Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Η κατάσκοπος Άννα στην ρώσικη έκδοση του "MAXIM"

46388, LOS ANGELES, CALIFORNIA - Wednesday October 20 2010. Russian spy Anna Chapman poses for the Russian edition of Maxim! Miss Chapman was one of agroup of 10 Russian spies exchanged for four Western ones five months ago. Anna, who has been compared to a real-life Bond girl, has reportedly been trying to land a six figure sum for her life story and is considering posing for Playboy. . Supplied by PacificCoastNews.com. , USA: +1  Disclaimer: BWP Media Inc and their brand Pacific Coast News does not claim any Copyright or License in the attached material. Any downloading fees charged by BWP Media Inc and their brand Pacific Coast News are for its services only, and do not, nor are they intended to convey to the user any Copyright or License in the material. By publishing this material, the user expressly agrees to indemnify and to hold BWP Media Inc and their brand Pacific Coast News harmless from any claims, demands or causes of action arising out of or connected in any way with user's publication of the material.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος Anna Chapman ποζάρει στην ρωσική έκδοση του «MAXIM». Η Anna Chapman ήταν μία από τους δέκα Ρώσους κατάσκοπους που αντηλλάγησαν πριν πέντε μήνες με τέσσερις κατάσκοπους δυτικών χωρών. Λέγεται ότι το Playboy δίνει νούμερο με έξι μηδενικά στην Άννα για τα αποκλειστικά δικαιώματα της ζωής της.

Content © 2010 PacificCoastNews All rights reserved.

Κλειδώνει με την πρώτη ο Τατούλης

Κλάμα στην Ρηγίλλης
Σύμφωνα με τελευταίες δημοσκοπήσεις ο Πέτρος Τατούλης έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στην περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα αρκετές από τις μετρήσεις δείχνουν ότι ο τριπολιτσιώτης πολιτικός κερδίζει από τον πρώτο γύρο.
Αυτό και σε συνδυασμό με την τρίτη θέση του Κικίλια φυσικά προκαλούν αναστάτωση στη Ρηγίλλης και προσωπικά στον Αντώνη Σαμαρά που βλέπει τις επιλογές του... σε ελεύθερη πτώση.

Εμπρός μαρς! Όλα τα Βαρίδια στη σειρά… Με Αρχηγό το Σαμαρά!!!

Καλά, τι έλεγε ο Σαμαράς ότι «τα βαρίδια δεν έχουν θέση στη ΝΝΔ»; Δηλαδή ο Κόκκινος Πάνος και ο Βαγγέλας του «Ινστιτούτου» θα πρέπει να εκληφθούν ως… «ελαφρίδια»; Γιατί σήμερα και οι δύο παρήλασαν από την Εξεταστική της Βουλής για το Σκάνδαλο των ΟμολόγωνΣτα υπουργεία που και οι δύο ήταν υπεύθυνοι επί Καραμανλή διακινήθηκαν σκανδαλώδη ομόλογα… Σήμερα και οι δυο ισχυρίζονται, ότι…

Το ανέκδοτο της ημέρας

"Ζητάμε από τους πολίτες της Αττικής να εκφράσουν το μήνυμα της ανανέωσης,της αξιοσύνης και της εργατικότητας,που εκφράζει ο Βασίλης Κικίλιας."

Α. Σαμαράς, σήμερα. στην εκδήλωση της Γραμ.Γυναικείων Θεμάτων
Κικίλιας = Ανανέωση
Κικίλιας = Αξιοσύνη
                                                 Κικίλιας = Εργατικότητα

Η Ντόρα αύριο το πρωί στον Μελωδία FM 102,7 του Ρεθύμνου

Ενόψει της επικείμενης επίσκεψης
  • Αύριο Παρασκευή στις 09.30 το πρωί η πρώην υπουργός και ανεξάρτητη βουλευτής κ. Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι καλεσμένη της εκπομπής "Πρωινό Δελτίο" στον Μελωδία FM 102,7.
 Με την κ. Μπακογιάννη θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα της προεκλογικής εκστρατείας του υπό στήριξη συνδυασμού της "Μάχη για την Κρήτη", ενώ παράλληλα θα προλογηθεί και το πρόγραμμα των .........

Η "Μάχη της Κρήτης" στα Χανιά και το Ρέθυμνο

O υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Μανώλης Παπαδάκης και οι σύμβουλοι επισκέφθηκαν τον Αποκόρωνα.
Αύριο Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναντήσεις με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων και το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών. Ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τον Προϊστάμενο του Πυροσβεστικού Σταθμού.
Στο Ρέθυμνο ο αντιπεριφερειάρχης κ. Νίκος Μαλλιαρός και οι .........

Κουβανός αντιφρονούντας τιμήθηκε με το βραβείο Ζαχάροφ του Ευρωκοινοβουλίου

Cuban dissident Guillermo Farinas stands at the door of his home in Santa Clara after hearing news of his winning the Sakharov Award October 21, 2010. The European Parliament awarded its top human rights prize on Thursday to Farinas, whose hunger strike this year helped pressure Havana into releasing political prisoners. Cuba views dissidents as U.S. mercenaries working to topple the Cuban government. REUTERS/Desmond Boylan (CUBA - Tags: POLITICS)

Ο Κουβανός Γκιγέρμο Φαρίνας τιμήθηκε με το βραβείο Ζαχάροφ του Ευρωκοινοβουλίου για τα ανθρώπινα δικαίωμα, ανακοινώθηκε την Πέμπτη.

Οι Ευρωβουλευτές αναφέρουν ότι είναι «φάρος ελπίδας για δεκάδες δημοσιογράφους και ακτιβιστές που είναι φυλακισμένοι».

Ο Σαμαράς έκανε την Κεντροδεξιά… φαιδρή μειοψηφία!...!

Στη μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας, την Αττική, όπου ψηφίζουν οι μισοί Έλληνες, οι δυνάμεις της ευρύτερης κεντροδεξιάς «πολυκατοικίας» (ΝΝΔ+ΛΑΟΣ) αναμένεται να συγκεντρώσουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές ποσοστά της τάξης του… 20%!!! Φυσικά, από την όλη διαδικασία απέχει η Ντόρα Μπακογιάννη, που δεν έχει εκδηλώσει στήριξη σε κανένα από τους υποψηφίους Περιφερειάρχες.
Είναι τραγικό το κατάντημα της πάλαι ποτέ Μεγάλης και Πλειοψηφούσας Κεντροδεξιάς του 46% και 48%...
  • Η ηγεσία Σαμαρά αποδεικνύεται νεκροθάφτης της Παράταξης.
  • Η ηγεσία Σαμαρά διχάζει, διαιρεί, απομειώνει, ναρκοθετεί, συρρικνώνει.
  • Η ηγεσία Σαμαρά περιόρισε για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία την Κεντροδεξιά σε τόσο χαμηλά ποσοστά! Ποσοστά που καταγράφονται και στις μετρήσεις σε όλη τη χώρα.
Στην περιφέρεια Αττικής η Κεντροδεξιά εκπροσωπείται επισήμως από τον Κικίλια (ΝΝΔ) και τον… Μπουμπούκο (ΛΑΟΣ)!!! Η πάλαι ποτέ Δύναμη Ευθύνης, η Παράταξη των Μεγάλων Εθνικών Επιλογών κατάντησε προσφιλές αντικείμενο επιθεωρησιακής σάτυρας…
Αυτό το οικτρό και ελεεινό κατάντημα πρέπει να λάβει τέλος! Και αυτό θα γίνει.
Στις 21 Νοεμβρίου.

«Ζωντάνεψε» το άγαλμα του Χριστού στο Ρίο ντε Τζανέιρο,

......... για την ενίσχυση εκστρατείας κατά της παιδικής σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Με τη βοήθεια ειδικού φωτισμού και εφέ το άγαλμα - σύμβολο του Ρίο φαινόταν κατά διαστήματα να ανοιγοκλείνει τα χέρια του.
Η προβολή των ειδικών εφέ έγινε σύμφωνα με το Αssociated Press, τη νύχτα της Τετάρτης. Η ψευδαίσθηση της κίνησης δημιουργήθηκε από οκτώ υπολογιστές.

