Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία για λογοκρισία

Θα ήθελα να καταγγείλω το γεγονός ότι αφήνω σχόλια στην ανάρτηση της ιστοσελίδας του «Πρώτου Θέματος», στο άρθρο που με απαράδεκτο τρόπο εμπλέκουν (ξανά) τον Κώστα Μπακογιάννη με τον Τρομπούκη και δυστυχώς τα σχόλιά μου λογοκρίνονται. Δεν τα βλέπω να ανεβαίνουν. Προφανώς δεν συμφωνούν με το βρώμικο πνεύμα του συγκεκριμένου άρθρου και το εν γένει αντιδεοντολογικό πνεύμα της εφημερίδας!
Ο γνωστός και καταδικασθείς για διάφορες υποθέσεις Αναστασιάδης φαίνεται ότι έχει ...........

........... δώσει γραμμή να μην ακούγονται άλλες φωνές, νομίζοντας ότι έτσι επιβάλει στην κοινή γνώμη τη θέληση των παρακρατικών μηχανισμών της Ρηγίλλης και σία ….
Εάν νομίζουν ότι λασπώνοντας ονόματα, επειδή αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους, δεν θα έχουν απάντηση είναι γελασμένοι! 
φανατικός αναγνώστης σας
Περιοδικό:Το παίγνιο με τα σχόλια είναι πλέον γεγονός. Σε πλήθος ιστολογίων και blogs δεν επιτρέπουν μη-αρεστά σχόλια(όχι απαραίτητα υβριστικά) να ανέβουν. Κατατάσσουν τα «ανορθόδοξα» σχόλια στα υβριστικά και τελείωσε. Το σωστό είναι, είτε να αφήνουν όλα τα σχόλια (πλην των πραγματικά υβριστικών), είτε να καταργήσουν το σχολιασμό ….

Δεν υπάρχουν σχόλια :