Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Ηχηρές απουσίες από την Κ.Ε της ΝΔ


Tι ισχυρίζεται η πλευρά Μπακογιάννη

“Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει πως η μορφή που έχει δώσει στη ΝΔ δεν πείθει την κοινή γνώμη” συζητούν μεταξύ τους όσοι πρόσκυνται στην πλευρά της κ.Μπακογιάννη και συνεχίζουν λέγοντας πως ” δεν είναι δημοκρατικό , ούτε εκσυχρονιστικό να επιλέγονται από τον πρόεδρο τα μέλη του Συμβουλίου” , καταλήγοντας πως ” όλα αυτά οδηγούν σε ένα αρχηγικό και αναχρονιστικό κόμμα”.
Τα τελευταία γκάλοπ που έχει στα χέρια της η Ρηγίλλης δείχνουν με τον πιο σαφή τρόπο πως... η δεξιά στροφή της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν πείθει τον κόσμο , ενώ οι διαρροές προς το ΠΑΣΟΚ αγγίζουν το 10% και τοποθετούνται στο λεγόμενο “κεντρώο χώρο.”

Τι απαντά ο Σαμαράς στη Ντόρα

“Δεν μπορούμε, βέβαια, να υποχρεώσουμε κάποιον να ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα, αν δεν το θέλει. Αλλά και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να διασύρει τις δημοκρατικές μας διαδικασίες και να προσβάλλει τα όργανα του κόμματος” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ από την Κοζάνη . Και συνέχισε: “Αγsamaras_0ωνιζόμαστε να κρατήσουμε τη χώρα όρθια. Και τη στιγμή αυτή, της υπέρτατης μάχης για τον τόπο, δεν συγχωρείται καμιά παραφωνία. Τελεία και παύλα”.

Τι λένε οι Καραμανλικοί

Ο Κώστας Καραμανλής είναι πολύ ενοχλημένος με την αντιμετώπιση που έχει από το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά και από τον ίδιο. Σε κάθε ευκαιρία τον “αδειάζει” , ενώ ο πρώην πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την δεξιά στροφή που επιχειρεί η ΝΔ. Σύμφωνα με βουλευτές που πρόσκεινται στο στρατόπεδό του , και είναι πολλοί , πιστεύουν πως στόχος του πρώην πρωθυπουργού είναι να αποτραβηχτεί από την πολιτική και να επανέλθει δριμύτερος μετά από ένα χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :