Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Ο δικαστής Λαζό έβγαλε πόρισμα! Τον Λαζόπουλο θα τον δικάσει κανείς;

Σήμερα ήταν ο Βγενόπουλος! Ο κριτής των πάντων, απεφάνθη πως ο Ανδρέας Βγενόπουλος είναι ο υπεύθυνος για τη δολοφονία των αθώων θυμάτων επειδή όπως είπε, "αυτός τους υποχρέωσε να δουλέψουν" την Τετάρτη των τραγικών γεγονότων, όταν κάποιοι «ειρηνικοί διαδηλωτές» έριξαν τη μοιραία βόμβα μολότωφ στο χώρο όπου βρίσκονταν οι τρεις εργαζόμενοι, με αποκλειστικό και μοναδικό σκοπό να σκοτώσουν όσους ήταν μέσα. Και το λέμε αυτό, διότι τα «πιτσιρίκια» που έριξαν τη μολότωφ, γνώριζαν πολύ καλά ότι την έριξαν σε κτίριο το οποίο ήταν νεοκλασικό και κατά συνέπεια δεν είχε έξοδο ασφαλείας. Τιμητές του κου Βγενόπουλου δεν πρόκειται να γίνουμε, αλλά επί τη ευκαιρία θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι αυτοί οι «ειρηνικοί διαδηλωτές» κύριε Λαζόπουλε, προέρχονταν μέσα από το πλήθος το οποίο κάποιοι λαϊκίσταροι σαν εσάς, επιχειρούν να .....

Μεγάλο πρόβλημα Νέας ΝΔ με τους Ευρωπαίους Εταίρους

Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει πλέον η Νέα Δημοκρατία σε ό,τι αφορά τις σχέσεις της με την οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Είναι σοβαρό πλέον το ζήτημα που τίθεται για τους γαλάζιους Ευρωβουλευτές, αφού ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντιτάχθηκε στο μηχανισμό στήριξης της ΕΕ και του ΔΝΤ, τη στιγμή που προ ολίγων ημερών ταξίδευε πομπωδώς στις Βρυξέλλες προκειμένου να πείσει τους εκπροσώπους του ΕΛΚ να βοηθήσουν την Ελλάδα. Στη συνέχεια, τα κόμματα - μέλη του ΕΛΚ ψήφισαν υπέρ της βοήθειας της χώρας μας (Γερμανία-Κάτω Βουλή, Γαλλία-Εθνοσυνέλευση), ενώ ο κος Σαμαράς ψήφισε ΟΧΙ. Από πληροφορίες που μας έρχονται απ' ευθείας από τους διαδρόμους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μαθαίνουμε ότι το κλίμα που επικρατεί στος Βρυξέλλες είναι πολύ αρνητικό για τη Νέα Δημοκρατία και δεν λείπουν μάλιστα και οι φωνές που λένε ότι η Νέα Δημοκρατία πρέπει να αποχωρήσει από το ΕΛΚ. Στο σημείο αυτό, θα πρέπει να θυμηθούμε και την απομόνωση στην οποία τέθηκε η ΝΔ, σε ό,τι αφορά τις Προεδρίες των Τομέων Δράσης του ΕΛΚ, όταν αυτές μοιράζονταν στα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κεντροδεξιά κόμματα.

Αφού δεν έχετε λεφτά ρε Νουδίτες γιατί πάτε σε νέα υπερπολυτελή γραφεία;

Χρήματα δεν υπάρχουν διαβάζουμε στον ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο στο κόμμα της Ν.Δ.
Απορούμε όμως για αυτό……
Γιατί μαθαίνουμε ότι η Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης μεταφέρθηκε στα πολυτελή γραφεία της Ησιόδου 2.
Είναι καλομαθημένα τα......... στελέχη της Γραμματείας του κ. Μιχαλολιάκου.
Είχαν αρκετοί από δαύτους κυβερνητικές θέσεις και έχουν μάθει σε υψηλά στάνταρ διαβίωσης.
Αν αληθεύει ότι και το ενοίκιο του νέου κτιρίου που νοικιάστηκε για την γραμματέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι υψηλό τότε σίγουρα χρήζει κάποιας έρευνας για όλους που ασχολούνται πέριξ της γραμματείας.(δηλαδή πόσο διανοητικά στέκουν)...... ΓΙΑΤΙ δεν είναι εποχή για ακριβά ενοίκια ο κόσμος πεινάει δεν θέλει σπατάλες..........
Εδώ λιτότητα έχουμε σ΄ όλα τα επίπεδα της ελληνικής κοινωνίας και αυτοί .....

«Πού κρύβετε τον Κώστα Καραμανλή;» αναρωτιέται η Handelsblatt

Διεθνώς ρεζίλι με την συμπεριφορά του ο πρώην καταλληλότερος και νυν χειρότερος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης!...!
Την στάση του τέως Έλληνα πρωθυπουργού μετά τις εκλογές επικρίνει σε σκληρούς τόνους η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, που αναρωτιέται «πού κρύβεται ο Κώστας Καραμανλής».
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός της χρεοκοπίας πάει για βουτιές» τιτλοφορεί η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt κείμενό της για τον Κώστα Καραμανλή που δημοσιεύεται την Τρίτη, και στο οποίο δεν περιγράφει τον Κ.Καραμανλή με τον γοητευτικότερο τρόπο: Ο τέως πρωθυπουργός «οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής και εξαφανίστηκε» γράφει, αναφέροντας πως έχει γίνει βουλευτής του «πίσω θρανίου».
Από τις εκλογές προ επτά μηνών, γράφει η εφημερίδα, ο προηγούμενος πρωθυπουργός δεν έχει λάβει ούτε μία φορά το λόγο στο Κοινοβούλιο. Κατά την ψήφιση του πακέτου στήριξης και των σκληρών μέτρων λιτότητας, ο Κ. Καραμανλής αρκείται στο να σηκώσει το χέρι του και να ψηφίσει όχι: «Ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής ψηφίζει εναντίον της βοήθειας δισεκατομμυρίων, με τα οποία ΕΕ και ΔΝΤ θέλουν να σώσουν τη χώρα» σημειώνει δηκτικά ο συντάκτης.
«Πού είναι; Τον κρύβετε;» βάζει η εφημερίδα τον Γιώργο Παπανδρέου να ρωτά τους .....

Ποιός πλήρωνε το βαρκάρη για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη;

Έπεσαν τρελά λεφτά! Τα πάμπερς εξελίχθηκαν σε βαλιτσάκια. Οι μαύρες σακούλες εμφανίστηκαν αργότερα. Ποιοί ήταν λοιπόν οι αποδέκτες των πακέτων που έπεσαν για να ρίξουν το Μητσοτάκη και να σταματήσουν οι μεταρρυθμίσεις; Πολλές από αυτές τις μεταρρυθμίσεις που θα επιβάλλουν τώρα, η Ευρώπη και το ΔΝΤ; Δυστυχώς εκεί φτάσαμε! Να μας επιβάλλουν πράγματα που θα έπρεπε να είχαμε κάμει μόνοι μας, πριν από είκοσι χρόνια!
Λέτε η Ντόρα να μιλήσει για τα μαύρα βαλιτσάκια; Τώρα είναι πλέον τελείως απαλλαγμένη από κομματικές ρήτρες. Δεν κωλύεται από κομματικές υποχρεώσεις. Και ακούγεται έντονα ότι μαύρα της Siemens κυριάρχησαν στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη!
Να δούμε!

Ο κόσμος ρωτά …


Θα μπει κανένας φυλακή;
Για την καταστροφή της χώρας, θα πληρώσει κάποιος;
Πάλι θα τους βγάλουν όλους λάδι;

Ο Αγγέλου προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απέξω

Χαρακτηριστική στάση ατόμων που προσπαθούν αν σώσουν το τομάρι τους. Δεν φταίνε σε τίποτα, δεν έκαναν τίποτα, δεν είχαν καμιά ευθύνη. Όλα τα έκαναν κάποιοι άλλοι για τους οποίους δεν γνωρίζουν, δεν ασχολούνται! Αυτός είναι ο Αγγέλου. Ο κολλητός του πρώην καταλληλότερου και νυν πιο αποτυχημένου πρωθυπουργού ever.
Κάτι μας λέει ότι και αυτή η εξεταστική θα βγάλει λάδι τους κολλητούς του πρώην. Σιγά που θα τους άφηνε ακάλυπτους ο Ηγέτης Αντώνης! Με την βοήθειά τους έγινε Αρχηγός! Τώρα ξεπληρώνει τα γραμμάτια στους διεφθαρμένους μηχανισμούς.

Έξω από το μαντρί είναι καλύτερα. Μέσα μπήκαν οι λύκοι!

Αποχώρησε από τη Νέα ΝΔ και ο Δημήτρης Παρχαρίδης, πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β' Θεσσαλονίκης, για λόγους "πολιτικής συνείδησης".
Σιγά σιγά παιδιά. Μην βιάζεστε! Έξω απ’ το μαντρί είναι πολύ καλύτερα. Εμείς τουλάχιστον έχουμε πραγματικά απελευθερωθεί! Στηρίζαμε ανίκανους και διεφθαρμένους που δυστυχώς δεν έχουν βάλει μυαλό! Αντίθετα. Έγιναν χειρότεροι! Και με τις παρέες που κάνει ο Ηγέτης-Βασιλιάς της Κέτσαπ, έγιναν και επικίνδυνοι!
/ / Αποχώρηση του Δημήτρη Παρχαρίδη από τη Ν.Δ./ /

Τι κρίμα! Από ολόκληρη τη συνέντευξη της Ντόρας μας έμειναν τα botox …


και η αυθάδεια των δημοσιογράφων! Της Έλλης Στάη, του Κύρτσου (σιγά πως θάχανε) και της ψωροφαντασμένης Χριστίνας Κοραή. Είναι αυτή που δούλευε στη ΝΕΤ, αμείβονταν πλουσιοπάροχα και έκανε έλεγχο στα κοσμήματα της Νατάσας. Αυτό το παστωμένο φανταξό «βρήκε» ότι η Νατάσα, φορούσε CHΟPARD, των 47.000 …. Τρεις φορές μπλιάχ!...!

Δεν πάμε να ψηφίσουμε στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ ….

Έτσι κι' αλλιώς ενοχλούνται από την παρουσία μας ....
Τελεία και παύλα. Δε νομιμοποιούμε τους σφετεριστές της Ρηγίλλης. Να δούμε πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν στις εσωκομματικές της ΝΔ. Περιμένουν πάνω από 800.000, για να νομιμοποιήσουν λέε, τις πρόσφατες αποφάσεις του Ηγέτη-Προέδρου-Αρχηγού. Σιγά μην πάνε ένα εκατομμύριο για το κύρος του Αντώνη!
Δείχνουμε την δύναμή μας. Δεν πάμε να ψηφίσουμε. Δεν εγκρίνουμε την μετατροπή της ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ ή ΕΔΗΚ. Λέμε όχι στον Αντώνη Ζίγδη και τους περίεργους μυστικοσυμβούλους. Λέμε όχι στους Αντώναρους και στους Μανόληδες. Καταδικάζουμε την κυβέρνηση Καραμανλή που μας οδήγησε (εν κρυπτώ) στο χείλος του γκρεμού και την ηγεσία της Νέα Ρηγίλλης που επιθυμεί την χρεοκοπία της Ελλάδας για να κυβερνήσουν, εν κρυπτώ, περίεργοι μυστικοσύμβουλοι και οι εξτρεμιστικές ομάδες τους.-

Απόλυτη ταύτιση Σαμαρά-Καραμανλή. Γλύτωσε η Ντόρα με τη διαγραφή…

Στην καλύτερη στιγμή της πολιτικής της σταδιοδρομίας ήλθε για την Ανεξάρτητη Βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη η «διαγραφή» από το Κόμμα του Σαμαρά! Ποιος θέλει πια να βρίσκεται σ’ αυτή τη «χωματερή» των σκανδάλων, για τα οποία η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει μπαράζ προανακριτικών επιτροπών! Πολλοί θα καθίσουν στο σκαμνί, πιθανότατα και ο ίδιος ο πρώην καταλληλότερος, ο εγκληματίας που παρέδωσε την Ελλάδα στη χρεοκοπία.
Την πλήρη συμπόρευση του «χοντρού» με τον Αρχηγαντώνη επιβεβαίωσαν τόσο οι...

Bakoyannis has no ND regrets

Former Foreign Minister Dora Bakoyannis, ousted from New Democracy last week for voting in favor of the government's austerity measures, has told Sunday’s Kathimerini that the conservative party could have taken a more measured stance, while accusing its leader Antonis Samaras of “political speculation”.
Bakoyannis was the only ND deputy who voted for the spending cuts last Thursday. Samaras had instructed his MPs against voting for the measures. “What was I supposed to do?” asked Bakoyannis. “Was I also meant to bet on Greece going bankrupt so I could reap some political gains? That is called political speculation”.
The ex-diplomat has had an uncomfortable relationship with Samaras since he comfortably beat her in a leadership election last November. However, Bakoyannis said that she made every effort to convince Samaras to hold a meeting with the party’s deputies to discuss ND’s stance on the economic crisis, which did not happen.
“I told him that it would be inconceivable to oppose the legislation in principle because passing it through Parliament was a precondition for funds being released”, said Bakoyannis. “I added that we could easily make our objections known and vote against specific measures that we thought were socially unjust”.
There is speculation that Bakoyannis wants to start her own centrist party, but she told Sunday’s Kathimerini that she does not want to create a personal vehicle and that the current climate is not conducive to such a development.
“Citizens feel suspicion, exasperation and even rage for the responsibility that politicians have for everything that has happened and has led us to this situation”, she said.

Herald Tribune-Καθημερινή

Μην πληγώνετε και μη... στριμώχνετε τον Πρόεδρο! Δεν τον αντέχει...

«Αλλάζουν όλα εδώ κάτω με ορμή»

Μας το λένε κι οι γιατροί, πότε από μετριοπάθεια, πότε βαριεστημένοι ή και κατά βάθος αμήχανοι: «Πρέπει ν’ αλλάξετε τρόπο ζωής, δεν γίνεται να συνεχίσετε έτσι». Κι αν βέβαια εννοούν να κόψεις τα πολλά τσιγάρα, να τα μετριάσεις βρε αδερφέ, να βάλεις και λίγο νερό στο τσίπουρό σου και να αποφεύγεις του λοιπού τα πολλά τηγανητά, όλο και κάτι μπορείς να καταφέρεις, ιδίως αν σε πείσει ο γιατρός με το παράδειγμά του και δεν στέλνει δυσανάγνωστα μηνύματα στο υπερπέραν με τον ......

Σαν δεις στον ύπνο σου ντομάτες … κοίτα μην είναι Kύκνος! Κακό σε περιμένει!

Ανέκδοτο έχουν καταντήσει τα Μουρουτάκια. Ονειρεύονται το πολιτικό τέλος της Ντόρας. Το θεωρούν μάλιστα ως δεδομένο! Ήρθε! Διαφωνίες υπάρχουν ως προς το που θα κλειστεί η «αυτοκράτειρα Θεοδώρα Κούβελου Μητσοτάκη»! Κυριαρχούν οι απόψεις περί εγκλεισμού της σε μοναστήρι ή θα πάει σπίτι της! Να τους αδειάζει και τη γωνιά, για να μπορούν να πουν ελεύθερα ότι είναι Λαϊκοί Δεξιοί. …Η Ντόρα τους εμπόδιζε, βλέπετε!
Ονειρεύονται την έλευση της Νέας Εποχής του Έθνους με τον αστείο πράκτορα της χρεοκοπίας και των Αμερικάνων, Σαμαρά. Τον βιομήχανο της Κέτσαπ. Θα γίνουμε μια ευτυχισμένη κοινωνία τομάτας! Στο ανώτερο στάδιο της Νεοδεξιάς, θα γίνει η αναδιανομή της τομάτας. Ο καθείς και η τομάτα του. Θα γίνει της κέτσαπ! Μάλλον ντομάτες τους χρειάζονται μπας και συνέλθουν τα Λαζαρόπουλα και οι Σαμαρούλες.
Οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν και ξαναγράφουν τα ίδια και τα ίδια στα blogs των μυστικοσυμβούλων. Κατά τα άλλα δεν τους ενδιαφέρει τι θα κάμει η Ντόρα!...!
Τελικά…. «τομάτα είναι μόνο μία. Σαν του Κύκνου Σαμαρά καμία»!

Η Ντόρα απέναντι σε 5... "τέρατα" της δημοσιογραφίας! Ολόκληρη η χθεσινή συνέντευξη στο Alter

Σχόλια και αναλύσεις εκ πρώτης όψεως για τη χθεσινή συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη στην εκπομπή "Πρόσωπο με Πρόσωπο" του Νίκου Χατζηνικολάου παραθέσαμε ήδη. Μπορείτε να τα διαβάσετε πατώντας στους εξής συνδέσμους: (1), (2), (3), (4).

Δείτε παρακάτω τα βίντεο με ολόκληρη τη βαρυσήμαντη συνέντευξη της Ανεξάρτητης Βουλευτού Α΄ Αθήνας...

Η χαμένη ανεμελιά της πιστωτικής

ΠΤΩΤΙΚΕΣ τάσεις, έπειτα από αρκετά χρόνια υψηλών ρυθμών ανάπτυξης, εμφανίζει η εγχώρια αγορά των πιστωτικών καρτών μετά το ξέσπασμα της κρίσης. Από τη μια πλευρά το γενικότερο «μάζεμα» των καταναλωτών που περιόρισαν τις αγορές τους και έβαλαν τάξη
στις οφειλές τους, και από την άλλη η ορθολογικότερη από τις τράπεζες διαχείριση των κινδύνων που απορρέουν από τη συγκεκριμένη κατηγορία πίστης, έχουν οδηγήσει σε χαμηλότερα επίπεδα τον τζίρο που πραγματοποιείται με «πλαστικό» χρήμα. Τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν ότι τα υπόλοιπα των ......

Καρχαρίας εναντίον τσιγάρου

Διαφήμιση της Nicorette

Ο Αγγέλου "έδειξε" Ρουσόπουλο για Βατοπαίδι...

Μεγάλη εντύπωση προκάλεσε στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας η χθεσινή κατάθεση του Γιάννη Αγγέλου στην Εξεταστική Επιτροπή για το Βατοπέδιο. Και ο λόγος ήταν απλός: Σύμφωνα με την εντύπωση που αποκόμισαν οι περισσότεροι, ο άλλοτε πανίσχυρος διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου στο Μέγαρο Μαξίμου, «έδειξε» προς τον Θοδωρή Ρουσόπουλο.
Απ’ τη μια τη μπηχτή ότι Εφραίμ και Αρσένιος δεν ήταν δικοί του πνευματικοί, και απ’ την άλλη με την απόπειρα υποβάθμισης του ρόλου του στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, ως ενός «απλού συνεργάτη» του πρώην πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με όσα έλεγαν σε δημοσιογράφους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Γιάννης Αγγέλου έδειξε με τον τρόπο αυτό ότι...

"Looks like a target"!

Από τη Νορβηγία(!) μας έστειλαν το εξής μήνυμα μόλις είδαν την φωτογραφία της Μόσχας από το διάστημα! Ψυχροπολεμικό λίγο αλλά το βλέπουμε μόνο ως αστείο:
«Μοιάζει σαν στόχος. Looks like a target». Says, if you have a bomb please place it here! …. Εάν δεν έχετε τι να κάμετε τις βόμβες σας, χτυπήστε εδώ!
Bjarne Alstad / Norge

Επρεπε πέρυσι...

Η Μόσχα από το διάστημα. Εντυπωσιακή!

Μοιάζει με τεράστιο ιστό αράχνης. Από το space.com . Εκπληκτικός και ο τίτλος που έχει δοθεί στην φωτογραφία:"spiderweb-moscow". Διαβάστε σχετικά.

Στοιχεία υπάρχουν!

Λεφτά μπορεί να μη… βρέθηκαν, κ. Παπανδρέου, Στοιχεία όμως για τα σκάνδαλα των «αυλικών» του Σαμαρά υπάρχουν! Εάν είναι ειλικρινής η πρόθεσή σας να έλθουν «όλα στο φως», δεν χρειάζεται να το βασανίζετε πολύ το πράμα… Επιτρέψτε μας να αμφιβάλλουμε, γιατί τα ίδια περί «φωτός» έλεγε και ο πρώην καταλληλότερος, και στο τέλος παρέδωσε μια Ελλάδα χρεοκοπίας, σκανδάλων και πρωτόγνωρης διαφθοράς! Διαφθοράς των «πραιτοριανών» του, που έσπευσαν να γίνουν πρωτοπαλίκαρα του Αρχηγαντώνη για να σώσουν το τομάρι τους! Και για να μην τα πολυλέμε, διαβάστε στον «Τειρεσία» τα στοιχεία, και πράξτε όπως επιτάσσει το δημόσιο συμφέρον!

Πώς να ζητήσετε τη διαγραφή σας από τους καταλόγους της Νέας Δημοκρατίας

Για να διαγραφείτε από τη Νέα Δημοκρατία:
στέλνετε με fax στο 210-7418173 φωτοτυπία της ταυτότητάς σας και γράφετε: Επιθυμώ τη διαγραφή μου από το κόμμα.
Καλή λευτεριά και αφήστε τους να συνεχίσουν τον κατήφορο χωρίς τη δική σας ανοχή!!!

Για θυμήσου τι έλεγες τότε, Αντώνη…

Σήμερα, όψιμα και πιεζόμενος από τις απανωτές γκάφες που διαπράττει, δηλώνει ξεδιάντροπα: «Ας παίρναμε μέτρα εμείς κι ας μας ρίχνανε!..» Και μάλιστα προσδιορίζει τον δέοντα χρόνο για τα «μέτρα» που έπρεπε να είχαν ληφθεί στο καλοκαίρι του 2009! Όταν ήταν ήδη Υπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή! Και περιφερόταν από συνέδριο σε συνέδριο, από «εκδήλωση» σε «εκδήλωση», από «εγκαίνια» σε «εγκαίνια»! Μέσα στην τρελή χαρά, τα «πανηγύρια» και τις «δημόσιες σχέσεις»! Την ώρα που η Οικονομία βούλιαζε από την απραξία του ανίκανου πρώην πρωθυπουργού!
Και εκείνος είχε στο νου μόνο πώς θα επικαθίσει στο σβέρκο της δύσμοιρης ΝΔ… Γι’ αυτό έβγαινε και έγλυφε δημόσια τον Καραμανλή, ως γνήσιος...

Οι Ελληνες στο ντιβάνι της κρίσης

Αγχος, αγωνία, κατάθλιψη: η απειλή χρεοκοπίας αλλάζει δραματικά τον ψυχισμό μας και το συλλογικό φαντασιακό.
Ζούμε πια σε μιαν άλλη Ελλάδα. Το σπρεντ, από μαλακό τυρί που απλώναμε στα ψωμάκια μας το πρωί –γιατί έτσι πρωτομάθαμε τη λέξη–, έγινε ένας απειλητικός οικονομικός δείκτης του οποίου η άνοδος θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε πτώχευση. Η επίπλαστη ευφορία των εορτοδανείων ανήκει ολοκληρωτικά στο παρελθόν. Εξίσου και τα όνειρα για ένα απροβλημάτιστο μέλλον, καθώς πιστεύαμε ότι το βιοτικό μας επίπεδο θα μεγάλωνε με την ίδια ταχύτητα σαν τη ......

Κάποιος παραμυθιάζει τον Αντώνη

Όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν δηλώσεις κατά την έξοδο τους από το Προεδρικό Μέγαρο, ο Αντώνης πάει πάντα στη Ρηγίλλης...
Δεν μπορείς να μιλάς για συναίνεση και συνεργασίας όταν ζητάς από μια κυβέρνηση να καταργήσει το νόμο της ιθαγένειας που ψήφισε πριν λίγους μήνες!
Δεν μπορείς να παρουσιάζεις ως δικές σου προτάσεις, πράγματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και που στο παρελθόν κορόιδεψες.
Κι επειδή το τελευταίο που θέλουμε είναι να γίνουμε ισοπεδωτικοί, η πρόταση του Σαμαρά για τη μείωση του αριθμού των βουλευτών κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν μας έδωσε όμως ούτε ένα επιχείρημα για τη συγκεκριμένη μεταρρύθμιση!
Είναι προφανές ότι ο Σαμαράς επενδύει σε μια γρήγορη κατάρρευση της κυβέρνησης γι' αυτό και τα παίζει όλα για όλα. Κάποιοι τον έχουν πείσει ότι μπορεί να γίνει γρήγορα πρωθυπουργός. Δεν του είπαν όμως ότι πρώτα πρέπει να γίνει αρχηγός...

«Γράμμα σ' ένα παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ»

Μικρέ μου ή μικρή μου( τι ήσουν άραγε;) θα ερχόσουν στον κόσμο κάπου εκεί τοφθινόπωρο, ένα σκληρό -όπως προβλέπεται- φθινόπωρο για την Ελλάδα.
(Ποιο καταραμένο άθροισμα στιγμών, συγκυριών και συμπτώσεων σου στέρησε τη ζωή;
Πόσα χρόνια και από τι χτιζόταν το μίσος που σε αφάνισε; Τι σόι άνθρωποι είναι
αυτοί που καίνε ανθρώπους; Νόμιζα ότι με τα κρεματόρια είχαμε τελειώσει.) Μικρέ
μου ή μικρή μου, θα ήθελα να σου πω για ο,τι δεν θα γνωρίσεις, δεν σε άφησαν να γνωρίσεις...
Έχουμε μπει σε μια σκοτεινή στενωπό χωρίς κανείς να .....

Τους έκαμε σκόνη η Ντόρα …..

Δεν ξέρουν από πού τους ήρθε η μπόρα! Πήγαν για επίθεση και δεν ήξεραν από πού να φύγουν. Ως συνήθως οι δημοσιογράφοι πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο. Δεν ευθύνονται για τίποτε. Επιτελούν «λειτούργημα». Έτσι λέγεται σήμερα η παραπληροφόρηση, η εξαπάτηση της κοινής γνώμης και κυρίως, η εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων. Άρα δεν …. φταίνε ποτέ και για τίποτε. «Τη δουλειά τους κάνουν»! Και όταν καλούνται όπως σήμερα από τη Ντόρα να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες που τους αναλογούν …. εξανίστανται!...! Δεν θα περιμέναμε φυσικά να αναλάβουν ευθύνες δημοσιογράφοι του καρτέλ της ενημέρωσης. Θα ήταν μάταιο. Όμως οι δημοσιογράφοι εκνευρίστηκαν και τάχασαν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, ο τρόπος που επιβάλλουν την θέλησή τους, εκδικούμενοι, είναι η πίεση των συνεχόμενων ερωτήσεων καλύπτοντας την απάντηση του φιλοξενούμενου και αφήνοντας εντυπώσεις αδυναμίας απάντησης μια και είναι ανέφικτο να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις τους. Παλιό το κόλπο!
Άραγε θα πάρουν ποτέ και με τέτοιο τρόπο συνέντευξη από τον ευνοούμενο Πρόεδρο Σαμαρά; Ή μήπως γνωρίζουν καλά τη φοβικότητα που τον διακρίνει και την αδυναμία απάντησης χωρίς το οτοκιού της Ρηγίλλης;

Η Ντόρα "σάρωσε" τους "βαρόνους" της παραπληροφόρησης! Μηνύματα πολιτών στο Facebook

  • ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2....
  • Καθε φορα που δινει συνεντευξη αποδεικνυει περιτρανα σε ολους το πολιτικο της μεγαλειο, το τεραστιο ειδικο της βαρος και το συγκροτημενο και υπευθυνο λογο της!!! Μαζι προχωραμε!!!!!!
  • Η εικονα μιλαει μονη της.Το συμπερασμα ειναι ενα.Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΩΘΥΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ....ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ...ΣΙΔΗΡΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ...ΜΟΝΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΟΥ....ΕΠΕΛΕΞΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.....ΜΗ ΦΟΒΑ...ΣΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΓΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ...ΨΑΞΕΙΣ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ......ΑΚΟΥΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ.!!!!
  • Ντόρα, μη μασάς. Εκπροσωπείς εμάς. Άσε τους να γράφουν ύμνους στο Σαμαρά και να προεξοφλούν τη χρεοκοπεία της Ελλάδας.
  • Τους ξεφτυλισε, μονη εναντιων της αφροκρεμμας των πληρωμενων κονδυλοφορων...
  • Εγω θα τους ειχα βρισει παντως. Αυτη η Μητσοτακικη υπομονη ειναι που τους τρελαινει, τους αφηνιαζει και τους κανει να κατεβασουν ομαδαμπασκετ για να αντιμετωπησουν ενα μελος της οικογενειας Μητσοτακη
  • χιλια μπραβο ... μη μασας ντορα... εμεις ξερουμε κ σε στηριζουμε
  • Τον Τραγκα γιατι δεν τον εφεραν?
  • πολύ λίγες οι δημοσιογραφίνες της φακής, φακού και του ματιου.
  • Σε ότι αφορά αυτά που έλεγε ο Κύρτσος στο τέλος, η θέση που θα έπαιρνε η νδ στη βουλή δεν αφορούσε μόνο το αν θα...