Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Τα μέτρα εξοντώνουν τον ελληνικό λαό και δεν πρόκειται να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Δεν είναι λίγοι οι οικονομολόγοι που πιστεύουν ότι τα μέτρα που ελήφθησαν από την κυβέρνηση και υπό την πίεση για δάνειο είναι βαριά και ασήκωτα για τον ελληνικό λαό και επιπλέον παντελώς ατελέσφορα στον χρονικό ορίζοντα των τριών ετών που θέτουν. Πέραν κάποιων βραχυπρόθεσμων κερδών, σε βάθος χρόνου δεν επιλύουν κανένα από τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του τόπου!
Εντύπωση προκαλούν οι αβέβαιες αναφορές του ίδιου του πρωθυπουργού. Επιπλέον τα βαριά μέτρα οδηγούν σε μαρασμό την αγορά και αποτελούν πλήγμα στην αγοραστική δύναμη αλλά και στο βιοτικό επίπεδο του λαού. Ουσιαστικά οδηγούν σε ύφεση. Η μείωση της ζήτησης στην αγορά θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των κρατικών εσόδων από τη φορολογία, ενώ το πλήγμα που δέχεται η αγορά θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της ανεργίας που ενδέχεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ανέργων. Τα προϋπολογιζόμενα έσοδα από αυξήσεις φόρων και φορολογίας αποτελούν όνειρο απατηλό ενώ η κοινωνική συναίνεση δεν υφίσταται στην Ελλάδα μια και η κοινωνία χειραγωγείται από κόμματα, μέσα ενημέρωσης και συμφέροντα.
Υπάρχει δηλαδή ο κίνδυνος σε ένα χρόνο από τώρα να βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξαγριωμένη και ξεσηκωμένη ελληνική κοινωνία, που δεν θα ανέχεται την υποκρισία και τα ψέματα των πολιτικών.

"Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες!"

Nα πουλήσει κάποια από τα ακατοίκητα νησιά της προκειμένου να ξεπληρώσει το χρέος της, συνιστούν στην Ελλάδα δύο Γερμανοί βουλευτές του κυβερνώντος συνασπισμού, ο Γιόζεφ Σλάρμαν από τους Χριστιανοδημοκράτες και ο Φρανκ Σέφλερ από τους Ελεύθερους Δημοκράτες.

«Όσοι χρεοκοπούν πρέπει να πωλούν οτιδήποτε έχουν για να ξεπληρώσουν τους πιστωτές τους», δήλωσε ο κ. Σλάρμαν στην εφημερίδα Bild. «Στην Ελλάδα ανήκουν κτήρια, επιχειρήσεις και ακατοίκητα νησιά, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την εξόφληση».

«Η καγκελάριος δεν μπορεί να υποσχεθεί στην Ελλάδα καμία βοήθεια», είπε ο κ. Σέφλερ στην ίδια εφημερίδα, σε σχόλια που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα με τον τίτλο «Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες! Και πουλήστε και την Ακρόπολη!»

«Η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ....

20 χρόνια μέσα σε… 5 μήνες!

Τόσο «γέρασε» ο Γιώργος τους τελευταίους μήνες… Εμ, φαγώθηκε να γίνει πρωθυπουργός κι αυτός! Όλοι θέλουν να μας… σώσουν! Γιατί όχι και ο Γιώργος; Ιδού, λοιπόν, η Ρόδος, Γιώργο μου, ιδού και το… πήδημα! Βγάλε τώρα τα κάστανα απ’ τη φωτιά, αφού σου την έφερε ο χοντρός… Δεν τον βλέπεις εκείνον; Τσίτα το μάγουλο, πάει να σκάσει απ’ τα σουβλάκια και τις τυρόπιτες! Καρφάκι δεν του καίγεται! Και κάθεται κάπου 'κει στα «ορεινά» της Βουλής και κάνει χάζι με σένα και τον Αντωνάκη που παίζετε την… κολοκυθιά! Όχι η ΝΔ φταίει για τα χάλια μας, όχι το ΠΑΣΟΚ απ’ το 1981 ξεκίνησε την κατρακύλα… Και οι δυο σας καλά τα καταφέρατε, Γιώργο μου. Ο μπαμπάκας σου άνοιξε το λάκκο, ο Σημίτης μας έχωσε μέσα και ο Καραμανλής έριξε από πάνω το χώμα, μήπως και… νεκραναστηθούμε και βγούμε έξω! Εμείς τι σας φταίμε, Γιώργο μου… Εμείς που και πάλι θα πληρώσουμε τα δικά σας σπασμένα!

Ο Σαμαράς ξέρει από τώρα, ότι είναι «αναλώσιμος»…


Ποιος ήταν εκείνος που έλεγε και ξανάλεγε «κάποιοι δεν θέλουν να πιστέψουν, ότι ο Καραμανλής θα είναι ο πρώτος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης που θα κυβερνήσει για τρίτη συνεχόμενη τετραετία»…; Ποιος; Μα ο… Σαμ, φυσικά! Ο αρχηγός-ήλιος της «Νέας Νέας Δημοκρατίας»… Ναι, ήταν τόσο… υπερήφανος για τον Καραμανλή και τα πεπραγμένα του που ήθελε διακαώς και… τρίτη θητεία του πρώην «καταλληλότερου»! Και τώρα...; Τώρα πασχίζει εναγωνίως να «αποταχθεί» το βαρύ και «σκανδαλιστικό» νεοκαραμανλικό παρελθόν, μόνο που…

Γιατί, σαμαρούλια μου, φοβάστε τόσο πολύ τη… «μειοψηφία των Χανίων»…;

Ε, αυτά τα σαμαρόπουλα πια δεν βρίσκουν ησυχία με τα καμώματα της Ντόρας! Άκου εκεί να πάει στην Κύπρο χωρίς να πάρει «διαβατήριο» από τον αρχηγό Αντώνη και τον υπαρχηγό Αβραμό! Τι πράγματα είναι αυτά! Σπαράζει η καρδιά μου να τα σκέφτομαι τα δόλια τα παιδιά να αγωνιούν, να ιδρώνουν και να ξεϊδρώνουν, να καταπιάνονται με «παίγνια», άλγεβρα και εξισώσεις, προσπαθώντας να… μαντέψουν την «επόμενη κίνηση» της Ψηλής! Βλέπετε, δεν ασχολούνται και με τίποτα άλλο εκεί στη «νέα» Ρηγίλλης… Χάθηκε, βρε παιδιά, το...

Νέα Δημοκρατία: Εκτός τόπου και χρόνου...

Ποιος κάλεσε τη Ντόρα στην Κύπρο; Στον ωραίο κόσμο της Νέας Δημοκρατίας το ερώτημα αυτό έχει αποκτήσει τη σημασία της πρόσκλησης που απηύθυνε ένα εξίσου άγνωστο μεταφυσικό όραμα στη Ζαν ντ’ Αρκ.

Το ερώτημα βασανίζει τους πολλούς στη Ρηγίλλης που θα ήθελαν να τελειώσει το έργο όπως και η ιστορία της Ντόρας της Λωραίνης, με μια μεγάλη πανηγυρική πυρά. Από την άλλη, βέβαια, για τους υπόλοιπους το ζήτημα της πρόσκλησης της κας Μπακογιάννη δεν είναι η απόλυτη πολιτική προτεραιότητα της χώρας σήμερα.
Αναρωτήθηκε άραγε κανείς στη Νέα Δημοκρατία ποια ακριβώς εικόνα εξέπεμψε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης την ημέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανιζόταν μπροστά στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και έκανε την πιο δύσκολη και πιο βαρυσήμαντη ομιλία της πρωθυπουργίας του;
Ο Γιώργος έλεγε: «η χώρα είναι στο χείλος της πτώχευσης. Αναλαμβάνω το πολιτικό κόστος μιας στροφής 180 μοιρών από ό,τι είχα πει προεκλογικά και μετεκλογικά. Έχω ευθύνη να μην χρεωκοπήσουμε» - και ανακοίνωνε μέτρα που θα στενοχωρήσουν φίλους, οπαδούς, υποστηρικτές, εκλογείς και ψηφοφόρους, με μέτρο ευθύνης την απαίτηση της σωτηρίας της χώρας. Ήταν φανερά σκυθρωπός, μιλούσε σιγά και πιο αργά από ό,τι συνήθως.
Τι έκανε την ίδια ώρα ο Αντώνης;
Πρώτον,...

Μεγάλη απώλεια για τον Τύπο

Έκλεισε η «Χώρα» του Τράγκα!
Ημέρα θλίψης και περισυλλογής.

Τώρα τι θα κάνουμε χωρίς «Χώρα»;
Τώρα τι θα κάμει ο Τράγκας χωρίς τη «Χώρα του»;

Ποιο πολύ στενοχωριέμαι που ο αρχηγός Αντώνης
έχασε ένα από τα πιο πιστά του έντυπα!

Προσωπικά πληγώθηκα και το πήρα πολύ κατάκαρδα!
Συμπαράσταση στον Γιώργο τον Τράγκα, το μάγκα!

ΕΙΠΑΝ :


 Τσοβόλα Δώστα Ολα...

 Παπακωνσταντίνου Πάρτα Πίσω...


Ποιος  φροντίζει καλύτερα την Ελλάδα;;;

antilogos

Ο ήχος των "αόρατων" μαύρων ελικοπτέρων

Το πόστερ της ημέρας!

Η Sarah Palin Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2012.
Έτσι κι' αλλιώς ο κόσμος θα έχει καταστραφεί μέχρι τότε!...!

Νέες μορφές εξαρτήσεων πλήττουν τον Έλληνα

Φάρμακα, τυχερά παιχνίδια και Διαδίκτυο οι σύγχρονες εξαρτήσεις.

Νέες μορφές εξαρτήσεων έχουν κάνει την εμφάνισή τους, δημιουργώντας σε παγκόσμιο επίπεδο ένα σοβαρό ακανθώδες και δυσεπίλυτο πρόβλημα. Πέραν των εξαρτήσεων από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, που είναι γνωστές εδώ και πολλά χρόνια, παρατηρούνται πλέον και εξαρτήσεις από τυχερά παιχνίδια, από συνταγογραφούμενα φάρμακα και από το Διαδίκτυο. Ανησυχητική είναι η έναρξη εκδήλωσης του φαινομένου σε όλο και μικρότερη ηλικία, αλλά και με ποικιλία μορφών. Τα επιδημιολογικά στοιχεία είναι δύσκολο να καταγράψουν το μέγεθος του προβλήματος, παρόλες τις επίπονες προσπάθειες των ερευνητών.

Τα παραπάνω επισημάνθηκαν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με αφορμή το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας με θέμα «Εξαρτήσεις, Συννοσηρότητα, Πρόληψη και Θεραπεία», που θα ...

Η είδηση της ημέρας

Ποιά ακρίβεια, ποιός ΦΠΑ, ποιός 14ος μισθός!
 ΤΖΟΥΛΙΑ!
Από την πορνο-οικονομία
που ξεγυμνώνει τον ελληνικό λαό,
στα περίπτερα η Τζούλια. 

Με αποαγορευμένα (!) βίντεο,
που τα βρίσκεις παντού!

Φάτε μάτια καυτά ψάρια!

Να μας τα πάρει κι αυτή, με τέτοιο καιρό!

Σκάψε Ντόρα, σκάψε!


Επανερχόμεθα (ουάου) με την αγαπημένη σας(;) στήλη, μετά από μερικές μέρες ατελείωτου ύπνου. Περιττό να σας πω, πως έχασα δύο κιλά το Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας τις επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν πως με τον ύπνο, καίγονται θερμίδες.
Α και κάτι άσχετο. Το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκα ως πρώτος στη βαθμολογία της Super League και την Κυριακή το… μεσημέρι, ξύπνησα πάλι ως πρώτος. Σήμερα ξύπνησα… τρίτος, αλλά δε με χαλάει. Έχω κρατήσει το screenshot με την ημιτελή βαθμολογία.
Αστείες (περίπου) εικόνες με πολιτικό κυρίως περιεχόμενο, μέρος 4ο. Σε λίγες μέρες η παρούσα στήλη θα μονιμοποιηθεί σε συγκεκριμένη μέρα, όπως και πολλές άλλες που έχουμε στα σκαριά στο Mediasoup. Θα σας ενημερώσουμε εντός των ...

Τέρμα τα καλά παιδιά

Άκουσα με προσοχή τις τοποθετήσεις του Γεωργίου Παπανδρέου στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Άκουσα για λίγο και τον αντιπαθέστατο σε εμένα κ. Παπαχρήστου να απευθύνεται με χείριστο τρόπο στον Γιάννη Παπαθανασίου σήμερα το πρωί απαιτώντας από τη ΝΔ να “μην μιλάει”. Διάβασα και την αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά στις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Μετά από όλα αυτά το μόνο που μπορώ να πω είναι ως εδώ. Δεν θα ανεχτώ προσωπικά να σιωπήσω όσο αυτοί οι τύποι προσπαθούν να δημιουργήσουν ενοχικά σύνδρομα σε μία ολόκληρη γενιά.

Πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια την δεκαετία του 90. Τότε που κάποιοι προσπαθούσαν να δημιουργηθούν ενοχικά σύνδρομα σε όποιον ήταν Νεοδημοκράτης. Τότε που ο πρωθυπουργός της χώρας ευχαριστούσε τους ...

Kalo kouragio Hellines...

Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε, ήρθε η λυπητερή...

1.Μειώνεται το δώρο Χριστουγέννων κατά 30%
2. Μειώνεται το δώρο Πασχα κατά 30%
3.Μειώνεται το επίδομα άδειας κατά 30%
4. Περικοπή των επιδομάτων επιπλέον κατά 12%
5. Αυξάνονται τα τσιγάρα και τα ποτά κατά 20%
6. Αυξάνονται η βενζίνη κατά 0,9 ευρώ και το πετρέλαιο θέρμανσης κατά 0,3 ευρώ
7. Παγώνουν όλες οι συντάξεις
8. Αυξάνεται ο ΦΠΑ κατά 2%
Υπάρχει κανάς οικονομολόγος στην κυβέρνηση να μας πει με τι ρευστότητα θα κινηθεί η αγορά; Αφαιρούνε εισοδήματα και αυξάνουνε τις τιμές, η τέλεια συνταγή για ύφεση.
Προβλέπω πολλά λουκέτα, πολύ ανεργία, πολύ φτώχεια...
/ Όλι Ρεν ή Όλοι Κλαίν;;; / ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ /

Στο στόχαστρο του BBC οι φυλακές Κορυδαλλού

Στο στόχαστρο του BBC βρέθηκαν για ακόμα μία φορά οι συνθήκες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού, αυτή τη φορά με αφορμή την υπόθεση του 21χρονου Βρετανού κυπριακής καταγωγής Άντριου Συμεού, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για μια ιστορία που έχει προκαλέσει μέχρι και πολιτικές παρεμβάσεις από το Λονδίνο.

Μιλώντας τηλεφωνικώς στον ανταποκριτή του BBC στην Αθήνα, Μάλκολμ Μπράμπαντ από τις φυλακές Κορυδαλλού, για λογαριασμό της εκπομπής ‘Inside Out’, ο Συμεού κατήγγειλε φραστικές απειλές σε βάρος του που τον έχουν φέρει στα πρόθυρα κλονισμού, καθώς επίσης και κακομεταχείριση συγκρατούμενών του. Το ρεπορτάζ του BBC επανέλαβε για πολλοστή φορά ότι ο «διαβόητος» Κορυδαλλός έχει καταδικαστεί από τη Διεθνή Αμνηστία ως ...

Ντόρα! Έπρεπε να πάρεις άδεια για να πας να φυτέψεις δέντρα στα βουνά!

Ρώτησες το Λαζαρίδη; Ενημέρωσες τον Αβράμ; Πήρες έγγραφη άδεια από τον Μενέλαο Δασκαλάκη;
thumb
Πήραν τα βουνά η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Κώστας Γείτονας και πήγαν για δεντροφύτευση στο καμένο Πεντελικό  Όρος όπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή από τους Δήμους Μελισσίων, Νέας Πεντέλης και Κηφισιάς
Μικροί και μεγάλοι με όρεξη και χαρά αλλά και τον ευνοϊκό καιρό για σύμμαχο βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο σημείο εκκίνησης της δράσης επί της Σκουφά και ως το μεσημέρι φύτευσαν στις πλαγιές του Πεντελικού συνολικά 5.000 μικρά δεντράκια, δίνοντας στο άλλοτε μαυρισμένο από την πυρκαγιά τοπίο μια ευχάριστη νότα πρασίνου, αισιοδοξίας και ελπίδας.
Η κ. Μπακογιάννη ήταν πιο αποδοτική κατά την διάρκεια της δεντροφύτευσης αφού ...

ΑΞΕΧΑΣΤΟ ΣΟΚ!

Ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ και Κίνας

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ στο Πεκίνο για συνομιλίες που περιβάλλονται από μυστικότητα.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πραγματοποιεί για δεύτερη ημέρα σήμερα, Τετάρτη, επίσκεψη στην Κίνα, η οποία περιβάλλεται από μυστικότητα, με στόχο τον κατευνασμό των σινο-αμερικανικών εντάσεων που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες και την προώθηση των θεμάτων διμερούς ενδιαφέροντος.

Ο Τζέιμς Στάινμπεργκ έφθασε χθες, Τρίτη στο Πεκίνο και είχε επαφές με Κινέζους αξιωματούχους, ανακοινώθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Κίνα.

Ωστόσο, η πρεσβεία δεν δημοσιοποίησε λεπτομέρειες για τους ...

Από σήμερα όλοι φτωχότεροι.

Φτωχότεροι (όλοι) κατά 4,8 δισ. ευρώ. Επώδυνα μέτρα-σοκ ανακοίνωσε η κυβέρνηση χαρακτηρίζοντάς τα «μονόδρομο για να αποφύγουμε τη χρεοκοπία»
Καταιγίδα μέτρων μόνιμου χαρακτήρα που κάνουν φτωχότερους όλους τους Ελληνες αλλά αποτελούν, σύμφωνα με κυβερνητικούς και οικονομικούς παράγοντες, μονόδρομο για να αποφύγει η χώρα τη χρεοκοπία αποφάσισε χθες η κυβέρνηση. Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν όχι από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου αλλά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Γ. Πεταλωτή αλλάζουν προς το χειρότερο την οικονομική κατάσταση 8.500.000 πολιτών καθώς οδηγούν σε μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος λόγω της σημαντικής αύξησης του ΦΠΑ, της φορολογίας των καυσίμων, των τσιγάρων και των ποτών και του «ψαλιδίσματος» των αποδοχών. Η συνολική επιβάρυνση για το σύνολο των Ελλήνων θα ξεπεράσει τα 4,8 δισ. ευρώ.

Η αρχή γίνεται με την αναδρομική μείωση κατά 30% των επιδομάτων Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιρινής αδείας που λαμβάνουν σήμερα οι δημόσιοι υπάλληλοι και συνεχίζεται με την περικοπή κατά 12% όλων των επιδομάτων. Ουσιαστικά επέρχεται μείωση σε μηνιαία βάση τουλάχιστον κατά ...

ΟΡΓΗ!

Ο αρχηγός Αντώνης ψάχνει να βρει ευκαιρία για να διαγράψει τη Ντόρα

Εκείνος ψάχνει την ευκαιρία για να τη διαγράψει από ένα κόμμα που πια μεταλλάσσεται σε κάτι μη οικείο, όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για την πλειονότητα των κεντρώων ψηφοφόρων του.
Εν αναμονή για να του δώσει την ευκαιρία εκείνη, πράγμα που ίσως το σκέφτεται η πρώην Yπουργός Εξωτερικών, ο Σαμαράς αναζητά -μέσα σ' όλα τα δεινά- τους τρόπους για να την οδηγήσει στην έξοδο. Αν του δώσει το πρόσχημα αυτόβουλα, θα είναι ίσως μια πολιτική κίνηση που δεν θα βλάψει μόνο την ίδια, αλλά το όλον κόμμα.
Μια αποστασιοποίηση της Μπακογιάννη και μια ταυτόχρονη απομάκρυνση του φόβου που η ίδια αποπνέει στο Νέο Πρόεδρο, θα σήμαινε απόλυτη ευκαιρία μεταστροφής και βύθισης της ΝΔ.
Στην ύπαρξη ενός δέους, ο Σαμαράς φοβάται. Πάντα φοβόταν. Και σκέφτεται διπλά τις επιλογές του. Μπορεί να μην το έχει ακόμα δείξει και να δρα σ' ένα εκδικητικό πλέγμα προς καθετί μπακογιαννικό, αλλά αναγκαστικά θ' αλλάξει όταν θα ...

Στο σπάταλο και παρασιτικό κράτος οφείλεται η χρεοκοπία!..

ΕΙΝΑΙ πρωτοφανής στα δημοσιογραφικά χρονικά η πλύση εγκεφάλου που κάνουν στον ταλαίπωρο Ελληνα και τα μαύρα μαντάτα που ακούει νύχτα – μέρα, ιδίως από τα Κανάλια.
Είναι αδύνατον ν’ ακούσεις και μια αισιόδοξη κουβέντα. Μόνο… μαύρη μαυρίλα και δυστυχία! Και βέβαια τα ίδια επαναλαμβανόμενα κλισέ: «Οι κλέφτες πολιτικοί οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία»!.. «Βάλτε φυλακή τους κλέφτες που οδήγησαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία»!..
…Και άλλα τέτοια.
***
ΤΟΣΗ είναι η επιμονή σ’ αυτή τη μαύρη προπαγάνδα, ώστε οι Ελληνες πολίτες να πιστέψουν ότι η οικονομική μας χρεοκοπία οφείλεται εξ ολοκλήρου στους κλέφτες!
Ας βάλουμε, όμως, τα πράγματα στη θέση τους… Οχι πως δεν υπήρχαν κλέφτες και απατεώνες που ζημίωσαν την Ελλάδα…
…Αλλά η συμβολή τους στη χρεοκοπία είναι σταγόνα στον ωκεανό!..
***
ΤΑ αίτια του οικονομικού ναυαγίου της Ελλάδας βρίσκονται στο ....

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [04-03-10]


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Τα οπισθόφυλλα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων


Τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα παρακάτω...

Προφυλακίζονται οι τρεις υπεύθυνοι της χρηματιστηριακής «Ακρόπολις»

Με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών διατάσσεται η προφυλάκιση των Σοφοκλή και Θεόδωρου Πρινιωτάκη και Γιώργου Αποστολίδη για την υπόθεση των ομολόγων.

Την προφυλάκιση των τριών υπευθύνων της Χρηματιστηριακής Εταιρίας «Ακρόπολις» διατάσσει με βουλεύματα του το Συμβούλιο Εφετών, σχετικά με την υπόθεση των ομολόγων.

Το Συμβούλιο κλήθηκε να λύσει το θέμα της διαφωνίας, που προέκυψε ανάμεσα σε ανακριτή και εισαγγελέα, ως προς την προσωρινή κράτηση μετά τις απολογίες των τριών κατηγορουμένων, Σοφοκλή και Θεόδωρου Πρινιωτάκη και Γιώργου Αποστολίδη.

Οι εφέτες του Συμβουλίου τάχθηκαν με την άποψη του ....