Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Απίστευτος Μανώλης στο Mega

Με απίστευτο θράσος εμφανίστηκε ο Μανώλης στο Mega. Μας βγήκε τώρα ως γνήσιος εκφραστής του ελληνικού λαού. Ως καθαρός και ακραίος νεοδεξιός μπορεί να περνιέται όπως θέλει στο κόμμα του. Να ταυτίζει όμως το κόμμα του με την Ελλάδα, μάλλον δεν πάει καλά! Τα συμφέροντα της Νέας ΝΔ δεν μπορεί να ταυτίζονται με της Ελλάδας!
Λες και ήρθε από τον Άρη. Για όλα φταίνε οι άλλοι. «Εμείς έχουμε όλες τις λύσεις και μόνο εμείς μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα»! Κάπως έτσι!
Απλά απαράδεκτος και φαντασμένος. Όπως ήταν πάντα! Γραφικός και μια ζωή τσατίλας!

«Προς τι οι ανακοινώσεις; Δεν υπάρχει θέμα…»

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μείνει έκπληκτοι με τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν οι ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και του Άρης και ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να προβούν σε ανακοίνωση –απάντηση καθώς θεωρούν ότι δεν υπάρχει θέμα αφού ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν είπε ποτέ να φύγει ο κ. Τεροβίτσας και απλά ζήτησε να τηρηθούν οι κανονισμοί.
«Για το θέμα το οποίο δημιουργήθηκε εμείς ξεκαθαρίζουμε πως ο κύριος Μαρινάκης δεν.........

Το πιο γελοίο photoshop κερδίζει ο Μουμπάρακ

Δεν αντέχουν οι Αιγύπτιοι να βλέπουν τον ηγέτη τους τελευταίο. Έτσι αποφάσισαν νa τον πάνε πρώτο και να ξεπερνά ακόμα και τον οικοδεσπότη Ομπάμα. Υπεύθυνη για την ανατροπή των δεδομένων η μεγαλύτερη εφημερίδα της Αιγύπτου, Al-Ahram! / / gizmodo / /

Γιατί δεν πήγε ο Σαμαράς στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος? (video)

Έφτασε στους μεταλλωρύχους η γεώτρηση!

Workers operate a T 130 drilling machine as it continues to drill an escape hole to rescue 33 miners trapped in the San Jose mine, in Copiapo September 16, 2010. Facing one of the world's most challenging rescue operations, engineers are already using two drills to reach the miners stuck in a tunnel 2,300 feet (700 meters) below ground, and are erecting a third normally used to drill for oil. REUTERS/Luis Hidalgo (CHILE - Tags: DISASTER ENVIRONMENT)

Μετά σχεδόν ένα μήνα προσπαθειών η γεώτρηση των διασωστών έφτασε στη στοά όπου βρίσκονται παγιδευμένοι οι 33 μεταλλωρύχοι στη Χιλή σε βάθος 700 μέτρων, όπως επιβεβαίωσε ο κυβερνήτης της επαρχίας Ατακάμα όπου βρίσκεται το ορυχείο.
Η προσπάθεια για τη διάνοιξη της γεώτρησης σε πλάτος μεγαλύτερο από 66 εκατοστά ώστε να ........

Την ώρα που ο Σαμαράς ασχολείται με τις χαμένες υποθέσεις Κικιλια, Μιχαλολιάκου, Γκιουλέκα ... ο Γκρουεφσκι δήλωνει παρόν στο ΕΛΚ

Λίγο οι ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, λίγο οι κακίστατες σχέσεις που ανέπτυξε με την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά με αφορμή την καταψήφιση του μνημονίου, λίγο η βαρεμάρα και η πεποίθηση ότι δεν βγαίνει κάτι με αυτές τις συσκεψεις, λίγο κρασί, λίγο θάλασσα ... ο Αντώνης Σαμαράς έγραψε στα παλιά των υποδημάτων του το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα. Με λίγα λόγια τους έκανε μούτρα! Και βεβαίως όλοι στο ΕΛΚ ... χέστηκαν!

Φούριες πολλές έχει ο Σαμαράς, με τις αυτοδιοικητικές, όπου δεν του βγαίνει τίποτα ... απολύτως. Μόνο ο Ψωμιάδης και αυτός την επόμενη των εκλογών, θα τον ..............

Ο Αντώνης απαιτεί από τους βουλευτές του να μη βγαίνουν στα κανάλια για το Βατοπέδι!

Με non paper της Ρηγίλλης ζητείται από τους βουλευτές να απέχουν από συζητήσεις σχετικά με το Βατοπέδι. Οι σύμβουλοι του Αντώνη πιστεύουν ότι δεν θα έχει καμιά επιτυχία οποιαδήποτε εμφάνιση βουλευτή της Νέας ΝΔ στο γυαλί απέναντι κυρίως στην οργή του λαού. Δεν τους ενδιαφέρουν τόσο οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων, όσο οι πολίτες που τους κοροϊδεύουν ανοιχτά για να σώσουν το τομάρι του «σιωπηλότερου»!
Όσο για τον Καραμανλή να λένε ότι έχει ήδη μιλήσει για το Βατοπέδι. Όσο για τα υπόλοιπα θα μιλήσει όποτε ο ίδιος το επιλέξει. Η αλήθεια είναι ότι ο Καραμανλής δεν αισθάνεται καμιά ενοχή για την καταστροφή της Ελλάδας. Και εδώ οι μυστικοσύμβουλοι προτείνουν αποφυγή οποιασδήποτε εμπλοκής σε «ατέρμονες» συζητήσεις για την εμπλοκή Καραμανλή σε σκάνδαλα ιδίως τώρα που ο Αντώνη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον Κωστάκη της σιωπής!

Έχει δει ο Aντώνης την απήχηση του μίγματός του στην κοινωνία; 10-13% συμφωνούν με τις «λύσεις» του!

Ο Αντώνης το παίζει μεγάλος οικονομολόγος που κρατούσε μέχρι στιγμής κρυφά τα ταλέντα του. Στο Ζάππειο άρχισε να ξεδιπλώνει τα δεκάδες μέτρα που πιστεύει ότι χρειάζονται για να σωθεί ο τόπος. Στην πραγματικότητα ήταν όλα ασαφή και συνειδητά γενικόλογα γιατί μέτρα δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό και ασχολείται από τώρα με τα «βήματα του Παπανδρέου που κατέστρεψαν την Ελλάδα». Κάνει δηλαδή στροφή γιατί βλέπει ότι τα εντελώς ανύπαρκτα μέτρα του, δεν έχουν καμιά απήχηση, οπότε γυρίζει στο τροπάρι της …… κυβερνητικής αποτυχίας, μπας και κερδίσει έτσι κανένα ψήφο διαμαρτυρίας! Εκεί πάει η Νέα ΝΔ. Σε κόμμα διαμαρτυρίας!
Όλες οι δημοσκοπήσεις καταλήγουν στα ίδια περίπου συμπεράσματα. Ένα 40% δεν συμφωνεί με την οικονομική πολιτική κανενός κόμματος. Ένα περίπου 30% συμφωνεί με την πολιτική ΠΑΣΟΚ και τέλος ένα 10-13% συμφωνεί με την πολιτική Σαμαρά. Το περίφημο μαγικό μίγμα που θα σώσει τον τόπο και το κρατούσε καλά κρυφό τόσα χρόνια ο Αντώνης, δεν έχει καμιά απήχηση στην κοινωνία. Μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη κυβέρνηση Καραμανλή συμμετείχε και ο ίδιος ο Αντώνης που τώρα το παίζει ανήξερος και μάγος! Αφού κατέστρεψαν τον τόπο τώρα μας πουλάνε μπούρδες για το πώς θα τον σώσουν! Πλάκα μας κάνουν! Ο λαός δεν τους εμπιστεύεται γιατί απλούστατα ξέρει πολύ καλά ότι αυτοί μας οδήγησαν στην καταστροφή. Και μη μας πούνε ότι άλλο Αντώνης και άλλο Κώστας. Τέρμα τα αστεία! Το ίδιο και το αυτό. Ο Αντώνης έχει αναλάβει προσωπικά την συγκάλυψη της καταστροφικής πενταετίας Καραμανλή.

Εκθέσεις στο Άμστερνταμ για τον Μ. Αλέξανδρο

Εγκαινιάστηκαν χθες, 16 Σεπτεμβρίου, και άνοιξαν σήμερα τις πύλες τους δύο εκθέσεις με θέμα τον Μέγα Αλέξανδρο, στα μουσεία Hermitage Amsterdam και Allard Pierson, στο Άμστερνταμ. Η έκθεση στο Μουσείο Hermitage Amsterdam έχει θέμα «Ο Αθάνατος Μέγας Αλέξανδρος» και η παράλληλη, που διοργανώνεται από το Μουσείο Allard Pierson σε συνεργασία και συμπληρωματικά με την αντίστοιχη έκθεση του Μουσείου Hermitage, έχει τίτλο: «Η Κληρονομιά του Αλεξάνδρου - Έλληνες στην Αίγυπτο».

Ανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας ζητά η ΠΝΟ

Την ανασύσταση του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, ώστε να μη χαθεί και άλλος χρόνος, εξαιρετικά πολύτιμος για το παρόν και το μέλλον της ναυτιλίας μας και ειδικότερα των Ελλήνων ναυτεργατών ζητά και αναμένει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία «έστω και αυτήν την ώρα», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε ανακοίνωση της.

Είναι η τρίτη φορά που η κυβέρνηση, σύμφωνα με την ΠΝΟ, «πειραματίζεται» με το παρόν και το μέλλον της ..........

Τα παιδιά ''γνωρίζουν'' τον Ελευθέριο Βενιζέλο

Όπως ανακοίνωσε το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 11 Οκτωβρίου αρχίζει και πάλι η εφαρμογή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά Δημοτικού και προσχολικής ηλικίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «η επιτυχία που σημείωσαν τα προγράμματα αυτά που λειτούργησαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2008, επιβάλλει τη συνέχισή τους ώστε το .........

Ένας Ζορό διαφορετικός από τους άλλους

Αναφερόμενος στον Παναγιώτη Ψωμιάδη, ο Πατριωτικότερος τόνισε:
Αυτή η εικόνα του ανθρωποκεντρικού πολιτικού είναι κάτι το οποίο εμπνέει τον κόσμο και στη Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία, γενικότερα. Είναι αυτό το οποίο θα είναι η έμπνευση και το έναυσμα, για να δώσουμε, όλοι μαζί, τη μάχη ενωμένοι, δυνατοί. Για να δούμε την επιτυχία που μας αξίζει, ως Παράταξη, αλλά και που αξίζει στον ίδιο τον Παναγιώτη
"Ανθρωποκεντρικός πολιτικός"; Μα που τα βρίσκει;
/ / parapolitiki / /

Πράσινοι εξτρεμιστές

Την πρώτη Σεπτεμβρίου του 2010 ένα νέο κεφάλαιο παράνομης δράσης άνοιξε στην Ελλάδα. Για πρώτη φορά μια οργάνωση, με το περίεργο όνομα «Αντισπισιστική Δράση» ανάρτησε στο Διαδίκτυο μια προκήρυξη, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την απελευθέρωση 60.000 ζώων μινκ από εκτροφεία της Σιάτιστας και της Καστοριάς. «Αποφασίσαμε να χτυπήσουμε τη βιομηχανία γούνας και ειδικότερα τις σιχαμένες “πόλεις της γούνας” Σιάτιστα και Καστοριά», έγραψαν. «Είμαστε ενάντια στην καταπίεση, την εκμετάλλευση και τη φυλάκιση που αυτός ο πολιτισμός έχει δημιουργήσει απέναντι σε κάθε ζωντανό ον. Σε αυτές τις απελπισμένες μέρες ακόμα παλεύουμε για την ελευθερία. Να τρώτε βίγκαν στα οδοφράγματα».
Το πρώτο πρόβλημα με τέτοιου τύπου ενέργειες είναι ο χαρακτηρισμός τους. Οι διωκτικές αρχές όποτε ........

Τι πληρώνουμε στα κόμματα

Η τακτική κρατική επιχορήγηση των κομμάτων το 2009 έφθασε τα 68,2 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα τον περασμένο Ιούλιο ο υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης. Το 2010 η τακτική επιχορήγηση των κομμάτων θα περιοριστεί σε 52,7 εκατομμύρια ευρώ, πάντα σύμφωνα με τον κ. Σαχινίδη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι η τακτική επιχορήγηση των κομμάτων στηρίζεται σε νόμο που προσδιορίζει ακριβώς τι δικαιούνται να .........

Μπορούμε και ένατοι!

Η χθεσινή επιτυχημένη πρεμιέρα των ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δίνει ελπίδες στην Ελλάδα ακόμα και για κατάκτηση της ένατης θέσης στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ στο τέλος της σεζόν. ...............

Πετάει πετάει το τζιπ

Το όνειρο του ανθρώπου για ένα αυτοκίνητο που πετάει, βάλθηκε να κάνει πραγματικότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο προκηρύσσοντας διαγωνισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων για την κατασκευή του. .....................

Έτοιμος να πείσει ο Αντώνης τον ελληνικό λαό. Η ΔΕΘ είναι μόνο η αρχή.

Σύντομα θα τρίβεται τα μάτια σας!
Απολύτως έτοιμος είναι ο Αντώνης για να εφαρμόσει το μίγμα του. Μέχρι κα την οδοντοστοιχία έφτιαξε για να φαίνεται καλύτερα το χαμόγελο στην TV. Πιο χολυγουντιανάτο! Με χαλασμένο δόντι ο λαός δεν πείθετε! Άσε που το μίγμα του, παραπέμπει στα ταλέντα που έχει και στην μεγάλη ικανότητά του στα οικονομικά, μεγάλος οικονομολόγος γαρ.
Τον Ιούνιο στο Ζάππειο δεν ήταν απολύτως έτοιμος και τόσο μεγάλος και γι’ αυτό δεν επείσθη ο λαός. Τώρα όμως έχει πλήρη γνώση των τεκταινομένων και θα .........

Ρόδα, τσάντα και κοπάνα για τον Κώστα Κατσουράνη

Στη μεγάλη οθόνη θα δούμε τον Κώστα Κατσουράνη τον ερχόμενο Δεκέμβριο καθώς θα συμμετάσχει στην ταινία "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 2010". ...............

Cool Concept Motorcycles!!!



Επιτυχημένη γονιδιακή θεραπεία της μεσογειακής αναιμίας

Για πρώτη φορά υποβλήθηκε με επιτυχία σε γονιδιακή θεραπεία ένας νεαρός άνδρας ο οποίος προσβλήθηκε από σοβαρή γενετική αιματολογική ασθένεια, την θαλασσαιμία ή μεσογειακή αναιμία, σύμφωνα με δημοσίευση στην επιθεώρηση «Νature». Οπως ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνητών που διεξήγαγαν τη θεραπεία Φιλίπ Λεμπούλς, καθηγητής στο Ιnserm της Γαλλίας και στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ των ΗΠΑ, είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται επιτυχώς γονιδιακή θεραπεία σε αυτήν την τόσο συχνή κληρονομική ασθένεια. ...................

Ντ. Μπακογιάννη: "Στηρίζω το συνδυασμό του Δ. Γιαννουλάκη"

Τη στήριξη της στον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη για τις περιφερειακές εκλογές του Νοεμβρίου ανακοίνωσε και επίσημα η ανεξάρτητη βουλευτής, Ντόρα Μπακογιάννη από το Ρέθυμνο. Πάντως, είπε πως δεν πρόκειται να παρέχει επίσημα στήριξη σε συνδυασμούς για τις δημοτικές εκλογές.
«Οι λογικές των κομμάτων, των χρισμάτων αδυνατίζουν στην ελληνική κοινωνία. Η ελληνική κοινωνία επιθυμεί να ..........

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΚΟ-ΠΑΡΕΑ (Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΑ) ......

"ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΞΕΧΑΣΕ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ...ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ"!!!
ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ LIBERALSERRES ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΑ,
ΤΗN ΓΝΩΣΤΗ KAI ΩΣ "ΠΑΝΙΚΟΠΑΡΕΑ"

ΜΙΜΗ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ TV...

Η διαφορά μεταξύ αγοριών και...κοριτσιών!



// www.omgsite.com //

«Έγραψε» κανονικά τους Ευρωπαίους Ηγέτες επειδή… «προετοιμαζόταν»!...!

Τα παραμύθια των φαύλων «κύκλων της Ρηγίλλης» θα μας προκαλούσαν απλώς ακρατή γέλωτα, εάν δεν διακινδύνευαν κρίσιμα εθνικά μας συμφέροντα. Η απουσία του Αντώνη Σαμαρά από την σημαντική Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος την περασμένη Τετάρτη, όπως ήδη γράψαμε, έδωσε τη χρυσή ευκαιρία στο Σκοπιανό Πρόεδρο Νίκολα Γκρούεβσκι να περάσει αμαχητί τις θέσεις του κόμματός του και να αναβαθμίσει τις σχέσεις του με το ΕΛΚ, συνεπώς και με την Ευρώπη. Η ευθύνη του Σαμαρά γι’ αυτήν την αρνητική εξέλιξη δεν διασκεδάζεται από τους γελοίους ισχυρισμούς των «κύκλων», ότι τάχατες «Ο Πρόεδρος προετοιμάζεται για τη ΔΕΘ» και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στη σύνοδο του ΕΛΚ!!!
Αλήθεια, τι είδους «προετοιμασία» χρειάζεται ένας πολιτικός ηγέτης για να συναντήσει σήμερα τον…

Διακόπτουμε το πρόγραμμά μας για ...... Διαφημίσεις


Κάντε κλίκ εδώ για να κατεβάσετε την παρουσίαση. (Μέγεθος αρχείου: 1.37MB)

Απάντηση Κούβελου για τους Μεσογειακούς

Στον κ. Αλέκο Παπαδημητρίου στέλεχος της «Λαρισαίων Πόλις» του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Σάπκα, απαντά με δριμύτητα ο πρόεδρος της επιτροπής διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων κ. Ισίδωρος Κούβελος, για άρθρο που δημοσιεύτηκε στον «Κ» ο σχετικά με τους αγώνες.
Απάντηση Κούβελου για τους Μεσογειακούς Η επιστολή του αναφέρει τα εξής:
«Στο φύλλο της 13-9-2010 της έγκριτης εφημερίδας σας, δημοσιεύσατε άρθρο του κ. Αλέκου Παπαδημητρίου, μέλους της συντονιστικής επιτροπής της ..........

Ματαιώθηκε η πρωτοβουλία για τέλεση Λειτουργίας στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης

Με την τέλεση θείας λειτουργίας στους Κήπους του Εβρου, έληξε τελικά η προσπάθεια της Οργάνωσης «Παγκόσμια Ενορία της Αγίας Σοφίας» να επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη και να τελέσει Λειτουργία στον Ιστορικό Ναό.
Η επίσκεψη ματαιώθηκε, όταν ο πρόεδρος της Οργάνωσης, Κρις Σπύρου, έλαβε επιστολή από τον πρεσβευτή της ...........

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατακεραυνώνει τη συγκάλυψη των νεοκαραμανλικών σκανδάλων από το Σαμαρά!


Ακούστε με προσοχή τη συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αθήνα 9,84. Όσο και αν προσέχει τις διατυπώσεις του (διότι οι καιροί είναι πονηροί…) αφήνει να διαφανεί η κάθετη διαφωνία του με τις αποχωρήσεις των βουλευτών της ΝΔ από τις Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής που διερευνούν τα σκάνδαλα του νεοκαραμανλισμού. Πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση μιας κεντρικής απόφασης του Σαμαρά που αποτελεί «δωράκι» στον πρώην καταλληλότερο και την αμαρτωλή αυλή του

Αντώνιος, ο Ρίψασπις «Μακεδονομάχος»!...!

Δεν φτάνει που απομόνωσε -για πρώτη φορά στην ιστορία της- τη ΝΔ από την Ευρωπαϊκή Κεντροδεξιά και τα κέντρα λήψης των κρίσιμων αποφάσεων για το μέλλον της Ενωμένης Ευρώπης, άφησε και τον Σκοπιανό Πρωθυπουργό, Νίκολα Γκρούεβσκι, να αλωνίζει ανενόχλητος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος!
Όπως βλέπετε στην πλαϊνή φωτογραφία από την πρόσφατη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ, ο Γκρούεβσκι δεν έχασε την ευκαιρία να συμμετάσχει και -εκμεταλλευόμενος την παντελή απουσία ελληνικής φωνής- να δώσει μάχη για τις εθνικιστικές και αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπίων
Συνέπεια: Στη συνεδρίαση του πολιτικού γραφείου του ΕΛΚ έγινε σχεδόν ομόφωνα δεκτή...

Χορεύοντας με τα εκατομμύρια της Siemens

«Χορός» εκατομμυρίων ευρώ και δισεκατομμυρίων δραχμών αναδεικνύεται από τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών κεντρικών προσώπων του σκανδάλου της Siemens, όπως οι Χρ. Καραβέλας και Πρ.Μαυρίδης, την ίδια στιγμή που ο άλλοτε προϊστάμενός τους και πανίσχυρος, τότε, άνδρας της εταιρείας Μ. Χριστοφοράκος φρόντιζε να τηρεί λογαριασμούς με κατά πολύ λιγότερα χρήματα. Από τον έλεγχο που διενήργησαν οι ειδικοί της Τράπεζας της Ελλάδος ύστερα από σχετικό αίτημα της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά την υπόθεση με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens, χωρίς ωστόσο να καταλήγουν σε πλήρη συμπεράσματα ως προς την αρχική προέλευση και την τελική διάθεση των χρηματικών μέσων, καταγράφονται οι κινήσεις των λογαριασμών 15 φυσικών και 5 νομικών προσώπων (κυρίως offshore εταιρειών, ο ρόλος των οποίων ελέγχεται). 
Από τις κινήσεις αυτές δεν προκύπτει κάποιο πολιτικό πρόσωπο  ..........

Επιβεβαιώνεται η εμπλοκή ΟΤΕ στα «μαύρα ταμεία»

Επιτακτική είναι η ανάγκη να ανοίξουν τα βιβλία του ΟΤΕ αλλά και της off-shore εταιρείας του Οργανισμού «ΟΤΕ INTERNATIONAL» με έδρα στην Κύπρο, έπειτα από την έκθεση αξιολόγησης συναλλαγών για τη διερεύνηση της υπόθεσης Siemens που απέστειλε χθες στην εξεταστική επιτροπή στη Βουλή η Τράπεζα της Ελλάδας.
Επί της ουσίας η έκθεση επιβεβαιώνει πλήρως την «Ελευθεροτυπία», η οποία ήδη από τις 25/4/2009 είχε αναφερθεί με δημοσίευμά της στον ........

Μας έχει γραμμένους...

Μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρουμε απόφαση. Ο Καραμανλής δεν πρόκειται να πει κουβέντα ακόμα κι αν δει πρώην συνεργάτες του πίσω από τα κάγκελα.

Όλα τα ΜΜΕ αναπαράγουν πανομοιότυπες διαρροές με τη σημείωση "κύκλοι Καραμανλή" αλλά ο ίδιος κρύβεται. Δεν βγαίνει καν να υποστηρίξει την όποια αθωότητα του!

Τόσο λίγος ήταν τελικά ο "Καταλληλότερος". Λυπάμαι τους νοσταλγούς του...

Αστρο-Πελέκη χτύπησε τη Ρηγίλλης


Με το φάντασμα του Βατοπαιδίου να πλανάται πάνω από τη Ρηγίλλης ανεβαίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντ. Σαμαράς για τη Διεθνή Εκθεση, ενώ οι πολιτικοί μετασεισμοί κυριαρχούν μετά την προχθεσινή κατάθεση-«φωτιά» της συμβολαιογράφου κυρίας Αικατερίνης Πελέκη , συζύγου του πρώην υπουργού κ. Γ. Βουλγαράκη, στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Η επισήμανση της κυρίας Πελέκη, η οποία έστρεψε τα πυρά της κατά του κ. Κ. Καραμανλή κατηγορώντας τον ότι οι ...........

Συνέδριο για το Κρητικό Παραμύθι

Απο 24-26 Σεπτεμβρίου στο Καστέλλι.
Τριήμερο συνέδριο στο Καστέλλι με θέμα το Κρητικό Παραμύθι διοργανώνουν το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου (Ν.Ο.Π.Ε.Η.) και ο Δήμος Καστελλίου Πεδιάδος στις 24/25/26 Σεπτεμβρίου 2010. Το Συνέδριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του λαογράφου Παύλου Βλαστού (1832-1926). ..........................

23% η ανεργία στους νέους - 14,9% στη Βόρεια Ελλάδα

Η οικονομική κρίση έπληξε περισσότερο από όλους τους νέους και τη Βόρεια Ελλάδα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2010 ο αριθμός των απασχολουμένων διαμορφώθηκε σε 4.426.992 άτομα, με τον αριθμό των ανέργων να αυξάνεται σε 594.032.
Το ποσοστό ανεργίας ήταν 11,8% έναντι 11,7% το προηγούμενο τρίμηνο και 8,9% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2009.
Το ανησυχητικό στοιχείο όμως είναι ότι το ποσοστό ανεργίας στους νέους ηλικίας ως 29 ετών αυξήθηκε στο 22,8%, ενώ στη Μακεδονία το ποσοστό ανεργίας έφθασε στο 14,9%.
Η απασχόληση μειώθηκε κατά 2,3% σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2009. Ο αριθμός των ...........

Στο Νομό Λασιθίου καταγράφεται η ακριβότερη αμόλυβδη

Στο Νομό Λασιθίου καταγράφεται η ακριβότερη αμόλυβδη βενζίνη (1,591 ευρώ το λίτρο), σύμφωνα με τις τιμές που ανακοινώθηκαν χθες και αφορούν σεόλη τη χώρα.
Στους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης, η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται ως εξής:
Στο Νομό Ηρακλείου η μέση τιμή φθάνει στο 1,561 ευρώ το λίτρο, στο Νομό Χανίων στο 1,574 ενώ στο Νομό Ρεθύμνου στο 1,587.

Τσιλιαδόρος παπαγάλος ...... συνελήφθη στο Μεξικό!

Αστυνομικοί στην πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας συνέλαβαν έναν... παπαγάλο ο οποίος βοήθησε πολλούς εμπόρους ναρκωτικών και κλέφτες να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελ Εράλντο την Τετάρτη περίπου 300 αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι της περιοχής καθώς είχαν ........

Πού είναι ο Αντώνης...; οεοοοο!!!


Στην παραπάνω φωτογραφία από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος εμφανίζονται όλοι οι μεγάλοι ευρωπαίοι ηγέτες της Κεντροδεξιάς, όπως η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ και ο Γάλλος Πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν.
Ηχηρή η απουσία του Αρχηγαντώνη Σαμαρά! Δεν τόλμησε να παρουσιαστεί ενώπιον της Ευρωπαϊκής Κεντροδεξιάς και να ψελλίσει τις αριστερόστροφες κορώνες ακραίου λαϊκισμού που χρησιμοποιεί εντός Ελλάδος για εσωτερική κατανάλωση! Οι Ευρωπαίοι τον είχαν προειδοποιήσει να μην διανοηθεί να εμφανισθεί και να... καταγγείλει το μνημόνιο, χάρη στο οποίο σώθηκε η Ελλάδα από τη χρεοκοπία και ο λαός από την απόλυτη φτώχεια! Έτσι προτίμησε να παραμείνει στην Αθήνα, παρέα με τους ψυχωτικούς μυστικοσυμβούλους και τον κύριο τα πάντα όλα ή τίποτα "μισό Αντιπρόεδρο" Αβράμ...

Ταινία για τον ιδρυτή του Facebook και τη διαμάχη με τους συμφοιτητές του

Τον ορισμό της φιλίας έχει επαναπροσδιορίσει το Facebook, από τη στιγμή που έγινε δημοφιλές και πέτυχε ευρύτατη διείσδυση σε όλες τις ηλικίες που χρησιμοποιούν υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο νέας γενιάς. Φίλοι ή «φίλοι», όμως; Πόσο πραγματική είναι η φιλία με κάποιον που πατάει ένα κλικ κάνοντας «Like» σε ένα σου σχόλιο, που σε βομβαρδίζει με μηνύματα, παροτρύνοντάς σε να δηλώσεις την προτίμησή σου στις ..........

Το PlayStation 3 προβάλλει 3D ταινίες

Τη δυνατότητα να βλέπουν τρισδιάστατες ταινίες δίνει στους χρήστες του το Playstation. ....................

Στη χωματερή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας καθρεφτίζεται η παρούσα Ελλάδα

Ζητιάνοι, πρεζάκια, πλανόδιοι πωλητές, φυλές των φαναριών. Ανάμεσά τους, με το φως της μέρας, κυκλοφορούν και μικρομεσαίοι Ελληνες, από ανάγκη, επειδή πρέπει να βρίσκονται εκεί, επειδή περνούν απ’ εκεί, επειδή ξέμειναν οι δουλειές τους εκεί. Οταν πέσει η νύχτα, οι μικρομεσαίοι εξαφανίζονται, εκτός από όσους έχουν τα σπίτια τους εκεί: είναι αυτοί που ζουν εκτός πολιτεύματος, όπως περιγράφει τον εαυτό του φίλος κάτοικος Πατησίων.

Κάθε περιγραφή της παρούσας κατάστασης στο ιστορικό κέντρο υπολείπεται της πραγματικότητας· κάθε περιγραφή είναι πιο ..........

Σε δύο εταιρείες θα χωριστεί η Fiat

Το διαχωρισμό της Fiat σε δύο εταιρείες αποφάσισε η γενική συνέλευση των μετόχων της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, στο περιθώριο της οποίας ο CEO της εταιρείας, Sergio Marchionne, δήλωσε πως η Chrysler θα πραγματοποιήσει αρχική δημόσια προσφορά το δεύτερο εξάμηνο του 2011. .................

Για όσους κάνουν πως δεν κατάλαβαν…

…Η Ντόρα Μπακογιάννη στηρίζει την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γιαννουλάκη για την Περιφέρεια της Κρήτης.
Η μαύρη προπαγάνδα -προϊόν του πανικού των σαμαροφρόνων- συνεχίζεται από κάποιους πρακτορίσκους που επιμένουν, ότι τάχα η Ντόρα δεν… τολμά να κατεβάσει υποψήφιο στην Κρήτη!
Εντωμεταξύ η «Μάχη για την Κρήτη» κορυφώνεται!

Διαβάστε παρακάτω το αναλυτικό ρεπορτάζ για την «ντορική» υποψηφιότητα Γιαννουλάκη από τη «Ρεθεμνιώτικη Αγορά»....