Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο «μυστηριώδης» κ. Βαγγέλας Μεϊμαράκης!

Από την «Καθημερινή» της προηγούμενης Κυριακής μάθαμε ότι σε έγγραφο της Αμερικάνικης Πρεσβείας που δημοσιεύτηκε στα WikiLeaks χαρακτηρίζεται ο κ. Μεϊμαράκης …. «μυστηριώδης». Δηλαδή ο συγγραφέας του εγγράφου θεωρεί τον κ. Μεϊμαράκη ανεξήγητο, αινιγματικό, ή ότι δεν μπορεί να κατανοηθεί η δράση του εύκολα.
Σίγουρα ο συγγραφέας έχει υπερεκτιμήσει τον κ. Μεϊμαράκη, γιατί συχνά το 

Οι Μουρούτηδες πήγαν να βάλουν χέρι στον Τράγκα και αυτός τους ξεφώνησε!

Ένα φανατικό φίλο είχαν στα ΜΜΕ. Και αυτός ήταν ο Γιώργος Τράγκας. Τους βοήθησε όσο κανείς άλλος να καταλάβουν τη δύσμοιρη Νέα Δημοκρατία πριν από ενάμισι χρόνο...
Σφοδρός πολέμιος και υβριστής του Μητσοτάκη και της Ντόρας.
Μέχρι πριν από λίγο, μεγάλος υμνητής του

Από αύριο θερινή ώρα



Μία ώρα μπροστά θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών αύριο τα ξημερώματα.
Τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα. Έτσι, στις 3 τα ξημερώματα οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει να μετακινηθούν και να δείχνουν 4 το πρωί.

Ο κομματάρχης της ΝΔ στη Νέα Υόρκη, Πέτρος Γαλάτουλας, «έκοψε» τον Χρ. Παπουτσή από τις εκδηλώσεις της ομογένειας

Στις εκδηλώσεις της ομογένειας στη Νέα Υόρκη, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Στην εκδήλωση μάλιστα στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, μίλησε θερμά για την επέτειο της επανάστασης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της οικονομική κρίσης στην Ελλάδα.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία του από την μεγάλη εορταστική εκδήλωση που 

«Ώρα της Γης, μια παγκόσμια αλυσίδα…»

Για μια ώρα η ελληνική κοινωνία θα συμβάλλει ενεργά στην ολοκληρωμένη προσπάθεια που ξεκίνησε το 2007 από το Σίδνει της Αυστραλίας με τη συμμετοχή 2,2 εκατομμυρίων νοικοκυριών και επιχειρήσεων.
Η Ώρα της Γης έχει ταυτότητα. Σάββατο, 26 Μαρτίου, στις 8:30 το βράδυ, ενωνόμαστε. Κλείνουμε για μια 

Τί τρέχει με τον κομματάρχη της ΝΔ στη Νέα Υόρκη;




Σωρεία καταγγελιών έχουν αναφερθεί εις βάρος του αυτοαποκαλούμενου και κομματάρχη της ΝΔ στη Νέα Υόρκη. Του Πέτρου Γαλάτουλα (φωτογραφία).

Έχει καταγγελθεί για σωρεία σκανδάλων πλαστογραφίες κακοδιοίκηση, ατασθαλίες οικονομικές και η

Η αλήθεια δύο εικόνων…

Αριστερά, είναι οι εικόνες παιδιών που χαμογελούν, παιδιών που ζουν τον αθλητισμό όπως πρέπει. Είναι τα παιδιά που κατέκλυσαν και κατακλύζουν σε κάθε εντός έδρας αγώνα του Θρύλου. 
Δεξιά είναι η αποψινή εικόνα από το Ιβανώφειο. Ο κύριος σοφά πράττει και απομακρύνει το παιδί που παρακολουθεί τα αίσχη που 

Έτοιμη η Νέα ΝΔ για το ατιμνημόνιο no2 με σκηνικό και πάλι το Ζάππειο.

Έπειτα από την ηρωική αντίσταση του Αντώνη στις Βρυξέλλες, όλοι πήραν το μήνυμα. Ο κύβος ερρίφθη οριστικά. Όλα είναι έτοιμα για το σίκουελ της σειράς «Στο Ζάππειο μια μέρα της κρίσεως». Στην πρώτη απόπειρα η σκηνοθεσία απέτυχε και η ταινία δεν πήγε καλά εισπρακτικά. Τα κέρδη κινήθηκαν κάτω του 20% από τα προβλεπόμενα. Γι’ αυτό και απαιτείται η συνέχεια της 

Στάση πληρωμών από τη ΝΔ

Εδώ φαλίρισαν τη χώρα, το δικό τους κόμμα θα άφηναν… Ο λόγος για το κόμμα της Συγγρού, που σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του «Έθνους», χρωστά της Μιχαλούς. Μέχρι και απλήρωτα ενοίκια έχουν , ενώ τα ταμεία είναι άδεια.
Είναι χαρακτηριστικό πως στη ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με

Ένας στρατιώτης του Καντάφι μιλά ......

Συμμαχικό «μπαράζ» κατά των δυνάμεων του Καντάφι

Τρεις ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο στην ανατολική συνοικία Ταζούρα της Τρίπολης, όπου ένα κτίριο του στρατού έχει πιάσει φωτιά.
Οι συμμαχικές δυνάμεις εξαπέλυσαν τουλάχιστον 150 επιδρομές τις

Η πυρηνική ενέργεια και ο Γάϊδαρος !

Ζήτω η 25η Μαρτίου, σύντροφοι!

Γιορτάζουμε σήμερα την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας. Ημέρα διαγγελμάτων και στομφωδών μηνυμάτων. Συμβαδίζουν όμως τα μεγάλα λόγια περί "κρισίμων ημερών", περί "αναγεννήσεως του έθνους", περί "αυταπάρνησης και πατριωτισμού" με τα έργα όσων απαγγέλλουν τους "βερεσέ" αυτούς θούριους;
Η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως δίνει τον "υπέρ πάντων" αγώνα να μειώσει τα