Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Η ΟΝΝΕΔ Μ.Βρετανίας υπέρ της υποψηφιότητας του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Ένα ταξίδι τελειώνει αύριο. Αύριο αποφασίζεται για το αν η νεολαία της μεγάλης κεντροδεξίας φιλελεύθερης παράταξης θα ξεκινήσει για τα νέα μεγάλα ταξίδια με πυξίδα τις δικαιωμένες πολιτικά επιλογές του φιλελευθερισμού ή αν προσωρινά αράξει στα επικίνδυνα νερά της ακρότητας, του ευρωσκεπτικισμού και της παθητικότητας.

Η ΟΝΝΕΔ Μ.Βρετανίας η αλήθεια είναι, κατάφερε τον τελευταίο καιρό να βρεθεί στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Αντιδράσαμε αμέσως, ως οφείλαμε, με την ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας η οποία κοινοποιήθηκε παντού. Ίσως σε κάποιους δεν άρεσε αυτή η επιστολή και ήθελαν να σιωπήσουμε διεκδικώντας τα αυτονόητα. Να μπορέσουν οι Έλληνες του εξωτερικού να ψηφίσουν για τον επόμενο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Άλλες οργανώσεις σιώπησαν. Η ΟΝΝΕΔ Μ.Βρετανίας μπήκε μπροστάρης σε αυτή την αδικία που έγινε. Και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας από την ΟΝΝΕΔ, από τον οποιοδήποτε υπεύθυνο της ΟΝΝΕΔ ο οποίος θα έπρεπε να μας μεταφέρει την απόφαση αυτή, κανείς δεν έχει αναρτήσει ανακοίνωση να μας εξηγήσει τον λόγο που γίνεται αυτός ο αποκλεισμός.

Όσοι επικρίνουν την ΟΝΝΕΔ Μ.Βρετανίας για τις επιλογές μας και εμένα προσωπικά ας μας υποδείξουν άλλες ΟΝΝΕΔ οι οποίες έστειλαν 170 ειδοποιήσεις σε μέλη τους, για να ....

Σαφής ο Σαμαράς...

Σαφής ο κ. Σαμαράς: «Όσοι πλήγωσαν την παράταξη είναι κομμένοι». Η ΝΔ εφεξής θα διοικείται από ανθρώπους που την εγκατέλειψαν και έκαναν δικό τους κόμμα (ΠΟΛΑΝ, ΚΕΠ)

Το Βήμα της Κυριακής

Τζόκινγκ κάτω από το ηφαίστειο Eyjafjallajokull

A man jogs down a country road as smoke billows from a volcano in Eyjafjallajokull April 17, 2010. Large parts of Europe enforced no-fly rulings for a third day on Saturday because of a huge ash cloud from an Icelandic volcano that has caused the worst air travel chaos since the September 11 attacks. REUTERS/Lucas Jackson (ICELAND - Tags: DISASTER ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY)
Ένας άνδρας κάνει τζόκινγκ με φόντο το ηφαίστειο Eyjafjallajokull που έχει κάμει άνω κάτω την Ευρώπη. Το σύννεφο της στάχτης φαίνεται. Πρόκειται για την στάχτη που έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης από την εποχή των επιθέσεων της 11ης του Σεπτέμβρη.

REUTERS/Lucas Jackson (ICELAND - Tags: DISASTER ENVIRONMENT IMAGES OF THE DAY)    Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Όταν ο αρχηγός προτείνει ανάσες τι ακριβώς εννοεί;

Μπορεί να συγκεκριμενοποιήσει τα μέτρα που προτείνει; Τί θα πει ανάσες; Θα μας βάλει όλους να φυσάμε την … οικονομία; Θα μας βοηθήσει σε αυτό η Ελπίδα και η Τούλα της νέας ΝΔ; Θα το ρίξουν στις ανάσες και αυτές; Ποια είναι καλύτερη η Ελπίδα ή η Τούλα; Παίζει καμιά Σούλα στα σενάρια με τις ανάσες της νέας Ρηγίλλης;
Μπορεί να γίνει πιο συγκεκριμένος ο Αρχηγός και να σταματήσουν οι ανέξοδες και εύκολες δήθεν αντιδράσεις; Μ’ηπως μπήκαμε στην συγκυβέρνηση και μας το πάνε λάου λάου; Ο Αρχηγός έχει μάθει καλά τα τροπάρια του Γιωργάκη και τα επαναλαμβάνει. Μας λέει ότι υπάρχουν λεφτά με ανάσες και ελπίδες! Χωρίς τίποτα το συγκεκριμένο!
Καταφεύγει σε εύκολους εντυπωσιασμούς και στον αδιευκρίνιστο λαϊκοδεξιό σοσιαλισμό. Ένα επικίνδυνο μίγμα εθνικιστικής δεξιάς και σοσιαλιστικού λαϊκισμού!

Η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται σε χειρότερη θέση από τον περασμένο Οκτώβρη της βαριάς ήττας!


Το διαχρονικό βαρόμετρο της έγκυρης Public Issue και η συγκριτική μελέτη των αποτελεσμάτων του μας βοηθούν να βγάλουμε πολύτιμα συμπεράσματα για την πορεία των κομμάτων, των πολιτικών αρχηγών και εν γένει του πολιτικού συστήματος της χώρας.
Μία χαρακτηριστική παράμετρος των ερευνών της εταιρείας αφορά στο ποια θεωρούν οι πολίτες ως «καλύτερη κυβέρνηση» για τη χώρα, ανεξάρτητα από το τι ψηφίζουν. Τα πορίσματα της P.I. αποκαλύπτουν την τραγωδία που βιώνει σήμερα η ΝΔ υπό το καθεστώς Σαμαρά: βρίσκεται, απ’ όλες τις απόψεις, σε πολύ χειρότερη θέση από εκείνη του περασμένου Οκτώβρη, όταν υπέστη την πιο ατιμωτική ήττα της ιστορίας της! Συγκεκριμένα, τον Οκτώβρη του 2009 στο ερώτημα που ήδη αναφέραμε, τη ΝΔ θεωρούσαν ως καλύτερη κυβέρνηση το 10% έναντι 54% που προτιμούσαν μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Στο τελευταίο βαρόμετρο (Απρίλιος 2010), υπό την ηγεσία Σαμαρά και με το ΠΑΣΟΚ να έχει διαψεύσει όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, μόλις το 6% των πολιτών θεωρούν καλύτερη για τη χώρα μια κυβέρνηση της ΝΔ! Δηλαδή οι… μισοί από εκείνους του Οκτώβρη της βαριάς ήττας! Δείτε τους σχετικούς πίνακες παρακάτω, για να διαπιστώσετε σε πιο βαθμό απαξίωσης οδηγείται σταδιακά η Κεντροδεξιά Παράταξη λόγω του Αρχηγαντώνη και των κομπλεξικών μυστικοσυμβούλων του…

11 καθαρές απαντήσεις του Ανδρέα Παπαμιμίκου σε 11 καυτές ερωτήσεις

1. Τι σημαίνει ή τι θα πρέπει να σημαίνει για έναν νέο της εποχής μας η σημερινή ΚΡΙΣΗ που ζει η Ελλάδα;;; 
ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Οι νέοι γνωρίζουν καλά ότι κάποιοι τους χρέωσαν για πολλές μελλοντικές δεκαετίες μπροστά. Οι νέοι καλούνται να επωμιστούν μια Κρίση για την οποία οι ίδιοι δεν ευθύνονται ούτε στο ελάχιστο. Παρόλα αυτά, και ανεξάρτητα από τον καταλογισμό ευθυνών, όλοι οι νέοι της χώρας πρέπει να δείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στο μέλλον τους τόπου μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε θυσίες, αλλά όχι να συναινέσουμε σε υπερβολές των κυβερνώντων. 

2. Τι θα πει εκλογές απ την βάση; Πιστεύετε πως υπάρχει σχέση στην εκλογή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ με εκείνη, της εκλογής του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας;
ΑΝΔΡ. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ: Εκλογές από τη βάση θα πει...

Ποιο κόμμα ακριβώς εννοεί ο Β.Νίκας;

Αντιγράφουμε από τη χθεσινή δήλωση του Β.Νίκα περί της υποψηφιότητας του στις επόμενες Δημοτικές εκλογές."Για το σκοπό αυτό θα επιδιώξω και τη στήριξη του κόμματός μου."
Ασαφής διατύπωση με πολλά ερωτηματικά που χρήζει διευκρινήσεων.Ποιο κόμμα ακριβώς εννοεί;
Έχουμε μπερδευτεί.Σωστά το επισημαίνει φίλος στα σχόλια.
Τη Νέα Δημοκρατία;Ή κάποιο άλλο;
Έχουμε χάσει το μέτρημα από το 1981.ΑΝ θυμόμαστε καλά ήταν και υποψήφιος βουλευτής με τη Πολιτική Άνοιξη του Α.Σαμαρά που ... είχε ρίξει τη Ν.Δ από τη Κυβέρνηση το 1993.
Κρίμα που δε το ανέφερε χθες στο βιογραφικό του.Μάλλον θα το ξέχασε!!!
Όσο για το" Πρεσβεύω μια διαφορετική αισθητική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση" ήταν αρκετά σαφής.Φαίνεται άλλωστε και από τη φωτογραφία.
/ / γράφει ο sicilianos / / cobra-argos.blogspot / /

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρότεινε, από το Ναύπλιο, αναθεώρηση του Συντάγματος

Στο προσυνέδριο της ΝΔ.
«Η ΝΔ πρέπει να στηρίξει πολιτικές, που έχει ανάγκη ο τόπος, χωρίς να φοβηθεί το πολιτικό κόστος και χωρίς να υποκύψει στον λαϊκισμό», τόνισε η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ, στο Ναύπλιο.
«Πριν δαιμονοποιήσουμε το σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας, πρέπει να απαντήσουμε αν μπορεί η Ελλάδα να δανείζεται με επιτόκια της τάξης του 7% και του 8%», είπε, αλλά διευκρίνισε πως «πρέπει να πούμε κατηγορηματικά ότι είναι ένας μηχανισμός στήριξης για ένα ορισμένο διάστημα, από τον οποίο πρέπει να βγούμε, και ο οποίος από μόνος του δεν μας σώζει. Την Ελλάδα θα τη σώσουμε εμείς με τις προσπάθειές μας και τις δυνάμεις μας. Η κρίση είναι τελευταία ευκαιρία του πολιτικού συστήματος για επαναφορά της χώρας στην ....

Ο Γ. Παπακωνσταντίνου δίνει διευκρινήσεις από τη Μαδρίτη

Greece's Finance Minister George Papaconstantinou arrives for a news conference during an Ecofin meeting in Madrid April 17, 2010. REUTERS/Andrea Comas (SPAIN - Tags: BUSINESS POLITICS)

Ο υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, λίγο μετά το πέρας των εργασιών του άτυπου Συμβουλίου Ecofin, δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του χθεσινού Eurogroup ενημέρωσε τους ομολόγους του για το περιεχόμενο της επιστολής που απέστειλε στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ, επισημαίνοντας ότι αυτό που προέχει στην παρούσα φάση είναι να ξεκαθαριστεί το ύψος των χρηματοδοτήσεων και οι προϋποθέσεις για την παροχή τους στην περίπτωση που η Ελλάδα αποφασίσει να ενεργοποιήσει το μηχανισμό αρωγής στον οποίο έχουν συμφωνήσει τα κράτη μέλη της ευρωζώνης.
Επεσήμανε ότι η εν λόγω επιστολή δεν συνιστά ενεργοποίηση του μηχανισμού, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχουν χρονοδιαγράμματα για την ενεργοποίησή του. Το πολυετές πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται στην επιστολή του, επί της ουσίας είναι το τριετές πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης το οποίο περιλαμβάνει δημοσιονομική προσαρμογή και διαρθρωτικές αλλαγές.

REUTERS/Andrea Comas (SPAIN - Tags: BUSINESS POLITICS) Content © 2010 Reuters All rights reserved.

Όταν ο Αρχηγός καταγγέλλει τα «βαρίδια» γιατί δεν τα κατονομάζει;


Οι εμμονές ήταν και είναι καταφύγιο όσων φοβούνται την πραγματικότητα και δικαιολογούν τα πάντα βάσει προσωπικών βιωμάτων και συμφερόντων. Κάπως έτσι ξεκινάνε και οι θεωρίες συνομωσίας.
Όταν η παρέα της Νέας Ρηγίλλης και ο Αρχηγός καταγγέλλουν τα «βαρίδια» γιατί δεν τα κατονομάζουν; Ποιά είναι επιτέλους αυτά τα «βαρίδια» της παράταξης; Στο διά ταύτα πότε θα περάσουμε; Μέχρι πότε θα γίνεται αόριστα, η χρήση … «αυτών που πλήγωσαν την παράταξη»; Μήπως οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται στο πλευρό του Αρχηγού και δούλεψαν καταλυτικά για την επικράτηση του Αντώνη; Αλήθεια, πού βρίσκεται ο μηχανισμός του πρώην Μαξίμου; Μήπως είναι σύμβουλοι και παρασύμβουλοι του Αρχηγού; Γιατί κρύβονται και προστατεύονται τόσο πολύ αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι;
Μήπως οι σκληροί λαϊκοδεξιοί μηχανισμοί του Αντώνη θέλουν να χρησιμοποιήσουν ως εξιλαστήρια θύματα όσους δεν είναι αρεστοί στους Λαζαριδομουρούτηδες και να νομιμοποιήσουν έτσι στη Νέα ΝΔ τους «γνωστούς» μηχανισμούς του πρώην Μαξίμου;

Κρατικές απώλειες 20 δισ. ευρώ από φακελάκια και ρουσφέτια

Σε 20 δισ. ευρώ ανέρχονται οι ετήσιες απώλειες του ελληνικού κράτους από τα «φακελάκια» και τα «ρουσφέτια», σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Brookings, που επικαλείται η εφημερίδα Wall Street Journal. Η έρευνα εξετάζει τη σχέση μεταξύ της διαφθοράς και των δημοσιονομικών ελλειμμάτων σε 40 ανεπτυγμένες και σχεδόν ανεπτυγμένες χώρες.
Αναφερόμενη και στη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «Το βασικό μας πρόβλημα είναι η διαφθορά τους συστήματος, η έρευνα σημειώνει ότι Ελλάδα, Ιταλία και, σε μικρότερο βαθμό, Ισπανία και Πορτογαλία έχουν υποστεί σημαντική μείωση των κρατικών εσόδων τους εξαιτίας της διαφθοράς.
Στο μεταξύ, έκθεση της Παγκόσμιας Τράπεζας για τη διαφάνεια αναφέρει ότι ποσοστό 13,5% των ....

Τα σκυλιά δεν αγαπάνε τα ...... iPad

Πώς ο Κάρατζαφ κάνει "ρόμπα" Αρχηγαντώνη και "κόκκινο" Πάνο!

Το βρώμικο παιχνίδι του Παπανικολάου

Με την άνεση του παχυλού μισθού του Ευρωβουλευτή (περίπου 17.000 ευρώ το μήνα) , ο Γιώργος Παπανικολάου έκανε για ακόμα μία φορά ένα βρώμικο παιχνίδι στην ΟΝΝΕΔ όπως όλα τα χρόνια που εκμεταλλεύεται τους απλούς Δαπίτες και Οννεδίτες μόνο για το δικό του προσωπικό κέρδος. Έριξε από την αρχή του εσωκομματικό παιχνιδιού τον ένα συνεταίρο του στο δικηγορικό γραφείο, τον Σταύρο Καναβάρο δίπλα στον Αξιώτη και τον άλλο και επονομαζόμενο και ως Mr Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Ευθύμη Τσίγκα, δίπλα στο Χατζή.
Εδώ και τέσσερις μέρες πίεζαν ασφυκτικά το Βασίλη Αξιώτη να αποσυρθεί υπέρ του Χατζή. Του έβαζαν διαρκώς τρικλοποδιές γιατί έβλεπαν ότι χάνει οριστικά ο Χατζής.

Ο Βασίλης Αξιώτης παρά το νεαρό της ηλικίας του στάθηκε απόλυτα στο ύψος των περιστάσεων και αποδείχθηκε μάγκας και ηθικός. Οι δικοί του άνθρωποι διατηρούν πραγματική ουδετερότητα στις εκλογές και κανένα από τα μέλη της Κίνησης ανανέωσης δε πρόκειται να στηρίξει το σάπιο και βρώμικο καθεστώς του ζάμπλουτου Παπανικολάου.

Το έλλειμμα της Ελλάδας είναι πρωτίστως πολιτικό

Η κατάσταση θα ήταν αφόρητα πληκτική, αν δεν διαγραφόταν τόσο δυσοίωνη. Πρώτα ήρθαν οι πανηγυρισμοί της Κυριακής για την αποσαφήνιση του περίφημου μηχανισμού στήριξης. Ο τελευταίος είχε ήδη πανηγυρισθεί ως το σωτήριο περίστροφο που θα κρατούσε μακριά τους κερδοσκόπους, πλην απεδείχθη άσφαιρος. «Τώρα πια το περίστροφο είναι γεμάτο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, δίνοντας την ευκαιρία σε τηλεοπτικούς αναλυτές να διαλαλήσουν για νιοστή φορά την πεποίθηση ότι, ακόμη και αν δεν υπήρχε Γιώργος Παπανδρέου, ο καλός θεός της Ελλάδας θα έπρεπε να τον επινοήσει.
Δυστυχώς, οι αγορές δεν έδειξαν την ίδια καλή πίστη και μας χρέωσαν, για τα 6μηνα και 12μηνα γραμμάτια, τοκογλυφικά επιτόκια επτά φορές μεγαλύτερα από εκείνα της Ισπανίας και δέκα φορές μεγαλύτερα από ....

Η Μελίνα για τα μάρμαρα

«Τι σημαίνει ο Σαίξπηρ για την Αγγλία;
Ο καθεδρικός του Αγίου Παύλου;
Τι σημασία έχει το Ταζ Μαζάλ για την Ινδία;
Η Καπέλα Σιξτίνα για την Ιταλία;
Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα είναι η περηφάνια μας. Είναι η ταυτότητα μας.
Είναι ό, τι μας συνδέει με το Ελληνικό Θαύμα.
Είναι δημιουργίες συνώνυμες με τις έννοιες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας.»

Έλα να πεις το δικό σου “BRING THEM BACK!”

Reunite Them! “BRING THEM BACK!”
Στο Βρετανικό Μουσείο φιλοξενούνται χιλιάδες κομμάτια ελληνικών αρχαιοτήτων. Η καμπάνια μας δε ζητάει την επιστροφή όλων αυτών. Ζητάμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα για να επανενωθεί το Μνημείο.
Eμείς οι χρήστες του διαδικτύου έχουμε τη δύναμη και μπορούμε να κινητοποιήσουμε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο σκοπός μας μπορεί να επιτευχθεί με αυτό τον τρόπο.
Πιστεύεις ότι είναι δίκαιο; Αν ναι, βοήθησε να γίνει πραγματικότητα.
Πες το δικό σου “BRING THEM BACK!”

ΕΚΤΑΚΤΟ! Χάθηκε το Big Ben

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η μεγαλύτερη αναλγησία είναι η απόκρυψη της αλήθειας» - Όλη η Ομιλία στο σημερινό Προσυνέδριο του Ναυπλίου (βίντεο)

Με μια ομιλία μεστή σε αλήθειες, ρεαλισμό, στρατηγική έμπνευση και απαλλαγμένη από το λαϊκισμό του Αρχηγαντώνη και των αδέξιων νεοδεξιών εξαπτερύγων του, η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε τη διαφορά στο 2ο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ναύπλιο. 
Είναι προφανές, ότι κινείται σε άλλο μήκος κύματος από την ανευθυνολογία και τα μυθεύματα του Σαμαρά και των αστείων υπασπιστών του που προηγήθηκαν στο βήμα του συνεδρίου…
Είναι ξεκάθαρο, ότι ο αυθεντικός εκφραστής της Φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς στην Ελλάδα δεν είναι ούτε ο Ζιγδαντώνης ούτε η φαιδρά παρεούλα της ΝΝΔ.
Η Ντόρα Μπακογιάννη ανέλαβε και πάλι να κρατήσει ψηλά το κύρος της λαβωμένης Μεγάλης Παράταξης που στενάζει κάτω από τα λαϊκίστικα γαβγίσματα των Μανώληδων και άλλων παρομοίων τύπων του παρωχημένου παλαιοκομματισμού, που ευθύνεται για τα σημερινά χάλια της πατρίδος μας.

Παρακολουθείστε παρακάτω σε 3 βίντεο ολόκληρη την Ομιλία της Ντόρας στο Προσυνέδριο του Ναυπλίου…

Μια Κρητικοπούλα στο χαρέμι του σουλτάνου

Απήχθη στα 15 της, έγινε «δώρο» στον Αμπντούλ Αζίζ κι έκανε μαζί του δύο παιδιά
Η μυθιστορηματική ζωή της Ευδοξίας Βιτάλη από τα Χανιά, που η οικογένειά της πολέμησε τους Τούρκους και τελικά την απελευθέρωσε μέσα από το σαράι
Μέσα σε αυτό το σκαλιστό αυγό,  η Ευδοξία μετέφερε στα αδέλφια της
  τα κρυφά μηνύματα για την οργάνωση  της απόδρασής της
Χανιά 1866. Τα αρσενικά μέλη της οικογένειας Βιτάλη μάχονται στο πλευρό των ορθόδοξων Κρητικών εναντίον των Τούρκων. Ο πατριάρχης της οικογένειας, αν και καθολικός και ενετικής καταγωγής, έχει αποφασίσει να ξοδέψει την περιουσία του στον απελευθερωτικό αγώνα και έχει ζητήσει από τους γιους του να πολεμήσουν εναντίον της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.
Στο αρχοντικό του άρχοντα Βιτάλη τις περισσότερες μέρες μένει μόνο η γυναίκα του, το υπηρετικό προσωπικό και η ....

Άθλια προβοκάτσια σε βάρος της Ντόρας στο Ναύπλιο από τους ΠΟΛΑΝίτες του Αρχηγαντώνη!

