Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Βαθύ ΠΑΣΟΚ καλεί νέο ΠΑΣΟΚ .....

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ καλεί έντρομο το νέο ΠΑΣΟΚ. Παιδιά που πάτε; Ο κόσμος βράζει. Βάζετε χέρι στην τσέπη του εργάτη και του αγρότη. Δεν γίνονται αυτά από κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ. Τέτοια και άλλα «διασκεδαστικά» μηνύματα φτάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου με αποστολείς αρχισυνδικαλιστές, εργατοπατέρες και μεγαλογραμματείς .
Το Μαξίμου απαντά ότι έτσι είναι και έρχονται χειρότερα. Οι απεργίες να μην υποδαυλίζουν μίση και πάθη αλλά μόνο να εκτονώνουν την άσχημη κατάσταση. Ξέρετε ποιο σύνθημα επιστρατεύτηκε για να πείσει τους επικεφαλείς των διάφορων σωματείων που στέλνουν τα άσχημα κοινωνικά μηνύματα στο Μέγαρο; «Αγαπάς το ΠΑΣΟΚ; Απόδειξη!» Οι καταστάσεις είναι κρίσιμες και ακόμα δεν είδατε τα χειρότερα! Το σύνθημα που προτείνεται να χρησιμοποιούν οι διάφοροι μεγαλοπαράγοντες του ΠΑΣΟΚ στις επαφές τους με μικρότερα στελέχη είναι «Τώρα, οι Βρυξέλλες αποφασίζουν πια για μας»
Αρκούν άραγε κάποιες εκφράσεις για να σταματήσει η κοινωνική οργή που έρχεται; Αρκούν οι μεσολαβήσεις κάποιων βολεμένων και καλοπληρωμένων συνδικαλιστών για να σταματήσει η έκρηξη που πλησιάζει;

Τέρμα οι συζητήσεις για την εκλογική συντριβή της ΝΔ ....

Ανένδοτος ο υπαρχηγός Δημήτρης. Ο γνωστός και ως "νούμερο 2". 
Τα αίτια για την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται να συζητηθούν. Δεν συμφέρει τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην καταλληλότερο του κόμματος και της χώρας. Πως θα ξαναβγεί μεθαύριο να ζητά αρχηγίες ο πρώην;
Φαντάζεστε π.χ. τον Καραμανλή υπουργό Παιδείας (είναι το σημαντικότερο υπουργείο του αρχηγού!) σε κυβέρνηση Σαμαρά; Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του!
Ο πρώην ζήτησε να κλείσει ο κύκλος των χαμένων ετών και των παλαιών ευθυνών. Και έτσι θα γίνει μια και ο αρχηγός είναι δέσμιος της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών της βαθιάς δεξιάς και της πρόσφατης νεοκαραμανλικής περιόδου.
Αυτοκριτικές και εσωστρέφειες τέλος. Ο υπαρχηγός Δημήτρης ανέλαβε την σχετική αρμοδιότητα για να διαφωτίσει κάθε ενδιαφερόμενο που γυρίζει στο «μακρινό» παρελθόν. Τέρμα οι συζητήσεις για τη συντριβή και πάμε για «Νέο Ξεκίνημα» και νέα «Νέα Δημοκρατία» χωρίς να ασχολούμαστε με παρελθούσες αποτυχίες και συντριβές. Αυτά τελείωσαν. Πάμε μπροστά με νέα ελπίδα.Για την συντριβή ευθύνονται κάποιοι όπως ο Αλογοσκούφης, ο Δούκας, η Ντόρα κ.ά. που δεν ταιριάζουν στο νέο σύστημα Σαμαρά. Δεν ευθύνεται επουδενί ο πρώην πρόεδρος και οι άνθρωποί του ...!....!...

Όλοι αυτοί οι υπερπατριώτες που προτείνουν μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων …

 
ξέρουν ότι …

έτσι και οι Γερμανοί, μας κηρύξουν τουριστικό μποϊκοτάζ, τότε θα πεινάσουμε πραγματικά;

Το τελευταίο οικονομικό προπύργιο της Ελλάδας είναι ο τουρισμός. Πρέπει να προσέχουμε και να σεβόμαστε τους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτό τον τομέα.
Έτσι και δεν έρθουν οι Γερμανοί φέτος την κάτσαμε!
Γι’ αυτό παιδάκια ….. ήρεμα! Μην παραφέρεστε. Ακόμα θυμούνται κάποιοι το μποϊκοτάζ που κάναμε στην Ολλανδία και δημιουργήθηκε μεγάλο πρόβλημα και στον τουρισμό από τη χώρα αυτή.

Στιγμιότυπα από τη σημερινή επίδειξη μόδας του Giorgio Armani

Giorgio Armani Milan Fashion Week Autumn/Winter 2010 show

Ξέρετε ότι ο Γιώργος πάει για πρόεδρος ΗΠΑ?

Με αφορμή την αιφνιδιαστική και "ύποπτη" πρόσκληση Ομπάμα προς Παπανδρέου σας αποκαλύπτουμε ότι το κρυφό όνειρο του Γιώργου είναι να κυβερνήσει την χώρα στην οποία γεννήθηκε! Τις ΗΠΑ.

O Γιώργος πάει Λευκό Οίκο, όπου κανονικά η θέση του ήταν να είναι οικοδεσπότης και όχι περαστικός.
Το ξέρατε ότι θεωρητικά έχει το δικαίωμα να είναι υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ;

Επειδή εκεί γεννήθηκε, έχει και διαβατήριο. Για να μπορεί ανά πάσα στιγμή να την κάμει και να πα να κατσικωθεί στο White House.
Στην πραγματικότητα εδώ ο Γιωργάκης κάνει το αγροτικό του.
Στις ΗΠΑ πάει για το Master.
Καημένα Αμερικανά...!...!...

Η εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους Russia 88 του Pavel Bardin

Η εντυπωσιακή ταινία μικρού μήκους Russia 88 του Pavel Bardin. Στον ρόλο του Shtyk ο Fyodorov.Εδώ μερικά στιγμιότυπα από την ταινία

Ο Πάνος είναι πανίσχυρος


Αυτό το μήνυμα στέλνει προς όλες τις κατευθύνσεις ο κόκκινος Πάνος. Πήγε να αμφισβητηθεί την προηγούμενη βδομάδα από στελέχη που διαγκωνίζονται να κατακτήσουν μια θέση στο πλευρό του προέδρου.
Τον κατηγόρησαν ότι δίνει άσχημη εικόνα στη νέα ΝΔ, η μανία του να κάνει δηλώσεις με το παραμικρό. Χωρίς λόγο και αιτία πολλές φορές.
Η απάντηση ήταν νέο ρεκόρ δηλώσεων. Νέα επίδειξη δύναμης. Και νέες διαρροές για πλήρη στήριξη από τον πρόεδρο.
Ο "κόκκινος" Πάνος βλέπετε έχει θητεύσει σε αριστερές παρατάξεις. Εξού και ο συγκεντρωτισμός. Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα. Σε χαρακτηρίζουν για πάντα.

Οι Κορεάτες γιόρτασαν σήμερα την «πρώτη» τους πανσέληνο

Με φωτιές και χορούς σε ολόκληρη τη χώρα.
Η γιορτή λέγεται 'Jwibulnoli'. Οι φωτογραφίες προέρχονται από τις σημερινές γιορτές για την πρώτη πανσέληνο του κορεάτικου έτους, στον ποταμό Han.
Οι γιορτές αυτές είναι τμήμα της εορταστικής περιόδου που λέγεται 'Daeboreum'. Όπου εορτάζεται η πρώτη πανσέληνος του έτους του φεγγαριού.

Είναι να μην ανοίξει το στόμα του ο Ψωμιάδης

Πολύ εκνευρισμένος με τη νέα Ρηγίλλης είναι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και ιδίως με τον Γκιουλέκα. Ο οποίος διαδίδει ότι έχει εξασφαλίσει οριστικά και αμετάκλητα το χρίσμα για το Δήμο Θεσσαλονίκης.
Χρίσμα που επιδιώκει και ο Παναγιώτης. Οι άνθρωποι του γραμματέα Προγράμματος της ΝΔ δεν κρύβουν πλέον τις διαθέσεις τους και οι διερευνητικές επαφές έχουν ξεφύγει από τον στενό κύκλο των συνεργατών του και φίλων του.
Ο Πανίκας απειλεί ότι θα ανοίξει το στόμα του και δεν θα αφήσει πέτρα για πέτρα. Ούτε ο Ιορδάνης δεν θα τους ξεπλένει. Και είναι να μην ανοίξει το στόμα του ο Πανίκας. Και μόνο από το πρωινό του Αυτιά μπορεί να ξαποστείλει τον αλαζόνα Γκιουλέκα από κει πού ρθε.

3D Illusion στο κέντρο του Λονδίνου

Το συγκεκριμένο illusion ζωγράφισε


ο Edgar Muller


σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.


Παρακολουθείστε παρακάτω τα βήματα ...


Είναι πολύ εντυπωσιακό.


Πολύ αστείο. Η Rihanna μαθαίνει χορό στον Alan Carr [Video]

Το φαγητό μου παρακαλώ!

Για να πίνουμε κρασί χωρίς πονοκέφαλο

Ενώ οι Ευρωπαίοι προτιμούν το εμφιαλωμένο, οι Ελληνες συνεχίζουν να καταναλώνουν χύμα άγνωστης ταυτότητας
«Χύμα ή εμφιαλωμένο;». Το ερώτημα βασανίζει τους λάτρεις του κρασιού. Συνήθως βέβαια μετά την... κρασοκατάνυξη, όταν δηλαδή σε αρκετές περιπτώσεις συνειδητοποιούν τη λάθος επιλογή του προηγούμενου βραδιού, με ισχυρό πονοκέφαλο, ενίοτε και στομαχόπονο. Τα τελευταία χρόνια οι μεγάλες οινοπαραγωγικές εταιρείες προχώρησαν στην εμφιάλωση, ή σωστότερα συσκευασία, κρασιού το οποίο διαθέτουν στην αγορά ή στις ταβέρνες. Σταδιακά αντικαταστάθηκε έτσι η κατανάλωση του λεγόμενου «χύμα» κρασιού στις ταβέρνες της Αθήνας, κυρίως, και της περιφέρειας. Παραμένουν ακόμη όμως εκείνοι οι εραστές της παρασκευής του «χύμα» κρασιού, κυρίως ιδιοκτήτες παλαιών «καπηλειών» που επιμένουν με μεράκι και σεβασμό στους κανόνες να προσφέρουν το δικό τους κρασί. Ενα... ιδιότυπο debate για το χύμα και το συσκευασμένο κρασί ίσως λύσει τις απορίες.

Χύμα κρασί; Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Γιατί δεν πιστεύω στον μύθο της αγνότητας, όπως δεν πιστεύω στον Αϊ-Βασίλη. Γιατί δεν νοσταλγώ τα ιππήλατα κάρα όταν .....

...... υπάρχουν αεροπλάνα. Γιατί δεν πίνω «για να πάνε κάτω τα φαρμάκια», αλλά επειδή αγαπώ το κρασί και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που παίρνει από το χώμα, το κλήμα και την τέχνη του οινοποιού. Και ασφαλώς θέλω να ξέρω τον οινοποιό. Να βλέπω το όνομά του, την υπογραφή του, κάθε φορά που καταναλώνω το προϊόν του. Για να τον επιβραβεύσω ή να τον ψέξω.

Το ελληνικό παράδοξο
Οταν στις υπόλοιπες οινοπαραγωγούς χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης η κατανάλωση χύμα κρασιού έναντι του εμφιαλωμένου κυμαίνεται μεταξύ 5% και 10%, στην Ελλάδα, κατ΄ εκτίμηση, βέβαια, αφού ακριβή στοιχεία δεν υπάρχουν, αυτή ξεπερνά το 50% (κάποιοι μιλάνε και για 60%) της συνολικής κατανάλωσης. Λέγοντας «χύμα κρασί» εννοούμε τις ποσότητες εκείνες που μπαίνουν στην αγορά χωρίς να φέρουν στοιχεία του παραγωγού ή του τυποποιητή τους. Συνήθως διακινούνται σε κάθε λογής δοχεία, αν και τελευταία είδαμε να χρησιμοποιούνται καιbag in box (ασκοί), κακής ποιότητας.

Καταντήσαμε να κυνηγάμε δράκους επειδή έχουμε ξεμείνει απο οράματα.

Η θεωρία του χάους περιγράφεται απλοϊκά με το γνωστό παράδειγμα της πεταλούδας που κουνάει τα φτερά της και προκαλεί καταιγίδα στην άλλη άκρη του πλανήτη. Κάπως έτσι, όταν ένας Γερμανός art director έχει μία κακόγουστη ιδέα, μερικές χιλιάδες Ελληνες ακολουθούν γκρουπ στο Facebook που ζητούν να απαντήσουμε στο Focus, να εξηγήσουμε στη Μέρκελ ποιος έχει μαγκιά και φοράει τσαρούχια και εν τέλει να μας πληρώσουν τις πολεμικές αποζημιώσεις που, μην το ξεχνάμε, ουδέποτε διεκδικήσαμε. Παράλληλα γνωστοί Ελληνες πολιτικοί εγγράφουν υποθήκη για σύνταξη αντιστασιακού, δηλώνοντας, όπως ο Πέτρος Ευθυμίου, ότι η Γερμανία θα κάτσει η ίδια επάνω στο τεντωμένο δάχτυλο της Αφροδίτης. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Ευθυμίου θα έκανε την ίδια δήλωση και προς τη γερμανική τηλεόραση. Μάλλον όχι. Ηταν μία δήλωση εσωτερικής κατανάλωσης προς το γνωστό ακροατήριο που επιβραβεύει αντίστοιχες συμπεριφορές.
Μη ξεχνάμε επίσης πως τρέχει μία καμπάνια για μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων αν και κανείς δεν αναρωτιέται τι θα μπορούσε να συμβεί αν οι Γερμανοί αποφάσιζαν μποϊκοτάζ της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό.

Στο Α' Νεκροταφείο θα συνεδριάσει η Εξεταστική Επιτροπή της Ν.Δ

Με επίσημο Δελτίο Τύπου, η (νέα) Νέα Δημοκρατία μας ενημερώνει για την κατάθεση πρότασης της Ν.Δ. στη Βουλή για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της πορείας των δημοσιονομικών μεγεθών και της ποιότητας των δημοσιονομικών στοιχείων.

Η Νέα Δημοκρατία ζητάει να ερευνηθεί το χρονικό διάστημα από το 1981 μέχρι σήμερα, ένα αίτημα απόλυτα ρεαλιστικό κι αναγκαίο.

Η Αξιωματική Αντιπολίτευση μάλιστα πρότεινε να καταθέσουν στην αρμόδια Επιτροπή οι κ.κ Ανδρέας Παπανδρέου, Μένιος Κουτσόγιωργς, Γιώργος Γεννηματάς, Χαρίλαος Φλωράκης, Ευάγγελος Αβέρωφη, Γεώργιος Ράλλης, Γρηγόρης Φαράκος, Κωνσταντίνος Καραμανλής αλλά και ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος.

Η Εξεταστική Επιτροπή θα συνεδριάζει κάθε Ψυχοσάββατο στο .....

Μήνυμα αλληλεγγύης από Γερμανούς ευρωβουλευτές

Ενώ οι επιθέσεις εναντίον των “καλοπερασάκηδων”, “τεμπέληδων” και “φοροφυγάδων” Ελλήνων πληθαίνουν στα γερμανικά ΜΜΕ (με ελάχιστες αναφορές στις πολιτικές που εφαρμόστηκαν και οδήγησαν στη σημερινή κρίση) και τα ελληνικά ανταποδίδουν με τη σβάστικα, αναδρομές στη γερμανική κατοχή και προτάσεις για μποϋκοτάζ στα γερμανικά προϊόντα, οι ψύχραιμες φωνές δεν λείπουν, ούτε στην Ελλάδα, ούτε στη Γερμανία.
Μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς στην Ελλάδα και αποτροπιασμού για την εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί με στόχο την Ελλάδα, έστειλαν οι Γερμανοί βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος Die Linke (Η Αριστερά) στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στην Ομοσπονδιακή Βουλή (12% στις εθνικές εκλογές στη Γερμανία τον περασμένο Σεπτέμβριο).
Το μήνυμα εστάλη στον Συνασπισμό την Τετάρτη και δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.
"Μήνυμα αλληλεγγύης στους απεργούς στην Ελλάδα των βουλευτών και ευρωβουλευτών του γερμανικού κόμματος Die Linke (Η Αριστερά)
Εμείς, πολιτικοί παράγοντες μέλη του Κόμματος Die Linke, που ασχολούμαστε με τα ευρωπαϊκά και οικονομικά θέματα στη Γερμανική Ομοσπονδιακή Βουλή εκφράζουμε, με αφορμή τη σημερινή γενική απεργία στην Ελλάδα, την ολόπλευρη αλληλεγγύη μας στους απεργούς.
Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την άνευ προηγουμένου εκστρατεία που έχει ενορχηστρωθεί με στόχο την Ελλάδα. Η δύσκολη θέση της χώρας γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης για την ενεργοποίηση προκαταλήψεων. Οι πολίτες της Ελλάδας, γυναίκες και άνδρες, κατασυκοφαντούνται, κατηγορούνται ότι είναι "κατά συρροή ψεύτες και ότι συστηματικά παραποιούν τα στατιστικά στοιχειά", ότι συνεχώς κατεργάζονται " ύπουλες πολίτικες ".
Οι Έλληνες δήθεν ζουν σ' έναν...

Τώρα θυμήθηκαν τις θηριωδίες των Ναζί!..!

Ψιλό γαζί νομίζει ο Πάγκαλος ότι μπορεί να κοροϊδέψει τους πολίτες μιλώντας τώρα για τις γερμανικές αποζημιώσεις. «Πήραν το χρυσό που βρισκόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος, πήραν ελληνικά χρήματα και ποτέ δεν τα επέστρεψαν. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να τεθεί κάποια στιγμή μελλοντικά», ανέφερε σε συνέντευξή του, προσθέτοντας: «Δεν λέω ότι θα πρέπει να επιστρέψουν αναγκαστικά τα χρήματα, αλλά τουλάχιστον ας πουν ένα ευχαριστώ. Και δεν θα έπρεπε να παραπονούνται τόσο για κλοπές...». Όταν το 1997 που παιζόταν το θέμα των 14 δις δολαρίων των αποζημιώσεων και οι Σημίτης - Ματθίας έκαναν ό,τι περνούσε από τα χέρια τους για να μην επιστραφούν τα χρήματα, ο Πάγκαλος ήταν κορυφαίος υπουργός και δεν έβγαζε άχνα. Ούτε αυτός, ούτε ο Παπανδρέου. Τώρα θυμήθηκαν να πονέσουν για τα θύματα της Κατοχής, μετά το πρωτοσέλιδο του Focus. Υπάρχει και ένα όριο στον εμπαιγμό. Όσο και να φωνάζουν σήμερα από την κυβέρνηση για τις αποζημιώσεις, η συμφωνία του 1997 είναι αδιαμφισβήτητη και βάσει αυτής το Διεθνές Δικαστήριο ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, στο οποίο έχουν προσφύγει συγγενείς θυμάτων, δεν μπορεί να εκδώσει απόφαση υπέρ τους.

Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: «Ντράπηκα επί Καραμανλή»...


Ρήγμα στις σχέσεις του προέδρου της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαρά και του προκατόχου του κ. Κ. Καραμανλή δημιουργούν οι πραιτωριανοί της Ρηγίλλης. Αν και ο κ. Σαμαράς καλύπτει πολιτικά πλήρως τον πρώην πρωθυπουργό, οι «σαμαρικοί» σκληροπυρηνικοί βουλευτές, όπως ο κ. Β. Μιχαλολιάκος, εξακολουθούν να επικρίνουν τον κ. Καραμανλή. «Ντράπηκα που έκλεισε η Βουλή στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού και παραγράφηκαν “σκάνδαλα”» τόνισε ο κ. Μιχαλολιάκος. Η στάση του γραμματέα Αυτοδιοίκησης ενόχλησε τη Ρηγίλλης που δεν επιθυμεί να υπάρχει «ψυχροπολεμικό» κλίμα στις σχέσεις των κκ. Σαμαρά και Καραμανλή...

