Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Το «Μαζί τα φάγαμε» σε μορφή e-book

Αναφέρθηκα στον Πάγκαλο προηγουμένως και είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τους πολυπληθείς θαυμαστές του ότι ο Θόδωρος, ο οποίος επίσης βρίσκεται σε αναζήτηση ... 

Η ευγενής τέχνη του δουλέματος

του Τάκη Θεοδωρόπουλου
Πόθεν το θλιβερό αίσθημα της χαβούζας; Μη φταίει η ζέστη που θα γίνει καύσων; Μη φταίνε οι παρατεταμένες ορκωμοσίες, οι εκλογικές αποζημιώσεις των υπαλλήλων της Βουλής, μη φταίνε τα ...

That' s goofy! Το πιο ευτυχισμένο μέρος στον πλανήτη Άρη!Η φωτογραφία είναι της NASA και τραβήχτηκε στις 3 Ιουνίου. Δείχνει το σχήμα του Μίκυ στο Νότιο ημισφαίριο του Άρη και Βορειοδυτικά του κρατήρα Μαγκρίτ. 
Τρεις κρατήρες σχηματίζουν το κεφάλι του “Mickey Mouse” .

Η αμερικανική κυβέρνηση ξοδεύει $11 δισ. το χρόνο για μυστικά και ψέματα!

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ ξοδεύει πάνω από 11 δισ. δολάρια το χρόνο για την προστασία των μυστικών του κράτους. 
Το κόστος είναι διπλάσιο από ότι ...

“This is Our Planet”: video από τον Διαστημικό Σταθμό

Ο λογαριασμός του λαϊκισμού

της Μαριας Κατσουνακη
Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Χρήστος Κορτζίδης δήλωσε, όπως διαβάζουμε, πως «βρίσκεται σε αδυναμία να πληρώσει τους συμβασιούχους που κράτησε στον δήμο παράνομα, ενώ ...

Το S&M πουλάει

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΣΟΣ
Το βιβλίο δεν το έχω διαβάσει, αλλά αν κρίνω από τον θόρυβο που έχει προκαλέσει διεθνώς, υποπτεύομαι ότι η ερχόμενη Δευτέρα θα είναι μια αποφασιστική ημέρα για τα ελληνικά εκδοτικά πράγματα. 
Στο εξής θα αναφερόμαστε στην ...

Εκατόμβη από πλημμύρες σε πόλεις της Ρωσίας κοντά στη Μαύρη Θάλασσα

Περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στη νότια Ρωσία, κοντά στη Μαύρη Θάλασσα.
«Όλα συνέβησαν ξαφνικά το βράδυ» δήλωσαν οι κάτοικοι των ... 

Η κατασκευή του ψηλότερου κτηρίου στην Ευρώπη σε time lapse video

Η Iστορία, ίσως, γίνει εφιάλτης για τον Γιάννη Στουρνάρα

της Ζέζας Ζήκου
Στο «Big Short»–«το μεγάλο σορτάρισμα»– του Μάικλ Λιούις, που είναι ίσως το καλύτερο βιβλίο για την κρίση των αμερικανικών τοξικών subprime του 2007-2008, η ωραιότερη σκηνή βρίσκεται κάπου στο τέλος. 
Ο trader –διαπραγματευτής ομολόγων– ενός από τα ...

Τι κοιτάζει άραγε ο Γιωργάκης συνεχώς στο i-pad ;

Μεγάλη απορία το έχει ο Αλέξης! Τι διάολο γράφει ο Γιωργάκης τόσες ώρες στο i-pad; Τί αξίζει περισσότερο από τις Προγραμματικές του Αντώνη; Μεγάλο καημό τον έχω να δω τι ζόρι τραβά ...!

Και στο βάθος συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ

Μπορεί να μην το λένε δυνατά αλλά στο βάθος του σχεδιασμού άρχισε να αχνοφαίνεται η προεκλογική συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ. 
Και τα δύο αυτά κόμματα της συγκυβέρνησης αναμένεται να καταποντιστούν σε ...

Δεσμεύσεις Σαμαρά για μεταρρυθμίσεις

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, εκτός από τα οικονομικά, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα διαφάνειας, αναμόρφωσης της Δημόσιας Διοίκησης και ...