Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ο κομματάρχης της ΝΔ στη Νέα Υόρκη, Πέτρος Γαλάτουλας, «έκοψε» τον Χρ. Παπουτσή από τις εκδηλώσεις της ομογένειας

Στις εκδηλώσεις της ομογένειας στη Νέα Υόρκη, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής. Στην εκδήλωση μάλιστα στο Ελληνικό Γενικό Προξενείο στη Νέα Υόρκη, μίλησε θερμά για την επέτειο της επανάστασης και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την έκβαση της οικονομική κρίσης στην Ελλάδα.
Εντύπωση πάντως προκάλεσε η απουσία του από την μεγάλη εορταστική εκδήλωση που 


διοργάνωσε χθες το βραδύ η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης στην πολιτιστική αίθουσα της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια.
Την έκπληξή της εξέφρασε και η Γενική Πρόξενος της Ελλάδας Αγη Μπαλτά, η οποία επίσης δήλωσε ότι και η ίδια κόπηκε από τις εκδηλώσεις: «μα ούτε και εγώ είμαι σήμερα προσκεκλημένη αλλά θα πάω διότι πρέπει».

Σε σχετική ερώτηση ο υπουργός φανερά ενοχλημένος απάντησε: «Πως να έρθω σε μια εκδήλωση την στιγμή που δεν έχω προσκληθεί; Εσείς πάτε κάπου απρόσκλητος»;

Στην εκδήλωση επίσης ο Πέτρος Γαλάτουλας παραβίασε το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας και αγνόησε επιδεικτικά την Πρόξενο, ενώ έπρεπε λόγω της παρουσίας της, αν και "κομμένη", να κληθεί και να χαιρετήσει τους παρευρισκομένους. 

Γιατί άραγε ο κομματάρχης Γαλάτουλας παραβιάζει τόσο κατάφωρα το πρωτόκολλο; Παίρνει εντολές από τη Συγγρού ή έχει κάψει τις φλάντζες; Με τέτοια συμπεριφορά πάντως έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο στενό κύκλο των αλλοπρόσαλλων υποστηρικτών του σαμαρισμού.

Περισσότερα στο ...... greek american news agency

Δεν υπάρχουν σχόλια :