Τα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων [27-02-2010]

Στη "Συνέχεια" τα οπισθόφυλλα των υπόλοιπων αθλητικών εφημερίδων

Σταμάτησε να ...βρυχάται το πολιτικό "πεκινουά".!

Σήκωσε "μπαϊράκι" το πολιτικό... πεκινουά και άρχισε να ...βρυχάται ως δήθεν θιγμένο πολιτικό τέρας.
Είμαι αρκετά νέος στην ηλικία και ευτυχώς - για μένα - βρέθηκε ένα Γερμανικό περιοδικό και έγινε αιτία ώστε να ενημερωθώ κι' εγώ από τα παχύσαρκα εγχώρια πολιτικά τρωκτικά, ότι μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας υπάρχουν ανοιχτοί ...λογαριασμοί.
Ο αντιπρόεδρος της "Ελληνικής" ...κυβέρνησης (;) που τω πάλαι πέρναγε γεννεές δέκα τέσσερις τον ..."προϊστάμενό" του, ενοχλήθηκε σφόδρα από το εξώφυλλο του Γερμανικού περιοδικού focus, και απείλησε την Γερμανική αυτοκρατορία ότι θα την κάνει ...ντα ντα.!
Στις πρώτες μέρες χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. Είπε πολλά. Είπε ότι θα ανοίξει το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων και ετοιμάσθηκε για … ελληνογερμανικό πόλεμο.
Σήμερα μαθαίνω ότι ο προδότης του Οτσαλάν χαμήλωσε τους τόνους. Αρχίζει να μαζεύει και να γλείφει τα σάλια των ...βρυχηθμών του.
Είναι σαν αυτό που λέμε...

Τα οπισθόφυλλα των πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [27-02-2010]

Στη "Συνέχεια" τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα

Περίεργες οι συνεχόμενες συναντήσεις του ΓΑΠ...

Kάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με το ραντεβού που κλείστηκε αιφνιδιαστικά, χθες, μεταξύ Παπανδρέου - Ομπάμα στον Λευκό Οίκο στις 9 Μαρτίου. Από το πρωί σήμερα, βρίσκεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της κορυφαίας Γερμανικής τράπεζας Deutsche Bank Γ. Άκερμαν ο οποίος συναντήθηκε ήδη με τον Παμπούκη και στις 3 το μεσημέρι θα δει τον Παπανδρέου. Παράλληλα, την ώρα που ο τραπεζίτης έμπαινε στο Μαξίμου κρατώντας... «βαλίτσα» με 15 δις ευρώ, ανακοινώθηκε ραντεβού του Παπανδρέου με τη Μέρκελ στις 5 Μαρτίου στο Βερολίνο, μετά από ξαφνική πρόσκληση της Γερμανίδας καγκελάριου! Εκεί δηλαδή που μας...

Αθώος ο Μαντούβαλος - νέο σκηνικό στον Πειραιά...

Αθώο έκρινε το τριμελές Εφετείο Αθηνών, τον Πέτρο Μαντούβαλο, ο οποίος κατηγορείτο για συμμετοχή στο παραδικαστικό κύκλωμα. Η εξέλιξη αυτή που έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Παρασκευής και μετά από έναν δικαστικό μαραθώνιο που κράτησε πολλούς μήνες, δεν αποδίδει μόνο δικαιωμένο στην κοινωνία τον τ. βουλευτή της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, αλλά διαμορφώνει και νέα δεδομένα στο δημοτικό σκηνικό, εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Είναι γνωστή, άλλωστε, η φιλοδοξία του Πέτρου Μαντούβαλου να διεκδικήσει τον δήμο Πειραιά. Αυτό θεωρείται απίθανο να γίνει με την επίσημη στήριξη ή υποστήριξη της ΝΔ, στην θέση του Τομεάρχη Αυτοδιοίκησης στην οποία βρίσκεται ο...

Τα πρωτοσέλιδα πολιτικών και οικονομικών εφημερίδων [27-02-10]


Τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα παρακάτω...