Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Η άλλη άποψη για τη θέση της ΝΔ στο μεταναστευτικό

Ο γνωστός αιρετικός Γιώργος Γιαν. σχολιάζει τη θέση της Νέας Δημοκρατίας -και των άλλων κομμάτων- για την κυβερνητική πρωτοβουλία για τους μετανάστες:
Δηλαδή, αν πρότεινε τα 5 χρόνια να γίνουν 10 και επάρκεια της Ελληνικής γλώσσας, αποδεικνυόμενης με 9ετη φοίτηση ή εξετάσεις, δεν θα είχε όλα τα δίκια μαζί της;
Τώρα με το όχι αποδεικνύεται πως άγεται και φέρεται από το ΛΑΟΣ.

Η δε κυβέρνηση, αντί να κουβεντιάζει με τους πράκτορες που στελεχώνουν τις περισσότερες ΜΚΟ, δεν θα ήταν σκοπιμότερο να έρθει σε επαφή με το... 2ο μεγαλύτερο κόμμα και μέχρι πρότινος κυβέρνηση της χώρας;

Ο Σαμαράς δημιουργεί για 1η φορά σαφή διαχωριστική γραμμή & η ΝΔ για 1η επίσης φορά, μετά τις εκλογές ,”καβαλάει” σε μια πλειοψηφία … καβαλάει δεν δημιουργεί. Μακροπρόθεσμα, αποξενώνει την ΝΔ από ανθρώπους που είτε σε 5 είτε σε 15 χρόνια θα χουν δικαίωμα ψήφου, την στρέφει δεξιότερα & στέλνει ένα μήνυμα πως ακόμα είναι εξαιρετικά αδύναμη για να διαμορφώσει αυτοτελώς την ατζέντα της και αυτήν της την διαμορφώνουν οι άλλοι, ακόμα και το ΛΑΟΣ.

Η πολιτική για την ΝΔ είναι, αυτή την περίοδο, με αυτή την ηγεσία και με αυτά τα μυαλά, σαν ύπνος στο κρεββάτι του Προκρούστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :