Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης, Ζιγδαντώνη…

«Η απόφαση είναι οριστική. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να προχωρήσει στην διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες. Δεν θα την παραπέμψει στο Πειθαρχικό υπό τους Τραγάκη και Πολύδωρα. Η Ντόρα θα διαγραφεί με απόφαση του ιδίου του Σαμαρά…» Αυτά και άλλα μας πληροφορούν τα «παραπολιτικά».
Και, ξέρετε, στήσαμε... αυτί έξω απ’ το...

Ο «εσωστρεφής» Σαμαράς, οι κομμένοι και οι αδιάφθοροι

Είναι βέβαιον ότι ο Σαμαράς βολεύεται με την εσωστρέφεια. Δεν είναι μόνο ο τρόπος με τον οποίο κλιμακώνει την αντίθεση του με όσα λέει ή κάνει η Ντόρα, αλλά και η μανία του να ανακινεί εσωκομματικά θέματα κάθε φορά που μιλάει. Σήμερα, στην πιο κρίσιμη μέρα για την Ελλάδα και την οικονομική κρίση της χώρας, την ώρα που η χώρα οδηγείται στο χρεοστάσιο, ο Σαμαράς αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα εσωκομματικά προβλήματα και σε αυτούς που πλήγωσαν το κόμμα, που κόπηκαν από τις λίστες, που πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των νεοδημοκρατών και που τραυμάτισαν την παράταξη, λέγοντας ότι «αυτή είναι ξεκάθαρη εντολή κάθαρσης. Και μάλιστα αυτοκάθαρσης! Άρα ναι! Ας γνωρίζει ο λαός της Νέας Δημοκρατίας ότι άκουσα την εντολή του. Κι ότι θα κάνω αυτό που είναι ηθικά σωστό, πολιτικά απαραίτητο και ρεαλιστικά αναπόφευκτο: Όσοι πλήγωσαν την παράταξη δεν έχουν θέση σ’ αυτήν. Δεν έχουν θέση στη νέα μας πορεία. Είναι εκτός. Είναι κομμένοι.» Καλά όλα αυτά τρεις απορίες όμως γεννήθηκαν όταν τον ακούγαμε:
1. Να τους κόψουμε και σωστά όλους αυτούς –το έπραξε ήδη ο λαός στις 4/10 με τη ψήφο του- να τραβήξουμε μια γραμμή με το παρελθόν, σωστό. Αλλά ποιό είναι το νέο, ηθικό και ....

Δεν είναι μανταλάκια! ... Διαστημικός σταθμός σε super hi-res

Πατήστε στη φωτογραφία για μεγαλύτερη ανάλυση

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Αθανάσιος Λερούνης

Ο Σαμαράς «μπαρουφολόγος» που δεν λέει την αλήθεια στους νεοδημοκράτες

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τις ομιλίες του Α. Σαμαρά για την οικονομία. Ο ίδιος αυτοπροβάλλεται και ως γνώστης, ειδήμων και οικονομολόγος που έχει αίσθηση των δημόσιων οικονομικών. Μόνο που αν διαβάσεις προσεκτικά τις δημόσιες τοποθετήσεις του αντιλαμβάνεσαι ότι ο Α.Σαμαράς είναι απλώς «Μπαρουφολόγος» που μιλάει γενικά και αόριστα για «ανάσες», βάζοντας πλάτες και φορώντας εθνικές φανέλες μία ως οικονομολόγος, μία ως πολιτικός..

Σήμερα ο μπαρουφολόγος Σαμαράς μιλώντας στη Λάρισα είπε ψευδώς - σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει το καραμανλικό παρελθόν- ότι «Τον Οκτώβριο του 2009 η Ελληνική Οικονομία βρισκόταν σε κρίση ελλείμματος. Το ίδιο ακριβώς ίσχυε για τις περισσότερες, σχεδόν όλες τις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα της Ευρωζώνης. Η Ελλάδα δεν ήταν εξαίρεση. Δεν ήταν δακτυλοδεικτούμενη. Δεν ήταν καν στη χειρότερη θέση.»
Λέει συνειδητά ψέματα γιατί το 2009 η Ελλάδα ήταν η μόνη χώρα που ...

Ακόμα και ο Καρατζαφέρης τον ξεπέρασε σε σοβαρότητα και υπευθυνότητα!

Τους τελευταίους μήνες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γιώργος Καρατζαφέρης έχει βγάλει προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό του. Δεν ξέρουμε εάν τον ωρίμασαν πολιτικά και επικοινωνιακά οι τραγικές εξελίξεις στην Οικονομία ή αν πρόκειται για εντύπωση που ενισχύεται από τη δραματική του σύγκριση με το μοιραίο αρχηγό του έτερου ένοικου της «πολυκατοικίας»... Ίσως συμβαίνουν και τα δύο, όμως το δεύτερο είναι που κάνει όλους τους αληθινούς Νεοδημοκράτες να αναστενάζουν βαριά για την αποφράδα ημέρα της 29ης Νοεμβρίου! Τότε που...

Η ΝΔ κλείνει τον ιστορικό της κύκλο

Οι εξελίξεις στη ΝΔ δείχνουν ότι το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κλείνει τον ιστορικό του κύκλο.
Φήμες φέρουν τη Ντόρα Μπακογιάννη να αποχωρεί από τη ΝΔ ιδρύοντας νέο κόμμα.
Δε ξέρω εάν τελικά η Ντόρα θα φύγει από τη ΝΔ.
Αυτό που ξέρω πολύ καλά είναι ότι η εκλογή του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ δεν οδήγησε σε ανασυγκρότηση του κόμματος αλλά μάλλον σε περαιτέρω συρρίκνωσή του.
Ο Αντώνης Σαμαράς
φαίνεται ότι δε μπορεί να οδηγήσει τη ΝΔ σε τροχιά εξουσίας, καθώς αμφισβητείται από σχεδόν τους μισούς οπαδούς της ΝΔ που δε ξεχνάνε την περίοδο του 1993 και της Πολιτικής Άνοιξης.
Όσοι κατακεραυνώνουν τώρα τη Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας ότι οι 800.000 ψηφοφόροι των εσωκομματικών εκλογών απαίτησαν ανασυγκρότηση της ΝΔ ξεχνάνε κάτι πολύ απλό.
Από τους 800.000 ψηφοφόρους, οι μισοί σχεδόν ήταν αντίθετοι και απέναντι από τον Αντώνη Σαμαρά.
Όσοι καταδικάζουν τη Ντόρα σήμερα για τη πρόθεσή της να ιδρύσει νέο κόμμα, ξεχνάνε ότι ο ...

Νέος γύρος SMS από τον Χατζή

Φαίνεται πως ο θόρυβος που προκλήθηκε εξαιτίας των ευχετήριων SMS που έστειλε ο Κώστας Χατζής σε εκατοντάδες χιλιάδες γαλάζιους νεολαίους, δεν πτόησε καθόλου τον υποψήφιο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και τους "αβανταδόρους" του στη Ρηγίλλης. Πριν από λίγο, ο Χατζής, "βομβάρδισε" εκ νέου με μηνύματα τα κινητά των ΟΝΝΕΔιτών, προσκαλώντας τους στην ομιλία που θα εκφωνήσει την Κυριακή στο κτίριο της Νομικής Σχολής.
Πλέον, η απάντηση στο ερώτημα σχετικά με το πού βρήκε ο Χατζής τα λεφτά για την επικοινωνιακή του καμπάνια καθίσταται επιτακτική. Σε διαφορετική περίπωση, τα μαύρα σύννεφα που έχουν μαζευτεί πάνω από τον ίδιο και τους πολιτικούς του προστάτες, θα πυκνώνουν όλο και περισσότερο.
/ / parapolitika / /

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στην Μπανγκόγκ

Thai Red Shirts Clash With Soldiers In BangkokThai Red Shirts Clash With Soldiers In Bangkok

ΜΠΑΝΓΚΟΓΚ, ΤΑΪΛΑΝΔΗ – 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Στο κέντρο της Μπανγκόγκ συνεχίστηκαν σήμερα οι συγκρούσεις μεταξύ κυβερνητικού στρατού και «κοκκινοπουκαμισάδων». Έχουν γίνει πλέον σύμβολο των υποστηρικτών του πρώην πρωθυπουργού Thaksin Shinawatra τα κόκκινα πουκάμισα, τα κόκκινα μπλουζάκια και τα κόκκινα φουλάρια . Τουλάχιστον 300 τραυματίστηκαν σήμερα από τα πυρά των στρατιωτών.
(Photo by Athit Perawongmetha) Content © 2010 Getty Images All rights reserved.

Ο Καραμανλής το "σκάει" στη Βοστόνη

Τη δεύτερη δραπέτευση σχεδιάζει το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο πρώην καταλληλότερος Κώστας Καραμανλής. Ο άνθρωπος που οδήγησε σε χρεοκοπία τη χώρα, βλέποντας ότι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο τα περιθώρια των προσωπικών του ελιγμών, έχει αρχίσει να μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει για ένα μεγάλο διάστημα την πολιτική. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που προκύπτουν από το πολύ στενό περιβάλλον του, ο Καραμανλής σκέφτεται να παραιτηθεί του βουλευτικού αξιώματος. / / poulitaria / /

Α ρε Ζιγδαντώνη, πού κατάντησες, ταλαίπωρε...


Το κατάντημα του προέδρου Ζιγδαντώνη δεν έχει προηγούμενο. Τουλάχιστον το 1993 είχε κάποιο κύρος... Πώς να το κάνουμε, για να ρίξεις μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση, να αποστατήσεις από την παράταξή σου και να τραβήξεις το δικό σου δρόμο, θέλει και κάποια κότσια... Έστω και σαν Προδότη και Αποστάτη σε υπολογίζουν... Σε βρίζουν, σε καταριούνται, σού πετάνε και καμιά... βίδα στο ξεροκέφαλο! Ξέρει από βίδες ο Σφουγγάρης... Οι Νεοδημοκράτες (οι αληθινοί) τον είχαν... περιποιηθεί δεόντως τότε...
Σήμερα, ο κακομοίρης δεν ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Παρέλαβε ένα...

Ηχηρές απουσίες από την Κ.Ε της ΝΔ

Κορυφαία στελέχη όπως ο Κώστας Καραμανλής, η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και άλλοι, θα απουσιάζουν από την Κ.Ε του κόμματος, εκφράζοντας την έντονη αντίδρασή τους για τις επιλογές του Σαμαρά και τις αλλαγές που προωθεί στο κόμμα. Η Νέα Ρηγίλλης έχει δώσει εντολή σε τοπικές οργανώσεις να επιστρατεύσουν στελέχη, προσκείμενα στο αρχηγό Αντώνη, για μην φαίνεται η έλλειψη κομματικού ακροατηρίου.
Κύκλοι προσκείμενοι στη Ντόρα Μπακογιάννη δηλώνουν ότι “δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει (ο Σαμαράς) πως η μορφή που έχει δώσει στη ΝΔ δεν πείθει την κοινή γνώμη” …. “δεν είναι δημοκρατικό , ούτε εκσυγχρονιστικό να επιλέγονται από τον πρόεδρο τα μέλη του Συμβουλίου” …. “όλα αυτά οδηγούν σε ένα αρχηγικό και αναχρονιστικό κόμμα”.
Η πλευρά των Καραμανλικών δεν κρύβει την απογοήτευσή της για τον τρόπο που λειτουργεί και σκέφτεται το επιτελείο του αρχηγού αλλά και για την δεξιά στροφή του κόμματος. Δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους για την προσπάθεια αυτονόμησης του επιτελείου της Νέας Ρηγίλλης και την ...

Εθνικό πένθος μίας εβδομάδας κηρύχθηκε στην Πολωνία

Polish president's plane crashes near SmolenskPolish president's plane crashes near Smolensk

Εθνικό πένθος μίας εβδομάδας κηρύχθηκε στην Πολωνία για τον τραγικό θάνατο του 60χρονου προέδρου της χώρας Λεχ Κατσίνσκι και των 96 ακόμα επιβατών του μοιραίου Τουπόλεφ 154 που κατέπεσε και συνετρίβη λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο του Σμόλενσκ στη Ρωσία.
Photo Rossiya 24 TV Channel screen grab//Itar-Tass/ABACAPRESS.COM Photo via Newscom Content © 2010 Newscom All rights reserved.

ΟΝΝΕΔ - ΑΞΙΩΤΗΣ : Τέλος στην ιδεολογική κάλυψη της τρομοκρατίας

"Ο θάνατος ενός 15χρονου Αφγανού μετανάστη από την βόμβα αμετανόητων τρομοκρατών συγκλόνισε για ακόμα μια φορά το Πανελλήνιο.
Η Ελλάδα, μία από τις τελευταίες ανεπτυγμένες χώρες που εξακολουθεί να έχει ανοικτά ζητήματα με την τρομοκρατία, παρακολουθεί εδώ και πολλές δεκαετίες τις τρομοκρατικές οργανώσεις, με τους στόχους τους να πληθαίνουν, την παρουσία τους να επιτείνεται και την δράση τους να αναπτύσσεται.
Η ολοένα και διευρυνόμενη παρουσία τους οφείλεται στην πολιτική κάλυψη από συγκεκριμένους χώρους των τρομοκρατικών ενεργειών, την πρόσδοση ενός άλλοθι στην δήθεν ευγενή δράση τους, την αντιμετώπισή τους με ωχαδερφισμό και παθητικότητα.
Ήρθε η ώρα οι υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αντιδράσουν, να εκφράσουν την αντίθεσή τους σε κάθε μορφή βίας, από όπου αν αυτή προέρχεται, είτε από σφαίρες αστυνομικών, είτε από ....

Βυζάντιο και μουσουλμάνοι

"Xρυσές" συμβουλές για απώλεια βάρους μετά το φαγοπότι

Σε λανθασμένες διατροφικές επιλογές μάς οδηγεί το άγχος να χάσουμε τα κιλά που πήραμε το Πάσχα. Οι στερητικές δίαιτες οδηγούν στο αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς τα ανακτούμε και με το παραπάνω. Η απώλεια βάρους προϋποθέτει θετική σκέψη και γενικότερες αλλαγές στον τρόπο ζωής.
Δέκα «χρυσές» συμβουλές για να χάσουμε τα κιλά του Πάσχα δίνει ο διατροφολόγος κ. Τάσος Παπαλαζάρου:
1. Αποφεύγουμε το μέγιστο διατροφικό σφάλμα που κάνουμε οι περισσότεροι κατά τις πασχαλινές μας διακοπές: έπειτα από μία μακρά περίοδο νηστείας, επιστρέφουμε δριμύτεροι στο κόκκινο κρέας και ιδίως στο λιπαρό. Το αρνί και τα εντόσθια, που συνήθως πρωταγωνιστούν στις πασχαλινές μας συνταγές, έχουν αρκετά υψηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένο λίπος και χοληστερόλη. Μια καλή πρώτη κίνηση είναι να απέχουμε, για κάποιο διάστημα, από το κόκκινο κρέας και τα προϊόντα του, μειώνοντάς το σε λιγότερο από μία φορά την εβδομάδα. Εναλλακτικά μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα ...

Ενα κορίτσι της αρχαίας Αθήνας αποκαλύπτεται

Ενα κορίτσι της αρχαίας Αθήνας αποκαλύπτεται. «Ζωντανεύει» 2.440 χρόνια μετά τον θάνατό της και δείχνει το πρόσωπό της για πρώτη φορά χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία. Κυρίες και κύριοι η 11χρονη Μύρτις . Τα μαλλιά της είναι κοκκινωπά. Τα μάτια της καστανά. Τα δόντια της ελαφρώς πεταχτά. Η μύτη της ίσια. Τίποτα στο πρόσωπό της δεν μαρτυρά ότι έζησε και πέθανε πριν από 2.440 χρόνια.

Το όνομά της Μύρτις. Ενα απο τα πολλά θύματα του τυφοειδούς πυρετού που αφάνισε το ένα τρίτο του πληθυσμού της Αθήνας στο τέλος του 5ου αι. π.Χ. και μαζί τον σπουδαίο αθηναίο πολιτικό Περικλή. Ηταν μόλις 11 ετών όταν έχασε τη ζωή της και τάφηκε βιαστικά σε έναν ομαδικό τάφο μαζί με ακόμη 150 ανθρώπους. Το κρανίο της, που διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση, αποκαλύπτει το πρόσωπό της. Και γίνεται το πρώτο παιδί που ανακτά τη φυσιογνωμία του με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας, ενώ μας φέρνει πιο κοντά στην εικόνα των κατοίκων της αρχαίας Αθήνας.

«Πρόκειται για ένα κορίτσι περίπου 11 ετών και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι είχε ορθοδοντικό πρόβλημα: λόγω της συνύπαρξης παιδικών και μονίμων δοντιών δημιουργούνταν συνωστισμός στην άνω γνάθο και οι κυνόδοντες ήταν εκτός τόξου», λέει στα «ΝΕΑ» ο ....

Ήταν «ένα ακόλαστο τέρας ο Λόρδος Βύρων»;

Αµερικανοί ηθοποιοί στο θεατρικό «Το κίτρινο φύλλο» υποδύονται (από αριστερά) την Κλερ Κλερµόντ, τον Τζον Παλιντόρι, τον λόρδο Βύρωνα, τη Μαίρη Σέλεϊ και τον Πέρσι Μπάις Σέλεϊ, που παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο στο Σολτ Λέικ Σίτι. Δεξιά πορτρέτο της Κλερµόντ.
Καταπέλτης για τον Λόρδο Βύρωνα και τον ποιητή Πέρσι Μπάις Σέλεϊ είναι τα αποµνηµονεύµατα µιας γυναίκας που µόλις είδαν το φως της δηµοσιότητας. Με τα γραπτά της, η Κλερ Κλερµόντ «στολίζει» τον Λόρδο Βύρωνα και τον φίλο του, περιγράφοντάς τους ως δύο τύπους χωρίς ηθικές αναστολές, ως «τέρατα» που λάτρευαν τον ελεύθερο έρωτα.
Σύµφωνα µε τον «Οbserver», οι ιστορικοί ήδη θεωρούν τα κείµενα σπουδαία ανακάλυψη, η οποία έγινε τυχαία. Η πανεπιστηµιακός Ντέζι Χέι «έπεσε» πάνω τους στη δηµόσια βιβλιοθήκη της Νέας Υόρκης, αναζητώντας υλικό για το πρώτο της βιβλίο. Βρήκε τα χειρόγραφα — αποσπάσµατα αποµνηµονευµάτων — της Κλερ Κλερµόντ, ετεροθαλούς αδελφής της συγγραφέως Μαίρη Σέλεϊ, την οποία στην ...

O Ανδρέας Παπαμιμίκος τα λέει έξω απ' τα δόντια...

"Έγινα στόχος για να αποδυναμωθεί η υποψηφιότητα μου" ....

 ... δηλώνει σήμερα σε συνέντευξη του στην PRESS TIME ο υποψήφιος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, θέλοντας να βάλει επιτέλους ένα τέλος στον ανελέητο πόλεμο λάσπης που δέχεται εδώ και πολύ καιρό.
Αυτός ο πόλεμος έχει ξεκινήσει από το 2005 να φανταστείτε, όταν από τότε ακούγονταν πως επιθυμούσε να διεκδικήσει την προεδρία της ΟΝΝΕΔ...

«Σπόρος» για το εναλλακτικό εμπόριο

«Οι αυστηρές αποτοξινώσεις τύπου μόνο σαλάτες ή μόνο σούπες φέρνουν συνήθως τα αντίθετα αποτελέσματα», λένε οι διαιτολόγοι, οι οποίοι επισημαίνουν ότι η απώλεια βάρους προϋποθέτει θετική σκέψη και αλλαγές στον τρόπο ζωής
Την πρωτοβουλία για ένα εναλλακτικό εμπόριο προωθεί ένας προμηθευτικός μη κερδοσκοπικός συνεταιρισμός που δραστηριοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.
Ο «Σπόρος» -όπως τιτλοφορείται- πειραματίζεται σε ένα διαφορετικό μοντέλο για την αυτονομία και την αξιοπρεπή διαβίωση του παραγωγού, τη βιωσιμότητα του δικτύου διακίνησης, την ποιότητα και την προσιτή τιμή, καθώς και τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.
Η διακίνηση των προϊόντων από εναλλακτικά δίκτυα προσφέρει στους παραγωγούς καλύτερες τιμές. Παράλληλα ενδυναμώνει την αυτονομία τους, ώστε να μπορούν να επιλέγουν τους τρόπους που παράγουν και οργανώνονται.
«Το φθινόπωρο του 2004 ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια στην Ελλάδα. Μέσω ενός δικτύου αντίστοιχων συλλογικοτήτων στην Ευρώπη, αποκτήσαμε πρόσβαση σε προϊόντα οργανωμένων παραγωγών του παγκόσμιου Νότου που αγωνίζονται να απεξαρτηθούν από τους τοπικούς μεσάζοντες και τις μεγάλες εταιρείες.
Δεν κοιτάμε όμως μόνο μακριά. Γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα γίνονται τα ...

Συνάντηση σήμερα Μεντβέντεφ - Πούτιν

President Medvedev and PM Putin meet in GorkiPresident Medvedev and PM Putin meet in Gorki

Στο Γκόρκι συναντήθηκαν σήμερα ο Πούτιν και ο Μεντβέντεφ για μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. (Photo ITAR-TASS / Dmitry Astakhov) Photo via Newscom
Content © 2010 Newscom All rights reserved.

Καρατζαφέρης καλεί Μητσοτάκη για τη σωτηρία της Κεντροδεξιάς Παράταξης!

Απολαυστικός ο Καρατζαφέρης στον Αυτιά, αμφισβήτησε την ικανότητα του Σαμαρά να κρατήσει ενωμένη την Παράταξη (βλέπει… διαιρέσεις αντί για ενότητα…), κάρφωσε τα «παιδαρέλια» του Αρχηγαντώνη Ζίγδη που ζητούν διαγραφή της Ντόρας και οδηγούν την Κεντροδεξιά στη διάσπαση και ζήτησε ευρεία σύσκεψη για το μέλλον της Παράταξης υπό την προεδρία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!
Από την άλλη, ο γραφικός «Ζορό» της Θεσσαλονίκης προέβη σε νέους «όρκους πίστης» προς τον «πρόεδρο Αντώνη», αλλά με… αποχή (και αυτός!) από την Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής… Γεγονός που προκάλεσε τη θυμηδία και την δικαιολογημένη χλευαστική αντίδραση του Αυτιά.
Η κατακλείδα από το Γιώργαρο ήταν όλα τα λεφτά: «με τόσες απουσίες αυτή δεν είναι Κεντρική Επιτροπή, αλλά Κεντρική… Ντροπή!»
Συμφωνούμε! Και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε…;

Δείτε παρακάτω τα βίντεο της συνέντευξης…

Αποφασίστε επιτέλους τι ακριβώς θέλετε να κάνει η Ντόρα!

Τους ενοχλεί η παρουσία της, τους ενοχλεί και η απουσία της! Αυτή η... "πολύ παλιά νέα Νέα Δημοκρατία" δεν ξέρει τι θέλει από τη ζωή της! Σήμερα είδαμε κάποιες παρεμβάσεις με περισσότερη πυγμή και χαρήκαμε κάπως... ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Νέα Δημοκρατία αλλά ήταν κάπως καλύτερα... Ας ελπίσουμε να μην είναι μια αναλαμπή αντιπολίτευσης και από αύριο ξαναγυρίσουμε στο μοτίβο των τελευταίων μηνών...
Αρκετοί μέσα στη ΝΔ έχουν μια φαγούρα με τη διαγραφή της Ντόρας! Τι ακριβώς τους ενόχλησε όμως δεν έχουμε ακόμα καταλάβει...
Κύριοι της Ρηγίλλης η Ντόρα Μπακογιάννη ποτέ δεν έμαθε να λειτουργεί με υποβολέα, είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και...

Ηχηρές απουσίες από την Κ.Ε της ΝΔ


Tι ισχυρίζεται η πλευρά Μπακογιάννη

“Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει πως η μορφή που έχει δώσει στη ΝΔ δεν πείθει την κοινή γνώμη” συζητούν μεταξύ τους όσοι πρόσκυνται στην πλευρά της κ.Μπακογιάννη και συνεχίζουν λέγοντας πως ” δεν είναι δημοκρατικό , ούτε εκσυχρονιστικό να επιλέγονται από τον πρόεδρο τα μέλη του Συμβουλίου” , καταλήγοντας πως ” όλα αυτά οδηγούν σε ένα αρχηγικό και αναχρονιστικό κόμμα”.
Τα τελευταία γκάλοπ που έχει στα χέρια της η Ρηγίλλης δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο πως...

Αφου δεν μπορείτε μαζί ,γιατί δεν χωρίζετε;

Όπως και να το δεις είναι σοβαρό θέμα και για αυτό άλλωστε και η Ν.Δ ασχολείται εδώ και τρεις ημέρες μόνο με αυτό...

Γιατί δεν θα πάει η Ντόρα στην συνεδρίαση της Κ.Ε του κόμματος!
Διαρροές, κύκλοι, δηλώσεις, απαντήσεις, δημοσιεύματα, αναρτήσεις σε μπλογκ δίνουν μία εθνική διάσταση στην απόφαση της Ντόρας να μην πάει στην συνεδρίαση του κομματικού οργάνου!
Το ότι ως χώρα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την χρεοκοπία και το Δ.Ν.Τ προφανώς θα το συζητήσουν στην Ρηγίλλης όταν πάει η Ντόρα στην Κ.Ε!
Και για να σοβαρευτούμε τώρα. Δεν μπορεί να γίνεται της κακομοίρας σε όλα τα επίπεδα και στην Ν.Δ να ασχολούνται με το εάν θα πάει ή δεν θα πάει η Ντόρα στην Κ.Ε.
Διότι πρέπει να καταλάβουν ότι...