Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Κυριάκο, μήπως πρέπει ν’ αλλάξεις και το… όνομα..;

Θέμα της ημέρας (!!!) έχει γίνει η τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Τομέα Περιβάλλοντος της «κυβέρνησης-μαϊμού» του Σφουγγαράκη… Φαίνεται πως ο πρόεδρος Αντώνης όντως εννοεί το «σφουγγάρι»… Γέμισε όμως με πίκρα τους σκληροπυρηνικούς αντιμητσοτακικούς οπαδούς του (που βιάστηκαν να χαρούν με την «απομόνωση» της Ντόρας…), αφού είδαν, ότι η Οικογένεια εισέβαλε για τα καλά στη «νέα ΝΔ» και μάλιστα με… original εκπρόσωπο! Γιατί, μην ξεχνάμε, ότι η Ντόρα είναι «Μπακογιάννη»… Ενώ ο Κυριάκος φέρει και το όνομα: Μητσοτάκης! Οι ισορροπίες τρόμου σε ένα κόμμα που δεν ελέγχει κάνουν τον Αντωνάκη να εκτίθεται σε φίλους και εχθρούς… «Ξαναέφερε τους Μητσοτάκηδες μέσα», μονολογούν κάποιοι δυσαρεστημένοι οπαδοί του αρχηγού… Γιατί να τα πικραίνουμε τα παιδιά πάνω που βρίσκονται στο απόγειο του θριάμβου τους; Ρε Κυριάκο, δεν αλλάζεις και τ’ όνομα, για να μη στραπατσάρεις το image του προέδρου; Χάθηκε ο κόσμος να πετάξεις αυτό το… επάρατο «Μητσοτάκης»; Ισότητα έχουμε, μπορείς να χρησιμοποιείς και το επώνυμο της συζύγου σου… Που είναι και ξενικό και θα σου δώσει… διεθνή ακτινοβολία και «πρεστίζ»…

Μαρκόπουλος: Εν γνώσει του Σαμαρά ή "Μπιζιμπόντης";

Κάτι έχει πάθει ο Κώστας Μαρκόπουλος, δεν εξηγείται αλλιώς η επιμονή του να αναφέρεται σε πράγματα και πρόσωπα με τρόπο που τροφοδοτούν την ένταση στη ΝΔ. Προχθές περίπου "απαγόρευσε" στον Κων/νο Μητσοτάκη να μιλάει. Σήμερα, αποδοκιμάζει την άρνηση της Ντόρας να αποδεχτεί τον τομέα Παιδείας -Πολιτισμού που της πρότεινε ο Σαμαράς. Τί ακριβώς κάνει; Είναι σε φάση "μπιζιμποντισμού" και όλα τα σφάζει -όλα τα μαχαιρώνει ή έχει τη σύμφωνη γνώμη του Σαμαρά; Αν ισχύει το πρώτο προλαβαίνουν να τον μαζέψουν διότι όλος ο κόσμος καταλαβαίνει το δεύτερο! Αν, αντίθετα, ισχύει ότι όλα είναι... εν γνώσει του Σαμαρά, θα αποδειχτεί ότι πρόκειται για μεγάλο λάθος! Διαβάστε τη δήλωση Μαρκόπουλου: "Δεν βλέπω τεχνάσματα. Δεν αντιλαμβάνομαι πώς εξυπηρετείται η σύνθεση με την άρνηση της κ. Μπακογιάννη να συμμετέχει. Θεωρώ την απόφαση μια κακή στιγμή. Είναι μονόδρομος η αντικατάσταση του εγώ με το εμείς"!


Και ο Σιούφας double face joker!

Ο Σιούφας το έπαιζε ουδέτερος και δεν λάμβανε θέση υπέρ Ντόρας ή Σαμαρά. Στο παρασκήνιο βέβαια είχε δώσει εντολή στα πρωτοπαλίκαρα της Καρδίτσας να στηρίξουν με πάθος και χωρίς φόβο … Σαμαρά. Στη δε Ντόρα ορκίζονταν ότι την στήριζε χωρίς καμιά αμφιβολία. Τι πραγματικά στήριξε φάνηκε στα αποτελέσματα του χωριού του όπου ψηφίστηκε μαζικά ο Σαμαράς.
Τώρα προσπαθεί και δικαίως να εισέλθει στον στενό πυρήνα του Σαμαρά. Οι «καλές» γλώσσες λένε ότι είναι δεδομένη η νέα του θέση, κάπου μέσα στο επιτελείο του Αντώνη . Έτσι έκανε και όταν έφυγε απ’ το Μητσοτάκη για να πάει στον Έβερτ, και όταν έφυγε απ’ τον Μπουλντόζα για να πάει στον Καραμανλή Β’. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Να δούμε τώρα τι θα τον κάνει ο Σφουγγαράκης, που έχει μεγάλο πονοκέφαλο με όλους αυτούς που τώρα σκίζουν τα ιμάτιά τους για την στήριξη που προσέφεραν στις εσωκομματικές εκλογές!...!

Σφουγγάρι του Σαμαρά, ο …… Μανώλης. Spongo Manolo!


Μην τον βλέπετε που έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο. Έχει άλλες δουλειές να κάνει. Έχει γίνει καλή νοικοκυρά της Ρηγίλλης και καθαρίζει με το σφουγγάρι του Σαμαρά. Πρώτος στόχος είναι να ξεκαθαρίσει μέσα στη Ρηγίλλης ποιος έχει απομείνει πιστός οπαδός της Ντόρας για να τον ….. «σφουγγαρίσει». Spongo Manolo! Έχει ξεκινήσει από χαμηλά και έχει σκοπό να φτάσει μέχρι πολύ ψηλά. Ολόκληρη η ιεραρχία της Ρηγίλλης θα αποτελείται από στελέχη καραμανλικά και της ΠΟΛΑΝ. Οι άσπονδοι φίλοι του Μανώλη θεωρούν ότι «it’ s a pretty shit job, but someone has to do it». Και ο Μανώλο είναι ο ιδανικότερος γι’ αυτή την shit δουλειά!...!


Καταργείται οριστικά το όριο 3%

Στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για τον εκλογικό νόμο είναι και η κατάργηση του 3%, ως όριο για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή. Ο Γ. Παπανδρέου είναι αποφασισμένος να μεταβάλλει τις ισορροπίες στο πολιτικό σκηνικό με την είσοδο και άλλων κομμάτων στη Βουλή. Συμφέρει μάλιστα απόλυτα και τις μελλοντικές συνεργασίες του Πασόκ με μικρότερα κόμματα χωρίς μεγάλο έρεισμα στην κοινωνία που θα δίνουν ταυτόχρονα την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Στα σχέδια του Παπανδρέου βρίσκεται μια μακρά παπανδρεϊκή περίοδος με ένα μικρό διάλλειμα Σαμαρά. Ο συμμαθητής και φίλος Σαμαράς με τον επικίνδυνο εθνικισμό του έτσι και κερδίσει κάποτε εκλογές θα υποστεί γρήγορα συντριβή με μια ισχνή πλειοψηφία που προβλέπεται ότι θα διαθέτει.



Και ο Στέλιος Νικηφοράκης κατά …… Μαρκόπουλου

Ο Στέλιος Νικηφοράκης επιτέθηκε στον αγενή και αλαζόνα «στρατιώτη» του Σαμαρά τονίζοντας ότι είναι λασπολόγος.
Επεσήμανε ότι οι άνθρωποι που στηρίζουν τον Μητσοτάκη ενοχλήθηκαν από την αλαζονεία του, ενώ ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός δεν ασχολείται με χαμηλού επιπέδου «κριτικές»!

Κυριολεκτικά έλιωσε τον Μαρκόπουλο όταν αναφέρθηκε σε ταραξία της Βουλής τη δεκαετία του 50 όταν ο Γ. Παπανδρέου στο βήμα της Βουλής αγόρευε για τον Προϋπολογισμό. Ο Παπανδρέου αδιαφόρησε για τον ταραξία. «Αφού είσαι εσύ, δεν πειράζει».

Ο Νικηφοράκης επέστρεψε το σφουγγάρι στο Σαμαρά λέγοντας να το χρησιμοποιήσει πρώτα στους ανθρώπους του για "να σβήσει όλους αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην παράταξη".

Μπουμπούνα Μαρκόπουλε!


Σκληρή απάντηση Πευκιανάκη στον αυθάδη Μαρκόπουλο


Σε γραπτή ανακοίνωσή του, το πρωί της Παρασκευής, ο διευθυντής του γραφείου τύπου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, Γιάννης Πευκιανάκης αναφέρει:
«Θεωρώ υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη για λογαριασμό του κυρίου Μητσοτάκη διότι πράγματι διέπραξε το βαρύ ατόπημα να μιλήσει για την βαθιά κρίση που αντιμετωπίζει σήμερα η πατρίδα μας χωρίς προηγουμένως να πάρει την άδεια του κυρίου Μαρκόπουλου. Κατά τα λοιπά ο κ, Μαρκόπουλος ούτε πρωτοτύπησε. Το «δεν δικαιούσαι να ομιλείς» στον κύριο Μητσοτάκη το είχε πει πολύ πριν από αυτόν ο αείμνηστος Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας».
Ακολουθεί η παρέμβαση Μητσοτάκη στο δελτίο του Mega:

Ψάχνει να βρει γραφείο ο Καραμανλής.

Δε …. χωρά στο γραφείο που του παραχώρησε η Βουλή. 
Ούτε στην πολυθρόνα του δεν κάθεται άνετα. Στο Μαξίμου ήταν πιο άνετα και ανάλογη άνεση απαιτεί και στη νέα του θέση ως βουλευτής και στρατιώτης του Σαμαρά. Η Βουλή του έδωσε το γραφείο του Έβερτ και μάλιστα ξόδεψε πολλά λεφτά για να ανακαινιστεί στις διαστάσεις του νέου …. ενοίκου. Ο Καραμανλής δεν ικανοποιήθηκε καθόλου. Μια βδομάδα μέσα σε αυτό το γραφείο και πήγε να σκάσει. Δεν θέλει να ξαναπατήσει τα πόδια του στην απομόνωση του τετάρτου ορόφου. Ψάχνει να βρει γραφείο στο Κολωνάκι μακριά από τα σκούρα χρώματα της Βουλής. Να θυμίζει λίγο τα περασμένα μεγαλεία και να βρίσκεται κοντά στα καφέ που τόσο του έλειψαν. Να μπορεί να πεταχτεί για μια μπύρα, να ξεσκάσει.
Όσο για το γραφείο της Βουλής, το κρατά για τις επίσημες συναντήσεις. Για μισάωρα και πολύ του είναι!

Στη γραμμή της ενότητας και ο ….. Κοκκινούλης


Προπομπός της γραμμής της ενότητας είναι και ο ….. Κοκκινούλης. Ο Θανάσης του Αντώνη και του Χρύσανθου…. Υπηρετώντας την ενότητα, «έδιωξε» τη Ντόρα από τη Νέα Δημοκρατία και την έστειλε σε μοναστήρι. Κάπου στο Άγιον Όρος, να μονάσει! Ο Κοκκινούλης και ο Μαρκόπουλος απειλούν το «μητσοτακέικο» και αν η Ντόρα δε φύγει μόνη της να … διαγραφεί. Με την πρώτη ευκαιρία. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν … χάιλ χίτλερ!
Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι οι δύο αυτοί τύποι ενεργούν αυθόρμητα. Η αλαζονεία μπορεί να αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους αλλά ενεργούν με την καθοδήγηση του ηγετικού πυρήνα της Ρηγίλλης που δεν ανέχεται την διαφορετική άποψη και την εσωκομματική δημοκρατία. Από τα χαρακτηριστικά των δύο τύπων μπορείτε να καταλάβετε πως εννοούν τη δημοκρατία οι τύποι που έχουν καταλάβει το νεοκλασικό. Κάθε άποψη θα διογκώνεται και θα θεωρείται επικίνδυνη για την ενότητα. Πάνω από όλα η περιχαράκωση της δεξιάς. Ένα είναι το κόμμα του Κοκκινούλη.

Θεωρούν τη Ντόρα παρελθόν ….!

Οι σκληροί της Ρηγίλλης έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Από δω και πέρα δεν θα υπολογίζουν καθόλου τη Ντόρα. Έδωσαν γραμμή για «ένα ενιαίο κόμμα». Χωρίς τάσεις, στρατόπεδα και ομάδες. Κυρίως χωρίς ομαδάρχες. Ένας εκ των αρχαγγέλων της νέας γραμμής ανέλαβε και ο Μανόλης, που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες υποστήριζε το ακριβώς αντίθετο. «Τη νομιμοποίηση των τάσεων». Μετά τη νίκη του Σαμαρά έγινε και αυτός οπαδός της θεωρίας των στρατευμένων χειροκροτητών που θα προσκυνούν το Μεσσία της Δεξιάς. Τον πρόεδρο Αντώνη. «Την ιστορία τη γράφουν οι νικητές», λένε με νόημα οι μυστικοσύμβουλοι. Για τις επιθέσεις εναντίον των διαφωνούντων και υπέρ της ενότητας, ρόλο θα έχει ο αστείος Μαρκόπουλος, που κουνά το χεράκι σε όποιον αντιστέκεται στη δεξιά και εθνικιστική στροφή που έχει πλέον δρομολογηθεί στο εσωτερικό της "νέας ΝΔ". Πότε άραγε στο παρελθόν ήταν τόσο ένθερμος θιασώτης της ενότητας ο Μαρκόπουλος;
Αυτός ερχόταν κι’ έφευγε. Πως βγαίνει τώρα και καταγγέλλει τα στρατόπεδα;

Ατάκες που σκοτώνουν


από τη Τζούλια Αλεξανδράτου στην Χριστίνα Λαμπίρη:
  • Δεν τους νοιάζει τους γονείς μου για τις σέξι φωτογραφήσεις. Όσο για το σύντροφό μου, αυτός ξέρει που πάει:Πάει στην Τζούλια Αλεξανδράτου. Αν θέλει, ας πάει στη γειτόνισσα να του μαγειρεύει, να του καθαρίζει»!
  • Χώρισα από τον Ψωμόπουλο και είμαι μόνη σαν το λεμόνι. Μου αρέσει που είμαι μόνη μου, τις γιορτές θα τις περάσουμε εγώ κι ο Άγιος Βασίλης.
  • Θα ασχολιόμουν με το τραγούδι αν δεν είχα φωνή; Στα 14 μου τραγουδούσα τραγούδια «μαύρης». Έπιανα νότες που δεν πιάνονται. Μπορεί να μην μπορώ να τραγουδήσω Σελίν Ντιόν, αλλά Βανδή, εύκολα.
  •  

Βούτηξε από τον έβδομο ο νομικός σύμβουλος του Χρυσοχοΐδη ....

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ!
Σύμφωνα με το TVXS, o νομικός σύμβουλος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ.Χρυσοχοΐδη πραγματοποίησε απόπειρα αυτοκτονίας , πηδώντας από τον 7ο όροφο του υπουργείου.
Ο 28χρονος έπεσε πάνω σε δέντρα και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ερυθρού Σταυρού, με ρήξη σπλήνας κι έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο. Πρόκειται για τον Π. Διώτη, γιο του εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη. Ο νεαρός άφησε σημείωμα στο οποίο εξηγούσε πως ο λόγος που τον οδήγησε στο απονενοημένο διάβημα ήταν το γεγονός ότι δεν είχε πάρει το πτυχίο του, όπως ψευδώς είχε πει στους γονείς του.
http://www.tvxs.gr/v28582
Να ευχηθούμε αρχικά καλή ανάρωση στον νεαρό

Πέρα από αυτό, τίθεται σοβαρό ζήτημα για τον κ. Χρυσοχοϊδη για το ότι....

Ράδιο Αρβύλα - Άρχισε επαφές ο Σαμαράς...

Διαρροές για να τελειώνουν με τον Αβραμόπουλο...

Δεν ξέρουμε εάν προσέξατε το σημερινό πρωτοσέλιδο της Καθημερινής; Εμείς πάντως το προσέξαμε, αλλά αφήσαμε τα σχόλια για σήμερα το βράδυ (πατήστε κλικ). Η Καθημερινή ανοίγει ένα τεράστιο θέμα που είναι το πιο χοντρό ίσως σκάνδαλο των τελευταίων μηνών. Ανοίγει το... θέμα με τα εμβόλια που είχε παραγγείλει ο Αβραμόπουλος. Το έχουμε επισημάνει. Ο Σαμαράς θέλει να τον κοντύνει. Ο Αβραμόπουλος ζητά υπερβολικά πράγματα και ο Σαμαράς δυσανασχετεί. Αντιπρόεδρο αποκλείεται να τον κάνει. Και όχι μόνο δεν θα τον κάνει, αλλά εάν συνεχίσει τις πιέσεις θα του τα βγάλει όλα στη φόρα. Θα επανέλθουμε γιατί η υπόθεση έχει πολύ ζουμί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το σύστημα Ρουσόπουλου καταλαμβάνει τη Ρηγίλλης!

Φαίνεται πως η πολιτική στην αρχή, δημοσκοπική στη συνέχεια και εκλογική στο τέλος καταβαράθρωση της Νέας Δημοκρατίας είχε ως αποτέλεσμα (για να μην πούμε και στόχο δηλαδή…) να τα παρατήσει ο κος. Κώστας Καραμανλής και να αποτραβηχτεί σπίτι του από τη μία πλευρά, αλλά και να παραμείνει κραταιό στα πράγματα το επονομαζόμενο σύστημα Ρουσόπουλου από την άλλη.

Δεν το αναφέρουμε αυτό λόγω του αποδεδειγμένου πλέον γεγονότος, ότι οι κκ. Δασκαλάκης, Λειβαδάς, Ζακυνθινός, Χατζηεμμανουήλ, Ανδριανός, Κ. Σταϊκούρας, Ζαγορίτης κ.α. εργάστηκαν μεθοδικά για...

Σκληρές "χυλόπιτες" στο σύστημα Σαμαρά από κορυφαία στελέχη του ΛΑΟΣ!

Η επικοινωνιακή "πατάτα" που λανσαρίστηκε από το σύστημα Σαμαρά στους απελπισμένους από τη βαριά εκλογική ήττα ΝΔκράτες, ότι δήθεν η εκλογή του Αντωνάκη στην ηγεσία του κόμματος θα συντελούσε στο μαζικό "επαναπατρισμό" στελεχών και ψηφοφόρων του ΛΑΟΣ, έχει ήδη σαπίσει μέχρι σημείου... γελοιοποίησης!
Τα διάφορα μπλογκς που παίρνουν "γραμμή" από Λαζαρίδη δέχθηκαν ακόμη μια σκληρή "χυλόπιτα" από οργισμένα στελέχη του Καρατζαφέρη που έκπληκτα είδαν τα ονόματά τους να φιγουράρουν στους όψιμους "προσκυνητές" του Σφουγγαράκη! Τέτοιες ανακρίβειες αναρτήθηκαν στο "taxalia" και στο "Hellas-Orthodoxy", για τους Γιάννη Κουριαννίδη και Άδωνη Γεωργιάδη αντίστοιχα.


Ο Γιάννης Κουριαννίδης, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το ΛΑΟΣ, απέστειλε την εξής οργισμένη διάψευση στο "πρώτο μπλογκ της Θεσσαλονίκης":...

Τη "βγάζουμε" και για το επόμενο δίμηνο...

Σαν σήμερα... 18 Δεκεμβρίου

1642: Ο Ολλανδός εξερευνητής Άμπελ Τάσμαν γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που πατά το πόδι του στη Νέα Ζηλανδία.

1821: 300 Ισπανοί εθελοντές καταφθάνουν στην Ελλάδα για να πολεμήσουν στο πλευρό των εξεγερμένων Ελλήνων.

1901: Το πρώτο βραβείο Νόμπελ απονέμεται στον ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού Ερρίκο Ντινάν.

1916: Τερματίζεται η μάχη του Βερντέν ανάμεσα σε γερμανικά και γαλλικά στρατεύματα. Η μάχη αυτή, η μεγαλύτερη σε διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, κράτησε 10 μήνες και στοίχισε τη ζωή σε 163.000 Γάλλους και 140.000 Γερμανούς.

1923: Με στρατιωτική απόφαση, εξορίζεται ο βασιλιάς της Ελλάδας Γεώργιος Β'.

1970: Το διαζύγιο νομιμοποιείται στην Ιταλία, παρά τη σφοδρή αντίδραση του Βατικανού.

Άσχημα τα πράγματα για τον Φάκτορα...

Από το ΚΑΡΦΩΤΙΚΟ

Άσχημο είναι το μπλέξιμο για τον περιβόητο Φάκτορα και το antinews, καθώς έχει μπει στο στόχαστρο πολλών ανθρώπων και απ' ότι φαίνεται αυτή τη φορά δεν θα την γλιτώσει. Η βεντέτα που έχει ανοίξει με τον εφοπλιστή Μαρινάκη, τον Νίκο Κακαουνάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Ισίδωρο Κούβελο, αλλά και ολόκληρο το περιβάλλον αυτών, θα τον αποτελειώσει από νομικής πλευράς, καθώς οι πολέμιοι που αυτός δημιούργησε είναι αποφασισμένοι για όλα. Ειδικά ο κος Μαρινάκης, εναντίον του οποίου έχει καταφερθεί με προκλητικό τρόπο, σκοπεύει να κινήσει κάθε νομική διαδικασία. Αυτή τη φορά, τον Φάκτορα δεν θα είναι ικανοί να προστατέψουν ούτε ο Γιώργος Μουρούτης του γραφείου τύπου της ΝΔ, ούτε ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ούτε και ο κος Χατζηεμμανουήλ του ΟΠΑΠ.

ΥΓ: Ψάξτε να βρείτε ποιος σας κάρφωσε πάλι! Τελικά υπάρχουν πολλά στόματα ανοιχτά μέσα στο γραφείο του "προέδρου"...και όχι μόνο για να φάνε!

Κωλοτούμπα Σαμαρά για το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Δυστυχώς οι πρώτες κινήσεις του Αντώνη Σαμαρά είναι εξαιρετικά απογοητευτικές:
  • Δέσμευσε ετσιθελικά τη Νέα Δημοκρατία σε θέση για τον εκλογικό νόμο παρά την προεκλογική του δέσμευση η θέση του κόμματος να καθοριστεί από το συνέδριο
  • Αρνήθηκε a priori την πρόταση Καρατζαφέρη για πρόωρες εκλογές. Αν και δεν θα έπρεπε να πάμε σε εκλογές δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το ζήτημα των εκλογών για να αποσπάσει κάποιες ελάχιστες δεσμεύσεις από το ΠΑΣΟΚ, π.χ. πως δεν θα δώσει ιθαγένεια στους μετανάστες χωρίς συναίνεση τουλάχιστον ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
  • Παρά τη δήλωση για το "σφουγγάρι" ανέχεται άτομα σαν τον Κοκκινούλη που ζήτησε να φύγει από την πολιτική η Ντόρα Μπακογιάννη, και τον Μαρκόπουλο που με θράσος θέλει να απαγορεύσει από τον Κώστα Μητσοτάκη να μιλάει.
  • Έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο της εφημερίδας VETO εναντίον της οποίας έχει κατατεθεί αγωγή από την Ντόρα Μπακογιάννη για τη χυδαία προεκλογική της επίθεση
Νέο ατόπημα και υπαναχώρηση σχετικά με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις από τον...

Ο βασικός σχεδιασμός της σαμαρικής Ρηγίλλης για τις δημοτικές εκλογές

Είναι παραπάνω από εμφανές πια. Το σχέδιο που αναπτύσσει η κουστωδία των σαμαρικών μυστικοσυμβούλων είναι η εκπόρθηση και τελικώς η διάλυση του … ΛΑΟΣ. Πιστεύουν ότι έχουν κυριαρχήσει επί του Κέντρου και οι Φιλελεύθεροι πέρασαν για πάντα στη γωνία της ιστορίας. Ήρθε η ώρα της Δεξιάς και στο σχεδιασμό τους υπάρχει χώρος για φιλοβασιλικούς, χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς και καθαρούς δεξιούς του ΛΑΟΣ. Έκανε τόσα χρόνια νε ξεμπλέξει από δαύτους η Νέα Δημοκρατία και τώρα οι σαμαρικοί δημιουργούν χώρο για τον επαναπατρισμό αυτών των τάσεων. Εάν καταφέρουν να επαναπατρίσουν τους οπαδούς του ΛΑΟΣ, στη μεγάλη οικογένεια της δεξιάς ΝΔ, τότε …. θα πάρουν και την πόλη και τα Σκόπια και τα περίχωρα! Εκεί που δεν υπολογίζουν σωστά είναι οι αντιστάσεις του Καρατζαφέρη που αποδεικνύονται ισχυρές και αντιστρόφως ανάλογες αλλά και το σενάριο της απώλειας κεντρώων ψηφοφόρων από τη ΝΔ προς το ΠΑΣΟΚ, απώλειες που αριθμητικά είναι πολύ σπουδαιότερες από τους προερχόμενους εκ του ΛΑΟΣ!...!