Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Πάμε καλά; Σε ρόλο Καρχιμάκη, ο … Σούρλας;


Θα μας τρελάνουν τελείως εκεί στη Ρηγίλλης; Τι σχέση έχει ο Καρχιμάκης με τον Σούρλα; Ας παραβλέψουμε την εμφάνιση (για να μην μας πούνε ρατσιστές) και ας πάμε στο ζουμί. Tι εμπειρίες έχει ο Σούρλας από προπαγάνδες, προβοκάτσιες και κατασκευές σκανδάλων; Είστε τελείως γντουπ εκεί στη Ρηγίλλης;
Πάντως πέραν της πλάκας, έχουμε μεγάλη απορία για τις δυνατότητες του Σούρλα στην γραμματεία διαφάνειας! Με αντικείμενο ουσιαστικά τον εντοπισμό σκανδάλων στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κατ’ αντιστοιχία του πασοκικού «τομέα τεκμηρίωσης»!
Πολύ ούφο μου φαίνεται σε αυτή τη θέση ο συμπαθέστατος κατά τα άλλα κύριος Σούρλας!

Όσα δε φτάνει η αλεπού…

…τα λέει αγουρίδες», λέει μια σοφή παροιμία και ο πρόεδρος Αντώνης φαίνεται πως πορεύεται με αυτή τη λογική…
Ενώ το στενό του περιβάλλον, οι
«άνθρωποί του», είναι η… αφρόκρεμα της Ακροδεξιάς και του Εθνικισμού εν Ελλάδι (μπροστά τους ο Καρατζαφέρης φαντάζει… Τσίπρας!), ο Σάμι αισθάνεται την «παγίδα» του ΛΑΟΣ και πασχίζει να… συμφωνήσει διαφωνώντας με δημοψηφίσματα, συλλαλητήρια και ό,τι άλλο προτείνεται ενάντια στις… ορδές των μεταναστών που έρχονται να καταλάβουν την Ελλάδα!
Το δυστύχημα είναι, ότι
εμφανίζεται να συμφωνεί διαφωνώντας με όλους! Και με το συμφοιτητή Γιωργάκη και με τους ακραίους εθνικιστές μυστικοσυμβούλους του! Δεν ξέρουμε πώς τα καταφέρνει, αλλά μάλλον πως τέτοια «κόλπα» μάθαιναν στα Αμερικάνικα Κολλέγια παρέα με το Τζέφρυ, για να μας δουλεύουν -ή… διαδουλεύουν- χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι.
Είναι και οι «
θεωρίες των παιγνίων» -που έχουν πάρει και… βραβείο Νόμπελ- οι οποίες υποβοηθούν τη διαδούλευση -συγγνώμη… διαβούλευση ήθελα να πω- των Ελλήνων από την άτυπη συγκυβέρνηση των Κολεγιόπαιδων.
Εντωμεταξύ, κανείς δεν έχει καταλάβει, εάν ο
Σφουγγαράκης θέλει ή δεν θέλει τους μετανάστες, θέλει ή δεν θέλει το δημοψήφισμα, θέλει ή δεν θέλει τη… Θάλεια Δραγώνα και ούτω καθεξής…
Ένα μόνο είναι σίγουρο και ξεκάθαρο: Δεν θέλει με τίποτα τη Ντόρα στο κόμμα…


Μαντέψτε τι κάνω τα βράδια!


Τελικά έχουν σχέδιο οι Σάμηδες. Από κει που περιμέναμε ότι τα σχέδια ήταν πατέντα του Γιωργάκη μας προέκυψαν οι νεοδεξιοί στρατηγοί της Ρηγίλλης. Έχουν μεγάλο καημό οι άνθρωποι. Όλο και περισσότεροι συστήνουν «αποκεφαλισμό» της Ντόρας ... τώρα! Έτσι θεωρούν ότι θα δυναμώσει το ηγετικό προφίλ του Αντώνη ως προέδρου.
Θα έχουν προηγηθεί δυό τρεις «βρώμικες» δημοσκοπήσεις, μερικές συνεντεύξεις (π.χ. Joker Κοκκινούλης να κάνει λόγο και πάλι για μοναστήρια) και θα επιτευχθεί η «ενότητα» με μια κίνηση. Όσο καθυστερεί η σύγκρουση τόσο θα δυσκολεύει η εξεύρεση του κατάλληλου timing και θα δίνεται στη Ντόρα χρονικό περιθώριο εσωτερικής αναδιοργάνωσης. Τη στιγμή μάλιστα που έχουν ένα δύσκολο συνέδριο μπροστά τους, φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη ο «αποκεφαλισμός».
Υπάρχουν και οι πιο «συγκρατημένοι» που συστήνουν ψυχραιμία. Βλέπουν την Siemens ως σταυροδρόμι ανατροπών. Περιμένουν στη γωνία τη Ντόρα με "στοιχεία" που δηλώνουν ότι έχουν μαζέψει(Κώστας Μαρκόπουλος) γιατί προέχει η προστασία της προηγούμενης κυβέρνησης και του πρώην πρωθυπουργού.
Ενδέχεται, το Πασόκ, να εγείρει  θέμα νεοδημοκρατικών ταμείων και Βαρθολομαίου. Οπότε στο πνεύμα των ανταλλαγών μεταξύ Πασόκ-ΝΔ θα χρειαστεί τότε να «δώσουν» τη Ντόρα και να εξασφαλίσουν σιωπή για την εμπλοκή Καραμανλή στο τεράστιο σκάνδαλο των μαύρων κομματικών ταμείων της Siemens.

Μα δεν έκανε τίποτα ο Γιώργος σε 100 μέρες; Τι λέτε ρε παιδιά;

Ποιος λέει πως το ΠΑΣΟΚ δεν έχει να επιδείξει έργο στις 100 πρώτες ημέρες της κυβέρνησης της «διαβούλευσης»; Ποιος ισχυρίζεται, ότι ο Γιωργάκης δεν έχει «σχέδιο», όπως μας έλεγε προεκλογικά;
Όποιος το λέει, σίγουρα είναι εκτός πραγματικότητας! Γιατί
και «σχέδιο» έχει το «παιντί» και… κατορθώματα να παρουσιάσει.
Και το μεγαλύτερο απ’ αυτά το ότι πέτυχε να εκλέξει αρχηγό στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον φίλο και συγκάτοικο απ’ τα παλιά, το Σάμι το Σφουγγαράκη!
Αυτό κι αν είναι
«έργο» ΠΑΣΟΚ! Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις μπροστά σου μια… αδιατάρακτη 8ετία (τουλάχιστον…); Ξέρεις τι είναι να έχει γίνει σωστό μπάχαλο το απέναντι «μαγαζί» με τους εισβολείς της «Πολιτικής Άνοιξης» στο νεοκλασικό της Ρηγίλλης;
Αυτός είναι
Πρωθυπουργός! Πρώτα εξασφάλισε πως δεν θα έχει… αντίπαλο, και τώρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Αμ πως!

Και ο Τατούλης ενοχλεί τους στρατηγούς.

Έντονα ενοχλήθηκε ο πρόεδρος Αντώνης με όσα του είπαν οι Στρατηγοί της Ρηγίλλης για τα γραφόμενα του Τατούλη στο blog του αλλά και τις πληροφορίες που έχουν γι’ αυτά που λέει στις προσωπικές επαφές του. Τον ενόχλησαν ειδικά οι καταγγελίες που αφορούν το νέο περιβάλλον της Ρηγίλλης.
Τι ακριβώς λέει ο Πέτρος;
Οι σύμβουλοι και όσοι είναι στη νέα ηγετική ομάδα ανήκουν και αυτοί στο πρόβλημα που έχει η Νέα Δημοκρατία. Είναι και αυτοί μέρος και συντελεστές της κρίσης και συνεχίζουν να προκαλούν κρίση στο εσωτερικό της ΝΔ.

Την αλήθεια είπε και πάλι!
Αυτό σημαίνει όμως ότι οι πόρτες του Σαμαρά έκλεισαν οριστικά για τον Τατούλη. Οι νέοι σύμβουλοι δεν εκτιμούν την κριτική και μισούν την αλήθεια. Στηρίζουν την «κοσμοθεωρία» τους σε ανιστόρητα ψεύδη και αμφίβολους ιδεασμούς.

Δεν έχουν τελειωμό τα βάσανα του Γιώργου

Εκεί που όλοι τον κυνηγάνε με υποβαθμίσεις και απειλητικά δημοσιεύματα(βλέπε Financial Times) έφτασε άλλη μια καμπάνα από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με παραλήπτη την κυβέρνηση του Πασόκ. Τονίζω το «κυβέρνηση του Πασόκ» γιατί η καμπάνα αφορά την περίοδο 1998-2002. Όταν μας κυβερνούσε και πάλι το Πασόκ. Καμιά φορά η ιστορία παίζει πολύ περίεργα παιχνίδια. Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος και δικαιώνει κατά κάποιον τρόπο τα πράγματα. "Τις λέξεις που ντύθηκαν με ψέμματα". Σου λέει, μάχαιραν έδωκες; Μάχαιρα θα λάβεις.
Για την πενταετία λοιπόν 1998-2002 η Ελλάδα έφαγε ποινή 1,2 δις ευρώ γιατί δεν κατέβαλε τους αναλογούντες φόρους και δασμούς για τις προμήθειες στρατιωτικού υλικού. Πάρτε την λοιπόν στ’ αυτιά εσείς που ξέρετε από σχέδια και προπάντων γνωρίζετε που υπάρχουν τα λεφτά του χαμένου θησαυρού. Η ποινή αφορά τα TOR-M1, τα Patriot, τα F-16 που αγοράζαμε τότε σε δεκάδες. Δεν γίνεται να ησυχάσουμε από αυτή την περίοδο. Όλο μπροστά μας βρίσκεται!...!

Έντονος προβληματισμός στην σαμαρική Ρηγίλλης με τον Πάκη

Δεν ξέρουν τι να κάμουν με τον Πάκη οι στρατηγοί του συστήματος Σαμαρά. Όπως και πολλούς άλλους που θεωρούν Ντορικούς ή Κεντροδεξιούς. Στο θέμα των μεταναστών έτρεξε να συνηγορήσει με γλώσσα Καρατζαφέρη και από την άλλη να καταδικάσει με νομικά επιχειρήματα την υποδαύλιση δημοψηφίσματος που στηρίζεται κυρίως από τον Καρατζαφέρη.
Όμως η σαμαρική Ρηγίλλης τον θεωρεί τελειωμένο, τον έχει καταχωρήσει στους κεντροδεξιούς με βεβαρυμμένο πολιτικό μητρώο και έχουν αφήσει τα «σκυλιά» να ζητάνε την παραίτηση που υποσχέθηκε στον λαό της Νέας Δημοκρατίας. Προσπαθούν να βρουν τρόπο να του δώσουν αποχαιρετιστήριο παπούτσι και ο πονηρός Πάκης που έχει καταλάβει τι παίζεται λέει την άποψή του για να τους σπάει τα νεύρα.

Παναγιωτόπουλος νούμερο 2 ή νούμερο σκέτο;


Σε αγώνα δρόμου εξελίσσεται στο εσωτερικό της ΝΔ η κατοχύρωση της δεύτερης θέσης στο κόμμα.
Ποιος θα είναι ο αντ’ αυτού; Ιδού η απορία.
Ο πρόεδρος έταξε στον Αβράμ.
Ο κόκκινος Πάνος καραδοκεί και δεν κουνά ρούπι απ’ το πλευρό του Σάμι. Αυτός όχι νούμερο 2 αλλά Σάμι 2 θα είναι σε λίγο.
Το "περιθώριο" του κλειστού κλαμπ των σαμαρικών της ΠΟΛιτικής ΆΝοιξης επιτρέπει σε κάποιους να πλησιάζουν τον πρόεδρο της Άνοιξης.
Γιατί ξέρουν ότι αυτοί έχουν τον πρώτο λόγο και τα νούμερα είναι του χεριού τους!...!

Κάπως έτσι πολιτεύεται ο Αντώνης Σαμαράς


ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ κρύβεσαι, μήλο βγαίνεις. Αχλάδι κοιτάς από την πόρτα.
Κάπως έτσι πολιτεύεται ο Αντώνης Σαμαράς από τις 29 Νοεμβρίου και μετά.
Ο ΝΕΟΣ πρόεδρος της Ν.Δ. είπε «ναι» στις εξεταστικές που ζητάει το ΠΑΣΟΚ για Βατοπέδιο, ομόλογα, Γερμανό, Ζίμενς και Χρηματιστήριο. Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς, γιατί η κυβερνητική πλειοψηφία μπορεί να επιβάλει τη σύσταση των επιτροπών. Αλλά οι εξεταστικές- ιδίως για το Βατοπέδι- είναι κινούμενη άμμος για τη Ν.Δ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ βολεύει περισσότερο. Ιδίως όταν η κυβέρνηση βάζει φόρους ή, ακόμη καλύτερα, λέει ότι θα βάλει φόρους. Εξ ου και η Ν.Δ. βγαίνει πιο πολύ στο ξέφωτο για τα θέματα αυτά. Ωστόσο, τα οικονομικά είναι δώρον άδωρον. Ο κόσμος ξέρει ότι η οικονομία έφθασε εκεί που έφθασε ύστερα από μια πενταετία διακυβέρνησης Ν.Δ.
ΜΕ ΤΙΣ δημοσκοπήσεις να δείχνουν ότι το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά διψήφιο, ο Σαμαράς αναζητά πεδίο αντιπολίτευσης ή, τέλος πάντων, επαφής με την κοινωνία. Το συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Μίκη Θεοδωράκη παρακίνησε τον Αντώνη να επιχειρήσει να κινηθεί, έστω και σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, προς τα αριστερά.
Αλλά αυτό δεν κράτησε πολύ. Από το μήλο γυρίσαμε ξανά στο πορτοκάλι.
Έτσι, ο Σαμαράς ακύρωσε και δεν πήγε στο δείπνο του Λεωνίδα Κύρκου στην «Αίγλη».  
ΤΙ ΜΕΝΕΙ; Το μοντέλο Σαρκοζί.
Το 2007 ο Νικολά κέρδισε τις εκλογές γιατί κατάφερε να υφαρπάξει τις ψήφους του Λεπέν, δηλαδή της άκρας Δεξιάς. Αυτό δεν έγινε με ιδεολογική στροφή, αλλά με την πολύ σκληρή στάση του απέναντι στην εγκληματικότητα και, δευτερευόντως, τους ξένους. Εκεί ο Σαρκοζί το ΄παιξε διπλό. Από τη μια πλευρά υιοθέτησε σκληρή γλώσσα και δημιούργησε υπουργείο Εθνικής Ταυτότητας. Από την άλλη, ....

Βιβλική καταστροφή στην Αϊτή από τα 7,3 Ρίχτερ


Η άλλη άποψη για τη θέση της ΝΔ στο μεταναστευτικό

Ο γνωστός αιρετικός Γιώργος Γιαν. σχολιάζει τη θέση της Νέας Δημοκρατίας -και των άλλων κομμάτων- για την κυβερνητική πρωτοβουλία για τους μετανάστες:
Δηλαδή, αν πρότεινε τα 5 χρόνια να γίνουν 10 και επάρκεια της Ελληνικής γλώσσας, αποδεικνυόμενης με 9ετη φοίτηση ή εξετάσεις, δεν θα είχε όλα τα δίκια μαζί της;
Τώρα με το όχι αποδεικνύεται πως άγεται και φέρεται από το ΛΑΟΣ.

Η δε κυβέρνηση, αντί να κουβεντιάζει με τους πράκτορες που στελεχώνουν τις περισσότερες ΜΚΟ, δεν θα ήταν σκοπιμότερο να έρθει σε επαφή με το...

Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον ΓΓ ΑΚΕΛ κ. Α. Κυπριανού

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ κ. Α. Κυπριανού, παρουσία του Κύπριου Πρέσβη στην Αθήνα κ. Ι. Ιωσήφ και του μέλους του ΑΚΕΛ κ. Γ. Κολοκασίδη.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο Πρόεδρος της Βουλής τόνισε τη στήριξη όλων των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου στη διαδικασία διαλόγου μεταξύ της ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς για την εξεύρεση δίκαιης και βιώσιμης λύσης που θα στηρίζεται στις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών, στις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες και στην εφαρμογή του ευρωπαϊκού κεκτημένου.

Ο κ. Κυπριανού συνεχάρη τον κ. Πρόεδρο για την ανάληψη των καθηκόντων του και εξήρε τον σημαντικό ρόλο της ...

Και η άποψη του Πρετεντέρη για την συμπόρευση Σαμαρά-Καρατζαφέρη:Χέρι-χέρι...

Δεν νομίζω να αποτελεί έκπληξη. Με την πρώτη ευκαιρία, μόλις μπήκε στην κουβέντα ένα πραγματικό πρόβλημα της κοινωνίας, ο Σαμαράς βρέθηκε χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη . Αναμενόμενο. Και ως ένα σημείο λογικό. Οι επιδόσεις του ΛΑΟΣ στις δημοσκοπήσεις παραμένουν αξιοσημείωτες και διαψεύδονται όσοι αφελείς προέβλεπαν ότι «άμα τη εμφανίσει Σαμαρά» ο Καρατζαφέρης θα βρεθεί εκτός Βουλής. Εκπληξη αποτελεί η ευκολία με την οποία η κυβέρνηση του επέτρεψε να το κάνει. Διότι η πρωτοβουλία να ρυθμίσει (επιτέλους!) το μεταναστευτικό πρόβλημα είναι ορθή και αξιέπαινη. Αλλά η γραμμή λύσης που τράβηξε δύσκολα θα γίνει αποδεκτή από το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Ετσι όσοι αντιτίθενται στη λύση αυτή (μεταξύ τους και ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης ) κινδυνεύουν να συναντήσουν ένα ακροατήριο πολύ ευρύτερο από τη «βαθιά Δεξιά» που εκπροσωπούν.
Στην κυβερνητική πρόταση υπάρχει ένα λάθος αρχής και ένα λάθος μεθόδου.
Είναι λάθος αρχής να υπονοείς ότι τα σύνθετα προβλήματα της κοινωνίας μπορούν να αντιμετωπιστούν με προκατασκευασμένες συνταγές. Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι λάθος μέθοδος η πρόχειρη μεταφορά «όσων γίνονται στην Ευρώπη» - ακόμη κι όσων καλώς γίνονται. Ισα-ίσα. Η εμπειρία των περισσοτέρων ευρωπαϊκών χωρών έχει αποδείξει ότι ....

Μην ξεχνάμε. "Παπανδρέου γέλιο"


Έτσι φαντάζονταν τις 100 πρώτες μέρες, ο πρόεδρος Γιώργος;


Από την σημερινή "Ελευθεροτυπία"

Ο Σπύρος Βούγιας για Σαμαρά και παράνομους μετανάστες


"Χάρηκα για τις τελικές προτάσεις του κ. Σαμαρά που ήταν διορθωτικές"
[Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, στον ANT1]

Αναφορές για χιλιάδες νεκρούς από τα 7 Ρίχτερ στην Αϊτή

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,3 βαθμών, την οποία ακολούθησε μετασεισμός 5,9 βαθμών, συγκλόνισαν χθες την Αϊτή λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πάρα πολλά μεγάλα κτίρια ισοπεδώθηκαν προκαλώντας άγνωστο αριθμό θυμάτων. Οι εκτιμήσεις  κάνουν λόγο ακόμα και για «χιλιάδες»  νεκρούς και τραυματίες στα συντρίμμια.

Το Κέντρο Πρόβλεψης Τσουνάμι του Ειρηνικού εξέδωσε προειδοποίηση για τσουνάμι προς τις περισσότερες χώρες της Καραϊβικής, όπως η γειτονική Δομηνικανή Δημοκρατία, η Κούβα και οι Μπαχάμες.

«Καταστροφικά κύματα τσουνάμι δεν έχουν καταγραφεί ιστορικά μετά από σεισμούς στην περιοχή και στα σχετικά στοιχεία που τηρούμε» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κέντρου.

«Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα της πρόκλησης τοπικού τσουνάμι που μπορεί να πλήξει τις ....

Οι τελευταίες σελίδες των αθλητικών εφημερίδων [13-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των αθλητικών εφημερίδων

Η Ευρωπαϊκή Ένωση γνώριζε από τον Ιούνιο ότι το έλλειμμα θα ξεπεράσει το 10% !...!

Image and video hosting by TinyPicΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!

Περί αξιοπιστίας Ελληνικών κυβερνήσεων και Ευρωπαικής Ένωσης.....!!!


Όπως αποκάλυψε, πριν από μερικές μέρες, το έγκριτο γερμανικό site NRC Handelsblad, η Eυρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και οι υπουργοί των Οικονομικών της Ε.Ε φαίνεται να γνώριζαν για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας από τον περασμένο Ιούνιο και πολύ πριν αυτή γίνει ευρέως γνωστή….
Το παραπάνω προκύπτει από επτασἐλιδο έγγραφο που έχει στην κατοχή της η NRC Handelsblad και αφορούσε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Το έγγραφο κυκλοφόρησε από τον αρμόδιο επίτροπο Αλμούνια στην συνάντηση των Υπουργών των Οικονομικών της Ε.Ε (ECOFIN) στις 2 Ιουλίου του 2009

Όπως αναφέρεται παραδόθηκε από την κυβέρνηση του Κ.Καραμανλή σε έκτακτη σύνοδο εξπρές του ΕCOFIN που διοργανώθηκε για αυτό το λόγο τον περασμένο Ιούνιο. Είχε προηγηθεί η άρνηση του πρώην Υπουργού των Οικονομικών Γ. Παπαθανασίου να παραδώσει αναλυτικά στοιχεία στο meeting του ECOFIN τον Απρίλιο στην Πράγα…

Σύμφωνα με το έγγραφο η ελληνική κυβέρνηση παραδεχόταν ότι ....

Κάρατζ προς Σάμι Σάμι:Σε ποιό κράτος ήταν πρωτεύουσα η Άμφισσα το 700.000 π.Χ;


Του Γιάννη Καλαϊτζή στην Ελευθεροτυπία

Με ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις και 6 παραβιάσεις, ξεκίνησε η Τουρκική άσκηση στο νότιο Αιγαίο !

Το σενάριο "πολέμου" περιλαμβάνει και Ελληνικά χωρικά ύδατα !

Μεγάλες τουρκικές αεροναυτικές δυνάμεις ενεπλάκησαν σήμερα στην ΤΑSMO (τακτική άσκηση με χρήση πυρών) στο νότιο Αιγαίο. Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα μπήκαν στο Αιγαίο 25 αεροσκάφη σε έξι σχηματισμούς και 4 ελικόπτερα ναυτικής συνεργασίας.

Τρεις μεγάλες τακτικές ασκήσεις (ΤASMO) με χρήση πυρών ξεκίνησαν να...
...διεξάγονται σήμερα στα Δωδεκάνησα και θα συνεχιστούν την Πέμπτη 14/01 στην ίδια περιοχή και στο βόρειο Αιγαίο.

Επιπλέον στην ευρύτερη περιοχή συνασκούντο περί τα 12 σκάφη του τουρκικού Ναυτικού και τουλάχιστον δύο τουρκικά υποβρύχια εντοπίστηκαν από τα ...

Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων [13-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα αθλητικά πρωτοσέλιδα

Η ανικανότητα κοστίζει

Μπράβο στη κυβέρνηση! Κατάφερε να δανειστεί με υπερδιπλάσιο τόκο από όταν ανέλαβε την εξουσία.

Σημέρα η Ελλάδα δανείσθηκε 2,08 δις € από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων 26 και 52 εβδομάδων.  Θα ήθελα να επισημάνω το πόσο πιο ακριβά δανείστηκε σε σχέση με τις 20 Οκτώμβριου που είχε κλείσει περίπου 2 βδομάδες ζωής η κυβέρνηση Παπανδρέου.

Το επιτόκιο στα ετήσια εντόκα γραμμάτια ανήλθε σε 2,20% έναντι 0,91% στην προηγούμενη δημοπρασία.  Ενώ στα γραμμάτια εξάμηνης διάρκειας ανήλθε στο...
1,38% έναντι 0,59%.Όλοι ξέρουμε ποια είναι η αιτία.Η απραξία της κυβέρνησης και η ατολμία της να πάρει ορθολογικά μέτρα για πείσει τις αγορές.

Σήμερα το χρηματοστήριο έπεσε κατά 5% λόγω της ....

Οι τελευταίες σελίδες των εφημερίδων [13-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα οπισθόφυλλα των εφημερίδων

"Επιστρέφω την απόδειξη των 100 ημερών"

..

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων [13-01-2010]


Παρακάτω τα υπόλοιπα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Το extended HD trailer του Avatar


Έχετε σίγουρα δει το δίλεπτο trailer του Avatar.
Αυτό εδώ είναι η extended έκδοση τριάμισι λεπτών.
Το αναρτούμε γιατί είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει

Ψάχνουμε δάνεια από το Νότο αντί να γίνουμε Δανία του Nότου

Πέρασαν οι 100 πρώτες μέρες διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και αντί για Δανία του Νότου, ψάχνουμε για Δάνεια από το Νότο... 
γιατί ο Βορράς δεν θέλει να μας ξαναδεί ...