Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένοχη σιωπή Θέμου. Κορόιδο είναι;

Το συνεταιράκι του Σαμαρά στη λασπολογία, ο γνωστός κριτής των πάντων Θέμος Αναστασιάδης, τηρεί σιγήν ιχθύος. Δεν τον βολεύει η ταραχή που έφερε στη Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη με τα αγνώστου προελεύσεως εκατομμύριά του! Η επερώτηση είναι απλούστατη. Πές μας άνθρωπέ μου που τα βρήκες και που δούλεψες για να στα δώσουν. Και ρωτάμε για τα «φανερά» έτσι; Πρόκειται για αποτέλεσμα σκοτεινών συμφωνιών και διαδρομών; Μήπως υπάρχουν και άλλα πιο κρυφά και αυτά καλύπτεις Θέμο μας; Αυτό φοβάσαι; Για να υπάρχουν τόσα, ενδέχεται να υπάρχουν άλλα τόσα ή και περισσότερα. Κοινή λογική!
Όσο για τις «αποκαλύψεις» με τις οποίες θα «κατέστρεφε» τη Ντόρα και το Μητσοτάκη, να μην πω ότι γέλασαν με την ψυχή τους, οι άνθρωποι! Χρησιμοποιημένα γλειφιτζούρια. Μπλιάχ! Για να επαναφέρει όμως προβοκάτσιες και προπαγάνδες της ................
......................
ταραγμένης περιόδου 89-93, που όποιος ήθελε έγραφε ό,τι ήθελε, για να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη(η οποία σημειωτέον έχει δικαιωθεί ιστορικά!) θα πει ότι ο πνιγμένος απ’ τα μαλλιά του πιάνεται. Δεν παύει όμως να είναι πνιγμένος, όσο και αν επαναφέρει καταδικασμένες πρακτικές και τελειωμένες υποθέσεις, ακόμη και δικαστικά. Η τακτική αυτή αφορά και τη δικαιοσύνη.
Μήπως και οι δικαστικοί μας λειτουργοί φοβούνται ένα τυμβωρύχο; Τα εκατομμύριά του; Ή τη φυλλάδα του που εξυπηρετεί συμφέροντα άλλοτε Δικτύων και άλλοτε της Ακροδεξιάς; Ωραίο κόλπο! Το παίζουμε Αριστεροί και βγαίνουμε ναζιστικά. Θυμίζει τους τύπους που ωρύονται για την Αριστερά και κοιτάζουν μόνο τις δεξιές τσέπες τους. Κορόιδα είναι;
Ένας Εισαγγελέας ρε παιδιά να τον μαζέψει! Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας να του τραβήξει το αυτί; Έπειτα μιλάμε για την κατάπτωση των αξιών και την χρεοκοπία της οικονομίας! Όταν γίνονται τιμητές της πολιτικής ζωής του τόπου τέτοιοι τύποι βγαίνουμε έπειτα και απορούμε ομαδικά! Εάν αυτό δεν είναι μαζική παράκρουση τότε τι είναι; Να το χαίρεστε κ. Σαμαρά το συνεταιράκι σας …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :