Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Τώρα το καταλάβατε;


Από την ειδησιογραφία: "Έναρξη του διαλόγου για το ασφαλιστικό, με συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους εντός της εβδομάδας, ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας, χαρακτηρίζοντας "άρρωστο" το ασφαλιστικό σύστημα."


Μπά! Τώρα το ανακαλύψατε ότι είναι άρρωστο; Όταν επί χρόνια προσπαθούσε η ΝΔ να δώσει μια λύση κατεβάζατε τον κόσμο στα πεζοδρόμια! Αλλά, έχει ο καιρός γυρίσματα! Τώρα, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!

Ρόμπα έγινε πάλι ο Παπαγιάννης. Γιατί δεν επεμβαίνει Εισαγγελέας;

ΑΧ ΚΑΛΕ ΝΙΚΗΤΑΑΑΑΑΑΑ"! "ΑΧ ΚΑΛΕ ΝΙΚΗΤΑΑΑΑΑΑΑ"!

Είχε κέφια πρωί πρωί. Και πότε δεν έχει δηλαδή; Τις τελευταίες ημέρες τα έχει δώσει όλα. Πάει καλά ο Σαμαράς και δεν κρατιέται. Σήμερα περιέλαβε τον Κακλαμάνη. Τον έκανε φέτες. Διάβαζε το πρωτοσέλιδο της Espresso για τα όργια με το Δήμαρχο και τα έριχνε χοντρά στο Δήμαρχο της Αθήνας. "Αχ, καλέ! Εσύ Νικήτα μου πόσους... πήρες χθες το βράδυ;", φώναζε δυνατά. "Που τα κρύβεις τα τεκνά Νικήτα μου;", ξαναφώναζε. Ρόμπα ο Κακλαμάνης. Του χρειάζεται εδώ που τα λέμε...
------------------------------------------------------------------------------------

O Tράγκας βγήκε και διέψευσε αυτά που γράφει ο Παπαγιάννης και άλλα blogs όπως και ο Χατζηνικολάου που άκουγε την εκπομπή του Τράγκα. Το θέμα είναι αν κατάλαβε το σφάλμα του ο συνιδιοκτήτης του Real Fm που για τρίτη φορά τον έχει προσλάβει και του εμπιστεύθηκε μικρόφωνο.
Κατ΄αρχάς ο Νικήτας Κακλαμάνης δεν είναι παντρεμένος άρα δεν έχει σχέση με το δημοσίευμα της espresso. Είναι ντροπή και αίσχος για αυτούς τους κίτρινους δημοσιογράφους που προσπαθούν να βολευτούν με την Νέα Κυβέρνηση νομίζοντας ότι προσφέρουν έργο! Να επέμβει Εισαγγελέας!
Το blog του Αθήναιου
Υ.Γ. Πρίν από λίγο ο Παπαγιάννης απέσυρε την παραπάνω ανάρτηση!!!!

Η σημερινή επιστολή Ντόρας προς την ΕΣΗΕΑ για τη χυδαία και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε από τον Μάκη.

"Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες,

Με την επιστολή μου αυτή ζητώ την παρέμβασή σας για την χυδαία και συκοφαντική επίθεση που δέχθηκα από ανώνυμο δημοσίευμα του ένθετου περιοδικού της κυριακάτικης εφημερίδας «Βέτο» στις 15.11.2009.
Στην πολιτική μου πορεία, παρά το γεγονός ότι έχω δεχθεί πολλές και κάθε είδους επιθέσεις, παραμένω πάντοτε συνεπής και θερμός υποστηρικτής της δημοσιογραφίας με άποψη, της ελεύθερης έκφρασης γνώμης και της ελευθεροτυπίας. Στην πολιτική μου δράση κινούμαι πάντοτε στο φως, υπηρετώντας το λειτούργημά μου, εκπληρώνοντας τα καθήκοντά μου με πλήρη διαφάνεια και συνείδηση και πάντα έτοιμη να δεχθώ κάθε είδους κριτική, ακόμα και την πιο σκληρή.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, πιστεύω ότι...

η χυδαιότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης, που δέχθηκα μόλις χθες, επικεντρώνουν χωρίς κανένα πολιτικό επιχείρημα και με άνανδρο τρόπο τα βέλη τους στη γυναικεία μου υπόσταση, τη δήθεν προσωπική μου ζωή και τη σχέση μου με τον σύζυγο και τα παιδιά μου. Μία επίθεση που προσβάλει τη νοημοσύνη και την αισθητική κάθε γυναίκας, μητέρας, κάθε νέου και κάθε εν γένει σκεπτόμενου πολίτη αυτής της χώρας.
Προκειμένου να προστατεύσω την προσωπική και οικογενειακή μου ζωή από την παραπάνω προσβολή της, πέραν της επιβεβλημένης προσφυγής στη Δικαιοσύνη, προσφεύγω και στην Ένωση Συντακτών, καθώς τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα αποτελούν κατάφωρη παραβίαση των υποχρεώσεων που απορρέουν από τον «Κώδικα Επαγγελματικής, Ηθικής και Κοινωνικής Ευθύνης» των δημοσιογράφων-μελών της ΕΣΗΕΑ. Η απόφασή μου αυτή δεν στηρίζεται μόνο στο γεγονός ότι η επίθεση εις βάρος μου καταργεί κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, της οποίας θεσμικό θεματοφύλακα αποτελεί η Ένωσή σας, αλλά εδράζεται κυρίως στη βαθιά μου πεποίθηση ότι πρώτα -και πριν απ’ όλους- οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι οφείλουν να περιφρουρούν και να θωρακίζουν το λειτούργημά τους από τέτοιου είδους φαινόμενα εκφυλισμού, χυδαιότητας, πολιτικού και προσωπικού ρατσισμού.
Απευθύνομαι, λοιπόν, σε εσάς με την έκκληση να πάρετε θέση άμεσα και έγκαιρα απέναντι στα νοσηρά αυτά φαινόμενα, με τα οποία είμαι βέβαιη ότι είστε απολύτως αντίθετη. Σ’ εσάς εναπόκειται να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα και η αξιοπιστία του λειτουργήματος του δημοσιογράφου.

Με εκτίμηση
Ντόρα Μπακογιάννη

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ (1,5 ΔΙΣ. ΔΡΧ.) ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ...



Πριν ένα περίπου μήνα η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA είχε χαρακτηρίσει τον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο ως ....«μεγάλο τραγουδιστή» που κάποτε έλεγε ότι «εάν ο Γ. Παπανδρέου γίνει πρωθυπουργός εγώ θα φύγω από το ΠΑΣΟΚ». Ο κ. Παπανδρέου έγινε πρωθυπουργός και σκεπτόμενος προφανώς ότι μια φυγή του κ. Πάγκαλου θα ήταν ...τεράστια (κυριολεκτικώς) απώλεια για το σοσιαλιστικό (?) κόμμα, τού ανέθεσε την αντιπροεδρία της κυβέρνησης με αρμοδιότητες συντονισμού του κυβερνητικού έργου σε θέματα ΚΥΣΕΑ. Άλλωστε, έχει τεράστια εμπειρία ως ....συντονιστής. Θυμηθείτε την εποχή των Ιμίων, όσο και την περίοδο Οτσαλάν...
Ο μοναδικός υπουργός Εξωτερικών που επί των ημερών του έκαναν οι Τούρκοι απόβαση σε ελληνικό έδαφος κι αυτός .....βρισκόταν σε talk show!! Η ικανότητα του στον συντονισμό είναι παροιμιώδης: .....«Να πούμε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας και να κλείσουμε την υπόθεση». Αυτά βέβαια είναι καταγεγραμμένα στην πολύ πρόσφατη ιστορία μας, αλλά ως λαός με κλινικά συμπτώματα πολιτικού Αλτσχάϊμερ τα λησμονούμε. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πάγκαλος και με μεγάλη χαρά ανέλαβε τον ρόλο τού χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες ( εκτός των ....ειδικών αποστολών) αντιπροέδρου. Αμέσως υπογράφει την 3/19.10.2009 απόφασή του (κοινή με τον μετέχοντα στα ΔΣ του ΟΤΕ όταν η SIEMENS είχε μετονομαστεί σε MIZENS, κ.Παπακωνσταντίνου), με τον βαρύγδουπο τίτλο “Σύσταση Πολιτικού Γραφείου του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και ενιαίων θέσεων ειδικών συμβούλων – συνεργατών , μετακλητών διοικητικών υπαλλήλων και αποσπασμένων υπαλλήλων του Δημοσίου ή Νομικού Προσώπου του Δημοσίου Τομέα”.

Οι σημερινές δηλώσεις συνεργασίας Ντόρας - Άρη



Οι καταβολές του Ελ Γκρέκο σε έκθεση στη Νέα Υόρκη.


Έκθεση στο Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης στη Νέα Υόρκη.

«Οι καταβολές (ή Οι απαρχές) του Ελ Γκρέκο - Η Τέχνη της εικόνας στην Ενετική Κρήτη» είναι ο τίτλος της νέας έκθεσης που παρουσιάζεται από το Ίδρυμα Αλέξανδρος Ωνάσης στη Νέα Υόρκη.

Η έκθεση περιλαμβάνει 47 έργα τέχνης, μεταξύ αυτών και έξι σπάνιες εικόνες του Δομήνικου Θεοτοκόπουλου, παγκοσμίως γνωστός ως Ελ Γκρέκο.

Kατά τη διάρκεια σημερινής συνέντευξης Τύπου στο «Ολύμπικ Τάουερ» στο Μανχάταν, όπου στεγάζεται το Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος Ωνάσης, η επιμελήτρια του Μουσείου Μπενάκη και της σημαντικής αυτής έκθεσης, Αναστασία Δρανδάκη, αναφέρθηκε στο περιεχόμενο και στη σημασία της. Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν στις 8 Δεκεμβρίου από τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο και τον αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο.

«Σκοπός της έκθεσης είναι να γίνει κατανοητό στους επισκέπτες πως οι Κρήτες ζωγράφοι είχαν αφομοιώσει στοιχεία τόσο της βυζαντινής όσο και της δυτικής παράδοσης στο έργο τους και μέσα απ' αυτό να κατανοήσουν ότι ο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος, όταν έφτασε στη Βενετία, ήταν όχι απλώς ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης, αλλά ταυτόχρονα ενημερωμένος και εξοικειωμένος με τις τάσεις της Δύσης», ανέφερε η κ. Δρανδάκη.

Ο Γιώργος ψάχνει για δουλειά



του Στάθη στην Ελευθεροτυπία

Θα εκλέξει η Ν.Δ. τον... συγκάτοικο του Γ. Παπανδρέου;

"Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία,


Διάβασα έκπληκτη σε διάφορα blog που αναδημοσιεύουν σημερινά άρθρα Κυριακάτικων εφημερίδων ότι ο Αντώνης Σαμαράς ήταν συγκάτοικος του Γιώργου Παπανδρέου στο Πανεπιστήμιο Αμχερστ της Μασαχουσέτης στις αρχές της δεκαετίας του ‘70. Ήταν 3 χρόνια συγκάτοικοι!!!

Ειλικρινά παρόλο που παρακολουθώ πολιτική από το 1988 και μάλιστα ενεργά αυτό πρώτη φορά το ακούω!

Και ο Αντώνης Σαμαράς είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ.? Δηλαδή αν εκλεγεί θα κάνει αντιπολίτευση στον... συγκάτοικό του;;; Γίνεται; Το έχετε ξανακούσει ποτέ;

Αυτή η πληροφορία με έκανε ακόμα να σκεφτώ την διαδρομή του Αντώνη Σαμαρά και ειδικά όταν δεν έριξε την Κυβέρνηση Παπανδρέου το 1995 ψηφίζοντας τον Κωστή Στεφανόπουλο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Τότε είχα αναρωτηθεί γιατί δεν τον ψήφιζε μετά τις εκλογές; Γιατί να στηρίξει τον Ανδρέα Παπανδρέου;

Αν τότε είχε στηρίξει τον Ανδρέα Παπανδρέου τι να περιμένουμε απέναντι στον συγκάτοικό του Γιώργο Παπανδρέου;"

Τεράστια επιτυχία της αστυνομίας η σύλληψη του Αλκέτ Ριζάι.


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας ο συνεργάτης του Βασίλη Παλαιοκώστα και καταζητούμενος Αλκέτ Ριζάι, μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με την ΕΚΑΜ.
Μαζί του συνλήφθησαν η σύντροφός του, η περιβόητη «Σούλα» από το Περιστέρι, που είχε βοηθήσει στις αποδράσεις Παλαιοκώστα και Ριζάι, καθώς και ένα ακόμη ζευγάρι.

Το σπίτι στην δεξιά φωτογραφία βρίσκεται στο Ανω Σούλι, όπου συνελήφθη ο Αλκέτ Ριζάι.

Οι «Πυρήνες της Φωτιάς» χτύπησαν τον Ανδρουλάκη


Η οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε σήμερα τη βομβιστική επίθεση στο σπίτι του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μίμη Ανδρουλάκη στο Καρέα.
Εντωμεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί μεθαύριο Τετάρτη στις 11 το πρωί ζήτησε και έλαβε από την 32η τακτική ανακρίτρια η Αντιγόνη Χελιώτη, που κατηγορείται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς - Φράξια Μηδενιστών».

Η 22χρονη αντιμετωπίζει τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, που αφορούν ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών και βομβών κατά συρροή και έκρηξη από κοινού. Σύμφωνα με το συνήγορό της Δημήτρη Κάππο, η 22χρονη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται, τονίζει ότι δε γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της και υποστηρίζει, ότι δεν έχει πάει ποτέ στη λεγόμενη γιάφκα της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.

Άρης - Ντόρα με στόχο το κέντρο





Τα δύο στελέχη ανακοίνωσαν τη συμπόρευσή τους με κοινή συνέντευξη τύπου. Η επιλογή μου έγινε με βάση τις πολιτικές και όχι τα πρόσωπα, τόνισε ο κ.Σπηλιωτόπουλος

Λογοκρισία στο τρωκτικό. Κατέβασαν βιαστικά ανάρτηση αρνητική για το Σαμαρά.



Είναι γνωστό ότι το τρωκτικό κινείται τελευταία μεταξύ συστήματος Πασόκ και συστήματος Σαμαρά. Δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Από τις αναρτήσεις του φαίνεται ότι τα δύο συστήματα τα έχουν βρει μεταξύ τους και αλληλοϋποστηρίζονται. Το τρωκτικό έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα και άρα τα "μεγάλα συμφέροντα" ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις του. Έτσι φαίνεται ένας εκ των διαχειριστών θεώρησε ότι μπορούσε να ανεβάσει ανάρτηση σχετικώς αρνητική για Σαμαρά. Ο τίτλος του άρθρου ήταν «Σαμαράς: "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ."» και καυτηρίαζε την ασυνέπεια των πολιτικών μεταξύ λόγων και έργων. Από την συνέπεια ή ασυνέπεια τους πράγματι μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την πολιτική τους ταυτότητα και ποιότητα. Έπειτα από λίγο όμως έπεσε σύρμα και η ανάρτηση εξαφανίστηκε ως δια μαγείας.
Για του λόγου το αληθές, μπορείτε να θέσετε αναζήτηση στο Google «Σαμαράς: "Δεν θα επιστρέψω στη Ν.Δ."» και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασιν ότι για ευνόητους λόγους έχει εξαφανιστεί η συγκεκριμένη ανάρτηση. Ενδέχεται να έχασε και τη δουλειά του ο κακομοίρης που βιάστηκε και αφού δεν ήξερε …. δε ρώταγε! Η ανάρτηση ανέβηκε στη διεύθυνση troktiko.blogspot.com/2009/11/blog-post_5814.html , σελίδα που αυτή τη στιγμή έχει εξαφανιστεί:"Λυπούμαστε αλλά η σελίδα που αναζητάτε στο ιστολόγιο troktiko δεν υπάρχει"

Οι δηλώσεις πάντως Σαμαρά υπάρχουν και έγιναν στις 4 Ιουλίου 1993 σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Καθημερινή». Οι δηλώσεις είχαν επακριβώς ως εξής:
«Εν ονόματι μιας δήθεν ιδεολογικής και κομματικής ενότητας ανεχθήκαμε την έκπτωση και τον ευτελισμό όλων των αξιών. Τώρα απαιτείται υπέρβαση αυτού του ψεύδους από ανθρώπους που προέρχονται από διαφορετικούς χώρους. Δεν θα επιτρέψω στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν να γίνω αρχηγό της».
Έπειτα από 16 περίπου χρόνια, ο Σαμαράς κάνοντας χρήση των ολοζώντανων μηχανισμών της (υποτίθεται κλειστής) ΠΟΛΑΝ και του κρατικοδίαιτου μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας σε μια ανίερη ιστορικά συμμαχία διεκδικεί την αρχηγία της Ν.Δ. .. Κύριε Σαμαρά ποιός ο λόγος να μην έχετε κλείσει τους μηχανισμούς της ΠΟΛ.ΑΝ;
Και γιατί κάνετε λόγο για μηχανισμούς όταν έχετε στο πλευρό σας ό,τι πιο σκληροπυρηνικό έχει να επιδείξει η ΠΟΛιτική σας ΆΝοιξη και ο κρατικοδίαιτος μηχανισμός της Ρηγίλλης;;

Ρώσος έφτιαξε αυτό το animation για πλάκα!



Η "μάχη" του σταυρού είναι χαμένη για τους θολοκουλτουριάρηδες.



Γιατί ο σταυρός δεν είναι μόνο θρησκευτικό σύμβολο για την Ελλάδα αλλά 
και εθνικό σύμβολο κατοχυρωμένο απ’ το Σύνταγμα.


Κλάμα οι θολοκουλτουριάρηδες!


Εν αρχή ήν ο Μάκης!

  • Είδες το Μάκη; Σε είδε πρώτος
  • Ο Μάκης ξέρει ποιος είναι ο Άγνωστος Στρατιώτης.
  • Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι' αυτό ο Θεός αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό.
  • Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού.
  • Αποκάλυψη του Μάκη: ο Παρθενώνας χτίστηκε με άδεια αναψυκτηρίου. Προφυλακίζεται ο Ικτίνος, ερευνάται ο ρόλος του Καλλικράτη στην υπόθεση.
  • Ο Θεός δεν υπάρχει πια, πήδηξε από τον 4ο μετά από αποκαλυπτική εκπομπή του για το ρόλο του στα Σόδομα
  • Μην ψάχνετε στο Google. Ρωτήστε τον Μάκη!
  • Ο Ιούδας κρεμάστηκε όταν έμαθε ότι ο Μάκης έχει το DVD με την προδοσία.
  • O Μάκης ξέρει ποιός ρωτάει "ΠΑΣ Γιάννινα;"
  • Πως λέγεται η νέα μηχανή αναζήτησης? Zoogle
  • Ο Μάκης ξέρει τι κρύβει η kinder έκπληξη.
  • Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει το Φρόντο σε μία ώρα.
  • O Μάκης ξέρει τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι...
  • Ο Μάκης τράβηξε το βίντεο από τη βάφτιση του, μόνος του.
  • Ο στρατός δεν κάλεσε το Μάκη, γιατί ο στρατός είχε πράγματα να κρύψει.

Ο Θεόδωρος ο Βατοπεδινός πίσω από τις ύβρεις του "εθνικού μας ψυχαναλυτή", Τριανταφυλλόπουλου

Ο ίδιος ο «άρχοντας» Θεόδωρος ο Βατοπεδινός, κρύβεται πίσω από τα Golden boys, που ευθύνονται όσο κανένας άλλος για την εκλογική συντριβή του Καραμανλή.

Τα οποία μαζί με συγκεκριμένα συμφέροντα οικονομικά και εκδοτικά, έχουν αναλάβει την πολιτική σπέκουλα και τις δικτυώσεις με συγκεκριμένα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα για λογαριασμό της «συμμαχίας των τέως».

Αυτή η «δράκα», μαζί με τους φτωχούς εκατομμυριούχους επιχειρηματίες και εκδότες οργανώνουν τις επιθέσεις κατά της Ντόρας με οποιοδήποτε μέσο.

Δείτε στην εικόνα το ελεεινό κείμενο τον “λίβελο”, που το αρρωστημένο κεφάλι τους και η Μακιαβελική τους παιδεία, έγραψαν με προτροπή και εντολή του επιτελείου του Σαμαρά, που άλλωστε αποτελούν τον σκληρό του πυρήνα!

Η γρίπη σκοτώνει! Η κυβέρνηση προκαλεί σύγχυση με το εμβόλιο.


Βρε Γιώργο η γρίππη δεν περιμένει τις δικές σου 100 ημέρες!


Δυστυχώς η 19χρονη κοπέλα, που βρέθηκε θετική στον Η1Ν1, κατέληξε σήμερα το πρωί στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης ενώ σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας εξακολουθούν να νοσηλεύονται τέσσερις άνθρωποι σε κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα πάντως ξεκινά το πρόγραμμα εμβολιασμού των ευπαθών ομάδων και του προσωπικού των νοσοκομείων. Το ξακατίνιασμα και οι καβγάδες των επιστημόνων στα παράθυρα σχετικά με το εμβόλιο (εάν υπάρχει καταρχάς γρίπη, αν το εμβόλιο είναι ασφαλές ή πειραματικό ή έχει αποδεδειγμένα αποτελέσματα) προκαλούν μεγαλύτερη σύγχυση και η κυβέρνηση με την σιωπή της έχει προβληματίσει την κοινωνία. Κανένας δεν είναι σίγουρος αν πρέπει να γίνει το εμβόλιο και αν έχει παρενέργειες.

Ένα άλλο πρόβλημα που υπάρχει είναι η αδυναμία του Υπουργείου Υγείας να εντοπίσει το ακριβές ποσοστό του λαού που έχει ήδη ασθενήσει στην ήπια μορφή ώστε να αποσαφηνιστεί εάν η χώρα έχει περάσει σε φάση πανδημίας!

Η νεαρή κοπέλα που έχασε σήμερα τη ζωή της μεταφέρθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο, με συμπτώματα πνευμονίας. Διασωληνώθηκε αμέσως, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή, κατέληξε σήμερα το πρωί το απόγευμα αναμένεται να ανακοινωθούν τα συμπεράσματα της νεκροψίας και τα οριστικά αίτια θανάτου της κοπέλας.

Το ανησυχητικό στην περίπτωση της κοπέλας είναι ότι δεν έπασχε από κάποια άλλη ασθένεια ώστε να επιβαρύνεται ο οργανισμός της.

SOS. Χάσαμε το Μανώλη ..... STOP .....



Τα πάνω κάτω έρχονται στο Δημόσιο με τις σχεδιαζόμενες κυβερνητικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Μαζί με τη σταδιακή εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών- γυναικών από το 2013, η κυβέρνηση προωθεί μεγαλύτερες ποινές (μείωση σύνταξης) για όσους συνταξιοδοτούνται πρόωρα,όπως μας ενημερώνουν ΤΑ ΝΕΑ.

Ολόσωστα μέτρα φυσικά αφού είναι σοσιαλιστικά. Έτσι και αλλιώς τα έχει ανάγκη η Ελλάδα αφού είναι στο χείλος του γκρεμού οικονομικά.Είναι αναγκαία.Για το καλό του τόπου!!
Πριν 2 χρόνια θα ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά στον εργαζόμενο.Μια άδικη και άνιση μεταχείρηση της Ελληνίδας εργαζόμενης μητέρας.Μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής Κοινωνίας.
Σήμερα κανείς δε θα μιλήσει.Για το καλό της Ελλάδας!!!
Χάσαμε και τον Μανώλη. Αλλά τώρα έχει άλλο νταλκά.Θέλει να .....βγάλει τον Σαμαρά πρόεδρο.Δεν ασχολείται με μικρά πράγματα.Πριν δύο χρόνια ήταν αλλιώς.
Δεν είναι το ίδιο να κάνεις αντιπολίτευση ενώ είσαι Κυβέρνηση από το να κάνεις όταν είσαι αντιπολίτευση. Μετράς αλλιώς.Έχει άλλη χάρη.Γίνεσαι αντικείμενο κουβέντας και προβολής.Όλοι παρακολουθούν εσένα.Ανεβαίνει η δημοφιλία σου.
Τώρα πιά δεν έχει αξία.Τώρα δεν είναι καν βουλευτής.Ποιός θα τον ακούσει;

http://cobra-argos.blogspot.com/

Οριστικά υπέρ Ντόρας ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.




Ο Άρης αποφάσισε τελικά να στηρίξει Ντόρα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. 

Αναμένεται σε λίγο κοινή συνέντευξη Τύπου με τη Ντόρα Μπακογιάννη.


Έντονο παρασκήνιο για τις αναμενόμενες δηλώσεις Άρη Σπηλιωτόπουλου

Σε λίγο αναμένεται από τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να δηλώσει τη στήριξή του σε έναν από τους υποψήφιους αρχηγούς.
Φαίνεται ότι έχει δεχτεί τεράστια πίεση από την πλευρά Αβραμόπουλου.
Ο ίδιος ο Άρης στις συζητήσεις με τον Δημήτρη ήταν σφίγγα και οι δηλώσεις Σπηλιωτόπουλου αναμένονται με αγωνία από τα στρατηγεία των υποψηφίων, αν και έχει διαρρεύσει στα "γραφεία" η τελική επιλογή του.


Ο Άρης μέχρι στιγμής έχει δηλώσει δημόσια ότι θα υποστηρίξει τον υποψήφιο που θεωρεί πιο κοντά στις δικές του πολιτικές απόψεις.

ομάδα magazino

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην Παγκόσμια Ιστορία

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος κάνει θριαμβευτικά την εμφάνισή του στο προσκήνιο της Παγκόσμιας Ιστορίας στις 10 Μαρτίου 1996 μ.Χ. Τότε υπογράφει ως Δήμαρχος Αθηναίων με το Δήμαρχο της Σπάρτης τη «Διακήρυξη Λήξεως του Πελοποννησιακού Πολέμου» στην πρωτεύουσα της Λακεδαίμονος.


Η δεύτερη παρουσία του στην Παγκόσμια Ιστορία γίνεται με την αλλαγή της σημαίας του Δήμου. Αντικατέστησε τη σημαία με τη θεά Αθηνά, προστάτιδα της πόλης, με άλλη στην οποία δεσπόζει ο σταυρός, μόνο που μοιάζει με εκείνη της Πυροσβεστικής. Μη νομίσετε ότι είναι τυχαία ενέργεια. Τη συνέχισε αργότερα (15/12/2000), όταν ίδρυσε το «Κόμμα Ελευθέρων Πολιτών» (ΚΕΠ), χωρίς να παραιτηθεί από Δήμαρχος. «Δεν αυτοπροσδιοριζόμαστε ως αντίπαλοι κανενός», δήλωνε τότε με το γνωστό στομφώδη, ουδέτερο λόγο του -όμως, στην πράξη στάθηκε πιστά στο πλευρό του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο θέμα των ταυτοτήτων -και όχι μόνο.


Στο Δήμο Αθηναίων εξελέγη δυο φορές. Τη δεύτερη θριάμβευσε. Εκλέχτηκε με την πρώτη ψηφοφορία, αφού ο κ. Μπέης και το βαθύ ΠΑΣΟΚ είχαν υπονομεύσει την επίσημη υποψήφια του κόμματος (μαζί και του ΣΥΝ) Μαρία Δαμανάκη. Από τις δυο αυτές θητείες του, μου έμειναν στη μνήμη τα κάγκελα, τα σιντριβάνια και η ετήσια έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη που έδωσε στη δημοσιότητα στις 30/1/2001 ο τότε Συνήγορος Νικηφόρος Διαμαντούρος. Εκεί ανέφερε ότι τον μεγαλύτερο αριθμό υποθέσεων κακοδιοίκησης (12,2%) τον συγκέντρωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Και ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, δια των αντιπροσώπων του, στο επιτελείο Σαμαρά.


Ο ίδιος ο Θοδωρής υποτίθεται ότι κρύβεται. Είναι όμως παρόν δια των αντιπροσώπων του στο πλευρό του Σαμαρά. Σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του έχουν αναλάβει δικτυώσεις με τα μέσα και οργανώνουν τις επιθέσεις κατά της Ντόρας με οποιοδήποτε μέσο. Ο Θοδωρής έμεινε γνωστός ως Βατοπεδινός!
Ενεγό ρόλο από την dream team Ρουσόπουλου, έχουν αναλάβει κυρίως οι Πάνος Λειβαδάς, Χρήστος Χατζηεμμανουήλ, Δασκαλάκης και Ζακυνθινός. Golden boys που ευθύνονται όσο κανένας άλλος για την εκλογική συντριβή του Καραμανλή.

Απολαύστε τα ψυχανώμαλα "δημιουργήματα" του Τριανταφυλλόπουλου!

Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΝΤΙΒΑΝΙ


Η εθνική μας χήρα χωρίς μακιγιάζ


Ξέρεις τι είναι να μη βρίσκεις νούμερο παπούτσι που να ταιριάζει στο πόδι σου; Και να παραγγέλνεις στο εξωτερικό άχαρες γόβες χωρίς τακούνι; Ξέρεις τι είναι να αδυνατίζεις συνέχεια και παρόλα αυτά το σώμα σου να παραμένει απωθητικό; Για να καταλάβει κανείς τι συμβαίνει με τη Ντόρα Μπακογιάννη πρέπει να αντιληφθεί σε βάθος τη σχέση της με τον καθρέφτη της. Δύσκολη σχέση. Δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τις διαστάσεις της και την ομοιότητά της με τον πατέρα της, που την υποχρέωσε να ανέχεται αγενείς ψιθύρους του είδους «είναι σαν τον Μητσοτάκη με μαλλιά». Από τότε που έβαλε «δαχτυλίδι» στο στομάχι για να χάσει κιλά αισθάνεται καλύτερα. Όλοι τη συγχαίρουν για την κομψότητά της, γνωρίζει όμως ότι παρά τη βελτίωση στη «γραμμή» της, δεν είναι λαχταριστή για τους άντρες που κυκλοφορούν γύρω της. Δεν ήταν ποτέ. Στα νιάτα της είχε αρκετές ερωτικές σχέσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά υπάρχουν ενδείξεις ότι κανείς τους δεν την ερωτεύτηκε πραγματικά. Της προσέφεραν ηδονή -λένε παρατηρητές εκείνων των ημερών- για να κερδίσουν προνομιακή σχέση με τον πατέρα της. Ακόμη κι αν η ίδια δεν το παραδεχόταν ούτε στον εαυτό της, βαθιά μέσα της ήξερε.

Τι τα θέλει τα τεκμήρια στις πιστωτικές κάρτες ο Παπανδρέου;



Το ξέρει ότι οι πιστωτικές κάρτες είναι σήμερα οικονομικό εργαλείο για την επιβίωση των φτωχών μας συμπολιτών και για διευκόλυνση όλων των Ελλήνων;


Έτσι όπως πάει σε λίγο δεν θα μας φτάνουν οι δρόμοι για να διαδηλώσουμε! Άσε που θα πληγεί ανεπανόρθωρα η αγορά, μια στιγμή που η κρίση έχει γονατίσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.




"Ανίερη Συμμαχία" μηχανισμού Πασόκ και μηχανισμού ΝΔ στην Κόρινθο, εναντίον Ντόρας.


Χέρι χέρι έχουν πάρει τους δρόμους κομματικοί παράγοντες και συνδικαλιστές Πασόκ για κατ’ οίκον κατήχηση στο δρόμο του …. Σαμαρά. Και έχουμε καταγγελίες όχι μόνο από την Κόρινθο ....



Σε περίπτωση που αντιλαμβάνονται όχι και τόσο ευνοϊκή υποδοχή καταφεύγουν ακόμα και σε απειλές.


Τα στελέχη δε του Πασόκ ορκίζονται ότι θα πάνε να ψηφίσουν Σαμαρά για να μη βγει η Ντόρα και ότι αυτό θα συμβεί σε ολόκληρη την Ελλάδα. 


Οργανώνονται ομάδες εκλογικής υποστήριξης του Σαμαρά από τις τοπικές Πασόκ! 

 

Επεισόδιο κανιβαλισμού στη Ρωσία.

“Κανίβαλοι” σκότωσαν ένα νεαρό άνδρα, ΕΦΑΓΑΝ τμήματα από το σώμα του, το υπόλοιπο το πούλησαν σε ένα KEBAB house και τα κομμάτια που δεν αγόρασε το KEBAB τα έκαμαν πίτες και τα πουλούσαν door to door στις γειτονιές της πόλης τους!
Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν βρέθηκαν τα διαμελισμένα μέρη ενός ανθρώπινου σώματος κοντά σε μια στάση λεωφορείου στα περίχωρα της ρωσικής πόλης Perm που βρίσκεται 720 μίλια ανατολικά της Μόσχας.
Ιδιωτικοί αστυνομικοί εξέδωσαν απίστευτη ανακοίνωση ότι ανθρώπινα υπολείμματα πρέπει να έχουν πουληθεί ως πίτες και kebabs όπως αποκαλύπτει το και τις πίτες στον ιστοχώρο www.susk.perm.ru