Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ντ. Μπακογιάννη: "Δεν υφίσταται τουριστική ανάπτυξη χωρίς Αρχαιολογικό Μουσείο"

Δριμεία επίθεση στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού εξαπέλυσε σήμερα από το Ηράκλειο, η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί στην Κρήτη.Η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε ότι δεν μπορεί να υφίσταται τουριστική ανάπτυξη σε έναν τόπο όπως το Ηράκλειο, χωρίς να υπάρχει... Αρχαιολογικό Μουσείο!
Αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ΝΔ και του επιτίμου προέδρου του κόμματος, με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, "λαϊκιστή" τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και την απάντηση της Ρηγίλλης, η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι "δεν είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η συμπεριφορά και αντιμετώπιση απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσο στην πολιτική ζωή της χώρας" ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με την σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων για την οικονομική πολιτική, η ανεξάρτητη βουλευτής σημείωσε ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι ο κόσμος δεν ασχολείται πλέον με... κοκορομαχίες!
Η πρώην υπουργός αύριο Τετάρτη, θα βρίσκεται στα Χανιά και θα επισκεφτεί στις 9.30 π.μ. τον νομάρχη Χανίων, στις 10 π.μ. τον μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου, στις 10.30 π.μ. τον δήμαρχο Χανίων και στις 11 π.μ. θα επισκεφτεί καταστήματα στην Δημοτική Αγορά και στο κέντρο της πόλης.
Θα συνοδεύεται από κλιμάκιο των υποψηφίων συμβούλων της περιφέρειας Χανίων και άλλους φίλους. Το βράδυ, στις 7 μ.μ., θα παραστεί στην επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ν. Χανίων του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη», όπου και θα μιλήσει στο κέντρο 'Flamingo Road' (Λενταριανά).

Δεν υπάρχουν σχόλια :