Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Η Μεγάλη Ν.Δ. που αγαπήσαμε και δεν υπάρχει πια... (video)

Με αφορμή τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ωρών και την αήθη, ανιστόρητη και αγνώμονα επίθεση του Σαμαρά και των «ανοιξιάτικων» εισβολέων της ΝΝΔ στον Ηγέτη της Παράταξης, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είπαμε να ξυπνήσουμε μνήμες… Μνήμες που δεν πρέπει η λήθη και η εσωστρέφεια στο μικρόκοσμό μας να διαγράψουν από τις καρδιές και τις συνειδήσεις μας.
Φτιάξαμε ένα μικρό βιντεάκι με αποσπάσματα από... το ιστορικό ντοκουμέντο των Γιώργου και Ηρώς Σγουράκη, «Βιογραφία Κ. Μητσοτάκη» (παραγωγή: Μάϊος 1989). Ολόκληρο μπορείτε να το δείτε εδώ.
Η Νέα Δημοκρατία, η Μεγάλη Νέα Δημοκρατία, που αγαπήσαμε, για την οποία δώσαμε αγώνες μεγάλους και ωραίους, την οποία φτάσαμε σε εκλογικούς θριάμβους, δεν υπάρχει πια…
Όσο κι αν αυτό προκαλεί πόνο στις καρδιές μας, είναι η σκληρή αλήθεια. Αλήθεια που πρέπει να αντικρύσουμε κατάματα, για να μπορέσουμε να περιμαζέψουμε τα κομμάτια και να ανασυγκροτήσουμε τη Μεγάλη Φιλελεύθερη Δημοκρατική Κεντροδεξιά Παράταξη.
  • Τη Μεγάλη Παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
  • Τη Μεγάλη Παράταξη των Εθνικών Επιλογών και όχι του Λαϊκισμού, της Μιζέριας και της Απομόνωσης, που σήμερα δημιουργούν ο κ. Σαμαράς και οι ανεκδιήγητοι περί αυτόν τύποι…
Η Παράταξη δεν χάθηκε. Δεν ταυτίζεται με συγκεκριμένα κόμματα, αναζητά την έκφραση και τον πολιτικό της ρόλο. Και θα τα βρει. Πολύ σύντομα και πολύ δυνατά.
Εις πείσμα των εχθρών της, που σήμερα έχουν κάτσει στο σβέρκο της και πληγώνουν την καρδιά της…

Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια :