Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

"Θέλω να θυμάμαι τη μεγάλη Νέα Δημοκρατία του χτες και όχι την μεγάλη ΠΟΛΑΝ του αύριο"


Προς Πρόεδρο ΟΝΝΕΔ: Παπαμιμίκο Αντρέα
Κοινοποίηση: ΝΟΔΕ ΡΟΔΟΠΗΣ
Βλέποντας την μεγάλη φιλελεύθερη και δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας που αγάπησα και αγωνίστηκα να διαλύεται και να πλησιάζει στο τέλος της, δε θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να παραμείνω θεατής.
Οι αξίες, το ήθος και οι αρχές μου δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε ένα κόμμα στο οποίο πλέον ηγείται ένας δήθεν αρχηγός ο οποίος καταστρέφει τους αγώνες μας και τις ιδέες μας. Ένα κόμμα που με απορρίπτει και με κάνει να .....

"Με ενοχλεί η επιστροφή της νέας ΝΔ στην παραπολιτική καμαρίλα"

36 χρόνια παλεύω με τη σημαία της ΝΔ, σε αγώνες διαρκείς με αγωνία διαρκείας. Είναι 36 χρόνια πίστης και αφοσίωσης στις αξίες, στις ιδέες και στα ιδανικά του κόμματος, που ίδρυσε ο αείμνηστος ηγέτης Κωνσταντίνος Καραμανλής. 36 χρόνια στις επάλξεις του κόμματος πάντοτε αιρετή, (στα συνδικαλιστικά όργανα, σε κοινωνικούς φορείς, στην τοπική αυτοδιοίκηση, στον κομματικό μηχανισμό), και ποτέ διορισμένη. 36 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς και θυσίας για ένα καλύτερο αύριο, πρώτα απ όλα συλλογικό και ύστερα ατομικό, πάνω απ όλα για την πατρίδα και ύστερα για εμάς, για μένα, για όλους, με .....

"Παραιτούμε και είμαι σίγουρος, ότι σύντομα όλα τα δυναμικά στελέχη της παράταξης θα αγωνιστούμε για τις αρχές που αρμόζουν σε ελεύθερους πολίτες "

Μετά από μια πορεία 32 χρόνων με τη Νέα Δημοκρατία, η οποία ξεκίνησε με τις αφισοκολλήσεις στην ΟΝΝΕΔ στα πέτρινα χρόνια εντός, αλλά και εκτός Κρήτης, γιατί λόγω της πολιτικής μου ιδεολογίας βρέθηκα εκτός Κρήτης από τα τέλη του 1981 έως το 1985, όταν οι εποχές ήταν δύσκολες, εποχές πεζοδρομίου και όχι σαλονιού.

Με τις συνεχείς εκλογές μου στη ΝΟΔΕ Χανίων πάνω από 20 χρόνια. Με την έντονη παρουσία μου στον συνδικαλισμό με τη ΔΑΚΕ. Με τη συμμετοχή μου σε όλα τα συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας με πολλές αναμνήσεις ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες παίρνω την απόφαση να αποχωρίσω από τη Νέα Δημοκρατία του ......

Διεθνής κατακραυγή του Ισραήλ

Demo protest in Istanbul - TurkeyDutch protesters shout anti-Israel slogans during a demonstration in The HagueA pro-Palestinian protestor walks under an oversized flag as people demonstrate near on the Champs Elysees the Israeli embassy in Paris
An Israeli Arab youth is detained by police during minor clashes in Umm al-FahmDemonstrators listen to speeches during an anti-Israel protest in downtown StockholmDemonstrators wave Palestinian flags during an anti-Israel protest in downtown Stockholm

Και το Καραμανλέικο τα έχει πάρει με τον Χρύσανθο.

Οι υπασπιστές του Καραμανλή θεωρούν τον Λαζαρίδη ως κύριο υπεύθυνο για την στροφή Σαμαρά σε θέματα κάλυψης της Καραμανλικής πενταετίας. Τους προβληματίζει έντονα η επιρροή που ασκεί ο Λαζαρίδης στον Αρχηγό! Κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή ο Σαμαράς προήλθε από παρθενογένεση; Είναι ο «αναμάρτητος»; Μέχρι και ο Μολυβιάτης λέει ότι «το παιδί δεν κάνει για τη δουλειά»! Άσε το τι ακούγεται στις συσκέψεις που γίνονται στο γραφείο του Καραμανλή! Μάλιστα τελευταία ο Καραμανλής βλέπει πολύ κόσμο. Από τον Αντώναρο μέχρι το Σουφλιά και από τον Ρουσόπουλο μέχρι τον Άρη. Όλοι τους προβληματισμένοι με την κατρακύλα του κόμματος!

Χαμός στη ΝΔ με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη

Κόκκινο πανί για πολλά ιστορικά στελέχη της ΝΔ ο Χρύσανθος. Έχουν καταλάβει πλέον το πλέγμα των ιδεών του και οι γνήσιοι Νεοδημοκράτες ανησυχούν ιδιαίτερα. «Με τέτοιες απόψεις όχι κυβέρνηση δεν βλέπουμε, αλλά και θα μας πάρει και θα μας σηκώσει». Επίσης ξέρουν πολύ καλά ότι ο Χρύσανθος είναι το μόνο άτομο που πραγματικά εμπιστεύεται ο Αρχηγός. Όποιος θέλει να κατοχυρώσει τη θέση του στη σημερινή Μεγάλη Πολιτική Άνοιξη πρέπει πρώτα να τα βρει με τις ακραίες απόψεις του Λαζαρίδη, διαφορετικά υποχρεώνεται σε απομόνωση και κερδίζει μια θέση στους «απλούς στρατιώτες» της παράταξης, για να χειροκροτεί το Λαζαρίδη. Το μεγάλο αφεντικό! Το alter ego του Αρχηγού. Τον «αντ’ αυτού»! Τον άνθρωπο που κατευθύνει τα πάντα στη Νέα Ρηγίλλης. Ένα πολύ στενό επιτελείο συμβούλων αποφασίζει για όλα. Και οι «αποφάσεις» αποτελούν απαράβατο κανόνα, αν και τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε σύγκρουση με την έως τώρα ιδεολογία της πρώην «Μεγάλης Κεντροδεξιάς Φιλελεύθερης Παράταξης».

Και ο Δένδιας βλέπει … εχθρικά ΜΜΕ που πολεμούν τον Αρχηγό

Μετά τον Μανόλη και ο Δένδιας βλέπει τα εχθρικά προς τον Αντώνη ΜΜΕ. Κάτι δεν πάει καλά με δαύτους! Τι ακριβώς θέλουν να κάνουν τα ΜΜΕ για τον Αντώνη δεν μας εξηγούν. Τόσος σταλινισμός εκεί μέσα, μάλλον θα προτιμούσαν να του κάνουν όλη μέρα ευχέλαια! Και στα διαλείμματα να του κάνουν τραπέζι οι εκδότες, ένας ένας χωριστά, για να τρώνε καλά! Εφόσον δεν τον υμνολογούν καθημερινά, τότε του κάνουν πόλεμο οι εκδότες! Τώρα γιατί ακριβώς βρίσκονται εν εξελίξει διάφορες επαφές και γεύματα του Μεγάλου Ηγέτη με διάφορους εκδότες, δεν ξέρουμε πως εξηγείται. Μάλλον ο Αντώνης θέλει να ξέρει από πρώτο χέρει ποιοι τον κυνηγάνε όταν δεν τρώνε μαζί του.

Ο Ευριπίδης για πρωθυπουργός. … Έλεος!

Το διαβάσαμε στο «Καρφί» και μας άρεσε! Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης πάει λέει για Πρόεδρος της ΝΔ! Είναι δυνατόν; Να προβάρει Πρωθυπουργικό κουστούμι; Όλα τάχε η Μαργιορή! Θα ξεσηκωθούν οι Καραμανλικοί και θα πετάξουν τον Αντώνη, έξω απ’ τη Ρηγίλλης! Προσπαθεί να πάρει λέει με το μέρος του μεγαλοστελέχη, τον Καραμανλή και τον Μολυβιάτη! Τι άλλο θέλει; Που πας καημένε ξυπόλητος στ’ αγκάθια; Εκτός όλων των άλλων είναι λέει και άφθαρτος. Τελικά όλοι άφθαρτοι θα βγούν. Εδώ μέχρι και τον Μεγάλο Ηγέτη Αντώνη … άφθαρτο, άσπιλο, αμόλυντο και πιτσιρικά μας τον παρουσιάζουν, ενώ έχει ρίξει κυβερνήσεις και είναι πλέον εξήντα ετών και βουτυρομπεμπές. Με κάποια διαλείμματα κατάθλιψης και … «ερημιάς»! Αλλά να δούμε και τον Ευριπίδη, πρωθυπουργό, σίγουρα δεν είναι κάτι που θα το περιμέναμε!

Πού τα βρίσκει τα λεφτά ο Αρχηγαντώνης και στέλνει κάθε τρεις και λίγο, χιλιάδες επιστολές;

Ξέρουμε την εμμονή των στελεχών της Μεγάλης Πολιτικής άνοιξης στους 800.000 φίλους και μέλη που ψήφισαν τον Αντώνη. Ξέρουν βέβαια ότι το νούμερο είναι απατηλό και ανύπαρκτο, αλλά αυτοί επιμένουν, αν και το πιο πιθανό είναι ότι για Πρόεδρο το Νοέμβρη, ψήφισαν περίπου 400.000! Πάντως σε όσους ψήφισαν έχει στείλει τρεις φορές ο Μεγάλος Αρχηγός επιστολές και ευχές.
Απορία:πού τα βρίσκει τα λεφτά η ΝΔ και στέλνει τόσες χιλιάδες επιστολές στους φίλους και τα μέλη. Εκτός του ότι είναι πεταμένα λεφτά, γιατί πολλοί εξ’ αυτών ήταν και είναι μέλη του ΠΑΣΟΚ, υπάρχουν μέσα και οι Ντορικοί που πετάνε τις επιστολές στα σκουπίδια. Πολλοί δεν τις αγγίζουν καν! Η απορία πάντως παραμένει!
Ποιός πληρώνει το βαρκάρη μια και το ταμείο είναι πράγματι μείον;

Ερώτηση!

Ποιο μεγαλοστέλεχος της ΝΔ αποκαλούν «φιλικά» …. «ταρίφα»;
Μάλιστα τον λένε έτσι άλλα στελέχη της ΝΔ ….

Αλήθεια με το online σύστημα τι έγινε στις χθεσινές εκλογές της ΝΔ;

Αποτελεί απορία, γιατί ενώ περίμεναν να ψηφίσουν 350.000 άτομα δεν χρησιμοποίησαν το περίφημο online σύστημα της Ρηγίλλης; Αυτό που δούλεψε τέλεια επί εσωκομματικών του Νοεμβρίου. Και έβγαλε ότι ψήφισαν τον Αντώνη …. 800.000 άτομα! Τόσους ήθελαν για να ξεπεράσουν τους 300.000 ψήφους της Ντόρας. Ο Αγγελάκας ξέρει! Γιατί άραγε δεν το έβγαλαν ξανά στην πιάτσα; Τόσο καλά τα πήγε το Νοέμβρη! Τώρα μάλλον η δουλειά έγινε χωρίς το σύστημα. Χρειάζονταν μόνο ο Αγγελάκας!

Και ο Μιχαλολιάκος τα έχει με τον Αβραμόπουλο!

Του έχει κάτσει ο πρώτος αριθμός του Αβραμό στη Νέα Δημοκρατία. Μέχρι και ο γραφικός Μιχαλολιάκος τα έχει μαζί του. Το Μιχαλολιάκο τον έχουν στη μπούκα του κανονιού, ο Λαζαρίδης και οι συν αυτώ, λόγω της αναταραχής που έχει προκαλέσει στα Δημοτικά του Λιμανιού, αλλά και λόγω της μεγάλης αποχής στις χθεσινές εκλογές. Κα ο Μιχαλολιάκος για να δηλώσει πίστη και υποταγή βρήκε τον Αβραμό. Διαδίδει ότι «ζητάει πολλά και στενοχωρεί τον Πρόεδρο». Και έχει πέσει σύρμα. Είναι να μην στενοχωρηθεί ο Πρόεδρος! Αρχίζει και κοιτάει το ταβάνι και μόνο ο Λαζαρίδης ξέρει να τον κάμει καλά! Τι έχουν πάθει στη Νέα Ρηγίλλης! να προσέχουν να μη στενοχωρηθεί ο Πρόεδρος. Πάντως είναι μαύρο το χάλι όποιου κάνει τον Πρόεδρο να «κοιτάζει το ταβάνι»!

Απάντηση της Ντόρας στις αήθης επιθέσεις που δέχεται από το νεοδεξιό Τύπο

Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με τα δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγονται σε διάφορα blogs και αναφέρονται στην στάση της ως Υπουργού Εξωτερικών για το θέμα της χρηματοδότησης από την ΥΔΑΣ του ΥΠΕΞ της αμυντικής συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, εξέδωσε την ακόλουθη απάντηση:

«Παρακολουθώ εδώ και μήνες την αήθη επίθεση που δέχομαι από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, όπως είναι το «Έθνος» και ο «Ελεύθερος Τύπος», τα οποία δεν διστάζουν να παραποιήσουν δεδομένα και γεγονότα και να χρησιμοποιήσουν για τις επιθέσεις και τις σκοπιμότητες τους και μείζονα εθνικά θέματα.
Υπάρχουν πολλά πεδία αντιπαράθεσης και κριτικής που αφορούν τη δράση μου στην εσωτερική πολιτική. Μπορούν τα κρίσιμα εθνικά θέματα να μείνουν έξω από αυτή την μικροπολιτική λογική.
Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα του «Έθνους της Κυριακής» και τη σημερινή αναπαραγωγή του από τον «Ελεύθερο Τύπο», για δήθεν απόφαση μου να...

Η Φιλελεύθερη Κρήτη ξεκίνησε την αποκαθήλωση του νεοδεξιού σαμαρισμού (video)

Όπως ήδη κατ' αποκλειστικότητα δημοσιεύσαμε, στις χθεσινές εσωκομματικές εκλογές της ΝΝΔ προσήλθαν 194.769 από τα 900.000 εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος! Δηλαδή, συμμετοχή της τάξης του 21%. (όσο και ο... ΦΠΑ!!!)... Παρά ταύτα, τα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης είχαν ήδη δημιουργήσει «κλίμα» με διαδόσεις και διαρροές για… 330.000-350.000 ψήφους. Τελικά, σήμερα κατέληξαν στις... 352.748!!! Όχι ότι και αυτό είναι ικανοποιητικό, για τη σημασία που είχε προσδώσει προσωπικά ο Αντώνης Σαμαράς στη χθεσινή διαδικασία «ανοίγματος στην κοινωνία»… Η κοινωνία έστρεψε περιφρονητικά την πλάτη της στη ΝΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά προσωπικά! Αυτό το συγκάλυψαν όπως-όπως στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Δεν μπόρεσαν όμως να πράξουν το ίδιο στην Κρήτη, όπου η Νεοδεξιά παρέα της Ρηγίλλης κυριολεκτικά… εξαφανίστηκε! Δεν ξεπέρασε κατά μέσο όρο και στους 4 νομούς το 9%!

Δείτε το παρακάτω βίντεο και θα καταλάβετε… (σημειωτέον, ότι το MEGA αναπαρήγαγε την προπαγάνδα της Ρηγίλλης για δήθεν 330.000 ψηφοφόρους, συνεπώς δεν τίθεται ζήτημα «υπονόμευσης» της ΝΝΔ…)

Αποκλειστικό! Τα πραγματικά αποτελέσματα των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας

Το periothiko έχει στα χέρια του τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αποτελέσματα των εκλογών στις ΝΟΔΕ της ΝΔ. Στην πρώτη στήλη η ΝΟΔΕ, στην δεύτερη οι ψηφίσαντες, στην τρίτη, τα μέλη της ΝΟΔΕ κα στην τέταρτη ο εκλεγμένος Πρόεδρος. Τα αποτελέσματα έφτασαν στα χέρια μας από την Ε.Π. με προσβάσεις στα οργανωτικά του κόμματος!

Α1
2.500
10.500
ΡΟΚΚΑΣ Μ.
Α2
3.200
18.000
ΚΑΙΣΑΡΗΣ Ν.
Α3
2.600
8.670
ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
Α4
1.980
11.008
ΒΛΑΧΟΣ Γ.
Β1
4.100
22.000
ΧΑΤΖΗΣ Δ.
Β2
5.800
31.000

ΚΟΚΚΩΣΗΣ
Β3
3.163
13.752
ΣΥΡΜΑΝΟΓΛΟΥ
Β4
4.800
14.900
Β5
2.100
7.100
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
Β6
1.800
11.200
ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ
Β7
1.850
6.700
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  ΘΩΜΑΣ
Β8
2.800
7.555
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.
Υ1
2.230
24.000
ΓΑΚΗΣ
Υ2
2.100
11.900
ΧΑΣΚΟΣ
Υ3
2.950
7.800
ΗΛΙΑΣ Γ.
Π1
3.500
16.000
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΟΣ
Π2
3.300
14.500
ΓΕΩΡΓΑΤΖΕΛΗ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
2.476
11.011
ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ
ΑΧΑΪΑ
5.724
17.000
ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
ΗΛΕΙΑ
2.500
11.500
Β΄ΓΥΡΟΣ
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
6.800
33.729
ΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
ΛΑΚΩΝΙΑ
3.200
10.300
Τ. ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ
ΑΡΚΑΔΙΑ
1.646
8.040
ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΑΡΓΟΛΙΔΑ
3.850
10.230
ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡ-
ΝΑΝΙΑ
4.350
17.000
ΣΥΡΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΦΩΚΙΔΑ
1.480
3.582
ΚΑΠΟΥΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
382
2.750
ΧΡΥΣΙΚΟΣ Δ.
ΦΘΙΩΤΙΔΑ
4.082
14.533
ΑΡΓΥΡΗ ΒΙΒΙΑΝ
ΕΥΒΟΙΑ
2.500
13.000
ΔΕΡΜΕΡΤΖΗ
ΒΟΙΩΤΙΑ
2.340
7.586
ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΛΑΡΙΣΑ
6.200
23.000
Β ΓΥΡΟΣ
ΤΡΙΚΑΛΑ
4.040
11.800
ΜΟΥΖΑΚΙΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
3.500
12.000
ΤΣΑΚΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
4.300
18.500
ΚΟΛΙΝΤΙΝΗ
ΚΥΚΛΑΔΕΣ
1.980
6.100
ΝΙΚΟΛΙΑΣ
ΛΕΣΒΟΣ
1.800
5.934
ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
ΧΙΟΣ
609
2.992
ΑΤΣΑΛΗΣ Β.
ΣΑΜΟΣ
800
2.000
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
3.430
9.800
Β ΓΥΡΟΣ
ΧΑΝΙΑ
1.198
16.653
ΑΛΙΦΙΕΡΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
1.600
15.168
ΡΟΚΑΔΑΚΗΣ Γ.
ΡΕΘΥΜΝΟ
2.303
8.567
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
ΛΑΣΗΘΙ
1.291
6.800
ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
3.713
12.500
ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΑΡΤΑ
1.400
7.500
ΝΑΝΟΣ
ΠΡΕΒΕΖΑ
2.500
5.969
ΚΟΥΤΣΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ
1.115
4.853
ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΛΚΗΣ
ΚΕΡΚΥΡΑ
1.800
5.640
ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑ
755
1.980
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
783
3.000
Γ.ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
1.000
2.500
ΛΟΥΚΕΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ
1.800
5.915
Β ΓΥΡΟΣ
ΦΛΩΡΙΝΑ
1.610
5.030
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΡΕΒΕΝΑ
590
3.460
ΚΟΖΑΝΗ
3.400
13.143
ΔΙΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΗΜΑΘΙΑ
2.648
11.168
ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
ΠΕΛΛΑ
3.500
12.939
ΑΡΓΥΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΠΙΕΡΙΑ
4.080
13.534
ΓΙΑΛΕΝΙΑΣ ΜΟΣΧΟΣ (ΠΟΛΑΝ)
ΚΙΛΚΙΣ
2.800
10.500
ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
3.610
9.437
ΤΣΟΥΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΕΡΡΕΣ
6.232
21.486
Β ΓΥΡΟΣ
ΔΡΑΜΑ
1.806
8.000
Β ΓΥΡΟΣ
ΚΑΒΑΛΑ
2.723
11.000
Β ΓΥΡΟΣ
ΞΑΝΘΗ
1.500
6.208
ΙΑΚΩΒΙΔΟΥ ΣΟΥΛΑ
ΡΟΔΟΠΗ
999
6.035
ΝΑΛΠΑΝΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΕΒΡΟΣ
4.001
13.500
ΣΤΑΥΡΑΚΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
Α' ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
12.300
44.696
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ - ΤΑΣΟΥΛΗΣ - ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ Β΄ΓΥΡΟΣ
Β' ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
2.950
26.316
ΛΑΖΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΣΥΝΟΛΟ
194.769