Η διαφαινόμενη μεγάλη νίκη Δημαρά στην Αττική ισχυρό σοκ στο κατεστημένο του δικομματισμού!


Όλες οι μετρήσεις επιβεβαιώνουν, ότι ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Δημαράς προηγείται στον πρώτο γύρο των εκλογών τουλάχιστον 3-4 μονάδες από τον επίσημο υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Σγουρό. Στο δεύτερο γύρο αναμένεται να συντρίψει τον όποιο αντίπαλο (είτε το Σγουρό του ΠΑΣΟΚ είτε τον Κικίλια της ΝΝΔ) με τεράστια διαφορά!!!
Ο Κικίλιας της ΝΝΔ έχει καταντήσει ρεντίκολο, καταφέροντας τεράστιο πλήγμα προσωπικά στο Σαμαρά, επιλογή του οποίου είναι η υποψηφιότητά του… Καμία έρευνα δεν του δίνει πάνω από…

Η "Μάχη της Κρήτης" στο Ηράκλειο και στο Λασίθι

Σε συνοικίες του νομού Ηρακλείου περιόδευσε χθες ( 21-10-10) πολυπληθές κλιμάκιο του συνδυασμού «Μάχη για την Κρήτη» αποτελούμενο από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη κ. Νεκτάριο Σερμάκη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, σε μια προσπάθεια άμεσης επαφής με τους δημότες.
Η επίσκεψη έγινε στην Κονδυλάκη, στη Θερίσσου, στην περιοχή των Δειλινών και κατέληξε στην πλατεία των Καμινίων.
Παραμένοντας στην ανατολική πλευρά της Κρήτης και στο νομό Λασιθίου ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης κ. Νεκτάριος Παπαβασιλείου μαζί με τους υποψήφιους συμβούλους συνεχίζουν τις περιοδείες στα δημοτικά διαμερίσματα όπου το πρόγραμμα και αύριο περιλαμβάνει επίσκεψη στη δυτική πλευρά της Ιεράπετρας όπως επίσης και στη Νεάπολη.

Για γέλια οι προτάσεις Σαμαρά και για τους συνταξιούχους

Ολόκληρο φυλλάδιο για τους συνταξιούχους έβγαλε ο Χαρακόπουλος. Τώρα τους λυπάται! Όταν ήταν στην κυβέρνηση δεν είχαν τίποτα να πουν. Τώρα στην αντιπολίτευση έχουν λύσεις για όλα τα προβλήματα του τόπου με μείγματα και άλλους δρόμους. Όχι μονόδρομους αλλά λεωφόρους απάτης και εξαπάτησης!
Τί προτείνουν; Παίρνουν από διάφορες ομιλίες του Ηγέτη Αντώνη διάφορα ψευτολυρικά λογίδρια και τα παρουσιάζουν ως λύσεις για τα προβλήματα των συνταξιούχων. «Ο Αντώνης το είπε»! Οι ομιλίες δηλαδή που γράφει ο Χρύσανθος με κάποιους αόριστους αφορισμούς γεμάτους ποιηματάκια, αποτελούν αυτομάτως και τις λύσεις των προβλημάτων. Τέτοια κατάντια ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν είχε. Έχουν πέσει πολύ χαμηλά οι Σχεδιαστές της Ρηγίλλης !...!

Ο Μαρίνος Γαρεφαλάκης συμμετέχει στην «Μάχη της Κρήτης» για το Ηράκλειο

Ξέρουμε να δίνουμε την μάχη με ψυχή και τιμιότητα. Η ψυχή κερδίζει τις μάχες και η τιμιότητα τις μάζες !!!!!!! Η Ντόρα έχει φέρει νέα άφθαρτα άτομα κοντά της . Καλές επιλογές !!!!!! Πιστεύω ότι είναι ικανή να παντρέψει και μητροπολίτη !!!!!! Όσο την γνωρίζω τόσο περισσότερο με κερδίζει , φοβάμαι περισσότερο και από τον Μητσοτάκη !!!! Μεγάλη κουβέντα λέω αλλά το εννοώ .
Η Κρήτη να ξέρετε στηρίζει τη Ντόρα !!! Την περιφέρεια θα την πάμε δεύτερη Κυριακή !!!!! Ο κόσμος έχει καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά !!!!!!!!
Μαρίνος Γαρεφαλάκης, υποψήφιος σύμβουλος στο Ηράκλειο, στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννουλάκη, «Μάχη για την Κρήτη»

Μεγάλη περιοδεία της "Μάχης για την Κρήτη" μαζί με τη Ντόρα Μπακογιάννη στο Ρέθυμνο

Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Οκτωβρίου η Ντόρα Μπακογιάννη στο Νομό Ρεθύμνου

Στο Νομό Ρεθύμνου θα βρίσκεται την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Οκτωβρίου η ανεξάρτητη βουλευτής κα Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία υποστηρίζει το συνδυασμό “Μάχη για την Κρήτη” και τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Νομού Ρεθύμνου κ. Νίκο Μαλλιαρό. Η κα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί μεταξύ άλλων το Φράγμα Ποταμών την Παρασκευή, τις έδρες των Δήμων και πολλά χωριά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του διημέρου:.......

Γιώργος Ζερβός στο Μαλεβύζι:"Με κέντρο τον άνθρωπο"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαλεβυζίου ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΕΡΒΟΣ και οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Tοπικοί Σύμβουλοι σας προσκαλούν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΜΑΛΕΒΥΖΙΟΥ την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 7:30 μμ.
                   Γραφεία: Ελευθερίου Βενιζέλου 209 (κέντρο) Γαζίου.
    l Τηλ 2810 821796  l Τηλ 2810 822504  l  Fax 2810 822502 l
    l  site: www.malevizi.gr  l  e:mail: zerbosgiorgos@gmail.com l

Εγκαίνεια εκλογικού κέντρου Μανόλη Κοκοσάλη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων, Μανώλης ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ και τα μέλη του Συνδυασμού “ΠΟΛΙΤΩΝ αυτοΔΙΟΙΚΗΣΗ”, πραγματοποιούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου στις Αρχάνες, την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010, στις 19:30.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Μανώλης ΚΟΚΟΣΑΛΗΣ θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό. Θα παρουσιαστούν τα ονόματα των υποψηφίων και η Διακήρυξη του Συνδυασμού.

Οργή στο περιβάλλον Σαμαρά για τον Λούλη. Φοβού ρε Ρούλη!

Δεν ξέρουν ποια ακριβώς εσωτερικά συμφέροντα εκπροσωπεί ο Λούλης και έχουν λυσσάξει απ’ το κακό τους στο περιβάλλον Σαμαρά! Τί έχει και πετάγεται εκεί που «δεν τον παίρνει»; Τα τσιράκια του Αντώνη δε σηκώνουν δεύτερη κουβέντα. Πού και πότε άλλωστε επέδειξαν διάθεση διαλόγου; Πουθενά! Το κόμμα είναι πλέον δικό τους! Γιατί να ρωτάνε τους άλλους όταν τους ψήφισαν 800 χιλιάδες ψηφοφόροι ή 850 χιλιάδες κατ’ άλλους; Έχουν την έγκριση 800 χιλιάδων, άρα δεν τους ενδιαφέρει η άποψη κανενός, πόσο μάλλον του Λούλη. «Ποιός τον ρωτάει τον Λούλη»;
Άσε που οι προβλέψεις του, δεν είναι καθόλου ευχάριστες για το μέλλον, κυρίως του στενού κύκλου που αποφασίζει για όλα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και για τον ...........

«Χτυπάει» πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός στην Ισπανία!

Στην ισπανική πίστα της Ναβάρα θα διεξαχθεί ο τελευταίος γύρος της superleague formula, όπου και θα αναδειχθεί ο πρωταθλητής της τρίτης σεζόν της συναρπαστικής αυτής διοργάνωσης, που συνδυάζει τα δυο δημοφιλέστερα σπορ στον κόσμο, το ποδόσφαιρο και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. ....................

Έψαχνε για το θησαυρό του Αλή Πασά και βρήκε …. νερό!

Απογοητευμένος είναι ο ομογενής Βαγγέλης Δήμας ο οποίος ξεκίνησε εκσκαφές για την αναύρεση του θησαυρού του Αλή Πασά στο χωριό Βασιλική, αλλά έπεσε σε … νερό!

Δεν πρέπει να είναι απογοητευμένος γιατί το νερό είναι μεγάλος θησαυρός. Ας ρωτήσει τους κατοίκους της Βασιλικής και θα δει τι λένε!

Κρασί ... Χιτλερικό!

ή αλλιώς : "Τί πίνεις και δε μας δίνεις;"

Ο Κώστας Μπακογιάννης για το Καρπενήσι

Ζωντανά αγάλματα!


Τα «ζωντανά αγάλματα» είναι μια από τις μορφές τέχνης που απαιτεί τρομερή υπομονή και φυσική κατάσταση. Καλλιτέχνες-μίμοι ποζάρουν σαν αγάλματα, μερικές φορές για αρκετές ώρες κάθε φορά.
Συνήθως είναι βαμμένοι με κατάλληλο make-up, κάτι που κάνει την εμφάνισή τους απίστευτα ρεαλιστική. ................

Λύκοι εναντίον τροχονόμων! (video)

Το βίντεο δεν έχει ήχο, γιατί είναι από κάμερα παρακολούθησης. Έχει όμως πολλή πλάκα!!!

Μαύροι γονείς γέννησαν...λευκό παιδί!!!

Μόνο θαύμα μπορεί να επικαλεστεί ένα ζευγάρι μαύρων από τη Νιγηρία για την γέννηση της… λευκής κόρης τους!!! .................

Πάντα φταίει κάποιος άλλος!....!

Η επιθετική διεύρυνση της δυστυχίας και της απώλειας έχει κάνει κάθε υποχώρηση εργασιακού δικαιώματος να μοιάζει με αδιάφορη λεπτομέρεια.
Κανένα σύνολο. Μόνο θραύσματα. «Εχω πληγεί προσωπικά τόσο πολύ, που τα ποικίλα διεκδικητικά αιτήματα των διαφόρων με αφήνουν αδιάφορο ή και με ενοχλούν». Ναι. Οι συμβασιούχοι, οι μεταφορείς, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, τα ............

Internet users!!!




Εντός του 2010, οι χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο θα ξεπεράσουν τα δύο δισεκατομμύρια, πλησιάζοντας έτσι το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού, εκτιμά η Διεθνής Ενωση Τηλεπικοινωνιών (ITU) των Ηνωμένων Εθνών. Αυτό σημαίνει ότι ο διαδικτυακός πληθυσμός διπλασιάστηκε σε μια πενταετία!


«Facebook ή Fakebook;»

Στην εικονική πραγματικότητα της επαφής μέσω των κοινωνικών δικτύων και τα διλήμματα που δημιουργούνται εστιάζει ο Κώστας Βαξεβάνης στο «Κουτί της Πανδώρας» που μεταδίδει αύριο (23.00) η ΝΕΤ με τίτλο «Facebook ή Fakebook;».
Στις 4 Φεβρουαρίου του 2004 ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ, ένας 20χρονος φοιτητής του Χάρβαρντ, δημιούργησε το Facebook και μέσα σε έξι χρόνια κατάφερε να αριθμεί μισό δισεκατομμύριο χρήστες. Η εικονική πραγματικότητα της επαφής μέσω τέτοιων κοινωνικών δικτύων έχει τη ...........

"Μάχη για την Κρήτη":στέλνουμε το δικό μας μήνυμα

Ραδιοφωνικό μήνυμα της "Μάχης για την Κρήτη"

Μεγαλύτερες «ευκολίες» παρακολούθησης επιζητούν οι αμερικανικές αρχές

Τη ριζική αναμόρφωση του ομοσπονδιακού νόμου που διέπει τις παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών και των διαδικτυακών επαφών, προωθούν οι αρχές στις ΗΠΑ, καθώς κρίνουν ότι οι εξελίξεις στην τεχνολογία και στις παρεχόμενες υπηρεσίες, παρεμποδίζουν το έργο τους και μειώνουν την αποτελεσματικότητά τους. ...........

Aριστερή ιδεολογία και δημόσιο χρέος

Οι πικρές μέρες που βιώνουμε, κάτω από τις πιέσεις των εθνικών δανειστών μας και την αδυναμία του κράτους να πληρώνει μισθούς και συντάξεις δίχως αδιάκοπο επαχθή εξωτερικό δανεισμό, έδωσαν αρκετές αφορμές για να ξανασκεφθούμε το βαθμό αξιοπιστίας της επικαλούμενης αριστερής ιδεολογίας, τόσο της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης όσο και κάποιων αριστερών κομμάτων της αντιπολίτευσης, καθώς δεν απέφυγαν την πεπατημένη που ακολουθεί κάθε φρόνιμος επιχειρηματίας, δηλαδή ν' απολύει αθρόως εργαζομένους, όταν η επιχείρησή του αδυνατεί να τους απασχολεί.

Φυσικά, οι ίδιες απορίες αναδύονται, όταν .........

Θα συνεργαστούν τελικά Saab και BMW;

Η συνεργασία θα βοηθήσει στην εξέλιξη του νέου μικρού της Saab.

Η Saab συνεχίζει πυρετωδώς τις διαπραγματεύσεις για τη διεύρυνση της συνεργασίας με την BMW και στον τομέα της χρήσης αμαξώματος. ..........

Απομονωτισμός και αντιμνημόνιο

Αν ήμασταν κανονικοί «Ευρωπαίοι», θα ανησυχούσαμε περισσότερο για τις προοπτικές ανάπτυξης στην Ευρωζώνη και δεν θα το παίζαμε «αντιμνημονιάκηδες». Ισως, τελικά, κάποιοι πολύ χαιρέκακοι να είχαν δίκαιο: έπρεπε τα κράτη-μέλη του ευρώ και όσοι έβαλαν πλάτη στη διοίκηση του ΔΝΤ να μας αφήσουν να «σκάσουμε κάτω σαν καρπούζι». Το κράτος μας δεν θα είχε να πληρώσει ούτε ενός μηνός υποχρεώσεις. Τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα είχαν να πληρώσουν ούτε τις συνταγογραφήσεις της επόμενης εβδομάδας. Οι τράπεζες δεν θα είχαν να πληρώσουν στους εμπόρους ούτε τα χρήματα από τις πιστωτικές κάρτες της προηγούμενης εβδομάδας. Οι επιχειρήσεις δεν θα είχαν στους λογαριασμούς όψεως ούτε όσα χρειάζονται για να ..........

Δώσε άδειο φακελάκι αν στο ζητήσουν

Με το σύνθημα «φίλε συμπολίτη αν σου ζητήσουν φακελάκι δώσε ένα άδειο. Μη συμμετέχεις, βοήθησε να απαλλαγούμε από τη διαφθορά» ξεκινούν την εκστρατεία τους οι νοσοκομειακοί γιατροί σε όλη τη χώρα. ..............

Περικοπή 490.000 θέσεων στο Βρετανικό Δημόσιο

Η Βρετανία θα προχωρήσει στην περικοπή 490.000 θέσεων εργασίας στο δημόσιο τομέα ως το 2015, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, στο πλαίσιο των σχεδίων της για την περικοπή περίπου 83 δισεκατομμυρίων στερλινών στις δημόσιες δαπάνες.

Η ισοτιμία της στερλίνας ανέβηκε έναντι του δολαρίου μετά την ............

Συγγενείς και φίλοι οι καλύτεροι καταδότες στο ΣΔΟΕ

“Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς”, λέει μία σοφή ελληνική ρήση, που φαίνεται ότι βρίσκει απόλυτα αντίκρυσμα στην περίπτωση 17.948 φορολογούμενων, εις βάρος των οποίων έγιναν καταγγελίες για φοροδιαφυγή από συγγενείς, φίλους και γείτονες. ..................

Ο αντινιούζ ξαναχτυπά

Αυτή τη φορά για να πανηγυρίσει που η παραδοσιακή κεντροδεξιά ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ είναι ένα βήμα από το λουκέτο.
Μάλιστα αφήνει υπαινιγμούς για κωλοτούμπες πριν και μετά τις εσωκομματικές ανάδειξης του τρελΑντώνη στην ηγεσία της Ν.Δ αφού όπως λέει το κατευθυνόμενο site,η ιστορική εφημερίδα στήριζε Ντόρα πριν τις εκλογές και Σαμαρά μετά.
Φαίνεται το "δίκτυο 21" δυσαρεστήθηκε που δεν είχε απολυθεί και από την Απογευματινή η Σοφία Βούλτεψη όπως την ..........

Ε.Ε: Τελευταία η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου

Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έπεσαν στην παγκόσμια κατάταξη, κυρίως η Ελλάδα και η Πορτογαλία. Συγκεκριμένα η Ελλάδα έπεσε από την 35η θέση που κατείχε το 2009 στην 73η.

Η ελευθερία του Τύπου περιορίζεται σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, ενώ οι δημοσιογράφοι εξακολουθούν να στοχοποιούνται σε πολέμους και συρράξεις, σύμφωνα με έκθεση των Ρεπόρτερ χωρίς Σύνορα (RSF). ...............

Τί είδε ο ΟΗΕ στις ελληνικές φυλακές;

Mε ιδιαίτερα μελανά χρώματα περιγράφει ο ειδικός εισηγητής του ΟΗΕ για τα Βασανιστήρια την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές, στα κρατητήρια και γενικά στα Αστυνομικά Τμήματα.

Ο Μάνφρεντ Νόβακ αναγνώρισε, πάντως, ότι το πρόβλημα των μεταναστευτικών ροών δεν μπορεί να το επωμίζεται μόνο η Ελλάδα και ότι ..........

Στη χώρα του παραλόγου όλα είναι δυνατά!... Ακόμη και ο δικαστικός «βιασμός» της Ιστορίας…

Είναι κωμικοτραγικά τα όσα συμβαίνουν στην Ελλαδίτσα μας… Την ώρα που παλεύουμε με τη χρεοκοπία, όπως ο ετοιμοθάνατος με το χάρο, η Ελληνική Δικαιοσύνη περί άλλων τυρβάζει. Ζώντας στον κόσμο της… Και βγάζοντας τα απωθημένα κάποιων λειτουργών της πάνω στο κορμί της Ιστορίας. Γιατί -κακά τα ψέματα- μια δικαστική απόφαση εκτός...

Ανεξάρτητα από τις κομματικές μεγαλοστομίες, ο πρώτος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών θα δώσει το μήνυμα…

Το ΠΑΣΟΚ βλέπει να προσγειώνεται ανώμαλα στη σκληρή γι’ αυτό πραγματικότητα ενός λαού που αποδοκιμάζει τον εμπαιγμό του «λεφτά υπάρχουν»…
Η ΝΝΔ του Σαμαρά διαπιστώνει την αδυναμία της να πείσει τον εξαπατημένο λαό, ότι οι δικές της «προτάσεις» δεν συνιστούν ένα ακόμη μεγάλο εμπαιγμό με άλλα λόγια…
Και τα δύο κόμματα βιάστηκαν να βάλουν τον πήχυ σε διάφορα ύψη, χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους, ότι ο λαός επιθυμεί να...

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

Στέλνει το Ευρωκοινοβούλιο ψηφίζοντας
με συντριπτική πλειοψηφία την Έκθεση Berès
Εγκρίθηκε σήμερα από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με συντριπτική πλειοψηφία η "έκθεση Berès" σχετικά με τις συστάσεις για τα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να ληφθούν στο πλαίσιο της χρηματοπιστωτικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Στην Έκθεση, η οποία καλύπτει τα βασικά θέματα που αφορούν την ...........

Ο Αντώνης ο χαζοχαιρέτας!...!

Γειά σου Βασίλη! Πώς από δώ;