Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Δραματική η κατάσταση στο Alter

Όλο και χειροτερεύει η κατάσταση στο Alter, αφού παρά τις τελευταίες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων του σταθμού, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια λύση, η οποία θα τους δίνει πίσω όσα τους οφείλονται.
Εδώ και τρεις μήνες, τεχνικοί και δημοσιογράφοι του καναλιού διεκδικούν τα

Ψαραντώνης: «Οι Ελληνες είµαστε η περισπωµένη του πλανήτη»

Συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη
Τελευταία φορά τον είχα δει στο Ηρώδειο, το καλοκαίρι. «Εχω µια τίγρη µέσα µου, άγρια... λιµασµένη που όλο µε περιµένει κι όλο την καρτερώ».
Ο µεγάλος Ανωγειανός κοιτούσε σπάνια προς το κοινό. Σκυφτός πάνω στη λύρα του προσπαθούσε να την κάνει να µιλήσει όσο πιο πολύ µπορούσε. Και στις παύσεις 

Τρικυμία εν κρανίω στη Συγγρού

Ισχυρίζονται κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ότι το «σύστημα» ΠΑΣΟΚ κι ολόκληρο το σύμπαν έχουν «συνωμοτήσει» για να «κοντύνουν» πολιτικά τον Αντώνη Σαμαρά. 
Πέφτει το κόμμα της Συγγρού στις δημοσκοπήσεις, τους φταίει το …

Απίστευτο! Το 3D mapping της Google Earth γκρεμίζει τις γέφυρες !

- Τί έπαθαν αγάπη μου οι δρόμοι;
- Αγάπη μου έλιωσαν οι γέφυρες!


Σουρεαλιστικές φωτογραφίες από το 3D mapping service της Google Earth:

Ήρωες οι τεχνικοί της Φουκουσίμα

Αντιμέτωποι με τη φωτιά και τη ραδιενέργεια , προσπαθούν να σταματήσουν την τήξη.
Μικρή ομάδα τεχνικών, αδιαφορώντας για τη θανατηφόρο ραδιενέργεια και την πυρκαγιά, είναι οι μόνοι άνθρωποι που παραμένουν στον σταθμό παραγωγής ενέργειας της Φουκουσίμα και αποτελούν έτσι την ύστατη ελπίδα της Ιαπωνίας να 

Αυτό δεν είναι σύστημα Σαμαρά αλλά Φαηλισμού

Η ηγεσία της ΝΔ επιμένει ότι ο Φαήλος είναι φίλος και δεν έχει θεσμικό ρόλο. Νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο. Σάμπως δεν έχουμε καταλάβει ότι μια παρέα από γραφικούς πατριώτες και αστείους προβοκάτορες, κινούν τα νήματα σήμερα στη ΝΔ.
Δεν θέλει και πολύ κόπο για να το καταλάβει κάποιος. Όλο το παιχνίδι παίζεται στο 

Ιαπωνία: Θαύματα στην "θάλασσα του θανάτου" .....

Ασκήσεις θράσους και αναίδειας από το καθεστώς Σαμαρά

Στη σημερινή ΝΔ απαγορεύεται η διατύπωση διαφορετικής άποψης. Είναι επικίνδυνη. Σαλεύουν τα πρωτοπαλίκαρα και βγάζουν τον κακό τους εαυτό προς τα έξω. Άτιμο «καθαρό» DNA. Δεν μπορείς να κρυφτείς!
Ακόμη και η καλοπροαίρετη κριτική διαβαθμίζεται ως άκρως επικίνδυνη για 

Στο ρητορικό σχήμα της επίζευξης το έχουν ρίξει οι αρχηγοί μας!

Το κακό ξεκίνησε με έναν Αμερικανό πρόεδρο (έχω την εντύπωση ότι ήταν ο Ομπάμα), ο οποίος την εισήγαγε πρώτος και έκανε εντύπωση. Από εκεί, κατά πάσα πιθανότητα, την ξεσήκωσε ο Γιώργος (ψωνίζει πάντα από τα καλύτερα!) και, τελευταίως, έχει γίνει πολύ της μόδας. 
Μόλις χθες στη Βουλή, λ. χ., είχαμε τρία παραδείγματά της. Δύο, από τον 

Σε σημείο ύψιστης κρισιμότητας η κατάσταση στην Φουκουσίμα

Σε σημείο ύψιστης κρισιμότητας έχει φθάσει η κατάσταση στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα, σύμφωνα με Ρώσους και Αμερικανούς ειδικούς, καθώς οι απόπειρες ψύξης των τριών πληγέντων αντιδραστήρων και των δύο δεξαμενών πυρηνικών αποβλήτων συνέχισαν να πέφτουν στο κενό.
Οι ΗΠΑ συνέστησαν τη διεύρυνση της ζώνης αποκλεισμού στα 80 χλμ. γύρω από το

Η "αδελφή" μας, Ρωσία βοηθά την Τουρκία στην κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου!

Παραπάνω από καλές αποδείχτηκαν οι σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας. Όταν εμείς κόβουμε φλέβες για τους «ξανθούς» αδελφούς μας, που θα μας σώζουν πάντα, από κάθε κίνδυνο εξ’ ανατολών! Πέφτουμε διαρκώς στις παγίδες, μιας ανεύθυνης ψευδοπατριωτικής προπαγάνδας υπέρ της ομόθρησκης Ρωσίας, ενώ η Ρωσία κοιτάζει πάντα τα συμφέροντά της! Άσε που πολλές φορές λειτουργεί ανταγωνιστικά και 

Εξαφανισμένοι οι αντιπρόεδροι της Νέας Δημοκρατίας !

Εντύπωση προκαλεί η «εξαφάνιση» του Αβραμόπουλου και του Δήμα από την πολιτική σκηνή του τόπου. Τι έπαθαν τα παλικάρια; Ειδικά ο Δήμας πού βρίσκεται; Μήπως έπαθε κάτι και δεν το ξέρουμε; Καλοπροαίρετα φυσικά το λέμε γιατί μας έλλειψε πολύ.
Για τον Αβραμόπουλο, όλο και κάτι ακούμε. Ότι προσπαθεί να ενισχύσει τα

Ελικόπτερα πετάνε νερό στα πυρηνικά εργοστάσια της Ιαπωνίας