Οι άνθρωποι είναι κομπλεξικοί, εμπαθείς και αποφασισμένοι να διαλύσουν τη ΝΔ! Όταν δεν πάει η Ντόρα στα ΠΟΛΑΝίτικα πανηγυράκια τους την κατηγορούν και την απειλούν με διαγραφή, και όταν πάει και τους καταθέτει υπεύθυνα τις απόψεις της, βάζουν τα «σκυλιά» του Νεοδεξιού Λαϊκισμού να ωρύονται σε βάρος της! Αυτό έγινε πριν από λίγο στο «2ο Προσυνέδριο της ΝΝΔ» στο Ναύπλιο, όπου οι Λαζαριδομουρούτηδες «την είχαν στήσει» στην πρώην Υπουργό… Έβαλαν αμέσως μετά απ’ αυτήν ομιλητή τον… Μανώλη, γνωστό για την μισαλλόδοξη εμπάθειά του κατά της Ντόρας, ο οποίος είχε το θράσος να της απευθύνει από τα μεγάφωνα… σύσταση να κάτσει και να τον ακούσει! Φυσικά, η Μπακογιάννη τον περιφρόνησε και αποχώρησε αμέσως από την αίθουσα, όπου -πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- είχαν στριμωχθεί ολιγάριθμοι νοσταλγοί της ΠΟΛΑ! Και τι είπε ο Μανώλης; Εκτός φυσικά από το μένος που έβγαλε σε όλη του την ομιλία κατά της Ντόρας… Ότι ο Ζιγδαντώνης είναι ο… μόνος «άφθαρτος» εν Ελλάδι πολιτικός! Γιατί τάχα ήταν «15 χρόνια εκτός του πολιτικού συστήματος»!!! Άκουσον, άκουσον! Δηλαδή, η Προδοσία του 1993, η δημιουργία και λειτουργία της ΠΟΛΑ κόντρα στη ΝΔ μέχρι το 2000, όλα αυτά δεν ήταν… εντός του συστήματος; Από πού ήλθε ο Σαμαράς; Από τον… Άρη; Αλλά μάλλον ναι! Μόνο… εξωγήινοι και γενικώς «φευγάτοι» (σαν τον Αρχηγαντώνη, το Μανώλη και τη λοιπή φαιδρά παρεούλα της Νέας Άνοιξης) μπορούν να ξεστομίζουν τις γελοιότητες των «πραιτοριανών» του σαμαρισμού που ακούστηκαν μέχρι τώρα στο περίφημο «Προσυνέδριο»! Όαση μέσα στην ζοφερή έρημο των σαμαρόπουλων, η ομιλία της Βουλευτού Έλσας Παπαδημητρίου. Που μίλησε ενωτικά και παραταξιακά. Πνίγηκε όμως κάτω από τις κακοφωνίες των λυσσασμένων κυνών του Σφουγγάρη… Και ύστερα απορούν γιατί πατώνουν στις δημοσκοπήσεις! Μα ποιος μπορεί να τους πάρει στα σοβαρά;

Σε λίγο, βίντεο με ολόκληρη την Ομιλία της Ντόρας στο Προσυνέδριο.

Ήταν σωματοφύλακας της Μελίνας Μερκούρη μέχρι φέτος!!!

Αστυνομικός που κατάγεται από την Άρτα, είχε αποσπασθεί πριν από πάρα πολλά χρόνια (σκεφτείτε ότι η Μελίνα πέθανε το 1994), σαν συνοδός-σωματοφύλακάς της. Η Μελίνα πέθανε και κανένας δεν τον αναζήτησε ποτέ (μέχρι φέτος) και έτσι συνέχισε για 16 χρόνια να υπηρετεί έναν ...ανύπαρκτο σκοπό!!!
Ναι, ναι, καλά καταλάβατε, ήταν σωματοφύλακας της Μελίνας Μερκούρη μέχρι φέτος!!!
Μου φάνηκε απίστευτο για να είναι αληθινό, αλλά ο φίλος μου ορκίζεται ότι έτσι είναι όπως μου το είπε. Αν κάποιος από σας που με διαβάζει, ξέρει κάτι, ας μου στείλει έστω τα αρχικά του πιστού bodyguard, που ακόμη και μετά τον θάνατο της Μελίνας συνέχισε αδιάκοπα και με αφοσίωση να την φυλάει (προφανώς την μνήμη της, τι άλλο;)!!!
Πάντως καλού-κακού, ας ψάξουν μήπως έπαιρνε και τίποτε extra οδοιπορικά, εκτός έδρας, υπερωρίες για τυχόν περιοδείες και επισκέψεις της μακαρίτισσας, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, έτσι δεν είναι;
Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να τον αδικώ τον άνθρωπο και να μην ήθελε ο χριστιανός να "λουφάρει". Απλά, αυτή η δουλειά είναι ιδιαίτερα αγχωτική, υπεύθυνη και επίπονη και επειδή είχε πολλά στο μυαλό του, μπορεί να του διέφυγε ότι πέθανε η Μελίνα και γιαυτό συνέχισε την "υπηρεσία" του!!!
Σ' αυτή την περίπτωση, παρακαλώ τον Χρυσοχοΐδη να...

50 τράπεζες έχουν πτωχεύσει στις ΗΠΑ το 2010


Ο αριθμός των τραπεζών που πτώχευσαν λόγω της οικονομικής κρίσης εφέτος έφθασε τις 50 αργά χθες Παρασκευή, ανακοίνωσε η ρυθμιστική αρχή του τομέα στις ΗΠΑ.
Η 50ή τράπεζα που προστέθηκε στις κυρίως μικρές, τοπικές τράπεζες που αναγκάστηκαν να διακόψουν τη λειτουργία τους το 2010 ήταν η City Bank στο Λίνγουντ της Ουάσινγκτον. Μόνο χθες, έκλεισαν επτά μικρές τράπεζες, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία ασφάλισης των καταθέσεων (FDIC).
Το 2009, συνολικά 140 τράπεζες αναγκάστηκαν να κλείσουν. Εάν ο τρέχων ρυθμός συνεχιστεί, οι τράπεζες που θα κλείσουν εφέτος θα είναι ακόμα περισσότερες.
/ / Καθημερινή / /

"Κίνημα 29/11"… Όπως λέμε… «9/11»…;

Η 9/11 έχει χαραχτεί στη μνήμη της ανθρωπότητας ως η αποφράδα ημέρα που η υφήλιος εισήλθε στο νέο γαϊτανάκι του τρόμου και των «ασύμμετρων απειλών». Και μια και η σημειολογία των λέξεων και των όρων είναι ανώτερη τέχνη της λογικής, κάποιοι θερμοκέφαλοι «σαμαρικοί» φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν τη δική μας… αποφράδα ημέρα, την 29η Νοεμβρίου 2009, όταν η Μεγάλη Φιλελεύθερη Παράταξη παραδόθηκε στα χέρια των Εφιαλτών και δημίων της. Έτσι, κυκλοφορούν τα τελευταία 24ωρα «περίεργα» sms, τα οποία προπαγανδίζουν την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ και υπογράφονται από το αυτοαποκαλούμενο «Κίνημα 29/11»!!! Άντε τώρα να μη γελάσει κανείς με τη νέα γκάφα των Λαζαριδομουρούτηδων και λοιπών μυστικοσυμβούλων του Αρχηγαντώνη που έχουν χάσει το μπούσουλα και το μέτρο. Καρφάκι δεν μας καίγεται για το ποιος θα εκλεγεί πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ! Θαυμάζουμε, όμως, τα «επιχειρήματα» κάποιων υποψηφίων που θεωρούν ως… μέγα «προσόν» τους το γεγονός ότι βρέθηκαν από την αρχή «στο πλευρό του Σαμαρά»! Αυτά γράφουν οι φαιδροί «Κινηματίες 29/11» εξ ονόματος του Χατζή και οι νεολαίοι της ΝΔ πέφτουν κάτω από τα γέλια…

Λούκα, μη μου κολλάς!

- Μη μου κολλάς εμένα, μη βγάλω το μπλοκάκι και σου βάλω μηδέν! Ακούς;

Πάει κι αυτή η ελπίδα......

Ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη…

Και μετά σου λένε να μην πιστεύεις σε «θεωρίες συνωμοσίας»… Εδώ δεν μιλάμε για «θεωρίες», αλλά για… εφαρμοσμένη συνωμοσία! Ποιος το περίμενε; Η χώρα μας βρίσκεται ήδη στην παγερή αγκαλιά του ΔΝΤ (εκεί που μάς έφτασαν, δεν γίνεται κι αλλιώς…), και τα δύο συμφοιτητάκια έχουν αναλάβει την παραπληροφόρηση και το ρίξιμο στάχτης στα μάτια των πολιτών. Παίζοντας τη μια τις "κουμπάρες" και την άλλη την "κολοκυθιά"! Ο Γιώργος και ο Αντώνης. Ή, για να ακριβολογούμε, ο Γιωργάκης και ο Αντωνάκης… Ελάχιστα μεγέθη για τόσο μεγάλες και κρίσιμες ιστορικές στιγμές. Ευτυχώς που υπάρχει ο «αυτόματος πιλότος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλιώς αλίμονό μας! Με τέτοιους ηγετίσκους που μπλέξαμε δεν θα βλέπαμε άσπρη μέρα ούτε το… 3010! Όσο για τα «φιλαράκια», ερίζουν περί… σπουδαίων και ευγενών ζητημάτων! Για το εάν φταίνε οι «Σοσιαλιστές» ή οι «Λαϊκοί» της Ευρώπης για τα χάλια μας! Βλέπετε στημένο παιχνίδι; Κανείς τους δεν λέει την αλήθεια: ότι φταίμε εμείς και μόνο εμείς! Ότι από το 1981 και μετά μπήκαν οι νάρκες στην ελληνική Οικονομία που σήμερα σκάνε σε κάθε μας βήμα! Πάντα φταίνε οι «άλλοι»… Και την ίδια ώρα περιμένουμε αυτούς τους «άλλους» να μας σώσουν… Ευτυχώς, δηλαδή, που υπάρχουν και οι άλλοι…

Δον Κιχώτης

Δράμα ή Κωμωδία;

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί στο ΠΑΣΟΚ, κοιμούνται στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Ζούμε μαγικές καταστάσεις... ο Γιωργάκης βαθμολογεί τους Υπουργούς του και ο Αντωνάκης τους Τομεάρχες του! ΚΑΙ οι 2 ψήφισαν τις φορολογικές ρυθμίσεις εναντίον του λαού και δεν τρέχει μία...
Πρέπει να είναι η πιο ήσυχη κυβερνητική περίοδος στην ιστορία της πολιτικής στην Ελλάδα, από τα χρόνια του Τρικούπη!!
Η Νέα Δημοκρατία ασχολείται με τα συνέδρια και την ανασυγκρότηση της!!! ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ! ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΥΔΟΥ ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!
Κύριοι ο κόσμος που ψήφισε Σαμαρά, Ντόρα και Ψωμιάδη σας βρίζει! Δεν υπάρχει ΝΔ, τέτοια ξεφτίλα δεν την θέλει ούτε ο εχθρός μας! Όλο λάθη κάνουν στο ΠΑΣΟΚ και εμείς δεν εκμεταλλευόμαστε τίποτα!
Παρέα με τον Μανώλη, τον Παναγιωτόπουλο, τον Μαρκόπουλο και τον Συμπιλίδη και τ' άλλα παιδιά πάμε για κυβέρνηση!!

ΔΡΑΜΑ Η ΚΩΜΩΔΙΑ;

Οργή για το "Κίνημα 29/11"

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr, ομάδα δικηγόρων, οι οποίοι είχαν συμμετάσχει εθελοντικά στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ ως δικαστικοί αντιπρόσωποι, βρίσκεται αυτή την ώρα στο γνωστό καφέ-μπαρ "Big Apple" στο Κολωνάκι, και συντονίζει τις κινήσεις της, προκειμένου να υποβάλλει αγωγή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και προσβολή προσωπικότητας, σε βάρος όσων βρίσκονται πίσω από το "Κίνημα 29/11".
Υπενθυμίζεται, πως η συγκεκριμένη φράση εμφανιζόταν ως "αποστολέας" ενός SMS που εστάλη σε χιλιάδες γαλάζιους νεολαίους, προτρέποντάς τους να ψηφίσουν τον Κώστα Χατζή.

Η ηφαιστειακή τέφρα από το διάστημα

Ash plume from Iceland volcanic eruption closes air space in EuropeAsh plume from Iceland volcanic eruption closes air space in Europe
Ash plume from Iceland volcanic eruption closes air space in Europe  Ash plume from Iceland volcanic eruption closes air space in Europe

Surprise! Για απάτες ελέγχεται η Goldman Sachs στην Αμερική!

A security guard walks through the lobby of the new Goldman Sachs Group, Inc. headquarters, also known by its address as 200 West Street, in New York's lower ManhattanSEC Announces Civil Fraud Charges Against Goldman Sachs

Η επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs που βρίσκεται στο West Street 200, στο Κάτω Manhattan ελέγχεται από το SEC για οικονομικές απάτες. Τώρα το καταλάβατε;
Στην πρώτη φωτογραφία φύλακας διέρχεται μέσα από το lobby του νέου Goldman Sachs Group, Inc. headquarters. Και στη δεύτερη ο δρόμος μπροστά από το κτίριο της Goldman Sachs.
The Goldman Sachs Group, Inc. headquarters, also known by its address as 200 West Street, is seen in New York's lower Manhattan