Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Δεν έχουν καταλάβει στο ΣΥΡΙΖΑ ότι όποτε «αντιδρούν» μαζεύεται δίπλα τους κάθε ακροδεξιάς απόχρωσης μειοψηφία;

Στους δρόμους η φαιοκόκκινη συνωμοσία του "ΟΧΙ"
Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ναι στις «αυθόρμητες» συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες, ΟΧΙ στη βία. Υπάρχει όμως ένα αλλά! Πως είναι δυνατόν να καταφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ σε φασίζουσες αντιδράσεις και να μπορέσει έπειτα να ελέγξει όλες τις ακροδεξιές και παραθρησκευτικές μειοψηφίες που βρίσκονται ακριβώς δίπλα από το χώρο που διαδηλώνει ο Σύριζα; 
Μέχρι στιγμής ο Σύριζα δεν έχει περιφρουρήσει τον χώρο του και επιτρέπει σε κάθε είδους διαμαρτυρόμενο να 


διεισδύσει στις γραμμές του ή να κινηθεί στις παρυφές του! Κάθε ακροδεξιάς καρυδιάς καρύδι γίνεται δεκτός για να διαμαρτυρηθεί μαζί με τους Συριζαίους. 
Αριστερά και Ακροδεξιά παίζουν με τον πόνο του κόσμου και απαιτούν επιστροφή σε μια κατάσταση οικονομικής καταναλωτικής κραιπάλης, χωρίς ποτέ να μπουν στον κόπο να προτείνουν το πώς θα γίνει αυτό, στα πλαίσια μιας οικονομίας που έχει καταρρεύσει και χρωστά!
;Τα μεγαλοστελέχη του Σύριζα δεν έχουν καταλάβει ότι όποτε συγκεντρώνονται σαν μαγνήτης μαζεύουν δίπλα τους παραθρησκευτικές και ακροδεξιές οργανώσεις; Στην κάτω πλατεία βρίσκονται οι τέντες της Αριστεράς και ακριβώς αποπάνω ή δίπλα ψέλνουν το «Υπερμάχω», κρατάνε (βασιλικές) σημαίες και έχουν στήσει κρεμάλες για να εκτελέσουν τη Δημοκρατία μας. Άφησαν το αυγό του φιδιού να εμφανιστεί καμουφλαρισμένο υπό τον μανδύα της επανάστασης του Σύριζα!
Εάν δεν το έχουν καταλάβει, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους. Ας κάνουν μια βόλτα στο χώρο που συγκεντρώνονται για να διαπιστώσουν του λόγου το αληθές. Ο Σύριζα στη μανία του να κάμει την επανάστασή του, έπεσε στο λάκκο με τα φίδια που είχε στήσει ως παγίδα για να ρίξουν όλους όσους διαφωνούν με την φαιοκόκκινη ιδεολογία τους. 
!Εκτός και αν υπάρχει προσυνεννόηση με τις ακροδεξιές οργανώσεις και έχουν μοιράσει και τις πλατείες. Τότε μιλάμε για φαιοκόκκινο σχεδιασμό ανατροπής της Δημοκρατίας μας που δεν θα θέλαμε να το πιστέψουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια :