Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Ο Αγών μου" ...... του μαχητή Φίφη Χάϊλ Κρανιδιώτη.

Πατριώτες καλημέρα και χρόνια πολλά
Ο Αναλυτής είναι πολύ προβληματισμένος και διχασμένος μετά τα τελευταία συγκλονιστικά που συνέβησαν στο κόμμα μας και δεν ξέρω πραγματικά προς τα πού να πάω! Ωχ, και πάλι ωχ, πατριώτες!!!

Διαβάσατε υποθέτω τις ιστορικές τοποθετήσεις του ηγετικού στελέχους του κόμματος μας, του συντρόφου Φαήλου !! 
Είπε πολλά βέβαια βαθυστόχαστα και βαρύγδουπα, αλλά εγώ ξεχώρισα την ......................
..........................
φράση «οι καιροί που ήρθαν (μου θυμίζει λίγο από την ολική επαναφορά αυτό) απαιτούν ιδεολογικούς μαχητές και όχι «ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ» …»

Ποιοι είναι δηλαδή ρε, αγωνιστή Φαήλε οι «ντιντήδες»; Η ιστορία πάει πίσω, αν θυμάμαι καλά, στις δεκαετίες του 50 και του 60, όταν οι Κολωνακιώτες μπαμπάδες που άρχισαν να κονομάνε με διάφορους τρόπους, επέλεξαν να δίνουν στους κανακάρηδες τους κοσμητικά χαϊδευτικά ονόματα όπως «λέλος» ή «λελές» (από το Αλέξανδρος ή το Βαγγέλης ή το Λευτέρης), «λούλης» (Άγγελος), «κούλης» (Κυριάκος), «νενές» (Αντώνης), «ντόντος» (Θόδωρoς) «ντιντής» (Δημήτρης), «πίπης» (Σπύρος), «κοκός» (Κώστας), «φίφης» (από το Φαήλος) και άλλα τέτοια διασκεδαστικά εύηχα κατασκευάσματα. Οι περισσότεροι από αυτούς έγιναν πολιτικοί ή έμποροι, είχαν όμως ένα κοινό γνώρισμα: περπατούσαν περίεργα, λιγουλάκι κουνιστά και τους αποκαλούσαν συλλήβδην «ντιγκιντάγκες»!!

Κάτι τέτοιους λοιπόν τύπους στο κόμμα μας, δικαίως ο λεβέντης αγωνιστής Φαήλος (ή Φίφης όπως τον αποκαλούσαν οι εχθροί του στα νιάτα του) τους αποκηρύσσει και ζητά να απομακρυνθούν γιατί δεν έχουν θέση σε αυτό!!

Πολλοί μάλιστα από αυτούς, που σήμερα τους αποκαλούμε και «βαψομαλλιάδες» όπως λέει ο σκληρός πατριώτης Φαήλος ή Φίφης, κατέχουν μέχρι και ηγετικές θέσεις στο κόμμα και πρέπει να τους τελειώνουμε, αφού τους πάμε πρώτα για «απολύμανση»! Μάλιστα όπως δήλωσε σήμερα ο θαρραλέος αγωνιστής, μοιράστηκε τις απόψεις του αυτές με τον Ηγέτη μας, Αντώνιο τον Α’ (ή Νενέ)!!! Είναι γεγονός...... Δεν διαψεύστηκε......

Το κόμμα έχει διχαστεί πατριώτες γιατί οι μισοί όπως ο Αντιπρόεδρος μας Δημήτρης (ή ωραίος Μπρούμελ ή Ντιντής ), με το βαμμένο ασημί μαλλί ή ο εκπρόσωπος μας Πανούλης, με το φυσικό κομοδινί μαλλί, πιστεύουν ότι τους αφορούν όσα είπε το παλικάρι και οι άλλοι μισοί συμφωνούν μαζί του και ζητούν κάθαρση (αφού γίνει απολύμανση πρώτα) με συνοπτικές διαδικασίες. !! Μάλιστα ο σύντροφος Φίφης, είπε ότι πολλοί βουλευτές τον συνεχάρησαν τηλεφωνικά για τα αγνά πατριωτικά του λόγια και τις αντρίκειες θέσεις του. 
Και όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο «ποιοι είναι αυτοί οι ομοϊδεάτες του», ανέφερε τραυλίζοντας τον σύντροφο «Τραμπουκολιάκο» του Πειραιά (που δεν είναι βουλευτής) και τον διαβόητο τροφαντό βουλευτή Ηλείας Τζαβάρα, τον επονομαζόμενο και χαϊδευτικά … «παπαστρούμφ» … Ουδείς άλλος προφανώς πήρε για να τον συγχαρεί, αν και στις βραδινές ειδήσεις αποκαλύφθηκε ότι …άλλοι δύο τον πήραν τηλέφωνο. Τόσος κόσμος βρε, παιδί μου….

Πάντως ο σύντροφος βουλευτής «Μάκαρος» από την Αγία Βαρβάρα, ο άνθρωπος που επινόησε τα «tsoglan boys» δήλωσε κατηγορηματικά ότι «ούτε τα μαλλιά του βάφει, ούτε ντιντής είναι , ούτε στο Κολωνάκι μεγάλωσε, άρα δεν ανήκει σε αυτούς που πρέπει να απολυμανθούν!!!

Έχω μπερδευτεί πατριώτες. Μετά μάλιστα από την σιγή που ακολουθεί ο πάνσοφος Ηγέτης μας Νενές, συγνώμη παρασύρθηκα, ο Αντώνιος ο Α’ (τον σταυρό σας ρε,), δεν ξέρω προς τα πού να πάω… Και τούτο επειδή πιθανόν δεν γνωρίζετε πόσο τεράστιος είναι ο σύντροφος Φαήλος ή Φίφης, αξίζει να σας αναφέρω ότι μαζί με τον άλλο πατριώτη, τον Χρύσανθο, είναι τα ηγετικά στελέχη που χαράσσουν την ιδεολογική γραμμή του κόμματος μας και συμβουλεύουν τον Ηγέτη μας Αντώνιο τον Α’ ή Νενέ, (έτσι τον φώναζαν στην Πλατεία), είναι τα στελέχη αυτά που η δράση τους και οι αγώνες τους για το κόμμα μας θα μείνουν στην ιστορία!!! 
Ο ένας με την δράση του στην ΚΝΕ και ο άλλος στην φασιστική νεολαία Ελλάδας!!! Είναι οι άνθρωποι που οργάνωσαν και έφεραν στην πατρίδα μας τον Κούρδο ηγέτη σύντροφο Οτσαλάν και δόξασαν την Ελλάδα και ανέβασαν διεθνώς την εκπληκτική εξωτερική πολιτική της!!! Καταλάβατε λοιπόν γιατί στέκονται ως λέοντες στο πλευρό του Ηγέτη μας; 
Αυτά και τόσα άλλα στολίζουν τα βιογραφικά τους !! Που να πρωτοθυμηθείς τους αγώνες των Χρυσανθοφαήλων, που αποτελούν το μυαλό και τη φωνή του Ηγέτη μας (θα μηδενίσω το έλλειμμα σε ένα χρόνο)!!! Θυμίζουν βέβαια κάτι από το γνωστό έργο «Ο Αγών μου» αλλά, πιστέψτε με,
οποιαδήποτε ομοιότητα με τις ιδεοληψίες αυτού του κειμένου είναι τελείως, μα τελείως συμπτωματική!!!

Και πάνω σε όλα αυτά που δίχασαν το κόμμα και με μπέρδεψαν και μένα, να και ο Παναγριότατος Πειραιώς Σεραφείμ (ζήλεψε την δόξα του Άνθιμου) που βγήκε να μας ταράξει ακόμα πιο πολύ, λέγοντας τι;;; Ότι δεν υπήρξε Ολοκαύτωμα και όλα ήταν κόλπο του διεθνούς Σιωνισμού με όργανο του τον Χίτλερ (άκου τον αθεόφοβο), να συγκεντρώσουν δηλαδή τους Εβραίους από όλη την Ευρώπη καταρχάς σε στρατόπεδα τύπου Άουσβιτς και Νταχάου και αφού γίνει εκεί ο αναγκαίος καθαρισμός και η απολύμανση (ναι, η γνωστή και σε εμάς απολύμανση) να τους μεταφέρουν μετά όλους στο Ισραήλ για να φτιάξουν την νέα Αυτοκρατορία του Εβραϊσμού…..

Παρότι εκφράζονται διαφορετικά, διαβλέπω μια στενή σχέση μεταξύ αγωνιστή Φαήλου ή Φίφη και του Παναγριότατου Σεραφείμ!!! Πιστεύω ότι κρύβουν μέσα από τα λεγόμενα τους μια κοινή γραμμή και βαθιά μηνύματα που θα πρέπει να γίνουν συνθήματα για το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και μπρος, σαν κόμμα και σαν έθνος, αρχίζοντας από την καινούργια χρονιά!! Άλλωστε δεν σας κάνει και εσάς εντύπωση η χρονική στιγμή που διάλεξαν τα δύο αυτά τεράστια πρόσωπα της εθνικής διανόησης να μιλήσουν; Ούτε συνεννοημένοι να ήταν…..
Μήπως αυτό εννοούσε ο Ηγέτης μας με την «ολική επαναφορά»;;;

Βλέπω πατριώτες να ανατέλλει μια νέα ιδεολογία και να περιβάλει το κόμμα μας, ένας σύγχρονος «Αγώνας» που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ανόρθωση του χαμένου πατριωτισμού μας!! Μια νέα «ιδεολογική ραχοκοκαλιά» όπως λέει και ο «Χαϊλ-φαήλος» ή «Χαϊλ-Φίφης». Εμπρός πατριώτες για να γλυτώσουμε και την απολύμανση….

Καλή χρονιά πατριώτες

Ο Αναλυτής

ΥΓ Δεν υπάρχει υστερόγραφο γιατί δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε άλλες σκέψεις. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε τελικά απολύμανση ή όχι… Αν δηλαδή είστε με τους «ντιντήδες» και τους «βαψoμαλλιάδες» ή με τους «Αγων-ιστές» …. Εγώ πάντως, καλού κακού, τρέχω να γλιτώσω την απολύμανση….

Ο Αναλυτής πάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια :