Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτο! Ο Σαμαράς δεν επιθυμεί εκλογές σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας!

Και στο θέμα των εκλογών λέει ψέματα ο Σαμαράς.
Με τόσα ψέματα έχουν χάσει το μπούσουλα στη Συγγρού.
Ήδη συγκρούεται η διπλής όψεως πολιτική που ακολουθούσαν μέχρι στιγμής. Αυτή που αντιμετώπιζε τους Ευρωπαίους ως Κουτόφραγκους.
Άλλα λένε στο εσωτερικό για πολιτική κατανάλωση και άλλα



υπόσχονται στο εξωτερικό. Τι από τα δύο ισχύει; Πιστεύουμε ότι ισχύουν αυτά που λέει στο εξωτερικό ο Ηγέτης Αντώνης Σαμαράς, ας επιμένουν για το αντίθετο!
Οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δηλώνουν μάλιστα την έκπληξή τους όταν μαθαίνουν ότι ακριβώς το αντίθετο λέει στην Ελλάδα, ο Αρχηγός του "αδελφού κόμματος"!. Δεν μπορούν να το πιστέψουν. Θυμηθείτε ότι μέχρι και ο Γάλλος πρωθυπουργός τον ξεμπρόστιασε.
Τελευταίο κρούσμα αναξιοπιστίας του Αντώνη, το θέμα των εκλογών. Ξέρουμε ότι ζητά επιτακτικά εκλογές για να βγει και να σωθεί ο τόπος υπό την φωτισμένη ηγεσία του! Είναι όμως έτσι;
Ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο. του ΕΛΚ Ότμαρ Κάρας παραδέχτηκε σε συνέντευξη του στην DW,  ότι o Σαμαράς δεν επιδιώκει εκλογές σε αυτή την συγκυρία. Εντύπωση που αποκόμισε όπως ο ίδιος παραδέχεται, έπειτα από συνάντηση που είχε μαζί του:
«Απεκόμισα την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί και να στηρίξει μια πιο γρήγορη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων. Γιατί εδώ το ζήτημα δεν είναι τα κόμματα, είναι η τύχη της Ελλάδας. Και μάλιστα όχι μόνο της Ελλάδας αλλά κρίνεται και ο μελλοντικός ρόλος της Ε.Ε.».
Αντωνάκη! Βλέπεις που γίνεσαι ρεζίλι έξω; Μέχρι πότε νομίζεις ότι θα κρύβεις κάτω απ’ το χαλί, την διπλή σου προσωπικότητα; Πως θα σε εμπιστευτούν αν ποτέ κυβερνήσεις, όταν ξέρουν ότι είσαι αναξιόπιστος και πολιτικά ασταθής; Οι Κουτόφραγκοι φαίνεται ότι ξύπνησαν και δεν καταλαβαίνουν από πολιτικές psycho. Δεν είναι ώρα για μαγκιές και τσαμπουκάδες. Πόσο μάλλον όταν σε έχουν πάρει χαμπάρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :