Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Φίλε μου Κυριάκο … σύνελθε!

Αγαπητό περιοδικό,
με έκπληξη είδαμε και σήμερα τον Κυριάκο να συνεχίζει την σύγκρουση με τον πατέρα του και τη Ντόρα. Προς ικανοποίηση των συμβούλων του Αντώνη, οι οποίοι ποτέ δεν πρόκειται να συμφιλιωθούν με το οικογενειακό του παρελθόν και τις απόψεις του. Γιατί Κυριάκο μου προσπαθείς να εξευμενίσεις άτομα που ποτέ δεν θα συμφωνήσουν με την πορεία και τις απόψεις σου; Ο σκοπός σου είναι να δημιουργείς προβλήματα στον πατέρα σου και στο κόμμα της Ντόρας που ήδη ανακοινώθηκε; Για να βγαίνεις να λές ότι ακολουθείς δική σου πορεία; Ανεξάρτητη από την ιστορία σου; Βέβαια η συνέντευξη που έδωσες στο ΒΗΜΑ, παρουσιάζεται ως συνομιλία. Κάτι όμως θα είπες στον Βασίλη Χιώτη. Άσχετα εάν ο δημοσιογράφος δραματοποίησε την «συνομιλία» για λόγους εντυπωσιασμού ή πολιτικής σκοπιμότητας. Αυτή είναι η δουλειά του και θα έπρεπε να  ξέρεις ότι τα μέσα περιμένουν εναγωνίως τέτοιες συμπεριφορές για να επιδεικνύον την παρεμβατική τους ισχύ.
Πάντως τα πράγματα τα μπέρδεψες περισσότερο και δεν χρειάζονταν. Όσα υποτίθεται είπες, ελπίζουμε να μην τα είπες. Η σημερινή σου «συνομιλία» δεν χρειάζονταν. Το παρατραβάς. Δεν βλέπεις ότι σε χρησιμοποιούν και σε εγκλωβίζουν; Άσε που σε παρουσιάζουν κάποιοι της Ρηγίλλης από εκβιάσιμο έως ευάλωτο. Σε παρουσιάζουν ως "εύκολο" και διαχειρίσιμο στα παιχνίδια τους. Σε χρησιμοποιούν και αφού σε στύψουν θα σε πετάξουν σα λεμονόκουπα. Ειδικότερα οι εκπρόσωποι του γνωστού αντιμητσοτακικού μπλοκ, εντός της Νέας Ρηγίλλης. Δεν ξέρω κατά πόσο σε τιμά, οι ίδιοι άνθρωποι που διαπομπεύουν την οικογενειακή σου ιστορία, να σε παρουσιάζουν ως απόλυτα ελεγχόμενο και  να μην  έχουν ποτέ σταματήσει να  διασύρουν την οικογένειά σου και κυρίως τον πατέρα σου.
Φτάνει πια. Είπες ό,τι ήθελες να πεις. Το πολύ το κυρελέησον το βαριέται κι’ ο παπάς. Εντάξει, καταλάβαμε! Η σιωπή είναι τώρα πολυτιμότερη γιατί δεν σε βοηθά καθόλου να διασύρεις το παρελθόν σου και να παρασύρεσαι από τα παίγνια των μυστικοσυμβούλων.
Παρακαλώ προς αναδημοσίευση.
Φανατικός σας αναγνώστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :