε ξαναγράψει.
Η οικονομική πολιτική του ΠΑΣΟΚ, είναι χειρότρη ακόμη και από αυτήν της Κυβέρνησης του Κ.Καραμανλή. Έλεος κ.Υπουργέ, πάρτε το αλλιώς ή
brexians.wordpress

Όλα τα λεφτά ...


Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [11-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων

Βγαίνει από την κατάψυξη ο Καραμανλής

"Ο Καραμανλής ο νεότερος εξέρχεται της εποχής των παγετώνων"
"Θα τα βάζει με όποιον ανακατεύεται στα πόδια του πολιτικού του τέκνου ... Σαμαρά!"
Οι μπογιατζήδες περνούν το τελευταίο χέρι.
Σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμο το ευρύχωρο γραφείο του Κώστα Καραμανλή δίπλα από την κατοικία του Αμερικανού πρέσβη. Είναι ένα σύγχρονο διαμέρισμα 200 τ.μ. στην οδό Παναγή Κυριακού, όπου θα εγκατασταθεί το επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, το οποίο θα αποτελείται από 10 άτομα.

Αυτή είναι η πρώτη απάντηση, λένε οι φίλοι του πρώην πρωθυπουργού, προς όλους όσους έσπευσαν να τον συνταξιοδοτήσουν πρόωρα. «Είναι εδώ και θα παραμείνει για πολλά χρόνια στην πολιτική σκηνή», λέει παλιός συνεργάτης του που σπεύδει να προσθέσει: «Δεν θα ακολουθήσει την πεπατημένη οδό. Δηλαδή δεν θα συμπεριφέρεται ως πικραμένος πρώην ηγέτης που θα υπονομεύει ή θα παγιδεύει τον διάδοχό του. Κάθε άλλο. Δεν θα μπλεχτεί στα πόδια του Αντώνη Σαμαρά και δεν θα κάνει κινήσεις που θα δυσκολέψουν το έργο του νέου προέδρου. Αντίθετα θα βοηθήσει με όλες τις δυνάμεις του τη διατήρηση της συνοχής του κόμματος, ενώ θα παρεμβαίνει να ...

Οι τελευταίες σελίδες των εφημερίδων [11-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα

“Όπισθεν” ολοταχώς από την Κυβέρνηση για τους νέους φόρους μεταβίβασης ακινήτων


Ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο ακόμα και τώρα γίνεται η κουβέντα για κρίσιμα θέματα στην Ελλάδα, είναι ρεπορτάζ της Κρατικής Τηλεόρασης, όπου και αναφερόταν ότι ανώτατο στέλεχος του υπουργείο Οικονομικών δήλωνε σε δημοσιογράφους ότι ο Πρωθυπουργός ήταν ενήμερος για τους νέους φόρους που ήθελε να επιβάλει ο Γ.Παπακωνσταντίνου. Για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις το νομοσχέδιο προκάλεσε πρόβλημα στις σχέσεις του αρμόδιου υπουργού και του πρωθυπουργού και σπεύδουν τώρα οι … “καλοθελητές” για να προστατεύσουν τον υπουργό.

Εκείνο που επίσης έπαιξε ρόλο στην εξ’αρχής αρνητική αντιμετώπιση του νομοσχεδίου είναι ο ...

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [11-01-2010]


Ακολουθούν τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα