Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κώστας Μπακογιάννης:«Απάντηση στους άνανδρους δολοφόνους του πατέρα μου»

Γύρισε το χρόνο 21 χρόνια πίσω. Τότε που σεργιάνιζε τα καλοκαίρια στα ορεινά βουνά του Βελωτά Ευρυτανίας παρέα με τον πατέρα και τον παππού του. Ερως με το χωριό παιδικός.
Ο Παύλος Μπακογιάννης του άφησε απότομα το χέρι. Οταν έπεσε νεκρός από σφαίρες τρομοκρατών. Σήμερα, ο Κώστας Μπακογιάννης, σύζυγος ο ίδιος και πατέρας δύο παιδιών, επιστρέφει στον τόπο του πατέρα του και διεκδικεί .........

Σκληρές σκηνές θανάτου στη Βαγδάτη

Ιρακινοί στρατιώτες φρουρούν τα πτώματα ληστών που προσπάθησαν να ληστέψουν μια σειρά από χρυσοχοΐα σήμερα το μεσημέρι στη Βαγδάτη.
Τουλάχιστον 12 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά των ληστών.
Η ληστεία κατέληξε σε ένα gunfight με τις δυνάμεις ασφαλείας, την αστυνομία και τις στρατιωτικές δυνάμεις που κατέφθασαν αμέσως στο τόπο της ληστείας.

Η σαμαρική Δεξιά υπό την επήρεια lexotanil

Αντιπαραθέσεις, κρυφές επαφές και παρασκηνιακές διεργασίες στη «γαλάζια πολυκατοικία» - Νευρική κρίση στη Ρηγίλλης προκαλούν οι κινήσεις του κ. Καρατζαφέρη.

Πολιτικές και προσωπικές αντιθέσεις, σχεδιασμοί και στρατηγικές, παρασκηνιακές διεργασίες και μυστικές επαφές συνθέτουν το παζλ της Κεντροδεξιάς, στην οποία αναβιώνουν οι «μακαρονάδες της συνωμοσίας». Σε αυτό το πλαίσιο η κινητικότητα στη «γαλάζια πολυκατοικία» ενισχύθηκε με τον πιο ..........

Και να αλλάξει η κυβέρνηση δεν αλλάζει το μνημόνιο

- Θεωρείται ότι μια άλλη, νεοεκλεγμένη κυβέρνηση θα μπορούσε να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου, όπως υπονοεί ότι θα πράξει η Νέα Δημοκρατία;
«Εχω πάρα πολλούς φίλους στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά δεν νομίζω ότι αυτά τα μέτρα θα μπορούσαν να αντιστραφούν ή να τεθούν υπό επαναδιαπραγμάτευση από μια καινούργια κυβέρνηση στην Ελλάδα.
Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι, το ........

Η Ευρώπη πίεζε για μέτρα από το 2008, αλλά η Ελλάδα δεν άκουγε

Αίσθηση και συζητήσεις αναμένεται να προκαλέσουν οι «διευκρινίσεις» που δίνει ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, αναφορικά με τις προειδοποιήσεις που είχαν απευθύνει από το 2008 οι Βρυξέλλες στην Ελλάδα για το ενδεχόμενο δημοσιονομικού εκτροχιασμού της χώρας. Δηλώνει, δε, κατηγορηματικά πως «και με άλλη κυβέρνηση, το μνημόνιο δεν αλλάζει».

Ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, με συνέντευξή του στην εφημερίδα "το Βήμα της Κυριακής" αναφέρει ότι ........

Υπάρχει άραγε σήμερα "πολιτικό κενό";

Είτε μας αρέσει είτε όχι μια μεγάλη μερίδα συντηρητικών ψηφοφόρων (κυρίως επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων, ελευθέρων επαγγελματιών και μικρομεσαίων παραγόντων διαφόρων παραγωγικών ομάδων) έχει βρει καταφύγιο ή κατευθύνεται ήδη προς το ΠΑΣΟΚ. Η τάση αυτή επιβεβαιώνεται τόσο από τις ποσοτικές όσο και από τις ποιοτικές μετρήσεις της κοινής γνώμης.
Η ροή αυτή έχει ξεκινήσει αρκετά πριν από τις...

Το έλλειμμα και η κολοκυθιά

Πόσον είναι το έλλειμμα του 2009, αγαπητέ, με ερώτησε εις καφενόβιος φίλος, εν τω παλαιώ καφενείω κατά την εβδομαδιαία κοινωνική συναναστροφή.
13,6% ήκουσα κατά την τελευταία εκτίμηση.
Και γιατί να μην είναι 13,8% που προβλέπει το προσχέδιο προϋπολογισμού; πετάχτηκε ένας δεινός παίχτης πρέφας. Τότε γιατί να μην είναι 15,1% κατά πληροφορίες του Τύπου, είπε ο ..........

Ομιλία Αντώνη Σαμαρά σε ασθενείς με Αλτσχάιμερ?


Παρακάτω διαβάζετε αυτά που είπε ο Αντώνης στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας:
«Αλλά και κάτι ακόμα: γίνεται απίστευτα αναξιόπιστος ο κ. Παπανδρέου όταν μόλις προ ολίγων ημερών είχε πει ότι θα περιλάβει στην Εξεταστική και την περίοδο Σημίτη – προφανώς ο κ. Σημίτης του τράβηξε το αυτί.
Και δείχνει έτσι να φοβάται αποκαλύψεις για την περίοδο Σημίτη, όσο φοβάται και για την...

Καρατζαφέρης: Ο Σαμαράς πάσχει από... πολιτική αγοραφοβία!

«Η πολιτική αγοραφοβία του κ. Σαμαρά τον οδηγεί στην απομόνωση και στην ουτοπία. Όσο και να κραυγάζει, το κόμμα του πτώχευσε τους Έλληνες και την Ελλάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει πώς θα επαναφέρουμε την Ελλάδα εκεί που ήταν πριν από τη λαίλαπα των κυβερνήσεων Σημίτη και Καραμανλή»

Σταθερά σαμαρωμένος ο Λυγερός της «Καθημερινής»

Είναι γνωστή η αρρωστημένη εμπάθεια κατά του Μητσοτάκη και της Ντόρας, του Σταύρου Λυγερού της «Καθημερινής». 
Όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών η Ντόρα, δεν παρέλειπε κάθε Κυριακή σχεδόν, να καταγγέλει τον «μειοδοτικό» της ρόλο σε ένα κρίσιμο υπουργείο. Ο Λυγερός έφερνε κάθε Κυριακή το τέλος του έθνους επειδή η Ντόρα ήταν ΥΠΕΞ! 
Εάν τον πιστεύαμε τώρα κανονικά θα έπρεπε οι Έλληνες να ήταν υπόδουλοι στους εχθρούς του έθνους ή ο Λυγερός έλεγε πάντα βλακείες! Μάλλον το δεύτερο ισχύει …..
Τώρα, με το ίδιο γραφικό πάθος είναι νεροκουβαλητής του Σαμαρά. Του μεγάλου ηγέτη που έχει ..........

Γιατί ανησυχούμε όταν ο Αντώνης μας αναλύει το κυκλοθυμικό έλλειμμα;

Τελικά στις εκλογές ψηφίζουμε για το μνημόνιο; Να φύγει το μνημόνιο και τα συναφή; Περίεργο γιατί αν φύγει αυτό το έρμο το μνημόνιο δεν θα υπάρχουν λεφτά να πληρωθούν οι συντάξεις και οι μισθοί! Λες και κάποιοι ποντάρουν στην πτώχευση της Ελλάδας, χωρίς να εξηγούν τι θα πει πτώχευση! Αρκεί να κερδίσουν οι διεθνείς κερδοσκόποι.
Κατά πόσον πάντως μπορούν οι Δήμαρχοι να διώξουν τον ........

Ξέρεις από ΕΣΠΑ; Ξέρεις από κοροϊδία

Μια φορά κι έναν καιρό, η κυβέρνηση μιας χώρας έδωσε ένα καρότο σε ταλαίπωρους από την κρίση μικρομεσαίους επιχειρηματίες, που το ονόμασε ΕΣΠΑ. Αυτοί το κυνήγησαν μη έχοντας άλλη επιλογή. Στα μισά του δρόμου εκείνοι που αποφασίζουν το έκοψαν στη μέση. Ετσι οι περισσότεροι επιχειρηματίες έμειναν να  ..........

Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Δημήτρης Γιαννουλάκης!

Το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης προκειμένου να καταθέσει στο πρωτοδικείο τα στοιχεία του συνδυασμού, όπως ορίζονται από το νόμο 3852 του Καλλικράτη, τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την κατάρτιση των συνδυασμών, που εκπνέει τα μεσάνυχτα.
Ο κ. Γιαννουλάκης ευδιάθετος και συνοδευόμενος από τον...

«Τσεκάρουν» τους… σκόρερ


Μία γνωστή διαφήμιση έχει εξελιχθεί σε ατάκα πλέον, αφού κάποια γεγονότα παύουν να θεωρούνται τυχαία… Όπως άλλωστε συνέβη και στον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό, όπου άνθρωπος αγγλικού συλλόγου βρέθηκε στα «Πηγάδια» και… τσέκαρε τον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και τον Γιάννη Φετφατζίδη. ..................

Τα ελληνικά Μ.Μ.Ε. και ο φιλελευθερισμός του Mario Vargas Llosa

Ο Γιάννης Τριάντης δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του στη χθεσινή "Ελευθεροτυπία" :

"Καλός γραφιάς και ικανός προπαγανδιστής ο κύριος Γιόσα, ανακυκλώνει με μαεστρία όσα κατά καιρούς φιλοτεχνεί η αστερόεσσα προπαγάνδα εναντίον των Λατινοαμερικανών ηγετών που ανθίστανται στους επικυρίαρχους. Κυρίως βάλλει εναντίον του ψυχισμού της Λατινικής Αμερικής ο κ. Γιόσα. Ενοχλείται πολύ από τον ηλεκτρισμό της συγκίνησης. Τον απωθεί ο λυρισμός και το ανέλεγκτο. Τον εξοργίζει η εξέγερση, η αντίσταση και η επανάσταση..."

To γεγονός πως ο νομπελίστας Mario Vargas Llosa είναι από τους ..........

Ιδέες για ... σκάλες



Το μοιραίο 2009 «το πάρτι τελείωσε»

Ο Ιανουάριος βρήκε τη χώρα να αντιμετωπίζει υποβάθμιση (από Standard & Poors), έκρηξη του spread στις 300 μονάδες και τον απόηχο από τα τραυματικά γεγονότα του Δεκεμβρίου στην Αθήνα. Με τον ανασχηματισμό και την «κοινωνική στροφή», δηλαδή υποσχέσεις παροχών, ο Καραμανλής προσπάθησε να αντιστρέψει την πολιτική τάση, χωρίς επιτυχία. 
Η κυβέρνηση παραδέχθηκε και επίσημα πλέον ότι η δημοσιονομική κατάσταση είχε ξεφύγει, εκτιμώντας το έλλειμμα στο 3,7% του ΑΕΠ. Ο νέος υπουργός Γ. Παπαθανασίου, πάντως, κινήθηκε από τον  .........

Η λύση στο πρόβλημα...


 και καπνίστε ξέγνοιαστα χωρίς να σας απασχολούν οι γύρω σας ...

Στην Ελλάδα, επειδή πρωτοπορούμε ως χώρα, οι προστατευτικοί χώροι που απεικονίζονται στην παρακάτω φωτογραφία υπήρχαν ανέκαθεν, απλώς έχουν το χαρακτηριστικό γνώρισμα να είναι αόρατοι! Ναι, για σας λέμε, που δεν σέβεστε τον διπλανό σας που δεν καπνίζει, όταν απολαμβάνετε το τσιγαράκι σας....................


Καλή η κριτική αλλά κανε και καμία πρόταση

Ο Σαμαράς, μιλώντας στη 2η σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "ο πρωθυπουργός είναι για να κυβερνά και όχι για να σχολιάζει".
Σωστό, αλλά και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι για να παρουσιάζει εναλλακτικές προτάσεις στους πολίτες και όχι μόνο για να κατηγορεί την κυβέρνηση.

Εκπληκτικά σχέδια χαραγμένα σε φύλλα δέντρων

Ο εξηντάχρονος σήμερα Huang Taisheng, είναι ο εμπνευστής μιας νέας μορφής τέχνης, που λέγεται εγχάραξη σε φύλλα δέντρων. Είχε την ιδέα περίπου 25 χρόνια πριν, όταν είδε ένα φύλλο φαγωμένο από σκουλήκια που έμοιαζε με χάρτη. Κάθε χρόνο πλέον, όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες ασχολούνται με την περίεργη και δύσκολη αυτή τέχνη. .....................

Φίλε μου Κυριάκο … σύνελθε!

Αγαπητό περιοδικό,
με έκπληξη είδαμε και σήμερα τον Κυριάκο να συνεχίζει την σύγκρουση με τον πατέρα του και τη Ντόρα. Προς ικανοποίηση των συμβούλων του Αντώνη, οι οποίοι ποτέ δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν με το οικογενειακό του παρελθόν και τις απόψεις του. Γιατί Κυριάκο μου προσπαθείς να εξευμενίσεις άτομα που ποτέ δεν θα συμφωνήσουν με την πορεία και τις απόψεις σου; Ο σκοπός σου είναι να δημιουργείς προβλήματα στον πατέρα σου και στο κόμμα της Ντόρας που ήδη ανακοινώθηκε; Για να βγαίνεις να λές ότι ακολουθείς δική σου πορεία; Ανεξάρτητη από την ιστορία σου; Βέβαια η συνέντευξη που έδωσες στο ΒΗΜΑ, παρουσιάζεται ως συνομιλία. Κάτι όμως θα είπες στον Βασίλη Χιώτη. Άσχετα εάν ο δημοσιογράφος δραματοποίησε την «συνομιλία» για λόγους εντυπωσιασμού ή πολιτικής σκοπιμότητας. Αυτή είναι η δουλειά του και θα έπρεπε να  ξέρεις ότι τα μέσα περιμένουν εναγωνίως τέτοιες συμπεριφορές για να επιδεικνύον την παρεμβατική τους ισχύ.
Πάντως τα πράγματα τα μπέρδεψες περισσότερο και δεν χρειάζονταν. Όσα υποτίθεται είπες, ελπίζουμε να μην τα είπες. Η σημερινή σου «συνομιλία» δεν χρειάζονταν. Το παρατραβάς. Δεν βλέπεις ότι σε χρησιμοποιούν και σε εγκλωβίζουν; Άσε που σε παρουσιάζουν κάποιοι της Ρηγίλλης από εκβιάσιμο έως ευάλωτο. Σε παρουσιάζουν ως "εύκολο" και διαχειρίσιμο στα παιχνίδια τους. Σε χρησιμοποιούν και αφού σε στύψουν θα σε πετάξουν σα λεμονόκουπα. Ειδικότερα οι εκπρόσωποι του γνωστού αντιμητσοτακικού μπλοκ, εντός της Νέας Ρηγίλλης. Δεν ξέρω κατά πόσο σε τιμά, οι ίδιοι άνθρωποι που διαπομπεύουν την οικογενειακή σου ιστορία, να σε παρουσιάζουν ως απόλυτα ελεγχόμενο και  να μην  έχουν ποτέ σταματήσει να  διασύρουν την οικογένειά σου και κυρίως τον πατέρα σου.
Φτάνει πια. Είπες ό,τι ήθελες να πεις. Το πολύ το κυρελέησον το βαριέται κι’ ο παπάς. Εντάξει, καταλάβαμε! Η σιωπή είναι τώρα πολυτιμότερη γιατί δεν σε βοηθά καθόλου να διασύρεις το παρελθόν σου και να παρασύρεσαι από τα παίγνια των μυστικοσυμβούλων.
Παρακαλώ προς αναδημοσίευση.
Φανατικός σας αναγνώστης.

Γιατί δεν αρέσει το φαγητό στο αεροπλάνο; Το μυστήριο λύθηκε!

Το άνοστο φαγητό με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι οι επιβάτες ενός αεροσκάφους στα 30.000 πόδια δεν είναι λάθος της εκάστοτε αεροπορικής εταιρείας.
Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει μία νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ, που φιλοδοξεί να κατανοήσει γιατί δεν αρέσει το «εναέριο» φαγητό. .............

Η κοινωνία διψά για νέα ονόματα

Τόσα ονόματα, τόσα χρόνια έχουν καταδυναστεύσει την Κρήτη. Ονόματα που εκλέγονται με την ιδιότητα είτε του κομματικού εγκάθετου, είτε με ισχυρά τοπικά ερείσματα. Ο Γιαννουλάκης με το ψηφοδέλτιο της «Μάχης για την Κρήτη» έδωσε την δυνατότητα σε νέα ονόματα να βγουν από την αφάνεια και ο αντίκτυπος ήταν άμεσος. Η απήχηση αστραπιαία. Το βλέπεις σε ολόκληρη την Κρήτη και στις τοπικές κοινωνίες. Είναι πράγματι ελπιδιφόρο να βλέπεις νέους να δηλώνουν στήριξη σε νέους ανθρώπους, που μέχρι πρότινος βρίσκονταν  στο σκοτάδι του κομματισμού. Ηταν καταδικασμένοι να ακολουθούν τις επιταγές τοπικών εγκάθετων.Η επιμονή της Ντόρας για επιλογή νέων ανθρώπων φαίνεται να δικαιώνεται. Θα φανεί σίγουρα στην κάλπη.

Τέλος σε 3,7 δισεκ. χρόνια για το Σύμπαν

Το Σύμπαν και όλα όσα περιέχει μπορεί να γνωρίσει ένα τέλος ύστερα από 3,7 δισεκατομμύρια χρόνια, σύμφωνα με αμερικανούς και ιάπωνες αστροφυσικούς που αμφισβητούν τη θεωρία την οποία αποδέχεται η πλειοψηφία των κοσμολόγων για μία αέναη επέκταση του χωροχρόνου. ................

Ένα εύλογο ερώτημα στον ΓΑΠ ...

..... που δεν έχει απαντηθεί μέχρι σήμερα, ενώ πλανιέται στα χείλη όλων...
Γιατί ο κ. Παπανδρέου δεν ζήτησε ένα μεγάλο δάνειο, ας πούμε 50 δις, αμέσως μετά την νίκη του στις εκλογές όταν τα spreads ήσαν στις διακόσιες μονάδες και το επιτόκιο χαμηλό ?
Δεν ήταν λογικό για έναν ηγέτη που νοιάζεται για τον λαό του να μην δημοσιοποιήσει τα κακά νέα για τη διαφθορά στην Ελλάδα και τις διάφορες κομπίνες των κυβερνήσεων ώστε να μην ............

Στημένα και... πληρωμένα τα επεισόδια των Σέρβων στη Γένοβα


Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν την περασμένη Τρίτη στη Γένοβα πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Ιταλίας-Σερβίας για τα προκριματικά του EURO 2012 και ως αποτέλεσμα είχαν τη διακοπή του, ήταν προγραμματισμένα και… χρηματοδοτούμενα με 200.000 ευρώ από δύο σεσημασμένους κακοποιούς αναφέρει η εφημερίδα «Politika». ...................

Ντόρα Μπακογιάννη: Στις 21 Νοεμβρίου το Νέο Κόμμα!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλάει στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» για τον νέο πολιτικό φορέα που γεννιέται 21 Νοεμβρίου

Συνέντευξη στον Γιωργο Π. Τερζη

Eτοιμη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, στις 21 Νοεμβρίου, δηλώνει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, αποκαλύπτοντας ότι το νέο «κίνημα» δεν θα είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος. «Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική», εκτιμά η ίδια. Διαφορετικές οι πολιτικές μας διαδρομές, σημειώνει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι...

Μην προχωρείτε, κύριοι! Σας πήραμε χαμπάρι… Η Κρήτη δεν υποκύπτει σε παίγνια και απάτες του σαμαρισμού!

Μετά την πρώτη ατυχή απόπειρα των σαμαροσυμβούλων να επέμβουν στα της Κρήτης μέσω «δημοσκόπησης-φάντασμα», με την υπογραφή της… ALCO του κ. Παναγόπουλου (που η γυναίκα του δούλευε στον Πλακιωτάκη, κλπ…), μαθαίνουμε πως μια νέα ανάλογη σκευωρία βρίσκεται σε εξέλιξη… Δεν ξέρουμε πόσες μέρες θα τους πάρει να…

12 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για τα όνειρα

Τι αποδέχεται η επιστήμη

Τα όνειρα ανέκαθεν αποτελούσαν αντικείμενο έρευνας για διάφορους λόγους. Στην εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κάποια όνειρα γινόντουσαν επίσημο θέμα συζήτησης στη Σύγκλητο. Γενικότερα σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς αναζητούσαν τα κρυφά μηνύματα τους. Ας αφήσουμε όμως τις υποθέσεις και τις εικασίες και πάμε να δούμε τι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ή αποδεκτό. ...........

Καλύτερο ευρωπαϊκό νησί: Η Μύκονος

Τα εύσημα των Αμερικανών , πηγαίνουν για άλλη μια χρονιά στη Μύκονο... Το ''νησί της διασκέδασης'' έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των Αμερικανών τουριστών, καθώς σύμφωνα με τους αναγνώστες της αμερικάνικης έκδοσης του περιοδικού Conde Νast Traveller, αναδείχθηκε καλύτερο ευρωπαϊκό νησί. .........

«Έγινε ανυπόφορος» λέει για τον Μικ Τζάγκερ ο Κιθ Ρίτσαρντς

«Τα ναρκωτικά, η σχέση του με τον Μικ Τζάγκερ και την αρραβωνιαστικιά του Μάριαν Φέιθφουλ, η φυλακή και οι έρωτές του: στα απομνημονεύματά του που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στο τέλος του μήνα στη Βρετανία ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο κιθαρίστας των Rolling Stones, αποκαλύπτει τον κόσμο του ροκ όπως τον έζησε. ..................

Άντε πάλι με τη… MAYO!...!

Κάθε φορά που στριμώχνεται από το Μητσοτάκη ο Σαμαράς κάποιο απ’ τα «εξαπτέρυγά» του ανακινεί τα παλιά ξινά σταφύλια της… MAYO! Μιας υπόθεσης για την οποία ο Κώστας Λαλιώτης καταδικάστηκε ως κοινός συκοφάντης και κινδύνεψε να… χάσει το σπίτι του, για να ξεπληρώσει την αποζημίωση που επιδίκασε η ελληνική δικαιοσύνη υπέρ του συκοφαντηθέντος Κων/νου Μητσοτάκη!
Αυτή τη φορά ο Μάκης (όχι, ο Θέμος ήταν την…

Ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου το νέο κινηματικό ξεκίνημα στο δημόσιο βίο της χώρας

Ο κύβος ερρίφθη. Ο νέος πολιτικός φορέας για τη συγκρότηση του οποίου εργάζονται πυρετωδώς εκατοντάδες φίλοι και εθελοντές σε όλη τη χώρα ανοίγει φτερά και πανιά στις 21 Νοεμβρίου 2010. Ανήμερα των Εισοδίων της Θεοτόκου για την Ορθόδοξη Χριστιανοσύνη. Και ημέρα γιορτής και αργίας για τα Χανιά, τη γενέτειρα της...