Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Σκάψε Ντόρα, σκάψε!


Επανερχόμεθα (ουάου) με την αγαπημένη σας(;) στήλη, μετά από μερικές μέρες ατελείωτου ύπνου. Περιττό να σας πω, πως έχασα δύο κιλά το Σαββατοκύριακο, επιβεβαιώνοντας τις επιστημονικές μελέτες που υποστηρίζουν πως με τον ύπνο, καίγονται θερμίδες.
Α και κάτι άσχετο. Το Σάββατο το βράδυ κοιμήθηκα ως πρώτος στη βαθμολογία της Super League και την Κυριακή το… μεσημέρι, ξύπνησα πάλι ως πρώτος. Σήμερα ξύπνησα… τρίτος, αλλά δε με χαλάει. Έχω κρατήσει το screenshot με την ημιτελή βαθμολογία.
Αστείες (περίπου) εικόνες με πολιτικό κυρίως περιεχόμενο, μέρος 4ο. Σε λίγες μέρες η παρούσα στήλη θα μονιμοποιηθεί σε συγκεκριμένη μέρα, όπως και πολλές άλλες που έχουμε στα σκαριά στο Mediasoup. Θα σας ενημερώσουμε εντός των ...


...προσεχών ημερών. Μέχρι τότε, ας προσπαθήσουμε να κάψουμε κι άλλες θερμίδες.
Ο ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ... ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ξεκινάμε με το Θάνο Μωραϊτη. Δεν έχω σκοπό να κοροϊδέψω τον άνθρωπο για το πρόβλημα που του προέκυψε (κοντινό μου πρόσωπο έχει αυχενικό πρόβλημα και αναγκάζεται να φοράει συχνά αυτή την παπαριά), αλλά ασυναίσθητα κάνω έναν παραλληλισμό με το θέμα του σημερινού προλόγου… Ώρες – ώρες κοιμάμαι κάπως περίεργα (μοιάζω σαν «παγωμένη» εικόνα νίντζα εν ώρα μάχης) και απορώ πως δεν έχω καταλήξει σαν το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.
Ο ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ ΛΕΕΙ "ΚΑΛΟ ΕΕΕΕ" ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Κοιτάξτε καλά το Γερμαναρά… Δεν είναι σα να λέει ως άλλος Σεφερλής: «Καλό εεεε;;;» Γι’αυτό υποθέτω καλύπτει το μικρόφωνο ο άλλος…
Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ
Όοοοοοοοχι, όχι, όχι… Δε σκάβει κανενός λάκκο. Η Ντόρα μας έχει οικολογικές ευαισθησίες και λαμβάνει μέρος στη δεντροφύτευση της Πεντέλης. Ωραίοι πάντως στη ΝΔ. Ο Καραμανλής με τον κασμά, η Ντόρα με την τσάπα, ο Μητσοτάκης με το φτυάρι…
Ο ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ...
Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ. Ανεβαίνει κάτι σκαλοπάτια. Αυτό. Πρέπει να σχολιάσω τίποτα άλλο;
ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
Ο φίλος μας ο μούργος εδώ… καίει θερμίδες έξω από το υπουργείο Παιδείας. Παρατηρείστε όμως το ύφος της περαστικής… Σαν την (θεά) Ντίνα Κώνστα στους Δύο Ξένους, όταν αντίκριζε τη Ρωσίδα οικονόμο της.
ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ
Όταν πρωτοείδα αυτή τη φωτογραφία, γεννήθηκε στο μυαλό μου το εξής σενάριο: Πλακώνονται τα ΜΑΤ μεταξύ τους και μόλις περνά η ηλικιωμένη γυναίκα από μπροστά τους, παριστάνουν τους… Κινέζους. Και να ακούγονται ατάκες (τους), του τύπου: «Χμ… ωραίος καιρός σήμερα», «ρε την Πανάθα τι γκολ έβαλε χθες» κτλ…
ΥΓ. Τα σκέφτηκα όλα αυτά, γιατί οι ΜΑΤατζήδες κοιτάζουν σαν χαμένοι τριγύρω και όχι τη γυναικούλα, της οποίας η λύπη για ότι συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, είναι εμφανής.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
Και να κλείσω τη σημερινή ανάρτηση, με μια όμορφη εικόνα. Χωρίς λαμόγια, χωρίς ξινισμένες φάτσες, χωρίς τύπους εν υπνώσει κτλ. Μόνο παιδικά μουτράκια. Ειδικά η μικρή πέρδικα με τη μωβ μπλούζα που βγάζει φωτογραφίες με το κινητό της, είναι όλα τα λεφτά.
Σκάψε Ντόρα, σκάψε! | Mediasoup

Δεν υπάρχουν σχόλια :