Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Φήμες για προσέγγιση Μάνου από τον Σαμαρά και επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία!

Ξέρουμε ότι ο Σαμαράς απέτυχε στο θέμα της σύνθεσης των διαφορετικών απόψεων εντός της Νέας Δημοκρατίας και έτσι κατακερματίστηκε η πρώην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Έτσι έφτασε ο Σαμαράς τη Νέα Δημοκρατία σε ...


επίπεδα Μεγάλης ΠΟΛΑΝ. Προσπαθεί τώρα, αφού τα σχέδιά του βγήκαν όλα πλάνες, να προσεγγίσει άλλους χώρους, ώστε να αμβλυνθεί η εικόνα του κατακερματισμού.
Την επομένη των εκλογών ο Στέφανος Μάνος εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία αναζητά συνεργασίες με τα υπόλοιπα "μεταρρυθμιστικά" κόμματα. Ο χώρος στον οποίο ανήκει (κατά δήλωσιν του ιδίου) είναι ο φιλελεύθερος, οπότε όλοι υπέθεσαν ότι μιλά με Τζήμερο και Ντόρα!
Σήμερα εξέδωσε ανακοίνωση ότι δεν εννοεί σε θέματα συνεργασίας τον Τζήμερο και τη Ντόρα, δεν μιλά μαζί τους και παράλληλα κυκλοφόρησαν φήμες για συζητήσεις στο παρασκήνιο με Σαμαρά και επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία. Φήμες που φυσικά δεν διάψευσε! Άρα κάτι τρέχει παράλληλα με τις φήμες ....
Άρχισε να γίνεται όλο και πιο φανερός ο ρόλος που έπαιξε ο Μάνος για τη μη συνένωση των φιλελεύθερων δυνάμεων! Οι μάσκες έπεσαν. Ο Μάνος είχε συγκεκριμένο σκοπό και ρόλο στην αποτυχία των συζητήσεων για κοινή κάθοδο των φιλελεύθερων με αντάλλαγμα ένα υπουργείο. Με σκοπό κυρίως να μην εισέλθει η Ντόρα στη Βουλή, κάτι που τελικά τους έβλαψε όλους και δεν θα είχαμε σήμερα ακυβερνησία ή "πρωθυπουργία" τρελο-Τσίπρα!

Λέγεται: προξενητής στον γάμο Σαμαρά - Καρατζαφέρη - Μάνου ακούγεται ότι είναι μεγαλοκαναλάρχης που επίσης κυριαρχείται από εμπάθεια κατά της Ντόρας ...! Με τις εμπάθειες και τις εμμονές οδηγούν την Ελλάδα στα νύχια τρελών και αλλοπαρμένων κρατιστών!

2 σχόλια :

Unknown είπε...

Το δελτίο Τύπου της Δράσης:

Η Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε χθες ότι, πιστή στην προγραμματική της δήλωση να βοηθήσει πάση θυσία να κυβερνηθεί αποτελεσματικά η χώρα, είναι έτοιμη να συμπαραταχθεί με τους άλλους μεταρρυθμιστές και φιλευρωπαϊστές πολιτικούς , ώστε να συγκροτηθεί ένα νέο μέτωπο λογικής, μεταρρυθμιστικό και φιλευρωπαϊκό, που θα μπορέσει να εκπροσωπήσει με...


...μαχητικότητα και αξιοπιστία τη μεγάλη πλειοψηφία των Ελληνίδων και των Ελλήνων που αποζητά την έξοδο από την κρίση, μέσα στην Ευρώπη, με κοινωνική γαλήνη, συντεταγμένα και δημοκρατικά.

Η απλή αυτή δήλωση έδωσε τροφή σε ανούσιες μυθοπλασίες όπως για παράδειγμα του Πρώτου Θέματος ότι τάχα είναι ήδη αποφασισμένη η κοινή κάθοδος της ΔΗΣΥ, της Δ.Ξ. και της Δράσης και αναζητείται πρόσωπο κοινής αποδοχής. Οι συνεργασίες είναι από μόνες του δύσκολες και δεν διευκολύνονται από ανυπόστατα δημοσιεύματα.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν θελαν να συνεργαστούν ας ζήσουν λοιπόν τον κομουνισμό και να βάζει χέρι ο Τσιπρας στην ιδιοκτησία και τις καταθέσεις τους.

Αλαφουζε σε τσούζει που δεν βγήκε αυτοδύναμος ο δικομματισμός σου για να βάλεις χέρι νέα θαλασοδανεια?? Φάε ξυδακι τώρα...