Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Λαϊκισμών Αβραμόπουλου ...συνέχεια.!

Ο Μέγας υπερόπτης και κατά τα άλλα πολύ ...δεξιός "πολιτικάντης" Κύριος Δ. Αβραμόουλος, θυμήθηκε τα ...τεχνάσματα του Σρέντερ.!

Ο πρώην καγκελάριος της Γερμανίας εκμεταλλεύτηκε μια πλημμύρα στη χώρα του και έσπευσε με γαλότσες στις χειμαζόμενες επαρχίες σε μια αγωνιώδη (και επιτυχημένη) απόπειρα να επανεκλεγεί το 2002. Ο "Νούμερο 2" της Νέας Δημοκρατίας, προφανώς με σύμφωνη γνώμη αλλά και με έγκριση του Αρχηγού του, πήρε μαζί του μερικούς πανελληνίως άγνωστους βουλευτές και εκπροσώπους της μαραμένης πολιτικής πανίδας του τόπου, όπως είναι οι κκ. Μ. Χαλκίδης, Γ. Κασαπίδης, Δ. Σταμάτης και Αλ. Δεμερτζόπουλος, και πήγε στον Εβρο για να φωτογραφηθεί, προσφέροντας φραστική συμπαράσταση στον δοκιμαζόμενο νομό λόγω ....
..... της υπερχείλισης του ποταμού Εβρου, ενώ δεν παρέλειψε να δείξει και την ...έμπρακτη συμπόνοια του (!) προς τους πληγέντες κατοίκους των περιοχών, "κτυπώντας" τους - κατά την προσφιλή τακτική του - ελφρά στους ώμους, δίκην ...φιλόστοργου πατρός.
Οποία καταισχύνη η επίδειξη ενός προκλητικότατου λαϊκισμού πάνω σε κατεστραμμένους ανθρώπους που τους κτύπησε η συμφορά των φυσικών καταστροφών.!

http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_8276.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :