Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Πέρασαν όλοι εκτός από την ATEbank

Πέρασαν τα τεστ αντοχής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Τραπεζικής Εποπτείας όλες οι ελληνικές τράπεζες εκτός από την ΑΤΕbank. Οι όροι των stress tests ήταν ιδιαίτερα επαχθείς για τις ελληνικές τράπεζες καθώς περιέλαβαν «haircut» των ελληνικών ομολόγων σε ποσοστό 23,1% έναντι μέσου όρου της ευρωζώνης 8,5%, επιβεβαιώνοντας τα χθεσινά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για «αυστηροποίηση» των όρων την τελευταία στιγμή.
Παπακωνσταντίνου: «Εξετάζουμε
όλα τα ενδεχόμενα»

Αγγέλου Χόμπιτ

ΜΙΚΡΟΣΩΜΟΣ και διοπτροφόρος, µε κάπως βαθουλωµένα µάτια κι ερευνητικό βλέµµα, ο Γιάννης Αγγέλου θα µπορούσε άνετα να έχει ένα ρόλο στον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών» – µάλλον ως «Χόµπιτ». Αντ’ αυτού, προτίµησε να είναι το alter ego του Κώστα Καραµανλή.

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ πλάι στον Καραµανλή – ο Αρης ή ο Ρουσόπουλος – τα τελευταία είκοσι χρόνια. Αποδείχθηκαν όµως δορυφόροι που τελικά ακολούθησαν την τροχιά τους ή χάθηκαν στο διάστηµα. Και εν πάση περιπτώσει κανείς δεν .......

Οργή δικαστών και εισαγγελέων για τις επικρίσεις της ΝΔ στην υπόθεση Αγγέλου

Ανεπίτρεπτη παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης και προσπάθεια επηρεασμού της ανεξαρτησίας της καταγγέλλουν οι ενώσεις δικαστών και εισαγγελέων, αντιδρώντας οργισμένα στις επικρίσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη δικονομική μεταχείριση του Γ.Αγγέλου. Δίνεται η εικόνα πως επιχειρείται η εργαλειοποίηση της Δικαιοσύνης για στενούς κομματικούς σκοπούς, τονίζουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι «η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν ........

Οργή Βουλγαράκη για Στυλιανίδη

Οργισμένη η αντίδραση του Βουλγαράκη  εναντίον σκωπτικών δηλώσεων του Στυλιανίδη, τη στιγμή που ο τελευταίος είναι μέλος της Εξεταστικής. Απαράδεκτος ο Στυλιανίδης!
Η δήλωση του Βουλγαράκη έχει ως εξής:" Θέλω να ελπίζω ότι η δήλωση του κ. Στυλιανίδη δεν είναι σε γνώση και πολύ περισσότερο δεν τυγχάνει της εγκρίσεως της ηγεσίας της ΝΔ. Ο κ. Στυλιανίδης είναι μέλος της επιτροπής της Βουλής η οποία έχει δικαστικές εξουσίες και αρμοδιότητες. Ως εκ τούτου είναι Νομικά και Πολιτικά απαράδεκτο να προβαίνει σε δημόσιες πολιτικές κρίσεις και χαρακτηρισμούς αμφισβητώντας έτσι ευθέως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ενός ανθρώπου που κατηγορείται άδικα να υπερασπισθεί το εαυτό του με οποίο τρόπο θεωρεί πρόσφορο."
/ / Βουλγαράκης: Να φύγει από την Προανακριτική ο Στυλιανίδης... / /

«Καρφιά» Παπαθανασίου κατά Αβραμόπουλου για το έλλειμμα

Ο Γιάννης Παπαθανασίου σε ανακοίνωσή του αρνείται κάθε ανάμιξη με την παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων, αλλά παίρνει αποστάσεις από την πολιτική που ακολούθησε ο Δ. Αβραμόπουλος στο υπουργείο Υγείας με τα χρέη των νοσοκομείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη δικογραφία προκύπτει ότι ενώ το δημοσιονομικό έλλειμμα ανερχόταν σε 5,2 δισ. ευρώ, στους αρμόδιους φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλώθηκε ότι ανερχόταν σε 2,8 δισ. ευρώ. Συμμετοχή στην κατασκευή των ..........

"Πουλήστε την Κρήτη για να ξεχρεώσετε"!....!

θέλουν να πουλήσουμε την Κρήτη!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ο Γιώργος Παπανδρέου παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δημόσιο τηλεοπτικό σταθμό PBS, στην εκπομπή Making Sense του Paul Solman.
Ο κ. Solman είναι οικονομολόγος και –όπως δείχνει με τις πράξεις του- κάπως ανθέλλην. Πριν την συνέντευξη με τον πρωθυπουργό, ο Paul Solman είχε παραγγείλει στον Merle Hazard, τραγουδιστή κάντρι μουσικής, να συνθέσει, να εκτελέσει και να φτιάξει video clip με τραγούδι για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Ο καουμπόης Merle Hazard εκτέλεσε την «παραγγελιά» και το video clip γυρίστηκε στον ........

Βουλγαράκης καλεί Σαμαρά για μάρτυρα

Δύο μήνες μετά την απαξιωτική για τον πρώην υπουργό Πολιτισμού δήλωση του προέδρου της Ν.Δ. -δεν απολογούμαι για νοοτροπίες ή συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Ρουσόπουλου ή Βουλγαράκη, είχε πει ο Αντ. Σαμαράς- ο εγκαλούμενος Γ. Βουλγαράκης ζητεί μεταξύ άλλων με επιστολή του στον πρόεδρο της επιτροπής την κλήση ως μάρτυρα και του Αντ. Σαμαρά, υπό την ιδιότητα του πρώην υπουργού Πολιτισμού, δημιουργώντας ζήτημα στη Ρηγίλλης.
Στη Νέα Ρηγίλλης προσπαθούν πάση θυσία να αποφύγουν την εμπλοκή του Αρχηγού Αντώνη στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου. Και μάλιστα ως "υπερασπιστή" του .... Βουλγαράκη, τον οποίο οι μυστικοσύμβουλοι ..... περιφρονούν!....!

Σφίγγει ο κλειός Κώστααα!


Θα αφήσεις αθώο και αρρωστο άνθρωπο να παει φυλακή? Μιλα επιτέλους!
/ / antiitroktiko / /

Στον Αβραμόπουλο σκόνταψε ο Εισαγγελέας για τα παραποιημένα στοιχεία

Έντονη ανησυχία στη Νέα Ρηγίλλης. Αβραμόπουλο δείχνουν τα παραποιημένα στοιχεία!
Πρόσκρουση σε ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Οικονομικών Ι. Παπαθανασίου και Υγείας Δημ. Αβραμόπουλου είδε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και απέστειλε τον φάκελο των παραποιημένων στατιστικών στοιχείων για το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας στη Βουλή.
Στο διαβιβαστικό έγγραφο της Εισαγγελίας δεν γίνεται καμιά ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης. Αναφέρεται όμως ότι .......

Ο απόλυτος διασυρμός του Καραμανλή από τον Αγγέλου!


«Πέντε χρόνια η Ελλάδα είχε ένα Πρωθυπουργό… παρατηρητή…». Στην τραγική αυτή διαπίστωση οδηγεί η ευφάνταστη «απολογία» του ισχυρού άνδρα του Μαξίμου επί Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου. Στην προσπάθειά του να «προστατεύσει» τον Ολετήρα της Ελλάδας από την εκκωφαντική εμπλοκή του στα σκάνδαλα του βρώμικου νεοκαραμανλισμού, ο Γιάννης Αγγέλου περιέγραψε ένα Πρωθυπουργό που… απλώς προήδρευε, αφού δεν ενημερωνόταν ούτε για σοβαρές καταγγελίες περί αξιόποινων πράξεων!!! Όπως και να 'χει το πράγμα, όποια και αν είναι η αλήθεια, ο πρώην καταλληλότερος πρέπει να οδηγηθεί ενώπιον των αρμοδίων αρχών και να δώσει εξηγήσεις για τα πεπραγμένα του. Η ανοχή του λαού έλαβε τέλος! Καμία συγκάλυψη, κανένας συμψηφισμός πρασινογάλαζων σκανδάλων δεν μπορεί να υπερκεράσει την απαίτηση των πολιτών για την πλήρη αλήθεια σε όσα νοσηρά και δυσώδη κατατρύχουν το δημόσιο βίο της χώρας μας τα τελευταία χρόνια.