Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Κατέθεσε τον συνδυασμό του ο Δημήτρης Γιαννουλάκης!

Το μεσημέρι πέρασε την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου ο επικεφαλής του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» κ. Δημήτρης Γιαννουλάκης προκειμένου να καταθέσει στο πρωτοδικείο τα στοιχεία του συνδυασμού, όπως ορίζονται από το νόμο 3852 του Καλλικράτη, τελευταία ημέρα της προθεσμίας για την κατάρτιση των συνδυασμών, που εκπνέει τα μεσάνυχτα.
Ο κ. Γιαννουλάκης ευδιάθετος και συνοδευόμενος από τον... υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νεκτάριο Σερμάκη, όπως επίσης και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, κατέθεσε τα στοιχεία των 83 συνολικά υποψηφίων (υποψήφιος περιφερειάρχης, υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι) που θα δώσουν τη δική τους μάχη στις επικείμενες εκλογές.
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έγιναν σε δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος τύπου κ. Γιάννης Μεστροπιάν δήλωσε: «Ο συνδυασμός που είναι σε πλήρη ετοιμότητα εδώ και ημέρες, κατέθεσε τα αναγκαία στοιχεία στο πρωτοδικείο του Ηρακλείου. Ο επικεφαλής και όλοι οι υποψήφιοι που απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια του Ηρακλείου, των Χανίων, του Ρεθύμνου και του Λασιθίου χαρακτηρίζονται από μια τέτοια δυναμικότητα που το βράδυ των εκλογών, οι ψηφοφόροι όχι μόνο της Κρήτης αλλά και όλης της χώρας, να είστε βέβαιοι ότι θα στρέψουν το βλέμμα τους, στο νησί».

Δεν υπάρχουν σχόλια :