Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο των spreads

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την άνοδο των spread στην περιφέρεια της ευρωζώνης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η νέα άνοδος των spread σε Ελλάδα, Ιρλανδία, Πορτογαλία, το τελευταίο διάστημα είναι χαρακτηριστική. Δεν εκφράζει μόνο την ........................

Σε γιγάντιο παγοδρόμιο έχει μετατραπεί η Μόσχα

ITAR-TASS: MOSCOW, RUSSIA. DECEMBER 27, 2010. Young man clearing slushy snow off his ice-covered car. Freezing rain, which turns to ice on contact to the ground in mild sub-zero conditions, hit the Russian capital on Saturday coating streets and trees in a thick layer of ice. (Photo ITAR-TASS/ Alexandra Mudrats) Photo via Newscom

Σε ένα τεράστιο παγοδρόμιο έχει μετατραπεί η Μόσχα εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης που γίνεται στρώμα πάγου λόγω των θερμοκρασιών υπό του μηδενός. Το διεθνές αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας έκλεισε και τα σιδηροδρομικά δρομολόγια διακόπηκαν. Είναι σχεδόν αδύνατο να ...........

Χάος από την κακοκαιρία στη Νέα Υόρκη

NEW YORK, NY - DECEMBER 27: A man clears snow in Manhattan's East Village December 27, 2010 in New York City. A blizzard pounded the East Coast of the United States delivering 20 inches of snow to New York City while snarling post-Christmas travel. (Photo by Mario Tama/Getty Images)

Στο έλεος της κακοκαιρίας τις τελευταίες μέρες και οι ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί χάος στα αεροδρόμια, στο σιδηροδρομικό δίκτυο και στις οδικές μετακινήσεις εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων.Πάνω από 1.400 πτήσεις έχουν ακυρωθεί, ενώ χιλιάδες επιβάτες «εγκλωβίστηκαν» στα αεροδρόμια εν μέσω εορτών.
Τα διεθνή αεροδρόμια Τζ.Φ. Κένεντι και Λα Γκουάρντια στη Νέα Υόρκη, όπως και .............

"Λεφτά υπάρχουν", λέει και ο Πατέρας. Αν είναι σαν του Γιώργου …. κάηκε ο ΠΑΟ!

Κάποιος πρέπει να πει στον Πατέρα ότι το «Λεφτά Υπάρχουν», που ξεστόμισε σήμερα, λειτουργεί αρνητικά στην ψυχολογία του κόσμου. 
Ακούγεται σαν ψέμα! Για πολλούς αποτελεί ψέμα εκ των προτέρων. 
Καλύτερα να σου λείπουν εκφράσεις που ............

Τοίχος με .... δώρα!

Ανόητες ιδέες που έφεραν εκατομμύρια:Γράμμα στον Άγιο Βασίλη (3)

Ναι! Ο Άγιος Βασίλης δέχεται γράμματα από όλα τα μέρη του κόσμου. Και ώ του θαύματος ο Άγιος Βασίλης απαντά στα παιδάκια που του στέλνουν γράμματα, τουλάχιστον σε αυτά με τα «καλύτερα» και "εξυπνότερα" αιτήματα. Αρκεί βέβαια να πληρώσουν οι γονείς σας και η επιστολή να έχει σταλεί μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου κάθε έτους. .    
Το SantaMail  έχει απαντήσει με εξατομικευμένες επιστολές στα παιδιά, καλοφτιαγμένες και πρωτότυπες, με ..................

Ξανά σε δίκη για το παραδικαστικό ο Μαντούβαλος

Μόλις πρόσφατα ο Μαντούβαλος τα βρήκε με τον "αδιάφθορο" Σαμαρά! Τί θα  κάνει άραγε ο Ηγέτης; Θα αναγκαστεί μάλλον να τον στηρίξει γιατί ο Πέτρος ευθύνεται για την επικράτηση του "εκλεκτού" Μιχαλολιάκου στον Πειραιά! Αυτά έχουν οι συμφωνίες κάτω απ' το τραπέζι!...!
Για δεύτερη φορά θα δικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο τέως βουλευτής της ΝΔ Πέτρος Μαντούβαλος, καθώς το Ε' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, συνταυτιζόμενο με τις θέσεις του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι.Τέντε, αναίρεσε την αθωωτική απόφαση για τον μη εκλεγέντα υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά.

Ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε .................

Την επιστροφή του μάρκου επιθυμεί το 49% των Γερμανών.

Δυσαρεστημένοι δηλώνουν οι Γερμανοί με το ευρώ. Σε δημοσκόπηση της εφημερίδας Bild, το 51% των ερωτηθέντων δεν είναι ικανοποιημένοι με το νέο νόμισμα, ενώ το 49% θα επιθυμούσε την επιστροφή του μάρκου.

Καταγγελίες σοκ για Βγενόπουλο:«Μιλάμε για κλασική μαφιόζικη λειτουργία»»

Σε καταγγελίες που προκάλεσαν σοκ στους βουλευτές της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, κάνοντας τον κ. Γ. Φλωρίδη να μιλήσει για «κλασική μαφιόζικη λειτουργία», προχώρησε ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Ανδρέας Μαρτίνης, κατά του κ. Ανδρέα Βγενόπουλου, δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση των δύο ανδρών για το δάνειο της Marfin Egnatia Bank προς το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, που ο κ. Μαρτίνης έχει καταγγέλλει ότι αποτέλεσε αντικείμενο εκβιαστικών πρακτικών και μεθοδεύσεων από την πλευρά Βγενόπουλου.
Εξεταζόμενος ο κ. Μαρτίνης από την .................... 

Ξέρετε γιατί το επόμενο τεύχος των «Fantastic Four» θα κυκλοφορήσει σε μαύρη σακούλα;

Στο επόμενο τεύχος των Fantastic Four, του Ιανουαρίου, ένας από τους τέσσερις υπερήρωες θα ..... πεθάνει. Το όνομα του «άτυχου» υπερήρωα παραμένει επτασφράγιστο μυστικό στα γραφεία της Marvel Comics. Πέφτουν στοιχήματα αλλά και χιλιάδες θαυμαστές των υπερηρώων προτείνουν ποιος θα ήταν "καλύτερα" να πεθάνει. Μάλλον αυτόν που συμπαθούν λιγότερο! 
Επειδή ο υπερήρωας του οποίου το όνομα όλοι ψάχνουν θα  .............

Το Ισραήλ αρνείται για άλλη μια φορά να ζητήσει συγνώμη για το “Μαβί Μαρμαρά”

An frame grab from an Israeli Navy video shows clashes between Israeli soldiers and activists on board the Turkish aid ship Mavi Marmara bound for Gaza on May 31, 2010. Israel vowed to continue a blockade of aid ships to Gaza. UPI/HO Photo via NewscomΤο Ισραήλ αρνήθηκε για ακόμα μια φορά το αίτημα της Τουρκίας να ζητήσει συγνώμη για την επίθεση σε τουρκικό πλοίο τον περασμένο Μάιο που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν εννέα άτομα. 
Ο ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών, Άβιγκντορ Λίμπερμαν, ανέφερε σε συγκέντρωση στην Ιερουσαλήμ την Κυριακή ότι η Τουρκία θα πρέπει να ζητήσει συγνώμη από το Ισραήλ για την από μέρους του «υποστήριξη της τρομοκρατίας» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Κρατούμενοι εκθέτουν έργα τους στον Πειραιά

Την έκθεση «Από τον Όμηρο στον Καββαδία» παρουσιάζουν η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά και το Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας των φυλακών Κορυδαλλού. 
Τα έργα εμπνεύστηκαν σαράντα δυο κρατούμενοι των ................

Προς "επενδυτική διερεύνηση" χιλιάδες στρέμματα γης, που ανήκουν στο Δημόσιο

Με στόχο έσοδα ύψους 1 δισεκατομμυρίου ευρώ για το νέο έτος, και άλλων 7 δισεκατομμυρίων έως το 2013, η διυπουργική Επιτροπή Αναδιαρθρώσεων και Αποκρατικοποιήσεων έχει αποφασίσει την καταγραφή, ποιοτική ανάλυση και επενδυτική διερεύνηση χιλιάδων στρεμμάτων γης, που ανήκουν στο Δημόσιο.

Έτσι προς εμπορική και τουριστική εκμετάλλευση, βαίνουν το ...............

Έρχεται κύμα ιδιωτικοποιήσεων

Επεκτείνεται η σύμβαση παραχώρησης του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος με την εταιρεία Χόχτιφ, ενώ τα περιφερειακά αεροδρόμια, μπαίνουν στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Παράλληλα, εξετάζεται η παραχώρηση 11 περιφερειακών οργανισμών λιμένων, και 850 μαρινών.

Τέλος, η κυβέρνηση έχει αποφασίσει και την πώληση της συμμετοχής του Δημοσίου στο καζίνο της Πάρνηθας.

Σχετικά με την πρόταση του Μπουτάρη οτι το κρατίδιο της FYROM πρέπει να ονομαστεί Σλαβομακεδονία

Σχετικά με την πρόταση του Μπουτάρη οτι το κρατίδιο της FYROM πρέπει να ονομαστεί Σλαβομακεδονία θεωρώ οτι ειναι σωστή, αν και ειμαι απο αυτους που δεν θελω να αναφερεται ο ορος "μακεδονια", αλλα απο την στιγμη που οι πολιτικοι μας ειναι γραικυλοι, θεωρω οτι αυτη ειναι η καλυτερη λυση! 
Ετσι λυνεται το θεμα του προσδιορισμου της εθνικοτητας και της γλωσσας, οπως σλαβομακεδονες που δηλωνει οτι ειναι .................

Λήγει αύριο η προθεσμία περαίωσης

Αύριο εκπνέει η προθεσμία για την υπαγωγή στην περαίωση. Διευκρινίσεις υπ.Οικονομικών για να αντιμετωπιστούν οι ειδικές περιπτώσεις που προέκυψαν κατά την πληρωμή.

Τα μηδενικά της πολιτικής!

Συνδικαλιστής, βουλευτής, υπουργός ... η γνωστή ιεραρχική εξέλιξη κάθε σοσιαλιστή που σέβεται τον εαυτό του...
Δίκαια λοιπόν και η βαθμολογία του!
Άξιος!

Και μια καλή πρόταση. Μείωση βουλευτών προτείνει ο Ρέππας.

«Μείωση του αριθμού των βουλευτών στους 200 και συνταγματική κατοχύρωση ενός εγγυημένου επιπέδου αξιοπρεπούς διαβίωσης», προτείνει ο Δ. Ρέππας.

Σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» ο υπουργός Μεταφορών θεωρεί ότι κάτι τέτοιο θα συμβάλλει ώστε το πολιτικό σύστημα να βγει από την κρίση και αμφισβήτησή του.

Προσέχουν όσο ποτέ άλλοτε οι πολιτικοί μας ….

Για να μη φάνε καμιά φάπα και μην τους έρθει κανά γιαούρτι 0% !
Πολύ προσεκτικοί ήταν φέτος στις εξόδους τους οι πολιτικοί μας. Πέραν κάποιων πολύ γνωστών περιπτώσεων, π.χ. Καραμανλής που πήγε και πάλι για ταξιδάκι στο Λονδίνο, γενικά ακολούθησαν τον κανόνα της …. σεμνότητας και ταπεινότητας που "κήρυξε" ο ταξιδιάρης Καραμανλής. Εν γένει απέφυγαν τα πολλά φώτα και τα πανηγύρια.
Δεν ξέρεις και που θα πέσεις. Έτσι και τρακάρεις με τίποτα αναρχικούς ή τίποτα συνιστώσες που έχουν .. πάντα δίκιο; 
Δε λέει να σούρθει ξαφνικά καμιά ..................

Πάνω από 700 δισ. βίντεο είδαμε στο Youtube

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που δημοσίευσε το Youtube, οι εγγεγραμμένοι χρήστες του είδαν συνολικά μέσα στο 2010 πάνω από 700 δισεκατομμύρια βίντεο.

Στα στοιχεία που δημοσιεύτηκαν εκτός από τα συνολικά βίντεο που είδαν οι χρήστες του δημοφιλούς site, αναφέρεται οτι οι χρήστες συνολικά ..................

Χάος στην Κυβέρνηση. Από τον Άννα στον Καϊάφα!

Καθεστώς πλήρους ασυνεννοησίας και έλλειψης συντονισμού στην κυβέρνηση! Μια επερώτηση του βουλευτή Ηλείας Γιώργο Κοντογιάννηαπέδειξε το χάος και την σύγχυση που επικρατεί … ακόμα και στο πεδίο του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου. 
Με επερώτησή του ο βουλευτής ζήτησε να ενημερωθεί σχετικά με τη καθυστέρηση στην καταβολή της δεύτερης δόσης του δανείου που χορηγήθηκε προς όσους επλήγησαν από το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2008. 

Ο μεν Υφυπουργός Οικονομικών στην απάντησή του αναφέρει πως αρμόδιο για να απαντήσει είναι το ......................

"Μαύρη" έκθεση του ΔΝΤ για τους Έλληνες

Μας ζητάνε άλλα 12 δις μέτρα έως το 2014 - Δείτε αναλυτικά τα μέτρα.
- Τα νέα μέτρα που ζητά θα συμφωνηθούν και επίσημα τον Μάρτιο για την 4η δόση
- Νέο μαχαίρι στους μισθούς των δημοσίων και κατάργηση φορέων - Αύξηση ωραρίου εργασίας στο δημόσιο
- Ζητά μέχρι και απολύσεις από τις ΔΕΚΟ αλλά και επιπλέον αύξηση των τιμολογίων
- Φωτιά στις τιμές καθώς ζητούν να βγουν πολλά προϊόντα που υπάγονται στον χαμηλό ΦΠΑ
Έκθεση φωτιά δημοσιεύει το ΔΝΤ με αφορμή την εκταμίευση της ..................

Ένα εκατομμύριο λίρες παζαρεύει την αυτοβιογραφία του ο Ασάνζ!


LONDON, ENGLAND - DECEMBER 16: WikiLeaks founder Julian Assange speaks to the media as he leaves The High Court on December 16, 2010 in London, England. Julian Assange has been released after being granted bail by the High Court. (Photo by Dan Kitwood/Getty Images)Ο ιδρυτής του ιστότοπου Wikileaks, Τζούλιαν Ασάνζ, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sunday Times ανακοινώνει ότι υπέγραψε συμβόλαιο άνω του ενός εκατομμυρίου λιρών για την αυτοβιογραφία του.

Ο Ασάνζ εξηγεί ότι το ποσό αυτό θα τον βοηθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση δυο γυναικών στη Σουηδία.

Σκέφτονται για εκλογές!

Σενάρια εκλογών προωθεί η ΝΔ. Ποντάρουν στο χαρτί της χρεοκοπίας. Ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή για …. «ετοιμότητα»! Το «ΕΘΝΟΣ» των εργολάβων ζητά από το Σαμαρά να … «ντοπάρει» το κόμμα! Τα συμβόλαια με τους εργολάβους είναι πάντοτε διπλής όψεως και εμπεριέχουν ανταλλαγές "πολλών Βατοπεδίων", αόρατες στο κοινό μάτι.
Εδώ οι Καλλικρατικές εκλογές μας πήγαν πίσω και δεν επέτρεψαν στην κυβέρνηση να προχωρήσει στις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, οι εκλογές τη μάραναν; Όλα τάχε η Μαργιορή! Άσε που εκλογές μέχρι τον ..............