Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Με τηλεοπτικές διαφημίσεις κατεβαίνει στο λαό ο Αντώνης!

Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά στη ΝΔ.

Για την έναρξη του προσυνεδριακού διαλόγου έριξε στην αγορά ο Αντώνης διαφημίσεις, αφίσες και φυλλάδια.
Τεράστια εκστρατεία, πολλά έξοδα!
Σε μια περίοδο εθνικής κρίσης και τεράστιου κομματικού χρέους, τα στελέχη της Νέας Ρηγίλλης, αποφάσισαν να αυξήσουν τα χρέη τους.
Εκτός και αν φροντίζουν οι … σπόνσορες!
Δεν δικαιολογείται εύκολα τέτοια κίνηση.
Ούτε εθνικές εκλογές να είχαμε!
Εξάλλου έχει γίνει τέτοια κινητοποίηση με λεωφορεία και τηλεφωνικές επαφές, που δεν χρειάζονταν επιπλέον έξοδα!

Είναι αλήθεια;

Ότι στην κυβέρνηση δεν μιλιούνται ο ΥφΥπΕξ Δημήτρης Δρούτσας και ο Χάρης Παμπούκης; 

Επίσης οι ίδιοι κύκλοι διαρρέουν ότι ο πρωθυπουργός υπολογίζει πολύ την άποψη του Χάρη, 
ως εκ τούτου τρίζει η καρέκλα του Δημήτρη. 

Βαθύ και εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, απειλούν το Γιώργο

Ο Παπανδρέου επιδιώκει να απογαλακτιστεί και από το πρόσφατο κυβερνητικό παρελθόν του ΠΑΣΟΚ (Σημίτης) αλλά και από το παλιότερο (βαθύ ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ). Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και το τέλος αβέβαιο. Δεν παραλείπουν βέβαια να υπενθυμίζουν την παρουσία τους και οι δύο πυλώνες της ιστορίας του κινήματος.
Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι παρόν μέσω του Παναγιωτακόπουλου που έχει ξεκινήσει έναν άτυπο πόλεμο φθοράς στον γραμματέα Ξυνίδη. Το νεότερο ΠΑΣΟΚ επανέρχεται με δηλώσεις είτε βουλευτών, όπως η Βάσω Παπανδρέου, είτε στελεχών που έχουν παροπλιστεί, όπως ο Παπαντωνίου. Με ενδιαφέρον αναμένεται η παρέμβαση Σημίτη, ο οποίος υποχρεώνεται να παρέμβει σύντομα, λόγω της κριτικής που ...

Ρετάρισαν οι οπαδοί του Χαρακόπουλου


Οι οπαδοί του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Θεσσαλία διαδίδουν ότι είναι ο νέος Σουφλιάς. 
Έχει πλαντάξει η Λάρισα από τη φήμη. 
Κάποιοι έχουν μάλιστα ξεσαλώσει και διαδίδουν ότι πάει ακόμα και για αρχηγός της ΝΔ ! 
… άντε και πρωθυπουργός!

Και πως το εξηγούν; Στη θέση λέει που βρίσκεται ο Μάξιμος βρίσκονταν και ο Σουφλιάς. 
Ήρθε η ώρα της Θεσσαλίας!
Ευτυχώς που ο Σουφλιάς είναι ολίγον κουφός και δεν ακούει τις βλακείες του κάμπου.
Τσίου και τσάγια Χαρακοπουλάκια!

Τι ακριβώς φοβάται ο Καραμανλής;

Ολόκληρη σχεδόν η πρώην καραμανλική φρουρά έχει βρει τη θέση της στη νέα Ρηγίλλης. Δεν ήταν δύσκολο να μετατραπούν σε "ανοιξιάτικα" στελέχη. Τους έλειπε ο συγκεντρωτισμός και προσαρμόστηκαν άμεσα. Με τον πρώην, ήταν όλα, λίγο χύμα.
Μέχρι και ο Καραμανλής κοιτάζει να βρει τρύπα για να ξετρυπώσει και να "επανακάμψει". Έχει όμως άγχος τελευταία. Δεν ξέρει τι πρέπει να κάμει στις εξεταστικές. Να πάει ή να στείλει υπόμνημα;
Οι αντιδράσεις πρώην συνεργατών του θα καθορίσουν και την δική του συμπεριφορά. Δεν ξέρει και τι ακριβώς συμφωνίες έχουν προαποφασισθεί μεταξύ Παπανδρέου-Σαμαρά. Το δίδυμο των συμφοιτητών φαίνεται ότι επιδιώκει την πλήρη αυτονόμησή του από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τη βαθιά καραμανλική δεξιά, αντίστοιχα.
Το μεγαλύτερο άγχος προκαλούν όσοι φέρονται και απειλούν ότι θα μιλήσουν! Μεταξύ αυτών ....

Ας αναλάβει ο Προκόπης ..... σκιώδης Πάγκαλος

Είδαμε το γεύμα του μεγάλου αρχηγού Αντώνη με τον Προκόπη.
Επίσημα και φανερά. Άρα κάτι παίζεται με τον Προκόπη.
Θα μπορούσε να γίνει στα μουλωχτά και να μην ακουστεί τίποτα. Στο ανοιχτό του ήταν λίγο περίεργο.

Έτσι εύκολα συναντάσαι με τον Προκόπη που..... «έκαψε την Αθήνα;» (τουλάχιστον έτσι λένε τα πασοκικά μέσα ενημέρωσης).
Μετά το γεύμα, διαρροές για ασυμφωνία χαρακτήρων και διατήρηση των αποστάσεων, αποτελούν υπεκφυγές.
Κάτι ψήθηκε, ακόμα και αν δεν το λένε.
Τώρα λοιπόν που γίνεται προσπάθεια να επανακάμψει ο Προκόπης, αρχικά ως ταχυδρόμος του πρώην αρχηγού, ας σκεφτούν να τον βάλουν ......

Στελέχη του Σαμαρά διαδίδουν ότι δεν έχουν καμιά υποχρέωση στον Καραμανλή …

Στελέχη της ΠΟΛΑΝ στο νεοκλασικό διαδίδουν ότι ο Καραμανλής είναι τελειωμένος και δεν μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα για τον Αντώνη.

Επίσης ότι καμιά εσωκομματική συμφωνία δεν δεσμεύει τον αρχηγό Αντώνη μια και τελικά τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από τα συμφωνηθέντα προ ολίγων μηνών μεταξύ Σαμαρά –Καραμανλή.

Οι τρέχουσες εξελίξεις δημιουργούν νέες συνθήκες και ανακατεύθυνση των «ανοιξιάτικων» προτεραιοτήτων.
Επιμένουν ότι τη νίκη τους έδωσαν οι 800.000 που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές και προτείνουν στον πρόεδρο εσωκομματική ηρεμία μέχρι το συνέδριο.
Αμέσως μετά ....

Γιατί στην επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο υπάρχει και σφραγίδα «karamanlis»;

Πολύ λίγοι το έχουν προσέξει. Η περίφημη ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή προς Χριστοφοράκο (για τα λουλούδια και γλυκά που έστειλε ο κύριος 2% στη Νέα Δημοκρατία) φέρει σφραγίδα «karamanlis» με λατινικούς χαρακτήρες στο πάνω αριστερό μέρος της επιστολής.
Και όμως! Η σφραγίδα κρύβει είδηση, αν και κανένας σχεδόν δεν ασχολήθηκε μαζί της. Ο Τάσος Τέλλογλου αποκάλυψε ότι αυτές τις σφραγίδες τις έβαζε ο ίδιος ο Χριστοφοράκος. Είχε δηλαδή στο γραφείο του, δικές του σφραγίδες, με ονόματα πολιτικών.
Σύμφωνα με το Τάσο Τέλλογλου, αυτές οι ειδικά κατασκευασμένες για τον Χριστοφοράκο σφραγίδες δεν ήταν τυχαίες. Χρησιμοποιούνταν για τις αποστολές «αποδείξεων» στα κεντρικά της Siemens. Φυσικά εννοείται ότι για να αποστέλλονται τέτοιες επιστολές στα κεντρικά, δεν αφορούσαν ευχαριστώ για λουλούδια αλλά επιβεβαίωση της «δουλειάς» που έγινε!
Πράγμα που σημαίνει ότι στα κεντρικά βρίσκονται όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για την εισροή χρημάτων από την Siemens στα δύο μεγάλα κόμματα και ένα μικρότερο κεντροδεξιό!...!

Η ΝΔ έτρεχε να κλείσει άρον άρον τους «συμβιβασμούς» για τα ακίνητα του Βατοπεδίου!

Από τις αρχές του 2009 έτρεχε η ΝΔ να κλείσει συμβιβασμό με τη Μονή!
Σε ανοικτή επικοινωνία βρίσκονταν η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου, το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους και η Ιερά Μονή Βατοπεδίου μέσα στο 2009, που κυριολεκτικά... έτρεχαν να κλείσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν το θέμα του συμβιβασμού για την επιστροφή των ακινήτων. Αρκετούς μήνες μάλιστα πριν από την έκδοση της γνωμοδότησης της Ολομέλειας του ΝΣΚ. Παράλληλα, η Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (πρώην ΣΔΟΕ) δεν έκανε κανένα φορολογικό έλεγχο ούτε στη Μονή ούτε στους εμπλεκόμενους τρίτους.
Συγκεκριμένα:

“Model City” Reality Show .... για κοπέλλες [Video]

Εάν είχαν χέρια τα σκυλιά ....

Κλιματική αλλαγή ή παραξενιές του καιρού;

Από τα φεστιβάλ της ανοησίας που κατά καιρούς καταλαμβάνουν την αμερικανική πολιτική, σίγουρα το πιο ανόητο είναι το επιχείρημα πως η φετινή βαρυχειμωνιά στην Ουάσιγκτον αποδεικνύει ότι η κλιματική αλλαγή είναι ένα κακόγουστο αστείο και συνεπώς δεν χρειάζεται να μας απασχολούν ασήμαντα θέματα όπως η ανανεώσιμη ενέργεια, οι ηλιακοί συλλέκτες και ο φόρος του άνθρακα.

Οταν ακούς γερουσιαστές όπως ο Τιμ Ντεμίντ της Νότιας Καλιφόρνιας να λένε χαζά αστειάκια, του τύπου «θα συνεχίσει να χιονίζει έως ότου ο Αλ Γκορ φωνάξει «φτου και βγαίνω», ή ειδήσεις όπως αυτή των εγγονών του γερουσιαστή Τζέιμς Ινχοφ της Οκλαχόμα, που χτίζουν ένα ινγκλού δίπλα στο Καπιτώλιο με την επιγραφή «Το Νέο Σπίτι του Αλ Γκορ», πραγματικά υποψιάζεσαι ότι δεν μπορούμε πια να έχουμε καμία σοβαρή συζήτηση για το κλίμα και την ενέργεια.

Η επιστημονική κοινότητα δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Γνώριζε ότι ....

Σαρανταποδαρούσα που τρώει τον εαυτό της

Ταξίδι στον κόσμο: Ο Παγετώνας Perito Moreno στην Παταγονία


Παγετώνας Perito Moreno. Ένας ασύλληπτος όγκος από τιρκουάζ πάγο, χιλιάδων χρόνων. Κόντρα στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, μεγαλώνει κάθε μέρα κατά δύο μέτρα. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο που παρατηρούν οι επιστήμονες, ένα θέαμα που παρόμοιό του δεν υπάρχει στον κόσμο.
Το μήκος του φτάνει τα 30 χιλιόμετρα και το πλάτος του, τα 5 χιλιόμετρα. Ορθώνεται σαν ένα πελώριο τοίχος περίπου 70 μέτρα από την επιφάνεια της λίμνης η οποία δημιουργήθηκε από τα χιόνια που λιώνουν στις αμέτρητες βουνοκορφές των Ανδεων.
Κάτω από τη λίμνη ο παγετώνας συνεχίζει να απλώνεται. Το ύψος του φτάνει σε κάποια σημεία και τα 700 μέτρα. Δεν είναι παγόβουνο. Ο πάγος φτάνει μέχρι το βυθό. Είναι ένα με τη γη. Κι όλος αυτός ο όγκος "σέρνεται" κάθε μέρα περίπου δύο μέτρα. Τα τελευταία δέκα χρόνια "προχώρησε" τρία χιλιόμετρα. Σαν ένα προϊστορικό ερπετό που χιλιάδες χρόνια πριν η μητέρα της Μέδουσας το κοίταξε στα μάτια και με απίστευτη δύναμη το πάγωσε. Κι αυτό μέχρι σήμερα ζει και κουβαλά αυτή την κατάρα. Κινείται, μεγαλώνει και βρυχάται... (Διαβάστε περισσότερα εδώ...)

Ο Σαμαράς το παίζει τσατισμένος μπροστά στις κάμερες. Θύμισε Καταλληλότερο.....

Θύμισε Καταλληλότερο...


Στις 2 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί τους πολιτικούς αρχηγούς στο Μέγαρο Μαξίμου και λίγο αργότερα ανακοινώνει μια σειρά σκληρών μέτρων για τη διάσωση της Οικονομίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς προσφέρει συναίνεση κι εμφανίζεται χαρούμενος στις κάμερες :

Στις 17 Φεβρουαρίου, ο Σαμαράς απαιτεί να συναντήσει τον Παπανδρέου άμεσα, μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης του πρωθυπουργού να προχωρήσει στη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία.

Ο Σαμαράς έχει ήδη προετοιμαστεί να το παίξει σοβαρός κι άκαμπτος. Φροντίζει η κάμερα να τον συλλάβει "αποφασιστικό" :

Λίγα λεπτά μετά , θα αποσύρει τη "συναίνεση" του από τις ....

Φαίνεται ότι ο Γιώργος πρέπει να έχει τη λύση του οικονομικού προβλήματος,

.... εξαιτίας του οποίου η χώρα υφίσταται τον χειρότερο διεθνή διασυρμό της τελευταίας τριακονταετίας ή, εν πάση περιπτώσει, το έχει ήδη υπερβεί.
Διότι, όπως μας ενημερώνει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σήμερα μεταβαίνει στο Λονδίνο, όπου θα μιλήσει στη Διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση, με θέμα: «Στρατηγικές ανάπτυξης μετά την κρίση».
Χωρίς αμφιβολία, αυτό σημαίνει ότι ο Γιώργος, αντιλαμβανόμενος την ουσία του ηγετικού ρόλου του, κοιτάζει μακριά, στο βάθος, πέρα από τις λεπτομέρειες (spreads κ. λπ.), στις οποίες χάνονται οι μικροί. Βρίσκεται λοιπόν ήδη στην εποχή μετά την κρίση και ....

Οι Daltons της ελληνικής οικονομίας......

Στην Ελλάδα όταν δεν θέλεις να κάνεις κάτι, φτιάχνεις μια Επιτροπή κι όταν δεν θέλεις να τιμωρήσεις κάποιον, φτιάχνεις μια Εξεταστική. Για να σιγουρευτούνε ότι δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα, θα το ψάξουν από Νώε και δώθε.
Και στο τέλος, όταν θα έχουν γεμίσει τις τσέπες τους από τις αποζημιώσεις για τις συμμετοχές τους στις Εξεταστικές, θα βγάλουν από ένα πόρισμα το κάθε κόμμα, θα μιλήσουν για ....

Λαϊκισμών Αβραμόπουλου ...συνέχεια.!

Ο Μέγας υπερόπτης και κατά τα άλλα πολύ ...δεξιός "πολιτικάντης" Κύριος Δ. Αβραμόουλος, θυμήθηκε τα ...τεχνάσματα του Σρέντερ.!

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας εκμεταλλεύτηκε μια πλημμύρα στη χώρα του και έσπευσε με γαλότσες στις χειμαζόμενες επαρχίες σε μια αγωνιώδη (και επιτυχημένη) απόπειρα να επανεκλεγεί το 2002. Ο "Νούμερο 2" της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς με σύμφωνη γνώμη αλλά και με έγκριση του Αρχηγού του, πήρε μαζί του μερικούς πανελληνίως άγνωστους βουλευτές και εκπροσώπους της μαραμένης πολιτικής πανίδας του τόπου, όπως είναι οι κκ. Μ. Χαλκίδης, Γ. Κασαπίδης, Δ. Σταμάτης και Αλ. Δεμερτζόπουλος, και πήγε στον Εβρο για να φωτογραφηθεί, προσφέροντας φραστική συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο νομό λόγω ....

Η ψευδαίσθηση γύρω από τη συναίνεση

Η συναίνεση «ναυάγησε» απλά διότι η αξιωματική αντιπολίτευση αποφάσισε να την προσφέρει σε μία κυβέρνηση και σε ένα κόμμα που ουδέποτε θα εκ-τιμούσαν μία τέτοια στάση.

Το ΠαΣοΚ μας έχει συνηθίσει να αποφασίζει και να πράττει μονομερώς όταν κυβερνά, χωρίς να επενδύει σοβαρά στη λογική της πολιτικής συνεννόησης και του δημοκρατικού διαλόγου για κρίσιμα ζητήματα και από την άλλη μεριά, να εγείρει στείρα άρνηση απέναντι στους πάντες και πάνω στα πάντα όταν αντιπολιτεύεται. Για παράδειγμα, στο ζήτημα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, ο κος. Κώστας Σημίτης δε δέχτηκε κανενός είδους συνδιαλλαγή ούτε με την αξιωματική αντιπολίτευση ως πολιτικό και κοινοβουλευτικό συνομιλητή, ούτε και με την Εκκλησία ως θεσμικό παράγοντα. Αλλά και ο κος. Γιώργος Παπανδρέου γύρισε πεισματικά την πλάτη στις απανωτές εκκλήσεις του ....

Επιστρέφει το «θείο βρέφος» του ΠΑΣΟΚ;

Όλα τα είχε το ΠΑΣΟΚ ο Λαλιώτης του έλειπε για να συμπληρώσει την εικόνα των άξιων! Τις τελευταίες ημέρες διακινούνται έντονα φήμες από κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου πως ο πρώην Υπουργός Κ. Λαλιώτης ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ η ηγεσία του οποίου αποφάσισε να του ανοίξει πλέον το δρόμο της επιστροφής! Κάποιοι στην κυβέρνηση πιστεύουν ακράδαντα πως σε αυτή τη δύσκολη φάση που περνά η χώρα και η κυβέρνηση κατ επέκταση ο Κ. Λαλιώτης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί σε ρόλο διαμεσολαβητή μεταξύ κυβέρνησης και συνδικάτων.
espresonews.blogspot

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος δεν είναι η οικονομία αλλά η εγκληματικότητα ...

Μας τρέλαναν τα ΜΜΕ από το πρωί έως το βράδυ με τα θέματα της οικονομίας και την επιτήρηση και τα δήθεν κλαψουρίσματα των δημοσιογράφων που έγιναν πάμπλουτοι τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Εμείς πιστεύουμε ότι αυτή η επιτήρηση είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Ελλάδα αυτή την ώρα της απόλυτης απελπισίας και του κατήφορου.

Ποιος την δημιούργησε?

Οι πολιτικοί βέβαια με πρωτεργάτη τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού που μοίρασε τα οικονομικά πακέτα στους ημετέρους για να φτιάξει το κομματικό κράτος αντί να τα διοχετεύσει σε έργα υποδομής. Την δημιούργησαν οι πολιτικοί όλων των ....

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [19-02-2010]

Στη "Συνέχεια" τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα

Καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει.... δράκο....

Στο μέσο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης των τελευταίων χρόνων η Κυβέρνηση αποφάσισε τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Οικονομία.
Η πρόταση της είναι να διερευνηθούν οι ευθύνες επί Κυβερνήσεως Κ. Καραμανλή.
Ο Σαμαράς λέει ΝΑΙ, αλλά να το ψάξουμε από το καιρό της Κανά. Από το 1981 και μετά δηλαδή.
Ο Γιώργος διαφωνεί. Επέρχεται η ρήξη μεταξύ των δύο φίλων και συμφοιτητών. Ο Αντώνης τραβάει τη χείρα της συναίνεσης που έδωσε στο Γιώργο.
«Η συναίνεση είναι αρετή, δεν είναι αδυναμία. Η κυβέρνηση την εξέλαβε ως αδυναμία. Τώρα θα διαπιστώσει το σφάλμα της» δηλώνει ο Σαμαράς.
"Η κυβέρνηση ζητά την συναίνεση εντός και εκτός Ελλάδος, διότι η ανάταξη της οικονομίας είναι εθνική υπόθεση" δηλώνει μέσω του Πεταλωτή ο Παπανδρέου.
Τσαντισμένος παρουσιάζεται από διαρροές της Ρηγίλλης ο Αντωνάκης, για τη συμπεριφορά του φίλου του αλλά κυρίως για το...

Τα οπισθόφυλλα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [19-02-2010]

Στη "Συνέχεια" τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων

Η ώρα της κολοκυθιάς


Αρκετά με την σοβαρότητα ήρθε η ώρα της κολοκυθιάς. Να αρχίσουμε τον απολογισμό από τα χρόνια του Κωστάκη. Και γιατί να αρχίσουμε από τα χρόνια του Κωστάκη και να μην αρχίσουμε από τα χρόνια του Κώστα (Σημίτη). Και γιατί να αρχίσουμε από τα χρόνια του Κώστα και να μην αρχίσουμε από τα χρόνια του Κωνσταντίνου (Μητσοτάκη). Και γιατί να αρχίσουμε από τα χρόνια του Κωνσταντίνου και να μην αρχίσουμε από τα χρόνια του Ανδρέα; Κάπου εκεί άφησα την αντιπαράθεση χθες το βράδυ. Σήμερα θα έχουν φτάσει στον Παπάγο κι αν δεν διακόψουν για τυρόπιτες το σαββατοκύριακο θα συζητούν αν οι κλέφτες (ή οι αρματολοί;) παρείχαν πρώτοι υπηρεσίες στην ελληνική κοινωνία άνευ αποδείξεων. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είχε την ιδέα της εξεταστικής. Ο ένας μου λέει ο...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [19-02-2010]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...

Βάζουν λεωφορεία για να έχουν κόσμο...

Την Κυριακή πραγματοποιείται η έναρξη των προσυνεδριακών διαδικασιών της Ν.Δ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η οποία θα ανοίξει με ομιλία του προέδρου Αντώνη Σαμαρά. Οι κομματικοί επιτελείς της Ρηγίλλης ανησυχούν για την προσέλευση και μπροστά στο φόβο ο νέος αρχηγός να κινδυνεύει να μιλήσει σε μια άδεια αίθουσα αποφάσισαν να μισθώσουν λεωφορεία από όλη την Ελλάδα προκειμένου να εξασφαλίσουν χειροκροτητές για το νέο πρόεδρο. Τα μεσαία στελέχη από την Περιφέρεια που υποστήριξαν την υποψηφιότητα Σαμαρά δεν αναμένεται να προσέλθουν μαζικά ενώ στους "ντορικούς" ούτε που περνάει από το μυαλό τους να πάνε να κάνουν το χειροκροτητή του Σαμαρά... Συνεπώς
ο φόβος έχει κυριεύσει τους παροικούντες την Ρηγίλλης πως η φιέστα μπορεί να μετατραπεί σε φιάσκο!

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [19-02-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...