Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης, Ζιγδαντώνη…

«Η απόφαση είναι οριστική. Ο Αντώνης Σαμαράς αποφάσισε να προχωρήσει στην διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο δεν πρόκειται να ακολουθήσει τις προβλεπόμενες από το καταστατικό διαδικασίες. Δεν θα την παραπέμψει στο Πειθαρχικό υπό τους Τραγάκη και Πολύδωρα. Η Ντόρα θα διαγραφεί με απόφαση του ιδίου του Σαμαρά…» Αυτά και άλλα μας πληροφορούν τα «παραπολιτικά».
Και, ξέρετε, στήσαμε... αυτί έξω απ’ το... σπίτι της Ντόρας μα δεν ακούσαμε ούτε… θρήνους ούτε αναφιλητά… Ούτε καν μάθαμε πως η πρώην Υπουργός ζήτησε εκτάκτως να δει τον αποσβολωμένο Αρχηγαντώνη, για να πέσει στα… πόδια του και να ζητήσει έλεος! Μπα, μπα… Τίποτα τέτοιο. Μόνος του ουρλιάζει, μόνος του απειλεί, μόνος του αποφασίζει, μόνος του θα φάει και τις μεγάλες χλαπάτσες από τους αληθινούς νεοδημοκράτες που είναι εξοργισμένοι με τη μονομανία του «περίεργου» προέδρου (χρησιμοποιούμε, ακόμη, επιεικείς όρους, μια και περιμένουμε… ιατρική γνωμάτευση…)
Ας προχωρήσει ο Αποτυχημένος Αποστάτης σε ό,τι τον συμβουλεύουν οι χαοτικοί και «παιγνιδιάρηδες» μυστικοσύμβουλοί του… Ας τολμήσει… Ας διαπράξει το τελευταίο πολιτικό ανοσιούργημα της σκοτεινής του διαδρομής… Και «έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης»… Εκείνης του όχι και τόσο μακρινού 1993

Δεν υπάρχουν σχόλια :