Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Μαύρα τα χάλια της «Ελευθεροτυπίας». Τρέχει και δεν φτάνει η Μάνια!

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι
στην "Ελευθεροτυπία"
Δεν πάνε καθόλου καλά οι ελληνικές εφημερίδες. Και μια από αυτές που έχουν μαύρα χάλια είναι η «Ελευθεροτυπία». Με μεγάλη πτώση και των πωλήσεων και των διαφημίσεων.

Εντός των ημερών αναμένεται το νέο δάνειο 8 εκατομ. ευρώ από την Alpha, βάζοντας υποθήκη ολόκληρο το κτίριο της οδού Μίνωος.

Χρειάζεται όμως 14 εκατομμύρια, που δεν μπορούν να βρεθούν με τίποτα. 
Έτσι είναι σίγουρες οι απολύσεις. 
Οι εργαζόμενοι είναι περίπου 950 και κοστίζουν 1,8 εκατομμύρια μηνιαίως. Θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα 

Η λαφυραγώγηση του Δημοσίου

Πώς μπορεί η ελληνική κρατική μηχανή να εξυγιανθεί; Να αλλάξουν μυαλά ή να απομακρυνθούν από τις θέσεις κλειδιά όσοι εξακολουθούν, σε στιγμές δραματικής κρίσης για την Ελλάδα, να κλέβουν το κράτος; 
Μόλις προχθές αποκαλύφθηκε ότι αγρότες από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου είχαν 

Η Πορτογαλία ζητά αμερικάνικη βοήθεια για την ευρωπαϊκή κρίση χρέους


Η Πορτογαλία ζήτησε σήμερα από το Μεξικό να διαμηνύσει στα υπόλοιπα μέλη της G20 ότι οι ΗΠΑ πρέπει να προσφέρουν «οικονομική βοήθεια» για την επίλυση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, την οποία (κρίση) χαρακτήρισε «συστημικό και παγκόσμιο» πρόβλημα, δήλωσε πηγή της πορτογαλικής κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η οποία δεν 

Έχουμε κατοχική κυβέρνηση! #oust

Ώστε έχουμε «κατοχική» κυβέρνηση. Βρυξέλλες, Μέρκελ και ΔΝΤ είναι τα πραγματικά αφεντικά και στο εξής θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε σε καθεστώς μειωμένης εθνικής κυριαρχίας; 
Τι περιμένουμε για να ξεσηκωθούμε; Ακόμα και ο Καρατζαφέρης διαπίστωσε ότι στο εξής μοίρα μας είναι η «δουλεία» - προφανώς στα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης, όπως θα έλεγε και το ΚΚΕ.

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει; Κανείς φυσικά. Το ομολογεί και η ίδια η κυβέρνηση. Μια μόνο ερώτηση θα είχα να κάνω: τώρα το 

Αν επιστρέψουµε στην "περήφανη" δραχµή !

Λόγω ηλικίας έχω ζήσει τον πόλεµο του ’40 και την κατοχή από Γερµανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους, τη µετακατοχική ανέχεια και τον Εµφύλιο. 
Έτσι, καθώς άκουσα στην τηλεόραση αρχηγό κόµµατος και πολλούς άλλους να δηλώνουν ότι προτιµούν τη φτώχεια της δεκαετίας του ’50 αλλά µε αξιοπρέπεια, θεωρώ χρήσιµο να σας πληροφορήσω εκ πείρας αλλά εντελώς ενδεικτικά τι σηµαίνουν αυτά και κατά πόσον θα είναι ευχάριστα ως περιγράφονται. 
Προηγουμένως να υπενθυµίσω ότι η Ελλάς τελούσε υπό 

Απίστευτο! Ο Σαμαράς δεν επιθυμεί εκλογές σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας!

Και στο θέμα των εκλογών λέει ψέματα ο Σαμαράς.
Με τόσα ψέματα έχουν χάσει το μπούσουλα στη Συγγρού.
Ήδη συγκρούεται η διπλής όψεως πολιτική που ακολουθούσαν μέχρι στιγμής. Αυτή που αντιμετώπιζε τους Ευρωπαίους ως Κουτόφραγκους.
Άλλα λένε στο εσωτερικό για πολιτική κατανάλωση και άλλα

Δεν έχουν καταλάβει στο ΣΥΡΙΖΑ ότι όποτε «αντιδρούν» μαζεύεται δίπλα τους κάθε ακροδεξιάς απόχρωσης μειοψηφία;

Στους δρόμους η φαιοκόκκινη συνωμοσία του "ΟΧΙ"
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ναι στις «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, ΟΧΙ στη βία. Υπάρχει όμως ένα αλλά! Πως είναι δυνατόν να καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φασίζουσες αντιδράσεις και να μπορέσει έπειτα να ελέγξει όλες τις ακροδεξιές και παραθρησκευτικές μειοψηφίες που βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το χώρο που διαδηλώνει ο Σύριζα; 
Μέχρι στιγμής ο Σύριζα δεν έχει περιφρουρήσει τον χώρο του και επιτρέπει σε κάθε είδους διαμαρτυρόμενο να