Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

SOS. Χάσαμε το Μανώλη ..... STOP .....



Τα πάνω κάτω έρχονται στο Δημόσιο με τις σχεδιαζόμενες κυβερνητικές αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Μαζί με τη σταδιακή εξίσωση των ορίων ηλικίας ανδρών- γυναικών από το 2013, η κυβέρνηση προωθεί μεγαλύτερες ποινές (μείωση σύνταξης) για όσους συνταξιοδοτούνται πρόωρα,όπως μας ενημερώνουν ΤΑ ΝΕΑ.

Ολόσωστα μέτρα φυσικά αφού είναι σοσιαλιστικά. Έτσι και αλλιώς τα έχει ανάγκη η Ελλάδα αφού είναι στο χείλος του γκρεμού οικονομικά.Είναι αναγκαία.Για το καλό του τόπου!!
Πριν 2 χρόνια θα ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά στον εργαζόμενο.Μια άδικη και άνιση μεταχείρηση της Ελληνίδας εργαζόμενης μητέρας.Μια βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής Κοινωνίας.
Σήμερα κανείς δε θα μιλήσει.Για το καλό της Ελλάδας!!!
Χάσαμε και τον Μανώλη. Αλλά τώρα έχει άλλο νταλκά.Θέλει να .....βγάλει τον Σαμαρά πρόεδρο.Δεν ασχολείται με μικρά πράγματα.Πριν δύο χρόνια ήταν αλλιώς.
Δεν είναι το ίδιο να κάνεις αντιπολίτευση ενώ είσαι Κυβέρνηση από το να κάνεις όταν είσαι αντιπολίτευση. Μετράς αλλιώς.Έχει άλλη χάρη.Γίνεσαι αντικείμενο κουβέντας και προβολής.Όλοι παρακολουθούν εσένα.Ανεβαίνει η δημοφιλία σου.
Τώρα πιά δεν έχει αξία.Τώρα δεν είναι καν βουλευτής.Ποιός θα τον ακούσει;

http://cobra-argos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :