Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επαναστατικά Προϊόντα

Μία σειρά από προϊόντα, οικιακής χρήσεως κυρίως, που σαν στόχο έχουν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, πάντα με μία γερή δόση χιούμορ.

Μην χάσετε αύριο τον αναλυτή μας!

Μην χάσετε αύριο, την εκπληκτική παρέμβαση στα πράγματα του Αναλυτή μας. Μη νομίζετε ότι σας ξέχασε; Ποτέ! Χτυπάει πάντα στην κατάλληλη στιγμή. Γνώστης των γεγονότων που βλέπει πίσω από τις εξελίξεις! Η αυριανή του ανάλυση αφορά κυρίως τον Βαγγέλα, τον μουστάκλα αλλά και την παρέα της Νέας Ρηγίλλης, που με τη βοήθειά του, τόσο πολύ αγαπήσαμε. Μέχρι αύριο ρίξτε άλλη μια ματιά στην ανάλυσή του που αφορά τον Βασιλάκη Κικίλια(και όχι Καΐλα).

Κόκκαλης:«Θα μπορούσα να κάμω τη δουλειά με τον κουμπάρο μου καλύτερα, παρά με τον Σιμπιλίδη»

Μόνος του και με το αλαζονικό ύφος του ο Κόκκαλης προδίδεται! Το ύφος, ο τρόπος, οι λέξεις σημαίνουν πολύ περισσότερα από όσα θέλει να αποφύγει παρά το δήθεν αδιάφορο τυπάκι που πουλά στην Εξεταστική. ….. Γιατί άραγε δεν καλείται και ο ίδιος ο Μητσοτάκης να καταθέσει την άποψή του; ......
«Σας κουράσαμε κύριε Κόκκαλη;» ….  Ακολουθεί ένα τμήμα από την κατάθεση Κόκκαλη στην Εξεταστική:
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: Τι γνωρίζετε για το καλοκαίρι του ’93, γιατί έχει πει κατ’ επανάληψη ο πρώην Πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης, ότι ανετράπη η κυβέρνησή του από τα ......

Τι γιορτάζει το ΠΑΣΟΚ;

Δύο ημέρες πριν το κυβερνών κόμμα γιορτάσει τα 36α γενέθλιά του, ένας ηλικιωμένος κύριος προσήλθε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τη Siemens. Οι φωτογραφίες τον δείχνουν εμφανώς εξουθενωμένο, ενώ τα μάτια του κοιτούν κάτω, αποφεύγοντας τον φακό. 
Πρόκειται για τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ, κ. Ακη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος μετά την εμπλοκή του στο ......

Τα μάθατε για τον Αγγέλου;

Οι εκπτώσεις τέλειωσαν για τον Αγγέλου. Ήρθε η λυπητερή για το δεξί χέρι του Καραμανλή. Το τελικό ποσόν της χρηματικής εγγύησης έκλεισε στα 150 χιλιάρικα. Ευρώ παρακάτω, ό,τι κα να λέει, ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος ανήρ του Μαξίμου! Μια κι’ έχει λερωμένη τη φωλιά του. Όσο για τον πρώην Αρχηγό, δεν ήξερε τίποτα! Έπαιζε playstation κι΄έπινε scotch. Είχε βγάλει έξω από την πόρτα του γραφείου του, ταμπέλα …. «Μην ενοχλείται!». Πλάκα μας κάνουν οι «21 δικτυωμένοι Φίλοι του Αντώνη», που ανέλαβαν να .......

Αδρανεί η Δεξιά. Ο Σαμαράς δεν δείχνει ικανός να αλλάξει το κόμμα του.

Σε αντίθεση με την υπόλοιπη κοινωνία η οποία δείχνει μια διάθεση να αλλάξει νοοτροπία, οι ηγεσίες του δεξιού χώρου παραμένουν προσκολλημένες στην οπισθοδρόμηση.

Ο Αντώνης Σαμαράς δεν δείχνει ικανός να αλλάξει το κόμμα του. Τα αποτυχημένα στελέχη παραμένουν, παρ΄ όλο που πολλοί από αυτούς έχουν .......

Κομμωτήριο στην Πολωνία...

Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 0,82MB)

Οδηγίες χρήσεως! Οέοοο!!!

Έχετε προσέξει ποτέ τις οδηγίες χρήσης σε προϊόντα που καθημερινά καταναλώνουμε; Όχι; Καλά θα κάνετε να δίνετε περισσότερη σημασία γιατί μερικές έχουν πολύ γέλιο. Σας αναφέρουμε τις σημαντικότερες που εντοπίσαμε:
1.Εμφανίστηκε σε σακουλάκι με γαριδάκια:'Μπορεί να είσαι ο νικητής, δεν είναι απαραίτητη η αγορά του .......

Μια (ακόμη) ατυχής κυβερνητική "πρωτοβουλία"

Αφορμή για το παρόν σημείωμα αποτέλεσαν αναφορές (1) και σχολιασμοί οικονομικών "σελίδων" στο διαδίκτυο σχετικά με τον απολογισμό των προγραμμάτων στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το ΤΕΜΠΜΕ για το 2010:
"Τα δύο φιλόδοξα προγράμματα του ΤΕΜΠΜΕ, για την παροχή ρευστότητας προς εξόφληση υποχρεώσεων των επιχειρήσεων σε προμηθευτές, ταμεία και εφορίες, με την εγγύηση του δημοσίου, έχουν αποτύχει παταγωδώς. Τους τελευταίους μήνες, μέχρι και τις 13 Αυγούστου, δόθηκαν με εγγυήσεις του ΤΕΜΠΜΕ μόνο .......

Με αυθορμητισμό καταθέτουν τις απόψεις τους οι Έφηβοι Βουλευτές

Τις προσωπικές τους αλήθειες για τα προβλήματα, τις αγωνίες, τις ανησυχίες της γενιάς τους κατέθεσαν μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και την Ομογένεια, κατά τη διάρκεια των εργασιών της ΙΕ΄ Συνόδου της Βουλής των Εφήβων.
Την πρώτη μέρα συνεδρίασαν οι Επιτροπές, που ......

Το “who is who” του Πολεμάρχου κατά της «Οικογενειοκρατίας»…

«Ο Αντώνης Σαμαράς (γεννημένος στις 23 Μαΐου 1951) είναι Έλληνας πολιτικός, βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία και 7ος Πρόεδρός της. Είναι εγγονός του παλιού βουλευτή Θεσσαλονίκης Αλέξανδρου Ζάννα και ανιψιός του πρώην βουλευτή Μεσσηνίας της ΕΡΕ Γεωργίου Σαμαρά. Από το γένος της μητέρας του, Ελένης Ζάννα, είναι δισέγγονος της συγγραφέως Πηνελόπης Δέλτα… εκλέχτηκε για πρώτη φορά βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία το 1977 σε ηλικία 26 ετών…» (πηγή: //wikipedia//)
Οι παραπάνω «περγαμηνές» συγκροτούν το προφίλ του Ηγέτη που κλήθηκε από την… Ιστορία να… καταπολεμήσει την «οικογενειοκρατία»!!! Προφανώς, ο ίδιος σε ηλικία μόλις 26 ετών (όταν το μυαλό δεν είχε… πήξει ακόμη και οι φιλενάδες πηγαινοέρχονταν…) επελέγη ως «Εθνοπατέρας» από το μεσσηνιακό λαό για την… αξία του! Το ότι "διαδέχθηκε" στη Βουλή το θείο του, Γεώργιο Σαμαρά, ήταν απλώς μια… ατυχής σύμπτωση! Όχι, φυσικά, οικογενειοκρατία…

Συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη στο mediasoup

Το Μediasoup με την αποκλειστική συνέντευξη του Κώστα Μπακογιάννη, εγκαινιάζει την παρουσίαση -και δημοσιογραφική ανάκριση- προσώπων, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στις προσεχείς δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.
***

Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Είναι γιος του Παύλου και της Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μπράουν (ΗΠΑ), όπου ......

Παντελής Καρακώστας. O άνθρωπος για τις μυστικές δουλειές και της Siemens και της Intracom στον ΟΤΕ

Άνθρωπος του παρασκηνίου για τις μυστικές δουλειές και της Siemens και της Intracom στον ΟΤΕ ήταν ο Παντελής Καρακώστας, ο οποίος έχει παραδεχτεί ότι διακινούσε χρήμα της Siemens έναντι αμοιβής. Το τελευταίο προκύπτει από τα αρχεία του ίδιου, τα οποία κατασχέθηκαν στις 26 και 27 Αυγούστου και άρχισαν χθες να διαβιβάζονται στην εξεταστική επιτροπή για το σκάνδαλο Siemens.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αριστέας Μπουγάτσου για την ......

Τρικυμία εν κρανίω!...!


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή την επέτειο ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τα εξής: «Τα σοσιαλιστικά οράματα του ΠΑΣΟΚ το 1974 “πνίγηκαν” στο νεοφιλελεύθερο Μνημόνιο του 2010...Παρ’ όλα αυτά υπάρχει διέξοδος: Η στρατηγική ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας».
Τρίβουμε τα μάτια μας μ' αυτά που δήλωσε χθές ο Αντωνάκης!
Να τον δούμε και τιμητή της 3ης Σεπτεμβρίου δεν το περιμέναμε ποτέ!
Δηλαδή, κατα τα λεγόμενα του -φερόμενου ως- αρχηγού της ΝΔ(;) η στρατηγική ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας θα διασώσει τα σοσιαλιστικά οράματα του ΠΑΣΟΚ;
Τρικυμία εν κρανίω!
Ή όπως λέει και η νεολαία: "Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις"!

Φήμες για μεταγραφή «κόφτη» στον Ολυμπιακό

Eντονες φήμες κυκλοφόρησαν χθες το βράδυ πως ο Oλυμπιακός θα προχωρήσει σε μία ακόμη μεταγραφή ελεύθερου παίκτη στη θέση του αμυντικού χαφ (ακούστηκε το όνομα του Λουξάν), όπως και ότι ο Mαρινάκης είχε χθες συνάντηση με τον Bαλβέρδε για το θέμα του ρόστερ και της ενίσχυσής του.

Να κι ο άλλος Γιωργάκης...


Εφηύρε τον... νεοφιλελεύθερο σοσιαλισμό...
Συνεχίζει απτόητος. Τα εξυπνακιδίστικα λογίδρια, επιπέδου νηπιαγωγείου. Απαντώντας στην ομιλία του Παπανδρέου για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, ο Σαμαράς μίλησε για "νεοφιλελεύθερο σοσιαλισμό του κυρίου Γ. Παπανδρέου".
Πνίγηκαν τα "σοσιαλιστικά οράματα του ΠΑΣΟΚ το 1974 στο νεοφιλελεύθερο μνημόνιο του 2010". Κι έκλεισε τη φοβερή δήλωση του με το ποιηματάκι "Παρ' όλα αυτά υπάρχει διέξοδος, η στρατηγική ελπίδας της Νέας Δημοκρατίας".
Που 'σαι ρε Τζοτζώ (αλήθεια, τι απέγινε αυτή η ψυχή;)...

Τα νέα των αντιπάλων μας στο Champions League και το Europa League.

Το Sport24.gr σας ενημερώνει καθημερινά για τα νέα των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στο Champions League και το Europa League.
Στη διεύθυνση:

Τί λέει ο Βάρδας για το μνημόνιο; "Αν χρειάζονταν 181 ψήφοι, θα το ψηφίζαμε"!

"Είναι βέβαιο ότι εάν έπρεπε να ψηφίσουν 181, η Νέα Δημοκρατία θα "έβαζε πλάτη" και θα ψήφιζε το μνημόνιο, και θα έπαιρνε και το πολιτικό κόστος"!!!
Επειδή το παίζουν οι φίλοι του Αντώνη και τα 21 Δίκτυα, επαναστάτες ποπολάροι, "ΟΧΙ στην ΕΟΚ" και να φύγουμε από το μνημόνιο! Όλα για το θεαθήναι και την κούφια αντιπολίτευση!

Η αβάσταχτη κωλοτούμπα του Νομάρχου…

Βγήκε πάλι σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στο «MEGA Σαββατοκύριακο» και τι δεν είπε! Τον… «πλήγωσε» η Ρηγίλλης, τον αδίκησαν, εκείνος πειθάρχησε για να μη διασπάσει, τάχα, το κόμμα και άλλα τέτοια. Από τη μια ήταν να τον λυπάσαι και από την άλλη να οργίζεσαι με τους επιφανείς «κωλοτούμπες» που πασχίζουν να εμφανίσουν την οσφυοκαμψία ως… «λογική»!
Στην πραγματικότητα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας εμφανίστηκε αμετανόητος για την ......

Αμήχανα γενέθλια

36 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα (σ.σ. χθες) το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που πρωταγωνίστησε όσο κανένα άλλο στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας.
Νομίζω ότι το έτος 2010 είναι με διαφορά το πλέον ακατάλληλο για να συζητήσει κανείς για την πορεία του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες δεκαετίες. Εξάλλου, όταν κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος, τότε το παζλ των μεταμορφώσεων του κινήματος της 3ης Σεπτέμβρη θα έχει ολοκληρωθεί και τα συμπεράσματα θα μπορούν να εξαχθούν σε πολύ πιο στέρεες βάσεις.
Η μόνη μου συμβουλή πάντως προς τους φανατικούς οπαδούς του ΠΑΣΟΚ θα ήταν να απαγκιστρωθούν από τους μύθους του παρελθόντος. Πολλά από αυτά που σήμερα νοσταλγούν, δεν υπήρξαν ποτέ, χρειάστηκαν απλά να επινοηθούν...

Άσχημη η εικόνα της Εθνικής μας!

Το ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2012 δεν ήταν το ιδανικό. Στο επίσημο ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος, η Ελλάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Γεωργία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και πέταξε από νωρίς δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 6ου ομίλου, η οποία οδηγεί απευθείας στα τελικά.

Οι U2 στο Ολυμπιακό Στάδιο

Lead singer Bono of Irish rock band U2 performs during their 360 Degree Tour at Olympic stadium in Athens, September 3, 2010. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT) Lead singer Bono of Irish rock band U2 performs during their 360 Degree Tour at Olympic stadium in Athens, September 3, 2010. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT) Lead singer Bono of Irish rock band U2 performs during their 360 Degree Tour at Olympic stadium in Athens, September 3, 2010. REUTERS/John Kolesidis (GREECE - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY)

Προκλητικός ο Πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ



Ίδιες σχολές έβγαλαν, φιλαράκια είναι, τα ίδια -κλούβια- μυαλά κουβαλάνε! Ο λόγος για τους μοιραίους συγκάτοικους που αυτήν την ώρα εμφανίζονται ως η Σκύλλα και η Χάρυβδη για τους Έλληνες… Γιώργος και Αντώνης: το δίδυμο της συμφοράς σε ελληνοαμερικάνικη έκδοση. Στόχος τους: να μας… αποτρελάνουν! Όπλα τους: η αμετροέπεια, ο τυχοδιωκτισμός, η ανευθυνότητα.
Τι έλεγε πριν από ένα ακριβώς χρόνο ο σημερινός .........

Σε ομηρία ο Σαμαράς... Βρώμικος συμβιβασμός με Καραμανλή για τη συγκάλυψη των σκανδάλων

Σε απόλυτη πολιτική ομηρία έχει το διάδοχό του στη Ρηγίλλης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Ο αρχηγός της Νεοδεξιάς μέρα με τη μέρα διαπιστώνει ότι είναι σχεδόν αδύνατον να ξεφύγει από τον κλοιό της κομματικής νομενκλατούρας που διαφεντεύει εδώ και χρόνια τη ΝΔ. Ο Αντώνης Σαμαράς, μη έχοντας άλλο δρόμο, έχει εγκλωβιστεί στη συνύπαρξη με το απόλυτο χθες, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί όρθιος τουλάχιστον μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Πριν από το Συνέδριο της Ν.Δ. επήλθε συμφωνία κυρίων με τον Σαμαρά να υπόσχεται πλήρη κάλυψη στον Καραμανλή. «Αν δεν βγει να με στηρίξει, δεν θα πάω ούτε στο Συνέδριο», ήταν το μήνυμα που είχε στείλει ο πρώην ένοικος της Ρηγίλλης στο διάδοχό του.
Ο Σαμαράς, βλέποντας ότι ήταν αρχηγός μιας ......

Θα μας κουφάνει τελείως ο Αρχηγαντώνης! Έγινε τώρα και θεματοφύλακας του… σοσιαλισμού!...!

Ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απαντώντας στην ομιλία του πρωθυπουργού στην επέτειο ιδρύσεως του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε τα εξής: «Τα σοσιαλιστικά οράματα του ΠΑΣΟΚ το 1974 «πνίγηκαν» στο νεοφιλελεύθερο Μνημόνιο του 2010…»
Μεγάλη… στεναχώρια τραβάει ο Αντώνης για τη διάψευση των «σοσιαλιστικών οραμάτων» του Ανδρέα Παπανδρέου! Αυτό προκύπτει από την περίεργη αυτή απάντηση του προέδρου της ΝΝΔ στην ομιλία Παπανδρέου για την επέτειο των 36 ετών από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ. Τη δήλωση αυτή θα περίμενε κανείς από τη… Σοφία Σακοράφα ή το Γιάννη Δημαρά που διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ ως «υπέρμαχοι του σοσιαλισμού»! Όχι όμως και από τον αρχηγό της -υποτίθεται- Κεντροδεξιάς Παράταξης της Ελλάδας… Ρε, μπας και είναι κρυφοσοσιαλιστής ο Ζιγδαντώνης και μας το βγάζει σιγά-σιγά…; Μακάρι, μπας και τον προσλάβουν στο ΠΑΣΟΚ, για να νεκραναστήσει τον ανδρεοπαπανδρεϊσμό, και γλυτώσει η δύσμοιρη ΝΔ από την παρουσία του!

Παναγιώτης Ψωμιάδης: "Οι μάσκες έπεσαν!"...

Απίστευτο! Ό,τι δεν αρέσει στον Αντώνη είναι νεοφιλελευθερισμός!

Περαστικά σου Αντώνη!
Απίστευτη και πολύ χαμηλού επιπέδου πλέον η κριτική του Αντώνη. Ποιματάκια και σαχλοβλακείες! Όταν δεν έχεις βρε άνθρωπε τίποτα να προσθέσεις ή να προτείνεις πώς τα βαφτίζεις όλα φιλελευθερισμό ή νεοφιλελευθερισμό; Τους έχει κάτσει στο στομάχι αυτός ο νεοφιλελευθερισμός. Ό,τι δεν γουστάρουν εκεί το χώνουν. Κάτω απ’ το χαλί για να μην το βλέπουν και τρομάζουν. Τώρα αν τρομάζει ο μπαμπούλας της Νεοδεξιάς είναι άλλο πράμα! Δηλαδή στο μυαλό του Αντώνη κυριαρχεί ο κρατισμός. Αυτός που έχει κάψει μέχρι στιγμής την Ελλάδα και δεν αφήνει την ελληνική οικονομία να ξεκολλήσει από τη στασιμότητα, τη χούντα των συνδικαλιστών και τη δικτατορία των κεκτημένων εις βάρος του ελληνικού λαού!
Ευτυχώς λύση από τον «σοσιαλιστικό νεοφιλελευθερισμό» υπάρχει και είναι ο Αντώνης αυτοπροσώπως. Πάρτε τον Αντώνη σπίτι σας να βρείτε τη χαμένη στρατηγική στην ελπίδα σας. Τι άλλο θ’ ακούσομε δεν ξέρουμε!...!