Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Καλή σας νύχτα, κύριε Σαμαρά!

Τρεις ολόκληρες ώρες τους πήρε στην Ακρονεοδεξιά Ρηγίλλης να… συνέλθουν από τα «χαστούκια» του Ψηλού! Τρεις ολόκληρες ώρες «μαγείρευαν» την ανακοίνωση του «γραφείου τύπου» (βλέπε: Φαήλος-Λαζαρίδης-Μουρούτης, ήτοι οι «ανοιξιάτικοι» μυστικοσύμβουλοι…), για να επιτεθούν στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Ηγέτη που ανέσυρε τη Νέα Δημοκρατία από τα Χρονοντούλαπα και την έκανε -παρ’ ελπίδα όλων- Κυβέρνηση του 48% το 1990!!!
Οποία αθλιότητα έχει κατακυριεύσει το... άθλιο κορμί της θνήσκουσας ΝΝΔούλας! Να έρχονται τα κοράκια, οι γύπες και οι θύτες, εκείνοι που δολοφονούσαν επί 15 χρόνια την Παράταξη -συνεργαζόμενοι με όλους τους αντιπάλους της!- και να… εγκαλούν τον Ηγέτη Κωνσταντίνο Μητσοτάκη!!!
Δεν τους αξίζουν ούτε οι ύβρεις! Και οι ύβρεις είναι τιμιότερες από τον Αρχιπροδότη Εφιάλτη Σαμαρά και τη φασιστοπαρέα της Νέας ΠΟΛ.ΑΝ.!
Μόνο ένα… ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Ηχηρό και ισχυρό που θα τους πει και πάλι -όπως το 1996…- ο Ελληνικός Λαός!
Καληνύχτα, κύριε Σαμαρά! Και αυτή τη φορά θα φροντίσουμε να κλειδώσουμε καλά τη ντουλάπα! Δεν θα ξαναβγούν από κει μέσα τα Φαντάσματα, οι Σκελετοί και οι Εφιάλτες της Ακρονεοδεξιάς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :