Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για λογοκρισία

Θα ήθελα να καταγγείλω το γεγονός ότι αφήνω σχόλια στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος», στο άρθρο που με απαράδεκτο τρόπο εμπλέκουν (ξανά) τον Κώστα Μπακογιάννη με τον Τρομπούκη και δυστυχώς τα σχόλιά μου λογοκρίνονται. Δεν τα βλέπω να ανεβαίνουν. Προφανώς δεν συμφωνούν με το βρώμικο πνεύμα του συγκεκριμένου άρθρου και το εν γένει αντιδεοντολογικό πνεύμα της εφημερίδας!
Ο γνωστός και καταδικασθείς για διάφορες υποθέσεις Αναστασιάδης φαίνεται ότι έχει ...........

Το ψέμμα (ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ) είχε κοντά ποδάρια…

Εν αρχή ήταν ο κ. Προβόπουλος, Διοικητής της Τράπεζας Ελλάδος, ο οποίος είχε αποκαλύψει ότι ο τότε Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και νυν Πρωθυπουργός, κ. Παπανδρέου, είχε ενημερωθεί από τον ίδιο πριν τις εκλογές του 2009, ότι το έλλειμμα του ΑΕΠ είναι πολύ μεγαλύτερο από το «επίσημο»…
Τότε είχαν πέσει όλα τα γνωστά – άγνωστα παπαγαλάκια της ενημέρωσης να αποσιωπήσουν την αποκάλυψη και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη με μεγάλη επιτυχία.
Εν συνεχεία, προ μίας εβδομάδος, ο αντιπρόεδρος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, κ. Στάινμπουργκ, αποκάλυψε στο βιβλίο του ότι τον ..........

Aυτο - καταστροφικός ο (δεξιός) λαϊκισμός

H παρουσία του Aντώνη Σαμαρά στη ΔEΘ μπαίνει κάτω από μια κεντρική επικεφαλίδα: «Oυδέν νεώτερον». O πρόεδρος της N.Δ. ακολουθεί πιστά μια λαϊκιστική στρατηγική κατά του Mνημονίου, που δεν πείθει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του μεσαίου χώρου. 
Aκόμη λιγότερο τους πείθουν οι προτάσεις του για έξοδο από το Mνημόνιο. Mεγάλη ανευθυνότητα αποτελεί η υπόσχεση ότι οι συντάξεις θα επανέλθουν κάποια στιγμή σύντομα στην προτέρα κατάσταση. 
Περίπου ως διά μαγείας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, όπως έδειξε η δημοσκόπηση της GPO, ότι το 72% του συνόλου των ψηφοφόρων θεωρεί πως η πολιτική της N.Δ. είναι σε λάθος κατεύθυνση, με μόνο το 25% να δηλώνει πως ..........

Όλα έτοιμα για τον απεγκλωβισμό των εργατών στη Χιλή

A general view of the area at the San Jose mine with journalists vehicles in the foreground and the rescue area in the distance, in Copiapo October 12, 2010. Chile's 33 trapped miners are set to travel nearly half a mile through solid rock in a shaft just wider than a man's shoulders on Tuesday night, as their two month ordeal after a cave-in draws to an end. REUTERS/David Mercado (CHILE - Tags: DISASTER BUSINESS)Relatives light candles near religious symbols as preparations continue to rescue the 33 trapped miners at San Jose Mine, Chile on October 12, 2010.  If all goes well, officials say the first miners will be brought up within a day via a 20-minute ride in a rescue capsule more than 2,000 feet below the surface.  The miners have been trapped for more than two months.  UPI/Sebastian Padilla Photo via Newscom
Τα σωστικά συνεργεία πρόκειται να αρχίσουν - από τα μεσάνυχτα - να ανεβάζουν στην επιφάνεια τούς 33 μεταλλωρύχους που εδώ και περίπου δύο μήνες βρίσκονται εγκλωβισμένοι σε βάθος 700 μέτρων κάτω από τη γη, στη Χιλή.

Το «καληνύχτα» του Σαμαρά και το «καληνύχτα» της Ιστορίας…

«Η Παράταξή μας έχει πολλά για τα οποία νιώθει υπερήφανη:
Κι όχι μόνο στα χρόνια του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν σταθεροποιήθηκε η κοινοβουλευτική δημοκρατία και μπήκε η χώρα στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Και στη συνέχεια, στην Πρωθυπουργία του Κώστα Μητσοτάκη, όταν μπήκε το πρώτο φρένο στο δημοσιονομικό εκτροχιασμό του ΠΑΣΟΚ…»
Οι μυστικοσύμβουλοι δυστυχώς...

Δηλώσεις «επιφανών» γυναικών!...!

«Οι εκλογές αυτές γίνονται κάτω από τη μπότα του μνημονίου».
Η τρελο-Κατινάρα Λα Πασιονάρια Παπακώστα σε εκδήλωση γυναικών της "Επαναστατικής Οργάνωσης Γυναικών Νέας ΝΔ".
Ψηφίστε Κικίλια για ωραία γοβάκια Κατινέξ!....!
ΟΧΙ λέμε στις μπότες, ΟΧΙ και στις ξενέρωτες!
ΟΧΙ λέμε στις κότες, ΟΧΙ και στις ψευτοκυριλέ!

Το Μητσοτάκ δεν τρέμει

Εχω την εντύπωση πως η ηγεσία αυτής της χώρας δεν έχει καταλάβει ότι έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα της υπομονής μας. Δεν έχουμε άλλο. Αυτό ήτανε. Έχουμε σηκώσει ψηλά τα χέρια και παρακολουθούμε όλες αυτές τις ανοησίες για το ποιός από τους δύο «πρώην πρωθυπουργούς» μας έκανε ρόμπα με τις διεθνείς δηλώσεις του, για να καταλήξουμε οτι ήταν ο τρίτος, ο Γ.Α.Π δηλαδή, αυτός που «κυβερνάει μια διεφθαρμένη χώρα», νυν και όχι κάποτε. Δεν μάθαμε τίποτα καινούργιο ― είμαστε μια διεφθαρμένη χώρα, το ξέρουμε.

Μια χώρα που την ξεπάτωσε στη λαμογιά και τα «Τσοβόλα δώστα όλα» ό συγχωρεμένος πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος, αν και ..........

Επίθεση Μπακογιάννη στην ηγεσία του ΥΠΠΟ για το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου


Δριμεία επίθεση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού εξαπέλυσε σήμερα από το Ηράκλειο, η Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη. Η Ντόρα επεσήμανε ότι δεν μπορεί να υφίσταται τουριστική ανάπτυξη σε έναν τόπο όπως το Ηράκλειο, χωρίς να υπάρχει Αρχαιολογικό Μουσείο!

Έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού "Μάχη για την Κρήτη" στο Λασίθι

Από το νομό Λασιθίου, ξεκίνησε την παρουσίαση των υποψηφίων που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» ο επικεφαλής κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης.
Η επιλογή του νομού δεν είναι τυχαία αφού τόσα χρόνια το Λασίθι παραμένει στο περιθώριο λόγω των ελλιπών χρηματοδοτήσεων .
«Και αυτό πρέπει να αλλάξει, όπως σημείωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο επικεφαλής του συνδυασμού, και μια ευκαιρία είναι αυτές οι εκλογές, για να έχει το Λασίθι μια δυνατή εκπροσώπηση στο νέο αιρετό περιφερειακό συμβούλιο».
«Και αυτό είναι στο χέρι σας» τόνισε με νόημα ο ίδιος, στην παρουσίαση του αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Νεκτάριου Παπαβασιλείου αλλά των εννέα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων που έγινε στην αίθουσα του επιμελητηρίου Λασιθίου , με την παρουσία και της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η Κρήτη είτε από τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ έμεινε ...........

Τους τσούζει η αλήθεια!

Χτες ήταν τέτοιος ο καταιγισμός πολιτικών ειδήσεων, που δεν ξέρω από που να το πιάσω και που να το αφήσω! Ας τα πάρουμε από μία «σχετική» αρχή, η οποία είναι η συνέντευξη του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις ειδήσεις του Mega, χτες το βράδυ. Τι είπε; Όλα αυτά που κάνουν την Ελλάδα να μην έχει κανέναν άνθρωπο στα σύννεφα, γιατί έχουμε συνηθίσει να πέφτουμε από εκεί!

Είπε πως η Ελλάδα καταστράφηκε από την πολιτική των ελλειμμάτων. Είπε πως ο λαϊκισμός δεν θα ευοδωθεί και πως κουράστηκε ο κόσμος από ψεύτες και λαοπλάνους πολιτικούς. Είπε πως ο Αντώνης Σαμαράς είναι λαϊκιστής και πως έτσι δεν θα γίνει πρωθυπουργός ποτέ.
Αν σκεφτούμε και τις παλιότερες δηλώσεις του Στέφανου Μάνου σχετικά με την ηλιθιότητα όποιου πιστεύει πως .........

Your Own Personal Jesus

Johnny Cash Your Own Personal Jesus

Ταυτίζει ο Σαμαράς τον εαυτό του με την παράταξη!

Αυτό προκύπτει από την χθεσινοβραδυνή δήλωση απάντηση της ΝΝΔ21 στη συνέντευξη Μητσοτάκη στο MEGA, όπου αναφέρει επί λέξει: "ο κ. Μητσοτάκης...επιτέθηκε απόψε εναντίον της Παράταξης".  Όμως ο κος Μητσοτάκης ουδόλως αναφέρθηκε στην παράταξη, απλά χαρακτήρισε τον κο Σαμαρά λαϊκιστή, εξαιτίας της ανεδαφικής του πρότασης περί μηδενισμού του ελλείμματος σε χρόνο dt!Αυτοανακηρύσσει εαυτόν λοιπόν ο κος Σαμαράς σε Παράταξη!Νέος Μέγας Ναπολέων μας προέκυψ

Το Σαμαρέϊκο βιάζεται να κλείσει το κεφάλαιο Μητσοτάκης!

Δεν έχουν καταλάβει οι μυστικοσύμβουλοι ότι ο Μητσοτάκης μόλις άρχισε να μιλά. Αυτή ήταν η αρχή. Και έχει πολλά να πει. Η βιασύνη τους να κλείσουν το στόμα του Μητσοτάκη δεν περιγράφεται και εντοπίζεται στην μάταιη προσπάθειά τους να πούνε ένα «καληνύχτα σας»! Έπεσαν όμως στο λάκκο! Είδαν μόνο το δάχτυλο. Γιατί ο Μητσοτάκης έκανε την αρχή και τους είπε «Καλημέρα σας, είμαι και εγώ εδώ, αν με έχετε ξεχάσει».
Ο παρασκηνιακός πόλεμος βέβαια στον Μητσοτάκη, από τα στελέχη της ΠΟΛΑΝ που έχουν καταλάβει την Ρηγίλλης, δεν σταμάτησε ποτέ. Χωρίς όμως να δέχονται, ποτέ και καμία, απάντηση στις συνεχόμενες ύβρεις που εξαπέλυαν! Με την βιασύνη τους να κλείσουν την πόρτα αποδεικνύεται ο τρόμος τους. Γιατί μέχρι τώρα έπαιζαν μόνοι τους μπάλα στο πεδίο της προβοκάτσιας. Ας δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τους! Πέραν των ύβρεων δεν έχουν τίποτε άλλο να μας πουν!

Οι… μεταφυσικές παρενέργειες του lexotanil


Φαίνεται πως η κατάχρηση ψυχοφαρμάκων εκεί στη Νεορηγίλλης έχει οδηγήσει τον Αντώνη και τους Φίλους του σε κατακόρυφη αύξηση των «μεταφυσικών» παρενεργειών και ανησυχιών τους …
Τρέμουν το Μητσοτάκη, επειδή έχουν επιβάλει στους εαυτούς τους -και σε μεγάλη μερίδα χαχόλων οπαδών τους- να πιστεύουν, ότι είναι «γκαντέμης», «βρικόλακας», κάνει…

Μπάχαλο η Νέα ΝΔ. Με όλους έχουν τσακωθεί ο Αντώνης και οι Μουρούτηδες

Μεγάλο αγώνα κάνουν οι θλιβεροί Μουρούτηδες για την ανασύσταση της Νέας Πολιτικής Άνοιξης. Οι σκοτεινοί ιππότες της στρογγυλής Τράπεζας του Αντώνη! Σκοπός τους δεν είναι να πάρουν το κόμμα εξολοκλήρου θέτοντας στο παρασκήνιο όλες τις άλλες τάσεις της ΝΔ αλλά και να επιβάλλουν καθεστώς Πολιτικής Άνοιξης. Χωρίς κανένα φραγμό πλέον επιτίθενται σε όποιον δεν πιστεύει θρησκόληπτα τον Μεσσία Αντώνη. Για όλους έχουν έναν κακό λόγο να πούνε! Τίποτα δεν τους σταματά. Ο χείμαρρος του μίσους έγινε ποτάμι εκδικητικότητας. Δεν ξεχνούν τις παλιές κακές ακροδεξιές συνήθειές τους οι Μουρούτηδες! Τι να κάνουμε!
Τους ευχόμαστε …. περαστικά γιατί είναι πραγματικά άρρωστοι!

Οδηγίες προς τους φιλάθλους για το Ελλάδα-Ισραήλ

Ενόψει του αποψινού (21:45) αγώνα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών με την αντίστοιχη του Ισραήλ, για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 στο «Γ. Καραϊσκάκης», η ΕΠΟ προέβη σε διευκρινήσεις όσον αφορά την προσέλευση των φιλάθλων και το τι θα πρέπει να έχουν υπόψη τους.

Αναλυτικά:

Έρημη χώρα η Νέα Λαϊκίστικη ΝΔ των Μουρούτηδων και λοιπών υποπρακτόρων

Εάν ρίξετε μια ματιά στους διαδικτυακούς βόθρους που στηρίζουν το «μεγαλείο» του «τεράστιου» οικονομολόγου Αντώνη θα καταλάβετε τι μας επιφυλάσσουν για το μέλλον. Μίσος, ρατσισμό, διώξεις, θράσος, ακροδεξιό ρεβανσισμό, αναίδεια, πολιτική κατάθλιψη, νευρωτική προσωπολατρία εξειδικευμένη στο γλείψιμο του Αντώνη. 
Το κακό είναι ότι οι μυστικοσύμβουλοι της Ρηγίλλης, Λαζαροφαήλοι και λοιποί Μουρούτηδες νομίζουν ότι με τον βρώμικο πόλεμο που έχουν κηρύξει προς το πρόσωπο του Μητσοτάκη προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον Αντώνη και στη Νέα Πολιτική τους Άνοιξη. Νομίζουν ότι με τον εφιάλτη της «έρημης χώρας» που μας επιφυλάσσουν θα τα καταφέρουν να κυβερνήσουν ανενόχλητοι. Κάνουν τεράστιο λάθος! Ευτυχώς δεν έχουν την ικανότητα να δουν το λάθος τους, γιατί έχουν προ πολλού τυφλωθεί …..

Το 1990 καταψύχθηκε και το 2010 γεννήθηκε!

Τo 1990 καταψύχθηκε ένα έμβρυο. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, από αυτό το έμβρυο γεννήθηκε ένα υγιέστατο μωρό. Η κρυοσυντήρηση εμβρύων δίνει τώρα χρονικό περιθώριο στις γυναίκες που θέλουν να αναβάλουν για μερικά ακόμη χρόνια τη μητρότητα. ................

Σαμαράς: Εμπρός για την Ελλάδα του ΠΡΟΖΑΚ! (video)

Θα μας τρελάνεις!!!

Κ. Μητσοτάκης: Στην Κρήτη στηρίζω Δημήτρη Γιαννουλάκη! (video)

Κόντρα στην επίσημη υποψηφιότητα της ΝΔ, το Γιάννη Πλακιωτάκη, ο Επίτιμος Πρόεδρος του κόμματος, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη στήριξή του στον ανεξάρτητο συνδυασμό "Μάχη για την Κρήτη" του Δημήτρη Γιαννουλάκη! Ε ρε γλέντια στη Ρηγίλλης...
Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Νέα αμφισβήτηση στην "μαγική φόρμουλα" Σαμαρά... Από τον Κωστή Χατζηδάκη αυτή τη φορά!

Ο Χατζηδάκης, χθες στον Χατζηνικολάου, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα:
"Υπάρχει παρεξήγηση. Δεν έχει μιλήσει ο κ. Σαμαράς για το σύνολο του Ελλείμματος. Ο κ. Μηταράκης έχει μιλήσει για το κυκλικό "έλλειμμα"!

Παρεξήγηση; Τότε αυτό τί είναι;
Είμαστε χαζοί; Δεν ξέρουμε να διαβάζουμε;

Κ. Μητσοτάκης: Αναγκαία τα μέτρα του μνημονίου! (video)

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χαρακτήρισε τα μέτρα του μνημονίου αναγκαία και ανεξάρτητα αυτής καθεαυτής της «τυπικής» συμφωνίας με την Τρόϊκα. Μπορεί, δηλαδή, το μνημόνιο ως «τυπικό γεγονός» να το είχαμε αποφύγει, όμως τα σκληρά μέτρα δεν μπορούν ούτε να αποφευχθούν ούτε να ανακληθούν, διαφορετικά η χώρα χρεοκοπεί!
Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Εσάς σας έχει πει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ προ πολλού η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύριε ΣΑΜΑΡΑ!

Εσάς σας έχει πει ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ προ πολλού η ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κύριε ΣΑΜΑΡΑ αν δεν το έχετε καταλάβει.
Εσείς σε όλη σας την ζωή λειτουργούσατε καιροσκοπικά... σαν έναν μαθητή που μόλις τελειώσει τις προκαταρτικές τάξεις νομίζει οτι τα έμαθε όλα και δεν χρειάζεται τον δασκαλό του πια, και δυστυχώς για εσάς είχατε τον καλύτερο δάσκαλο.
Εσείς νομίζετε οτι εκμεταλευόμενος τα μέτρα που είναι αναγκαία να λάβει η νύν κυβέρνηση, και τα οποία δεν θα υπήρχαν αν είχατε επιτρέψει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του 1990-93 να είχε πάρει τα τότε μέτρα που θα ήταν εκατό φορές πιο...

Προκαλούν τον Κ. Μητσοτάκη να αποκαλύψει το παρασκήνιο...

Το περιβάλλον του κ. Κ. Μητσοτάκη τον πιέζει να δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία της περιόδου 1990-1993, που δεν θα ευχαριστήσουν καθόλου τον κ. Σαμαρά και τους λίγους υποστηρικτές του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, o κ. Κ. Μητσοτάκης σκόπευε να το πράξει πέρσι το Νοέμβριο, κατά την εκλογική διαδικασία προς ανάδειξη προέδρου της Ν.Δ., αλλά τον απέτρεψε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη για να μη δημιουργηθεί ένταση στη Ν.Δ. Αν όμως επαναληφθούν οι χθεσινές ‘κόντρες’, δεν είναι βέβαιο ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα...

Απειλούν με κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Bασικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού, υπολειτουργία τμημάτων λόγω υποστελέχωσης, απλήρωτες εφημερίες γιατρών, είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Ρεθύμνου. ...........

Ντ. Μπακογιάννη: "Δεν υφίσταται τουριστική ανάπτυξη χωρίς Αρχαιολογικό Μουσείο"

Δριμεία επίθεση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού εξαπέλυσε σήμερα από το Ηράκλειο, η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.Η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε ότι δεν μπορεί να υφίσταται τουριστική ανάπτυξη σε έναν τόπο όπως το Ηράκλειο, χωρίς να υπάρχει...

Κ. Μητσοτάκης: Εδώ και τώρα να συσταθεί Υπουγείο Οικονομικών (video)

Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Η Μεγάλη Ν.Δ. που αγαπήσαμε και δεν υπάρχει πια... (video)

Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την αήθη, ανιστόρητη και αγνώμονα επίθεση του Σαμαρά και των «ανοιξιάτικων» εισβολέων της ΝΝΔ στον Ηγέτη της Παράταξης, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είπαμε να ξυπνήσουμε μνήμες… Μνήμες που δεν πρέπει η λήθη και η εσωστρέφεια στο μικρόκοσμό μας να διαγράψουν από τις καρδιές και τις συνειδήσεις μας.
Φτιάξαμε ένα μικρό βιντεάκι με αποσπάσματα από...

Πρώτη δοκιμή εμβρυακών βλαστοκυττάρων σε ανθρώπους


Αμερικανική εταιρεία βιοτεχνολογίας έλαβε το πράσινο φως για την πρώτη θεραπευτική χρήση βλαστικών κυττάρων που προέρχονται από έμβρυα. Ο πρώτος από τους ασθενείς με τραύματα στη σπονδυλικής στήλης ήδη υποβάλλεται μυστικά στη θεραπεία στην Ατλάντα. ...........

Κ. Μητσοτάκης: Όχι εξεταστικές για την οικονομία! (video)

Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Ξεκινάει στην Ελλάδα η εποχή των οπτικών ινών νέας γενιάς

Στην ανάπτυξη ενός νέου Δικτύου Πρόσβασης, οπτικών ινών Νέας Γενιάς, το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλών ταχυτήτων με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά, προχωράει ο ΟΤΕ, αρχίζοντας πιλοτικά από τους Δήμους Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης, Ξάνθης, Σερρών και Ζωγράφου και σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές. ...............

Κ. Μητσοτάκης: Ο Καραμανλής με απογοήτευσε... (video)

Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Ο ΝΕΑΡΧΟΣ απανατά στη ΝΝΔ του Σαμαρά

Αναμενόμενη η απάντηση της ΝΝΔ. Ομολογουμένως ταιριάζει γάντι και για κάποιον σαν τον Σαμαρά που συμπεριφέρθηκε όπως συμπεριφέρθηκε το 91-93. Πάντως εάν κάποιος μπορεί να γίνει ναυαγοσώστης στα 100 του -που τον γράφει η τροχαία για παράβαση ορίου ηλικίας και στη Γηραιά Αλβιόνα η Λίζα (μία είναι η Λίζα!) του στέλνει καρτούλα- σημαίνει ότι και...

Ταυτοποίηση στοιχείων από τα αυτιά σας

Νέα αποτελεσματική βιομετρική μέθοδος αναγνώρισης των ανθρώπων στα αεροδρόμια από τα αυτιά τους!


Στο μέλλον, τα δαχτυλικά αποτυπώματα και η ίριδα των ματιών μπορεί να αποτελούν ξεπερασμένες μεθόδους αναγνώρισης προσώπων. Βρετανοί ερευνητές, ειδικευμένοι στη βιομετρική, ανέπτυξαν μια παγκοσμίως πρωτότυπη μέθοδο αναγνώρισης των ανθρώπων, που θα μπορούσε μελλοντικά να χρησιμοποιηθεί, μεταξύ άλλων, στους ελέγχους των αεροδρομίων και η οποία είναι σχεδόν κατά 100% ακριβής. .............

Η ανακοίνωση πανικού των μυστικοπρακτόρων της Ακρονεοδεξιάς στο φυσικό της χώρο…

Πολύ πριν δοθεί στα ΜΜΕ, η ανακοίνωση των Λαζαριδομουρούτηδων του Σαμαρά βγαίνει στη γνωστή διαδικτυακή καταβόθρα του σαμαρισμού! Για άλλη μια φορά (είχε ξανασυμβεί με τη διαγραφή Σκυλακάκη) αποκαλύπτεται ποιοι διοικούν τη Λαϊκίστικη ΝΝΔ!

Ξυπνήστε, Νεοδημοκράτες!...!

Κ. Μητσοτάκης: Ο Ανδρέας Παπανδρέου μας οδήγησε στη χρεοκοπία! (video)

Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Κατοχυρώθηκε ως...''Σαντορινιά'' η φάβα!

Στον κοινοτικό κατάλογο των Προϊόντων Ονομασίας Προέλευσης και Προστατευόμενων Γεωγραφικών Ενδείξεων (ΠΟΠ και ΠΓΕ) συμπεριελήφθη η φάβα Σαντορίνης, με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως Προϊόν Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). ..............

Όλοι εναντίον όλων στη διαλυμένη ΝΝΔούλα! Ο Μητσοτάκης τους πείραξε... (video)

Διαλύεται η ΝΝΔ υπό την άθλια ηγεσία του Σαμαρά της Διαίρεσης, της Αποσύνθεσης, της Προδοσίας. 
Όλοι εναντίον όλων και μαέστροι της καταστροφής οι ψυχωτικοί μυστικοπράκτορες της Ακρονεοδεξιάς, οι εθισμένοι στο λεξοτανίλ, το πρόζακ και ό,τι άλλο κυκλοφορεί στο εμπόριο...
Η Κεντροδεξιά περιμένει με αγωνία την πολιτική πρωτοβουλία της Ντόρας Μπακογιάννη για να φύγει από τα δεσμά του Νεοφασισταριού της ΝΝΔούλας!
Όχι άλλο Σαμαρά! Όχι άλλο Τίποτα! Όχι άλλο Φαήλο...!!!

Άρθρο του Νομπελίστα Χρ. Πισσαρίδη στην "Καθημερινή"

Άρθρο Χρ. Πισσαρίδη*, Κώστα Αζαριαδη** και Γιάννη Ιωαννίδη*** στην ''Κ''
Φρονούμε πως τα μέτρα λιτότητας και οικονομικής μεταρρύθμισης του Μνημονίου πρέπει να συνοδευθούν από ισχυρότατο πρόγραμμα αναπτυξιακής πολιτικής ώστε να απομακρύνουν τη χώρα από τον φαύλο κύκλο αυξανόμενης ανεργίας και χρεοκοπιών. Προτείνουμε γι’ αυτό πολιτικές που θα αυξήσουν τον ρυθμό οικονομικής μεγέθυνσης κατά 4% τον χρόνο, επιτρέποντας στην Ελλάδα όχι απλώς να ικανοποιήσει τις δανειακές της υποχρεώσεις, αλλά κυρίως να  .........

Ο Εθισμός στο Διαδίκτυο

Ο εθισμός και η εξάρτηση από το διαδίκτυο (internet addiction disorder: IAD) αποτελεί, σύμφωνα με ορισμένους στοχαστές (Κώστας Γεωργουσόπουλος, " Τα Νέα" της 7-8.2.2209, σελ. 52) τη "νέα αρρώστια του αιώνα". Πρόκειται βέβαια για παθολογική κατάσταση η οποία, μολονότι δεν έχει χαρακτηρισθεί ακόμη επισήμως ως νόσος ψυχικής – διανοητικής διαταραχής από την Αμερικανική Ψυχιατρική Εταιρεία, (πρβλ. για τη συζήτηση στο θέμα αυτό http://priory.com/psychiatry/Internet_Addiction.htm )παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με παρεμφερείς μορφές εξαρτήσεων, όπως η εξάρτηση από τις ουσίες, το οινόπνευμα και τα τυχερά παιχνίδια. .............

