Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Γραφικοί διαδρομιστές και αδίστακτοι εθνοπατέρες διαλύουν τη ΝΔ

Ποιοι είναι αλήθεια οι «διαδρομιστές», οι «παρείσακτοι» και οι «αλεξιπτωτιστές» στη ΝΝΔ του Σαμαρά; Ποιοι είναι αυτοί που βρήκαν πόρτα ανοιχτή και μπούκαραν στο σαπιοκάραβο της ΝΝΔούλας, για να αποτελειώσουν ό,τι απέμεινε μετά τη βαριά και πρωτόγνωρη ήττα της 4ης Οκτωβρίου 2009;

Ποιοι είναι οι πολιτικοί «Ντιντήδες» ή -για να ακριβολογούμε περισσότερο- οι πολιτικά... «ερμαφρόδιτοι» κολαούζοι του Σαμαρά και της Νέας ΠΟΛΑΝ; Αν όχι εκείνα τα ακραία στοιχεία που ξεκίνησαν από την Άκρα Αριστερά για να .................
....................
μεταπηδήσουν μέσω των «Δικτύων» στην Νεοφασίζουσα Άκρα Δεξιά και το Ρατσιστικό Νεοεθνικισμό, τότε δεν ξέρω ποιος άλλος θα μπορούσε να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο του «διαδρομιστή» και του «κομψευόμενου»...

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός φίλος και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, στα φοιτητικά του χρόνια έδινε ακραίους αγώνες ως εκπρόσωπος των πλέον Ακροαριστερών κινημάτων. Σήμερα, επίλεκτο μέλος του Εθνικιστικού Ακροδεξιού «Δικτύου 21», μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας -και επίσης στενότατο προσωπικό και πολιτικό φίλο του Αρχηγαντώνη- δικηγόρο Φαήλο Κρανιδιώτη, που τα τελευταία 24ωρα μονοπωλεί την ειδησεογραφία στο μπάχαλο της ΝΝΔ.

Όλα αυτά τα στοιχεία, συνοδοιπόροι του Σαμαρά στα χρόνια της «πολιτικής ερήμου», όπως με κάθε ευκαιρία υπενθυμίζουν από το antinews, είναι το πραγματικό alter ego, οι άτυποι (αλλά καθοριστικοί) σύμβουλοι και εξ απορρήτων συνεργάτες του σημερινού αρχηγού της ΝΔ.

Ο θόρυβος που τεχνητά δημιουργήθηκε τις τελευταίες μέρες, με αφορμή ένα άρθρο του Κρανιδιώτη στο αντινιούζ, έχει τον δόλιο σκοπό να δείξει προς τα έξω, ότι δήθεν ο Σαμαράς «αποκηρύσσει» ή «αποδοκιμάζει» τους στενότατους φίλους και συνεργάτες του στο όνομα της «ενότητας του κόμματος»... Βρώμικο κόλπο, για να το χάψουν μόνο λωβοτομημένοι πολιτικάντηδες και οπαδοί χωρίς κρίση και άποψη.

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για τακτικό ελιγμό αναδίπλωσης πριν από την τελική «έφοδο» και το «ξεκαθάρισμα»... Η στρατηγική μετασχηματισμού της ΝΔ σε Νέα «Πολιτική Άνοιξη» παραμένει ο διακριτός και αδιαπραγμάτευτος στόχος όλων αυτών που συντήρησαν στην πολιτική φορμόλη το Σαμαρά τα προηγούμενα χρόνια, προκειμένου να τον επαναφέρουν ως πολιτικό «ζόμπι» στο προσκήνιο της δημόσιας ζωής.

Όσοι βουλευτές και στελέχη της ΝΔ χάψουν τις αναγκαστικές «διαρροές» των «κύκλων» της Ρηγίλλης περί δήθεν «αποδοκιμασίας» του Φαήλου από το Σαμαρά θα είναι απλώς άξιοι της... μοίρας τους! Τα «Δίκτυα» και οι «πράκτορες» δεν παραιτούνται τόσο εύκολα... Ας διαβάζουν καθημερινά το antinews, για να το διαπιστώσουν.

Δείτε παρακάτω και βίντεο με όσα έχουν ειπωθεί τελευταία για το ζήτημα

Δεν υπάρχουν σχόλια :