Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Για θυμήσου τι έλεγες τότε, Αντώνη…

Σήμερα, όψιμα και πιεζόμενος από τις απανωτές γκάφες που διαπράττει, δηλώνει ξεδιάντροπα: «Ας παίρναμε μέτρα εμείς κι ας μας ρίχνανε!..» Και μάλιστα προσδιορίζει τον δέοντα χρόνο για τα «μέτρα» που έπρεπε να είχαν ληφθεί στο καλοκαίρι του 2009! Όταν ήταν ήδη Υπουργός της Κυβέρνησης Καραμανλή! Και περιφερόταν από συνέδριο σε συνέδριο, από «εκδήλωση» σε «εκδήλωση», από «εγκαίνια» σε «εγκαίνια»! Μέσα στην τρελή χαρά, τα «πανηγύρια» και τις «δημόσιες σχέσεις»! Την ώρα που η Οικονομία βούλιαζε από την απραξία του ανίκανου πρώην πρωθυπουργού!
Και εκείνος είχε στο νου μόνο πώς θα επικαθίσει στο σβέρκο της δύσμοιρης ΝΔ… Γι’ αυτό έβγαινε και έγλυφε δημόσια τον Καραμανλή, ως γνήσιος... Οσφυοκάμπτης του Χθες, με απέραντο κυνισμό προς τους πολίτες που υπέφεραν και είχαν ήδη λάβει την απόφαση να στείλουν τον μπουχέσα στον αγύριστο: «Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι ο πρώτος αρχηγός ελληνικού κόμματος μετά την Μεταπολίτευση που θα εκλεγεί για τρίτη συνεχόμενη φορά πρωθυπουργός…» (Δήλωση του Αρχηγαντώνη στις 13 Φεβρουαρίου 2009, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου)
Βλέπετε πουθενά ίχνος αυτοκριτικής, κριτικής ή προβληματισμού για την πορεία της τότε Κυβέρνησης; Αντιθέτως, ο Εφιάλτης έγλυφε τους «καραμανλικούς» προσβλέποντας με τον έμφυτο τυχοδιωκτισμό του στην επόμενη μέρα! Και ο ίδιος ο πρώην καταλληλότερος που τον άκουγε, το είχε καταλάβει… Αλλά ήταν τόσο απορροφημένος από το… “Playstation” που σιγά μην καθόταν να σκάσει

Δεν υπάρχουν σχόλια :