Κ. Μητσοτάκης: Να ζητήσει συγγνώμη ο Παπακωνσταντίνου (video)

Απόσπασμα από τη βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίο του MEGA, τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010.

Ολόκληρη η βαρυσήμαντη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο MEGA…

…θα δημοσιευθεί σήμερα και κατά τη διάρκεια της ημέρας σε θεματικά αποσπάσματα από το ιστολογιό μας.


Μείνετε συντονισμένοι!

Ο Λαός της Κεντροδεξιάς Παράταξης απαντά στους "επιβήτορες" ψυχοπαθείς της ΝΝΔ! Οργή για την ασεβή ανακοίνωση κατά Μητσοτάκη!

HΡΘΕ Η ΩΡΑ να απαντήσει ο Μητσοτάκης, λέγοντας όσα δε λέει τόσο καιρό. Στην ανακοίνωση της ΝΝΔ «ο λαός μας έχει μνήμη, γνώση και κρίση», η απάντηση του Προέδρου δεν πρέπει να είναι τίποτα λιγότερο από αυτή: «Ναι, ο λαός μας -και ειδικά ο Λαός της Παράταξης- έχει πραγματικά μνήμη και γνώση. Και γνωρίζει ποιος και πότε έδωσε αγώνες, όπως γνωρίζει και ποιος πρόδωσε, μποϋκοτάρισε και τελικά έριξε την Παράταξη από την εξουσία, λειτουργώντας σαν...

Το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» στο YouTube!

Επιτέλους! Τα πολύτιμα πολυμέσα που διαθέτει το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» -κομμάτια της σύγχρονης Ιστορίας του τόπου μας- φαίνεται πως βρήκαν τη διέξοδο που έπρεπε προς το φως της δημοσιότητας και της κοινής χρήσης με το λαό.
Ιστορίες παλιές, ξεχασμένες ή και άγνωστες στις νέες γενιές, που πρέπει να φωτιστούν και να αποκτήσουν ευρύτερη οπτική από εκείνην που τεχνηέντως έχει επιβάλει η «προοδευτική» προπαγάνδα των τελευταίων δεκαετιών…
Το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Μητσοτάκης» άνοιξε κανάλι στο...

Καλή σας νύχτα, κύριε Σαμαρά!

Τρεις ολόκληρες ώρες τους πήρε στην Ακρονεοδεξιά Ρηγίλλης να… συνέλθουν από τα «χαστούκια» του Ψηλού! Τρεις ολόκληρες ώρες «μαγείρευαν» την ανακοίνωση του «γραφείου τύπου» (βλέπε: Φαήλος-Λαζαρίδης-Μουρούτης, ήτοι οι «ανοιξιάτικοι» μυστικοσύμβουλοι…), για να επιτεθούν στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Ηγέτη που ανέσυρε τη Νέα Δημοκρατία από τα Χρονοντούλαπα και την έκανε -παρ’ ελπίδα όλων- Κυβέρνηση του 48% το 1990!!!
Οποία αθλιότητα έχει κατακυριεύσει το...

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ο Σαμαράς είναι Λαϊκιστής» (video)

Άδειασαν τα ράφια των πέριξ της Ρηγίλλης φαρμακείων απόψε! «Λεξοτανίλ» και «Πρόζακ» πηγαινοέρχονταν… στο γραφείο του Σαμαρά και των μυστικοπρακτόρων του την ώρα που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -ο πιο αδικημένος και πιο δικαιωμένος εκ των εξελίξεων πολιτικός της σύγχρονης Ιστορίας- κατέθετε τις βαρυσήμαντες και εθνικής σημασίας απόψεις-προτάσεις του στο κεντρικό δελτίο του MEGA.
Σαμαράς και μυστικοσύμβουλοι, όντες στο…