Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Προσβολή η τοποθέτηση Στυλιανίδη στη Γραμματεία Προγράμματος !

Εκφράζω την αγανάκτηση μου και την οργή μου για το θλιβερό κατήφορο του Σαμαρά, ο οποίος έβαλε στόχο να διώξει και τους τελευταίους εναπομείναντες Νεοδημοκράτες απο το κόμμα.
Τελευταία "έμπνευση" του εφαρμόζωντας κατά γράμμα το "κόμμα των αξιών και των αξίων", ήταν η τοποθέτηση του τιτάνα Στυλιανίδη στη Γραμματεία Προγράμματος. Ναι είναι πραγματικότητα, δεν είναι ανέκδοτο. Ενας από τις μεγάλες αποτυχίες της πενταετίας Καραμανλή και φορτωμένος με πολλά "παραλειπόμενα"....θα φτιάξει το νέο πρόγραμμα του κόμματος......
Αυτό και μόνο αποδυκνείει οτι ο Αντωνίνος΄είναι ένας ακόμα αποτυχημένος ηγέτης, εκτός τόπου και χρόνου και επικίνδυνος για τη χώρα.
Και ένα ανεκδοτάκι για το Στυλιανίδη :
Ερ. : Ξέρετε πως θα είναι το νέο πρόγραμμα του κόμματος ;
Απ. : Σκανδαλιάρικο......
Σοσιαληστή νεοκρατιστή Αντωνίνε, συνέχισε να στελεχώνεις το κόμμα με νέα και άφθαρτα πρόσωπα.....όπως ο Στυλιανίδης και ο Λυκουρέντζος !
Ευχαριστώ

Ε να μην δώσει τίποτα ο Αγγέλου !...! Αφήστε τον ήσυχο ρε παιδιά!

Δεκτή ως προς το σκέλος της μείωσης χρηματικής εγγύησης που του έχει επιβληθεί έκανε ο εισαγγελέας εφετών Γιάννης Λιακόπουλος την προσφυγή του Γιάννη Αγγέλου, κατηγορούμενου στην υπόθεση της μονής Βατοπαιδίου.
Ο εισαγγελέας προτείνει να μειωθεί η εγγυοδοσία των 400.000 ευρώ, που επιβλήθηκε στον κ. Αγγέλου μετά την απολογία του, στο ποσό των 60.000 ευρώ.
Ο κ. Αγγέλου, διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή, επί πενταετίας, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε απιστία (κακούργημα), είχε ........

«Συνταγματικές» οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα

«Είναι αδιανόητο να μην καταργείται ένας δημόσιος οργανισμός επειδή δεν εξυπηρετούνται οι υπάλληλοι», τονίζει ο καθηγητή Α. Μακρυδημήτρης.
Υπάρχει συνταγματική κάλυψη για ενδεχόμενες απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, όταν καταργείται η θέση τους, αν και οι απολύσεις αποτελούν έσχατη λύση, τόνισε την Πέμπτη ο καθηγητής της Διοικητικής Επιστήμης στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Μακρυδημήτρης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή».
Ο κ. Μακρυδημήτρης αναφέρθηκε στις κυβερνητικές αποφάσεις για συγχωνεύσεις φορέων και οργανισμών χαρακτηρίζοντας τες .......

Απαραίτητη η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων

Απαραίτητη θεωρεί η Τράπεζα της Ελλάδος τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων.
Απαραίτητη χαρακτηρίζει τη συνέχιση της δημοσιονομικής προσαρμογής και των μεταρρυθμίσεων η Τράπεζα της Ελλάδος, ώστε να πειστούν οι αγορές ότι η Ελλάδα διαχειρίζεται αποτελεσματικά την κρίση σε έκθεσή της για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.
Η διατήρηση της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας σε μακροπρόθεσμη βάση θα εξαρτηθεί πρωτίστως από παγίωση της εμπιστοσύνης των νοικοκυριών των επιχειρήσεων, των αγορών και της διεθνούς κοινότητας στις οικονομικές προοπτικές της χώρας, υποστηρίζει η έκθεση.

Γυρίζουν τα ελληνικά πλοία της Γάζας

Γολγοθάς για να γίνουν επενδύσεις στον τουρισμό!...!