Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2010

Η σταλινική δεξιά του Σαμαρά βρήκε τον "ιδεολογικό" Φαήλο που της αξίζει ....

Δεν υπάρχει άλλη χώρα που να υπέφερε τόσο πολύ από τους υπερπατριώτες της όσο η Ελλάδα - εξαιρουμένης ίσως της Γερμανίας του εθνικοσοσιαλιστικού Ράιχ. Αυτοί, που αγαπούν την πατρίδα πιο πολύ από κάθε άλλον Ελληνα (υποθέτω «ντιντί») και Ελληνίδα (υποθέτω «πόρνη») οι οποίοι δεν συντάσσονται με τις ιδεολογικά «καθαρές» απόψεις τους, ήταν που την οδήγησαν στον «Ατυχή πόλεμο» του 1897, με τον οποίο οι Τούρκοι πλησίασαν στην Αθήνα μέχρι που τους σταμάτησαν οι δυτικές Μεγάλες Δυνάμεις της εποχής. 

Αυτοί έκαναν στη συνέχεια την καταστροφή του ’22, όταν έριξαν τον Βενιζέλο ζητώντας την επιστροφή από τη Μικρασία και, αντί γι αυτό, προχώρησαν μόνοι τους να ............. 

Ο ΛΑ.Ο.Σ για την έκρηξη στα Διοικητικά Δικαστήρια

Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Οδηγούμαστε ως χώρα σε μια γενικευμένη αναρχία, με καλπάζουσες τρομοκρατικές ενέργειες, εγκληματικότητα και πολιτική απαξίωση.
Η κυβέρνηση δείχνει παγωμένη και πελαγωμένη.
Οι αντιστάσεις της κοινωνίας και το που, τελικώς, θα  .................

Μέχρι την 28η Ιανουαρίου 2011 η περαίωση

Παράταση δύο ταχυτήτων εφαρμόζει για την περαίωση το υπουργείο Οικονομικών. Οσοι δεν έχουν παραλάβει ακόμη το εκκαθαριστικό σημείωμα περαίωσης από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων ή το έχουν παραλάβει αλλά έχει λάθη έχουν το χρονικό περιθώριο μέχρι την Παρασκευή , 31 Δεκεμβρίου 2010 να προσέλθουν στην εφορία που υπάγονται και να υποβάλλουν αίτηση.
Από την άλλη όσοι επιτηδευματίες έχουν .......................

Η Συμμαχία για την τρομοκρατική επίθεση

Η πρόεδρος του κινήματος Δημοκρατική Συμμαχία Ντόρα Μπακογιάννη, έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:
«Για μια ακόμη φορά η τρομοκρατία πλήττει την εικόνα της Ελλάδας και της πόλης των Αθηνών σε κρίσιμες στιγμές για την πορεία της χώρας. 
Το σημερινό χτύπημα δείχνει ότι η τρομοκρατική δράση έχει μεγαλύτερο βάθος από όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν. 
Η ελληνική Δικαιοσύνη αποτελεί .........

Οι Οικολόγοι για την τρομοκρατική επίθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στο χώρο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών η εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, Ελεάννα Ιωαννίδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Οι Οικολόγοι Πράσινοι απορρίπτουμε τη βία και την τρομοκρατία απ’ όπου κι αν προέρχεται. Το καθεστώς ατιμωρησίας και το  .................

Η Δημοκρατική Αριστερά για την τρομοκρατική επίθεση στο Πρωτοδικείο Αθηνών

Η Δημοκρατική Αριστερά καταδικάζει και εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το τρομοκρατικό χτύπημα στο Πρωτοδικείο Αθηνών.

Οι ιδεολογικές επιφάσεις εκείνων που επιλέγουν να τρομοκρατούν το μόνο που επιτυγχάνουν είναι ο αποπροσανατολισμός της ......................

Το 2011 απ' την αισιόδοξη πλευρά!

Χωρίς λόγια!

"Ο Αγών μου" ...... του μαχητή Φίφη Χάϊλ Κρανιδιώτη.

Πατριώτες καλημέρα και χρόνια πολλά
Ο Αναλυτής είναι πολύ προβληματισμένος και διχασμένος μετά τα τελευταία συγκλονιστικά που συνέβησαν στο κόμμα μας και δεν ξέρω πραγματικά προς τα πού να πάω! Ωχ, και πάλι ωχ, πατριώτες!!!

Διαβάσατε υποθέτω τις ιστορικές τοποθετήσεις του ηγετικού στελέχους του κόμματος μας, του συντρόφου Φαήλου !! 
Είπε πολλά βέβαια βαθυστόχαστα και βαρύγδουπα, αλλά εγώ ξεχώρισα την ......................

Τρέξτε! Η ΟΝΝΕΔ μοιράζει κινητά Blackberry

Με πρόσχημα την …. «εσωτερική επικοινωνία! Για να ενταχθείτε στο πρόγραμμα χρειάζεται να εγγραφείτε στην ΟΝΝΕΔ ή την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και να δώσετε ένα ευρώ! Ναι ένα ευρουλάκι. Με μοναδικά προνόμια για τις υπηρεσίες Internet και Bis Non Stop. Εάν θέλετε το Blackberry 8520 ή οποιοδήποτε άλλο κινητό επιθυμείτε, κερδίζετε μια γενναία επιδότηση και το μπλακ μπέρι βρίσκεται στα χέρια σας!
Τρέξτε στην ΟΝΝΕΔ να συμπληρώσετε την απαραίτητη φόρμα. Βρέστε κανένα κόλπο να γράψετε και τη γιαγιά σας. Γιατί αν η γιαγιά σας έχει μπλακ μπέρι, κάνει καλύτερα το νταλαβέρι ……
Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.onned.gr/files/prosforaWIND.pdf
Σημαντικό. Κρατείστε το σύνδεσμο για παν ενδεχόμενο! 

Γραφικοί διαδρομιστές και αδίστακτοι εθνοπατέρες διαλύουν τη ΝΔ

Ποιοι είναι αλήθεια οι «διαδρομιστές», οι «παρείσακτοι» και οι «αλεξιπτωτιστές» στη ΝΝΔ του Σαμαρά; Ποιοι είναι αυτοί που βρήκαν πόρτα ανοιχτή και μπούκαραν στο σαπιοκάραβο της ΝΝΔούλας, για να αποτελειώσουν ό,τι απέμεινε μετά τη βαριά και πρωτόγνωρη ήττα της 4ης Οκτωβρίου 2009;

Ποιοι είναι οι πολιτικοί «Ντιντήδες» ή -για να ακριβολογούμε περισσότερο- οι πολιτικά... «ερμαφρόδιτοι» κολαούζοι του Σαμαρά και της Νέας ΠΟΛΑΝ; Αν όχι εκείνα τα ακραία στοιχεία που ξεκίνησαν από την Άκρα Αριστερά για να .................

Επίσημη ενημέρωση σχετικά με την έκρηξη επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ.

Την 08.22΄ ώρα σήμερα σημειώθηκε έκρηξη αυτοσχέδιου ωρολογιακού εκρηκτικού μηχανισμού (ΑΩΕΜ), ο οποίος ήταν τοποθετημένος σε χώρο αποσκευών (μπαγκαζιέρα) μοτοσικλέτας, που ήταν σταθμευμένη έξω από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών, επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ 85.
Είχαν προηγηθεί σε τηλεοπτικό σταθμό και εφημερίδα δύο τηλεφωνήματα αγνώστων, οι οποίοι έδωσαν χρονικό περιθώριο σαράντα (40) λεπτών και ενημέρωσαν για την ύπαρξη του μηχανισμού στην προαναφερόμενη μοτοσικλέτα, δίνοντας ταυτόχρονα τύπο, χρώμα και αριθμό κυκλοφορίας της.
Σημειώνεται ότι η εν λόγω μοτοσικλέτα, μάρκας Kawasaki , χρώματος ασημί, είχε .................

Το Φόρεϊν Οφις για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Τις απόψεις της βρετανικής διπλώματίας για τον Ανδρέα Παπανδρέου καταγράφουν τα εμπιστευτικά έγγραφα του Φόρεϊν Οφις από το1980 που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα. Το Λονδίνο φαίνεται ότι είχε προβλέψει την ανάρρηση του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και επιθυμούσε τη δημιουργία διαύλων επικοινωνίας με τον μετέπειτα πρωθυπουργό της Ελλάδας.

Στις εμπιστευτικές αναφορές -που δημοσιεύονται τριάντα χρόνια μετά τη σύνταξή τους- γίνεται αναφορά τόσο στον τότε .................

Καταδικάστηκε για βιασμό ο πρώην πρόεδρος του Ισραήλ


TEL AVIV, ISRAELI - DECEMBER 30: (ISRAEL OUT) Former Israeli President Moshe Katsav is escorted by police as he leaves the courtroom after being found guilty of rape, December 30, 2010 in Tel Aviv, Israel. Katsav was today found guilty of two counts of rape and one of sexual harassment. He is expected to serve between four and 16 years in prison for the crimes. (Photo by Roni Schutzerl/Getty Images)Ισραηλινό δικαστήριο έκρινε ένοχο σήμερα τον πρώην πρόεδρο του Ισραήλ Μοσέ Κατσάβ για βιασμό, μετά από δικαστικό αγώνα που κράτησε τέσσερα χρόνια.

Ο Κατσάβ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος από το 2000 έως το 2007, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες του βιασμού και της .............

Supernova φούσκα! Υπάρχουν και τέτοιες!

Πρόκειται για σουπερνόβα τύπου 1a που εμφανίστηκε σχεδόν 400 χρόνια πριν, στον LMC (Large Magellanic Cloud), ένα μικρό γαλαξία, περίπου 160.000 έτη φωτός μακριά από τη Γη. Εδώ κοντά δηλαδή. Στη γειτονιά μας. Η φυσαλίδα των αερίων έχει διάμετρο 23 έτη φωτός και επεκτείνεται περισσότερα από 11 εκατομμύρια μίλια την ώρα (5.000 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο).

Δεκέμβριος 2010 - video timelapse με τα σημαντικότερα γεγονότα!

Χι χι χι χι !....!

Οι 100 πιο "όμορφες" λέξεις στα Αγγλικά!

AilurophileA cat-lover.
AssemblageA gathering.
BecomingAttractive.
BeleaguerTo exhaust with attacks.
BroodTo think alone.
BucolicIn a lovely rural setting.
BungalowA small, cozy cottage.
ChatoyantLike a cat's eye.
ComelyAttractive.
ConflateTo blend together. ....................

«Φλυαρία δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων...»

ΚΥΠΡΟΣ/ Ο υπουργός Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μάρκος Κυπριανού, καταδίκασε την προσπάθεια Τούρκων αξιωματούχων να αξιοποιήσουν πολιτικά εναντίον της Κύπρου τα πρόσφατα γεγονότα μετά τον αγώνα μπάσκετ τουρκικής ομάδας στην Μεγαλόνησο και κάλεσε την Τουρκία αντί να επικεντρώνει στις επιθέσεις εναντίον της Κύπρου για το γεγονός, να  ....................

Τρομοκρατικό χτύπημα στο κέντρο της Αθήνας

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σήμερα το πρωί, περίπου στις 08:22 με 08:23, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών επί της οδού Λουίζης Ριανκούρ στην περιοχή των Αμπελοκήπων, από βόμβα που είχε τοποθετηθεί σε μοτοσικλέτα έξω από το κτίριο. Χρησιμοποιήθηκε ισχυρότατη εκρηκτική ύλη, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες υλικές ζημιές σε ακτίνα δεκάδων μέτρων από το σημείο της έκρηξης. Περισσότερα

Πώς το life style εκμαύλισε τη Δημοκρατία

Ένα βιβλίο για το ιδανικό πολίτευμα, όπως το φανταζόταν ο Αριστοτέλης.
«Φαίνεται πως εκείνοι που κατάντησαν την πολιτική ζωή της Ελλάδας, στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, γνώριζαν πολύ καλά ... τον Αριστοτέλη».
Με τα χαρακτηριστικά λόγια του Έλληνα φιλοσόφου, Αριστοτέλη, που προβληματίζεται για το πολίτευμα και περιγράφει την Δημοκρατία -χωρίς πάντως ο ίδιος να την .................

Πτώση τζίρου 40% στην αγορά

Πτώση έως 40% στον τζίρο κατέγραψε η αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων, παρά τις μεγάλες προσφορές. 
Ο εμπορικός κόσμος εκτιμά ότι η πτώση της κατανάλωσης θα συνεχιστεί και το 2011.

Κάρτα εργασίας το 2011

Σημαντικό όφελος για τον εργοδότη αλλά και για τον εργαζόμενο θα έχει η εφαρμογή της κάρτας εργασίας, επεσήμανε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας Γ. Κουτρουμάνης.

Γραφείο αντιμετώπισης αστυνομικής αυθαιρεσίας

Ειδική υπηρεσία αντιμετώπισης αστυνομικής αυθαιρεσίας θα δημιουργηθεί με νομοσχέδιο που παρουσίασε ο Χρ. Παπουτσής.
Το Γραφείο Αντιμετώπισης Αστυνομικής Αυθαιρεσίας θα υπάγεται απευθείας στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.
Το Γραφείο θα λειτουργεί υπό την ευθύνη Τριμελούς Επιτροπής υψηλού κύρους και συγκροτείται από έναν  .................

The Anti-Wikileaks Media

GLENN GREENWALD vs FRAN TOWNSEND WIKILEAKS DEBATE

"Επιστροφή στην ανάπτυξη από το 2012"

"Το 2010 κάναμε μεγάλες αλλαγές, οι οποίες καθυστέρησαν για δεκαετίες", τόνισε ο πρωθυπουργός στο Υπουργικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι "στόχος μας παραμένει, το 2011 να είναι η τελευταία χρονιά της ύφεσης και το 2012 η πατρίδα μας να επανέλθει στην ανάπτυξη". 
Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε στο προωθούμενο άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, διαμηνύοντας πως η απόφαση της κυβέρνησης είναι δεδομένη "και με διαβούλευση προχωράμε".

Το πιο καταθλιπτικό πράγμα των Χριστουγέννων