Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: «Ο Σαμαράς είναι Λαϊκιστής» (video)

Άδειασαν τα ράφια των πέριξ της Ρηγίλλης φαρμακείων απόψε! «Λεξοτανίλ» και «Πρόζακ» πηγαινοέρχονταν… στο γραφείο του Σαμαρά και των μυστικοπρακτόρων του την ώρα που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -ο πιο αδικημένος και πιο δικαιωμένος εκ των εξελίξεων πολιτικός της σύγχρονης Ιστορίας- κατέθετε τις βαρυσήμαντες και εθνικής σημασίας απόψεις-προτάσεις του στο κεντρικό δελτίο του MEGA.
Σαμαράς και μυστικοσύμβουλοι, όντες στο… θαυμαστό κόσμο της πολιτικής «μαστούρας», ίσως δεν κατάλαβαν, ή δεν θέλησαν να καταλάβουν, τις βαριές καμπάνες που σήμανε ο Επίτιμος Πρόεδρος (μέχρι αυτήν την ώρα τουλάχιστον…) της ΝΔ (σίγουρα της «παλιάς», όχι της «νέας» του Σαμαρά…). Χαρακτήρισε τα μέτρα του μνημονίου αναγκαία και ανεξάρτητα αυτής καθεαυτής της «τυπικής» συμφωνίας με την Τρόϊκα. Μπορεί, δηλαδή, το μνημόνιο ως «τυπικό γεγονός» να το είχαμε αποφύγει, όμως τα σκληρά μέτρα δεν μπορούν ούτε να αποφευχθούν ούτε να ανακληθούν, διαφορετικά η χώρα χρεοκοπεί!
Στα πλαίσια αυτά αποκάλεσε «λαϊκισμό» εξίσου το «λεφτά υπάρχουν» που έλεγε πέρυσι ο Γιωργάκης με το «μηδενισμό του ελλείμματος χωρίς θυσίες» που υπόσχεται σήμερα ο Μάγος Σαμαράς!...! Είπε με ιστορική βαρύτητα: Ο Παπανδρέου είναι ο τελευταίος πολιτικός που έγινε Πρωθυπουργός με ψέματα και χαϊδεύοντας τ’ αυτιά του λαού! Ο Λαός πλέον είναι ωριμότερος από την πολιτική του ηγεσία και δεν θα ξαναψηφίσει κανένα λαϊκιστή για Πρωθυπουργό!
Τ’ ακούς, Αντώνη; Τι θα κάνεις; Θα… διαγράψεις τον Επίτιμο; Δηλαδή την τελευταία φωνή της Λογικής που απέμεινε στο σάπιο κουφάρι της ΝΝΔούλας σου…;

Δείτε το αποκαλυπτικό απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κων/νου Μητσοτάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια :