Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Απόλυτη ταύτιση Σαμαρά-Καραμανλή. Γλύτωσε η Ντόρα με τη διαγραφή…

Στην καλύτερη στιγμή της πολιτικής της σταδιοδρομίας ήλθε για την Ανεξάρτητη Βουλευτή κ. Ντόρα Μπακογιάννη η «διαγραφή» από το Κόμμα του Σαμαρά! Ποιος θέλει πια να βρίσκεται σ’ αυτή τη «χωματερή» των σκανδάλων, για τα οποία η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προετοιμάζει μπαράζ προανακριτικών επιτροπών! Πολλοί θα καθίσουν στο σκαμνί, πιθανότατα και ο ίδιος ο πρώην καταλληλότερος, ο εγκληματίας που παρέδωσε την Ελλάδα στη χρεοκοπία.
Την πλήρη συμπόρευση του «χοντρού» με τον Αρχηγαντώνη επιβεβαίωσαν τόσο οι...
πληροφορίες που δημοσιεύσαμε για το «τηλεφώνημα-καταλύτη» (βλ. εδώ), όσο και οι μετά τη διαγραφή της Ντόρας τοποθετήσεις των σκληροπυρηνικών «νεοκαραμανλικών». Σήμερα στο χορό των στελεχών που επιδοκιμάζουν την απόφαση αυτή του Σαμαρά προστέθηκε και ο… Αντώναρος! Ο γραφικός κολλητός του Καραμανλή που μετέτρεψε σε καφενείο τη Βουλή των Ελλήνων την περασμένη Πέμπτη, για να εισπράξει την πληρωμένη απάντηση του Παπανδρέου.
Με τέτοια πολιτικά υποπροϊόντα θα πορευθεί στο εξής το Απόκομμα Σαμαρά. Όσοι άξιοι, άφθαρτοι και ικανοί ήδη εγκαταλείπουν το τραγικό ναυάγιο της Νεοδεξιάς, ενώ στους επόμενους μήνες η «Νέα Άνοιξη» θα θυμίζει περισσότερο… φθινόπωρο, από το «φυλλορρόημα» σημαντικών στελεχών που αναμένεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια :